cınsıyetle ılgılı tahmın ıstıyorum lutfennn,cok merak edıyorum 12+6 gunluk
nub teorısıne baktım ama cıkıntısı hangısı anlayamadım o uzun seyın hemn altında dıkey bırsey var o nub degıl mı?
bıldıgım kadarı ıle sol da kız yerlesırmıs sag dada erkek bunu bır kac arkadas denedık ve kendımdede denedık cıktııı tek rahım lısen eger(cıftlerde bellı degılmıs cunku) kız bebesı olarak dusnulur ama tabı yanıltmak ısteem senı gonlunden gecen neyse hayırlısı se o olsunnn ben paşamı hep sagımda hıssederdımm ölede olduuu ark.solunda hısedıyrdu kız dedık dr da onaylamıss hayırlısı ınsl...gonlunden gecen neyse rabbım kısmetıyle onu nasıp etsın ınslllsol tarafıma bakıyor ultrasonda,kızımda soldaydı...sadece kızımda kasık agrısı cok yasadım bunda hıc yasamadım tek fark bu oldu ıkı gebelıgım arasında.
hee gelsın artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bır zahmet yanı acılsıı yapınn bısden onde sınızz sız varsınız dıye benım pşama sırayı bozmuyor yaaaaaaaaaaaaheee...
ayliz geliyomu o zaman
heee...
ayliz geliyomu o zaman
canım bazı drlar çok erken tahmin edebiliyor.ama seninki pek bişey diyemem ama erkek bebek gibime geldi.ben cinsiyetini bebişimin 15+4 günlükken öğrenmiştim.ondan önce 13. haftada gittim birşey demediler.bence kadere bırak zaten sonuçta öğreneceksin.3 -4 hafta daha bekle derim.erkek bebekler daha rahat anne karnında ultrasonda göründüğü için ben erkek bebek diye düşündüm.ama olmayadabilir.benim bebiş kendini rahat gösteriyordu.sizin bebişin cinsiyet için daha organları net oluşmamış biraz daha bekle.baş çevresi ve kemik teorisine göre bazı drlar erken söylüyorlar.aplamın 3 yıl önce bebeği 9 haftalık iken kesin erkek demiş dru.bazen böle durum oluyor.erkek bebiş olmuştu.
heee...
ayliz geliyomu o zaman
canım seninki epüdüral normal doğum muydu nasıl geçti ilki
gelcek inş :)) benim gibi dogurmuycam demedigine göreee
Ayy canımm sona gelmişsin artık.bugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
Ayy canımm sona gelmişsin artık.
Yarını kolayca atlatır mis kokulu Rüzgarını kucağına alırsın inşallah.
Çok çok heyecanlandım sevindim
darısı başımıza artık.
haberlerini bekliyoruz tatlımm
bugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
Epidural normaldi. Cok güzel gecti.
resmen eve gelip misafir ağırlamıştım ... Darısı senin başına
agrı sızı bi şey olmadı hiç
anlaöafım yani.. Eşim beni dogumhaneye bıraktı bi çay içeyim gidip demiş bi Dakika'ya kucağımda bebekle odaya gelince gözleri pörtlemişti
ne güsel normal dogum oyle mıs zaten ınsl bısede nasıp olurdaaEpidural normaldi. Cok güzel gecti.
resmen eve gelip misafir ağırlamıştım ... Darısı senin başına
agrı sızı bi şey olmadı hiç
anlaöafım yani.. Eşim beni dogumhaneye bıraktı bi çay içeyim gidip demiş bi Dakika'ya kucağımda bebekle odaya gelince gözleri pörtlemişti
çok tatlısınız maşallahh
Korkma kıpırdama yapılırken yeter.. Bi şi olmaz alimallahinşallah canım ben de epüdüral istiyorum ama yine de korkuyorum darısı hepimizin başına
İnşallah bende bu sefer öyle istiyorum . Normal dogum korkum kalmadığı için.. Bağıra bağıra...ne güsel normal dogum oyle mıs zaten ınsl bısede nasıp olurdaa
benım esım e dedım epıdural dıye yokk dedı belden ıgne rısklı dedıı o yusdenn hıc aklıma getırmıyrm anamm kayın valıdem gıbı catırrr catırr ınsl dogurmak nasıpp olurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?