2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cnm benim çatımde kemikler özellikle çok ağrıyor ama doktor bana öyle birşey demedi.sadece progestan verdi içmem için :44:

çünki çoçk rahme yerlşmş ve sezeryan olcağı için Allah korusun doğm kanalına girmemeli.. yani 2 hafta çok dkkat gerekio dedi. ya yavaşca yarm saat yürümemi bile yasakladı yemeği dün eşim yaptı . ev sprdüm ölcktm nerdeyse. sabah ezanına kadar sancdan uyuyamıom. Allahdan 2 gne kaynvaldem gelck. o değil alşverşiiyiki apmşm 10 gn önce... skntdan sancıdan patlıom herksckler tatlde arkiler flan bnde zatn grbetteym akraba bile yok. çok sancm var diolarki her an doğrabilsn....

benim koltuk altım öyle canım karardı.
kuzenim normale döndüğünü söylemişti doğumdan sonra. inşallah öylede olurr

Zaten muhtemelen ona çekmişsindir tatlım .. Hadi gözün Aydın
inşallah canım yaa. annem beni doğurucağı zaman hastaneye kadar epey bi yürümüş. yarım saattede doğurmuş. kardeşim için gittiğindeyse çatala oturana kadar gelmiş kardeşim
bakalım benim nasıl olucak

yalnız olmak da çok zor durum off.bende öyleyim.eger erken doğum olmazsa 2o temmuzda aplam gelicek yoksa doğumdan sonra gelr.Rabbim bize yardım etsin güç kuvvet ve sağlık sıhhatli kolay doğum versin.kendine dikkat et.inş bebişlerimiz saglıklı doğar.stres yapma Rabbim yanımızda olsun.

kızlar bir iki tane ben çıktı yüzmden . Allaha şkr lekeflan olmadı ... szdede oldumu? ya skntdan patlıom napsam ki? iş temzlkde yasak.. bebişmn bir bezi maması kaldı. bez prima alcam szce? brde sezeryan olcamya mam almama gerek var mı szce?

herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim

Canım ben 53 hamile kaldım şu an tartıldım vee 67 olmuşum:)))))))))))

Bizde geldik prensesimle nasılsınız bakalım? Sıcaktan bunaldık bizz denize girmek istiyoruz artık yaaa(

evet canım benımde oyle.hormonlardan dolayı bu kararmalar terlemeden degıl.Dogumdan sonra gecermıs.Hıc utanma.Orada bulunan kişilerin tek derdi seni ve bebeğini o odadan sapasağlam çıkarmak kımse bununki karaymıs demez merak etme.

kızlarrrr merhabaaa
biz terlikleri aldık filan ama beim evde giydiğim terlik bana dar gelmeye başladııı ne yapıcaz şimdik yaaa

Mrb kızlar nasılsınız size bişe sormk istiyorum 3 gündür çok feci başım dönüo özellikle geceleri yatakta sağa sola dönerkn artıksıkılmaya basladm butun gunluk yasantımı elmden aldıresmn dr gttım tansyona bktı ve norolojıye gtmn lazm burda hersey norml ddı ama malum ordada tomoqrafı faln bıse cekılmedıgı için gtmedım cevremdekılerde hamılelıkte olur sıcaktan oluo dıolar szde de varmı acaba

:) ağlanack halimize gülelm bari .. vallah skntdan patlıom en gzel haftamızın çilesine bak. eşimin iş yeri yakn ve ders i flan braktm dediki sakn çkma dşarı dedi sadece akşam aşagıdaki markete kadar gdersn dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama çok bnaldm. en ii si gzlicede olsn ark. mağazasna flanmı gtsm bi kaç eksk vardı zatn.. ufg ya bilmmki...

bende bez olarak prima düşünüyorum. mamayıda ihtiyaç halinde hastaneden verdikleri için almıycam

benim boynumda bile var kararma terlemekten değil bence. neyinden utanacaksınki bence temiz olduktan sonra onun bi önemi yok sonuçta hamilelikten kaynaklı onlarda alışıktır
kızlarrrr merhabaaa
biz terlikleri aldık filan ama beim evde giydiğim terlik bana dar gelmeye başladııı ne yapıcaz şimdik yaaa
ben almadım daha ama 40 alacam 38 normalde

sanırım kız
bende kızımınkini nuba bakarak tahmin etmiştim 12. haftada, dr da söylemişti zaten

mamayı hastanede kendileri veriyo sonra duruma alırsın canım

ay graf'çım gözlerim doldu valla şuan bebeğine kavuşmuşsundur inş herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz

kızlař 36+4 olduk bizim kız kıpır kıpır hala misal su an uyuyamiyorum saga donuyorum vuruyo sola donuyorum vuruyo hareketlerinin azalmis olmasi grekmiyor mu?var mi boyle benim kız gibi kıpır kıpır olan

doğum zamanlarımız aynı :13: benim oğluşumda böyle

çok tatlısın cnm oğlunada sanada maşallah

ay aynısı bende de var

hakkınızda hayırlısı olsun cnm

muz kavun ceviz süt bebek için çok faydalıymış

sen otur datlummmm totonu buyuttttttttttttttt yapma hazırlıklarııı sakın

aynı beni tarif etmişsin önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum

bu arada bang bang nerelerde sanki epeydir görmüyorumm..

gördüm gelmiş

bende de var aynı ağrı

darısı başımıza :18:

tam kv min gönülüne göre bir gelinsin ama elinde ben varım çokta umrumda

Zımba ile monte etmek istemiyorum çikolatanın kagıtlarına

yapıştırma daha güzel duruyor cnm

canlarım hepsi hamilelikten sonra geçiyormuş benimde koltuk altlarım karardı

Bizde geldik prensesimle nasılsınız bakalım? Sıcaktan bunaldık bizz denize girmek istiyoruz artık yaaa(

bende çok yüzmek istiyorummm

ya demir ilacını ve kan ilacını benim doktorum doğum sonuna kadar kullan demişti. sonra memlekete geldim burda bir doktorun izlemesine girdim adam aç kilo aldın dedi 35 haftada 14 kg aldım dedim adamın gözleri kocaman oldu çok fazla almışsın hemen demir ilacını bırak dedi bende bıraktım kan ilacına devam ediyorum birde magnezyum verdi. acaba kullansam mı bilemedim [/QUOTE]

canım ben 1 aydır magnezyum kullanıyordum, doktorum 36. haftadan sonra kullanma dedi, doğumu geciktirir dedi bilgine...

sıcaklar şimdiden çok bunaltıyor doğumdan sonra napıcaz bakalım bu sıcaklarda :18:
tabiki canım kimse o kısımlarla ilgilenmez
kızlarrrr merhabaaa
eyvaahh o zaman ben hiç denemedim hastane çantama koyduğum terliklerimi bi deniyim bakalım olucak mı :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…