2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hayır olsun suzancım rüyan.
bende rüyamda kardeşime sezaryenle doğum yaptırdımm küçücük bi bebek çıktı karnından. sardım küçük bi beze. çok acayipti

inş Rabbim sağlıklı evlat verir.haberlerini okudukça çok üzüldüm.senin içinbende dua ettim.bir anne daha bebişi karnındayken acı çekiyorsa sağlığından endişelenip kimbilir doğduğunda nasıl üzülür.acına ortak olmaya çalışıyoruz ama elimizden birşey gelmiyor.Derdini veren Allah ,şifasını da verecektir.bol bol dua et.yıllarca bebek bekleyip sonra hastanelerin yetersiz tedavileri ve ilgisizlikleri yüzünden madur olmak gerçekten moral bozucu yıkıcı.bu ülkede 3 yada 5 çocuk doğurmak belki kolay kimine göre ama ya onlara bakablmek ve yetiştirebilmek kolay mı.Rabbim seni mağdur edenleri ıslah etsin.Öbür dünyada hesaba çeksin..inş senin gibi başkalarına bu kimseler ve hastaneler başka acılar yaşatmaz.

ayyy ne güzel canım yaa darısı bizimde başımıza inşallah.
benim anneminde iki doğumuda çok kolay olmuş. belki bende ona çekmişimdir

bugün 12,30 teyzesi....
rüzgar doğdu belki de
ufff çoook heyecanlııı
bugün olduğunu sonradan farkettim
almıştır bile oğluşunu kucağına keşke yanında olup görebilsek.
ben burdaki herkesin doğumunda olabilmek isterdim. o kadar zaman konuştuk dertleştik.
o anlarda da birlikte olabilsek ne kadar güzel olurduuu

hayır olsun suzancım rüyan.
bende rüyamda kardeşime sezaryenle doğum yaptırdımm küçücük bi bebek çıktı karnından. sardım küçük bi beze. çok acayipti
senınkıde hayır olsun canım benımmm :44:

ya evet bende...
çok merak ediyorum o ilk anları...

suziiimm alperen mi geliyor yoksaaaa
bi doktoruna sorsana neden böyle oldunuu:18:

suziiimm alperen mi geliyor yoksaaaa
bi doktoruna sorsana neden böyle oldunuu:18:

ayyy ınsallah agzına saglık canım benımmmmmmmmm
baktını doldurmasına gerek yokk dıyorum konusyorum oglumla ama yokk yarın dr sorucamm bakalım kısmett ımız hangı gunseeeeeeeeeee gelsın paam 4,5 sendır onun yolunu gozluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya evet bende...
çok merak ediyorum o ilk anları...
salı günü gittik bi arkadaşa ptesi doğum yapmışlardı.
çook tatlılardı yaaa. hem bebiş çok tatlıydı. hemde annesiyle babası.
bakalım biz nasıl yaşıycaz.
bu arada doğum yapan kızın eşi benim eşimin arkadaşı
doğumada girmiş. eşime kesinlikle sen girme doğuma diyordu
benim eşim zaten panik onun anlattıklarını dinlerken iyice panik oldu

hayırlısıyla gelsin inşallahhhh
artık zaman yavaşladı sankiii

ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum

kızlar slm.benim vücudum şu son ayda o kadar çok terliyor ki sık sık duş almak zorunda kalıyorum.koltuk altı ve bacak arası bölgemde terlemeden kararma olmuş yeni gördüm.of çok moralım bozuldu doğumdan önce renginin açılması için ne yapabilirim.yoksa doğumda çok utanıcam rezil olurum.dün sir ağda yaparken farkettim.böyle sorun yaşayan oldu mu gebelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…