cınsıyetle ılgılı tahmın ıstıyorum lutfennn,cok merak edıyorum 12+6 gunlukCanım bende ne sorduğunu anlayamadım??
Yaf bu sabah sanki bebişim yer değiştirmişti,e bu saatten sonra nasıl değişti benim bıdığım,hep solumda olurdu sabah sağımı ittiriodu..
Bi de sanki göğsümün altı boşalmış gibi ,iki büklüm oturabiliorum şu an,oturamazdım kaburgam acırdı.Bu aşağı indi mi demek oluo ???Korkuorummm
Etiket arayanlar
Google a baby shower sticker yazıp görselleri tıklarsanız çok güzel etiketler çıkıyor.Oradan bilgisayarınıza kaydedip kendinize paint programı kullanarak uyarlayabilirsiniz.Ben o şekilde yapacağım.
cınsıyetle ılgılı tahmın ıstıyorum lutfennn,cok merak edıyorum 12+6 gunluk
uyuudm tatlım yatakda yarım st saga sola don ve uyumusum 11 de telefon sesı ne uyandımm gorumcem nasılsın dıye aradııı öle işteeesizede gunaydin pasanla canim ay bende uyumak istiyorum ama olmuyor kafam kazan gibi gunde 3 saat uyuyabiliyorum anca
haydı zamnaın super gecsın acenu cummmmmmmmmmm olsun geccek bu dagınıklıkda dımı amaaaaaaaagünaydin kızlarrrrrr
bizde geldikkkkk işeee , uykumuz var , kahvalti yapmadik makyaj yok saç baş dagilmiş tombalak maymun gibiyimyarın son 2 gun tatil p.tesi kontrol o günde tatil , süper olcakk
uyudum tatlımmmm darıs sızeeeeeeeeesanada gunaydın canım... kesınlıkle git uyu bızım yerımizede uyu
14 kg aldım tatlımmherkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
süpersınız paşazaden leeeeeeeee
tatlılarımızaa ınsl az kaldı kavusacagızzzzzzzzzzzzzzzzzzzziçim ürperdi.... nasıl tarifsiz bi duygudur bu annelik... Allah'm kolaylıkla kucağına almayı - hayırlısıyla 2 kişi çıktığınız yuvanıza 3 kişi olarak dönmenizi nasip etsin... ağzınızın tadı hiç bozulmasın... en kötü gününüz böyle olsun grafım... inan heyecanını paylaşıyorum şu an... bende Ayliz'imize kavuşmak istiyorum artık... nolurrr Allah'ım herşey çok güzel olsun...
sanırım cınsıyet konusnda yardım ıstıyorsunn
tatllım kramp belası senıdemı buldu benı 2 aydrı sba karsı uykudan sızlama seklınde uyandırıyor kı sag kalcadan girip ayak parmaklarından cıkıyorrrrrrrrrrrrrrrrkızlar dün geceden beri sağ bacağımda bi çekilme var... tam sağ kalçamla sağ dizim arasında sızlama şeklinde bi ağrı... hani böyle romatizma ağrısı gibi... adetlerim öncesinde de yaşardım ben bu ağrıyı... sizce bu ne ola ki?
kızlar dün geceden beri sağ bacağımda bi çekilme var... tam sağ kalçamla sağ dizim arasında sızlama şeklinde bi ağrı... hani böyle romatizma ağrısı gibi... adetlerim öncesinde de yaşardım ben bu ağrıyı... sizce bu ne ola ki?
cınsıyetle ılgılı tahmın ıstıyorum lutfennn,cok merak edıyorum 12+6 gunluk
otur datlum sennn :))) ev adresini ver baride sen doguma gdierken gelip biz hazırlayalim , bak bebiste asagimi inmiş oluyo dedigin durumdaaa
tatllım kramp belası senıdemı buldu benı 2 aydrı sba karsı uykudan sızlama seklınde uyandırıyor kı sag kalcadan girip ayak parmaklarından cıkıyorrrrrrrrrrrrrrrr
Bende adet olduğumdaki ağrıların aynını yaşadım aylar sonra,dedim bu ne??YAf bilmemek çok kötü yaff
dr sag kasıgındamı goruyor bebeıgnı sol damı??* canımm onu soleyebılırmısn pekiiiii ultrasonda bakarken sag da mı sol damı bakıyor geneldeeeeeeeee:44:çok tesekkur edıyorum arkadaslar,sızlerede kolay,agrısız sızısız dogumlar dılıyorum.. doktorum henuz cınsıyet ıle ılgılı hıc yorum yapmadı maalesef..
nub teorısıne baktım ama cıkıntısı hangısı anlayamadım o uzun seyın hemn altında dıkey bırsey var o nub degıl mı?aman allahım bize ne kadar uzakta kalmış bu görüntülerayyy ilk heycanlarım geldi aklıma duygulandım..
canım bnce kız gibi yani nub teorisini açıp netten bakarsan anlayabilirsin çıkıntısı yatay..
hayır bu kramp gibi bişey değil...sızlama şeklinde...eklem yerlerimde kaslarımda değil..
sol tarafıma bakıyor ultrasonda,kızımda soldaydı...sadece kızımda kasık agrısı cok yasadım bunda hıc yasamadım tek fark bu oldu ıkı gebelıgım arasında.dr sag kasıgındamı goruyor bebeıgnı sol damı??* canımm onu soleyebılırmısn pekiiiii ultrasonda bakarken sag da mı sol damı bakıyor geneldeeeeeeeee:44:
yarim geçen haftalarda bnde yasadım bu tür ağrıları ama bnm kasıklarımdan ayaklarıma vuruyordu aynı adet sancısı gibi kontrolde doktora sorduğumda yerleşiyo kanala demişti.. istersen ara bir sor doktoruna.. ama gerçi şurda ne kalmış seninde ağrın olmıcakta bnm mi olucak
bel kemikleri cati kemikleri vs acildigi icin belinde baskı oluyordur muhtemelen sinirlere , sinirlerde bacaga vurur siyatik gibi , bende bel fitigi oldugu için banada oluyor surekli. baski yapinca agirlik vs belime bacagima vuruyor acayip bi agri ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?