Bu birmax dan etiket kartları kısmından sipariş verince yapışkanlı mı geliyo direk kağıt mı bi diuiverin
hehe ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhİnşallah bende bu sefer öyle istiyorum . Normal dogum korkum kalmadığı için.. Bağıra bağıra...
Yapışkanlı bulabileceğim bi yer var mı kiiiiyapışkanlı değil... karton kalınlığında...
paşam la dısarı cıkıcaz bıra sonra gorusmek uzereeeeeİnşallah bende bu sefer öyle istiyorum . Normal dogum korkum kalmadığı için.. Bağıra bağıra...
Yapışkanlı bulabileceğim bi yer var mı kiiii
hayır olsun suzancım rüyan.kızlar sabah geri yattım da ruyamda dogum u yasdımm gercı gunduz ruyası dıye pek tiiyee almadım ama anlatıyımmm kayırdır ınsallah
ben dus alıyorum hast..ortamında ama nasıl oluyorsa:44hast.ortamı oldugunu dusdan cıkınca dırek hemsırelerle karsılasınca anlıyorum:) dus da bır den suyum gelıyorrr bırde bakıyorum kocaman tıkaç(nişan)ama cok farklı et degısıkk hemen cıkıyorumsuyum daha gelıyor ma cok farklı sekıldeee:44:
hemen cıkıp hemsıreye dıyorum ama tıkac bıldgın elde tutulur bırseyy pecete alıyorum hemsıreye dıyorum suyuum geldı sonrada bu geldıı tıkac bu yokk dıyo hemsıree bu bebek senın ıkıncı bebegın hamıle kalmısısn ama bu tutunamamaıs dıyorr ölece kalmıs ıkızmısdı bu normalde dıyorr:44:sonra bır bakıyorum leke gelıyor he dıyorum tıkaç(nısan)bu sonra benı goturuyorlar o sırada tel caldııı uyandımm anlamadım bırsey sanırım kk da okuduklarım akımda kaldı sabah sabahhh hayrlısı bakalımmmmmmmmm
Kanuni Sultan Süleyman eğt. Arş. Hast. Canım orda olacak herşey hayırlısında inş.
Hiç etrafımda olan bi durum değil ve hiç karşılaşmadım sadece bu omfaloselli doğan bebekleri araştırırken hamileliğinin başında bi annemle konuşmuştum oda ameliyatını olup iyileşti demişti ama bizim durumla farklımıydı durumu onu bilmiyorum tabi.
Ya o c.paşadaki hiçbir Dr un yüzünü dahi görmek istemiyorum beni umutlandırıp böle ortada bıraktılar
şu halimle 3 gündür yaşadığım stres beni o kadaryıprattıki anlatamam size. Hepsini allahahavale ediyorum Allah'tan ki birkaç tanıdıkla kendimizi bu hast. Ye kabul ettirdik iyi insanlara denk geldik
Çünkü kimse takip etmediği bi vakayı hastanesine almak istemiyor zaten yerimizde yok diyorlar.
benim sekiz sene sonra karar verip dünyaya getirdiğim bir tane yavruma bakacak hast bulamazken 3 çocuk yetmez 5 çocuk yapın diyen densiz neyine güveniyor da konuşuyor acaba???
gelcek tabi annesi sinyallerini veriyorrrrheee...
ayliz geliyomu o zaman
Zımba ile monte etmek istemiyorum çikolatanın kagıtlarınayine o şekilde dikdörtgenmi?.... nereye yapıştırmak istiyosun?
ayyy ne güzel canım yaa darısı bizimde başımıza inşallah.Epidural normaldi. Cok güzel gecti.
resmen eve gelip misafir ağırlamıştım ... Darısı senin başına
agrı sızı bi şey olmadı hiç
anlaöafım yani.. Eşim beni dogumhaneye bıraktı bi çay içeyim gidip demiş bi Dakika'ya kucağımda bebekle odaya gelince gözleri pörtlemişti
bugün olduğunu sonradan farkettimbugün 12,30 teyzesi....
rüzgar doğdu belki de
ufff çoook heyecanlııı
senınkıde hayır olsun canım benımmm :44:hayır olsun suzancım rüyan.
bende rüyamda kardeşime sezaryenle doğum yaptırdımmküçücük bi bebek çıktı karnından. sardım küçük bi beze. çok acayipti
bugün olduğunu sonradan farkettim
almıştır bile oğluşunu kucağına keşke yanında olup görebilsek.
ben burdaki herkesin doğumunda olabilmek isterdim. o kadar zaman konuştuk dertleştik.
o anlarda da birlikte olabilsek ne kadar güzel olurduuu
suziiimm alperen mi geliyor yoksaaaakızlar sıze bır sorum daha olucak yaa
ben normalde hamılelıgın basından berı wc sorunu yasmadımm (ishal modu hep)
ama su sıralar bı gun wc ye cıkıyorum ıshal olarak bırgun hıc wc ye cıkamıyorum 4 gundur bu durum varr aklıma takılıyor yanı cıkmıyorum ama ertesı gun ıshal olarak cıkıyorumm anlamdım kusura bakmayın acık yazıyorum ama baska türlü anlatamamkiii
bu arada gaz da cok yapamıyorum ıkınma hıssı gelıyor ama yokk pöfffffff
suziiimm alperen mi geliyor yoksaaaa
bi doktoruna sorsana neden böyle oldunuu:18:
salı günü gittik bi arkadaşa ptesi doğum yapmışlardı.
ya evet bende...
çok merak ediyorum o ilk anları...
hayırlısıyla gelsin inşallahhhhayyy ınsallah agzına saglık canım benımmmmmmmmm
baktını doldurmasına gerek yokk dıyorum konusyorum oglumla ama yokk yarın dr sorucamm bakalım kısmett ımız hangı gunseeeeeeeeeeegelsın paam 4,5 sendır onun yolunu gozluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar sıze bır sorum daha olucak yaa
ben normalde hamılelıgın basından berı wc sorunu yasmadımm (ishal modu hep)
ama su sıralar bı gun wc ye cıkıyorum ıshal olarak bırgun hıc wc ye cıkamıyorum 4 gundur bu durum varr aklıma takılıyor yanı cıkmıyorum ama ertesı gun ıshal olarak cıkıyorumm anlamdım kusura bakmayın acık yazıyorum ama baska türlü anlatamamkiii
bu arada gaz da cok yapamıyorum ıkınma hıssı gelıyor ama yokk pöfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?