2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

otur datlum sennn :))) ev adresini ver baride sen doguma gdierken gelip biz hazırlayalim , bak bebiste asagimi inmiş oluyo dedigin durumdaaa

bu kadar ufak halinin ultrasonunu görmeyeli ne kadar uzun zaman gecmiş (( bi tuhaf oldum şimdi görünce ,

sagliklica kucaginzia alirsiniz inş , cinsiyet konusunda bi fikrim yok.

Tşk ederim kızlar

Adrenalinww verdiğin fikirle çok güzel bir siteye rastladım hem ordan online olarak dizayn da yapılabiliyor düşünen olursa burdan bakabilir Zazzle.com - Shopping Cart

sadece kaydederken sorun çıkıyor satış sitesi olduğu için kayıt yaptırmıyor ama onunda çözümü düzen yaptıktan sonra PrtSc tuşuna basıp painte yapıştırmanız

sizede gunaydin pasanla canim ay bende uyumak istiyorum ama olmuyor kafam kazan gibi gunde 3 saat uyuyabiliyorum anca
uyuudm tatlım yatakda yarım st saga sola don ve uyumusum 11 de telefon sesı ne uyandımm gorumcem nasılsın dıye aradııı öle işteee

günaydin kızlarrrrrr

bizde geldikkkkk işeee , uykumuz var , kahvalti yapmadik makyaj yok saç baş dagilmiş tombalak maymun gibiyim yarın son 2 gun tatil p.tesi kontrol o günde tatil , süper olcakk
haydı zamnaın super gecsın acenu cummmmmmmmmmm olsun geccek bu dagınıklıkda dımı amaaaaaaaa
sanada gunaydın canım... kesınlıkle git uyu bızım yerımizede uyu
uyudum tatlımmmm darıs sızeeeeeeeee

herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
14 kg aldım tatlımm

süpersınız paşazaden leeeeeeeee

tatlılarımızaa ınsl az kaldı kavusacagızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sanırım cınsıyet konusnda yardım ıstıyorsunn

14 haftalıksın bellı olmustur bu ne zamnın foto su bılmıyorum bu sekılde anlamıyorum ama bıızmkı 12+3 de bellı diiiiiiii
tatllım kramp belası senıdemı buldu benı 2 aydrı sba karsı uykudan sızlama seklınde uyandırıyor kı sag kalcadan girip ayak parmaklarından cıkıyorrrrrrrrrrrrrrrr

Bende adet olduğumdaki ağrıların aynını yaşadım aylar sonra,dedim bu ne??YAf bilmemek çok kötü yaff

tatllım kramp belası senıdemı buldu benı 2 aydrı sba karsı uykudan sızlama seklınde uyandırıyor kı sag kalcadan girip ayak parmaklarından cıkıyorrrrrrrrrrrrrrrr

hayır bu kramp gibi bişey değil...sızlama şeklinde...eklem yerlerimde kaslarımda değil..

aman allahım bize ne kadar uzakta kalmış bu görüntüler ayyy ilk heycanlarım geldi aklıma duygulandım..
canım bnce kız gibi yani nub teorisini açıp netten bakarsan anlayabilirsin çıkıntısı yatay..

çok tesekkur edıyorum arkadaslar,sızlerede kolay,agrısız sızısız dogumlar dılıyorum.. doktorum henuz cınsıyet ıle ılgılı hıc yorum yapmadı maalesef..

kızlar sabah geri yattım da ruyamda dogum u yasdımm gercı gunduz ruyası dıye pek tiiyee almadım ama anlatıyımmm kayırdır ınsallah

ben dus alıyorum hast..ortamında ama nasıl oluyorsa:44hast.ortamı oldugunu dusdan cıkınca dırek hemsırelerle karsılasınca anlıyorum:) dus da bır den suyum gelıyorrr bırde bakıyorum kocaman tıkaç(nişan)ama cok farklı et degısıkk hemen cıkıyorumsuyum daha gelıyor ma cok farklı sekıldeee:44:
hemen cıkıp hemsıreye dıyorum ama tıkac bıldgın elde tutulur bırseyy pecete alıyorum hemsıreye dıyorum suyuum geldı sonrada bu geldıı tıkac bu yokk dıyo hemsıree bu bebek senın ıkıncı bebegın hamıle kalmısısn ama bu tutunamamaıs dıyorr ölece kalmıs ıkızmısdı bu normalde dıyorr:44: sonra bır bakıyorum leke gelıyor he dıyorum tıkaç(nısan)bu sonra benı goturuyorlar o sırada tel caldııı uyandımmanlamadım bırsey sanırım kk da okuduklarım akımda kaldı sabah sabahhh hayrlısı bakalımmmmmmmmm

çok tesekkur edıyorum arkadaslar,sızlerede kolay,agrısız sızısız dogumlar dılıyorum.. doktorum henuz cınsıyet ıle ılgılı hıc yorum yapmadı maalesef..
dr sag kasıgındamı goruyor bebeıgnı sol damı??* canımm onu soleyebılırmısn pekiiiii ultrasonda bakarken sag da mı sol damı bakıyor geneldeeeeeeeee:44:

nub teorısıne baktım ama cıkıntısı hangısı anlayamadım o uzun seyın hemn altında dıkey bırsey var o nub degıl mı?

yarim geçen haftalarda bnde yasadım bu tür ağrıları ama bnm kasıklarımdan ayaklarıma vuruyordu aynı adet sancısı gibi kontrolde doktora sorduğumda yerleşiyo kanala demişti.. istersen ara bir sor doktoruna.. ama gerçi şurda ne kalmış seninde ağrın olmıcakta bnm mi olucak

hayır bu kramp gibi bişey değil...sızlama şeklinde...eklem yerlerimde kaslarımda değil..

bel kemikleri cati kemikleri vs acildigi icin belinde baskı oluyordur muhtemelen sinirlere , sinirlerde bacaga vurur siyatik gibi , bende bel fitigi oldugu için banada oluyor surekli. baski yapinca agirlik vs belime bacagima vuruyor acayip bi agri ,

dr sag kasıgındamı goruyor bebeıgnı sol damı??* canımm onu soleyebılırmısn pekiiiii ultrasonda bakarken sag da mı sol damı bakıyor geneldeeeeeeeee:44:
sol tarafıma bakıyor ultrasonda,kızımda soldaydı...sadece kızımda kasık agrısı cok yasadım bunda hıc yasamadım tek fark bu oldu ıkı gebelıgım arasında.

heee...
ayliz geliyomu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…