cnm benim çatımde kemikler özellikle çok ağrıyor ama doktor bana öyle birşey demedi.sadece progestan verdi içmem için :44:
büyük tuvaleti önlemk için lavman yapılıyor canım. yapmazsın yani büyük ihtimalle.ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum
Zaten muhtemelen ona çekmişsindir tatlım .. Hadi gözün Aydınayyy ne güzel canım yaa darısı bizimde başımıza inşallah.
benim anneminde iki doğumuda çok kolay olmuş. belki bende ona çekmişimdir
benim koltuk altım öyle canım karardı.kızlar slm.benim vücudum şu son ayda o kadar çok terliyor ki sık sık duş almak zorunda kalıyorum.koltuk altı ve bacak arası bölgemde terlemeden kararma olmuş yeni gördüm.of çok moralım bozuldu doğumdan önce renginin açılması için ne yapabilirim.yoksa doğumda çok utanıcam rezil olurum.dün sir ağda yaparken farkettim.böyle sorun yaşayan oldu mu gebelikte.
inşallah canım yaa. annem beni doğurucağı zaman hastaneye kadar epey bi yürümüş. yarım saattede doğurmuş. kardeşim için gittiğindeyse çatala oturana kadar gelmiş kardeşimZaten muhtemelen ona çekmişsindir tatlım .. Hadi gözün Aydın
çünki çoçk rahme yerlşmş ve sezeryan olcağı için Allah korusun doğm kanalına girmemeli.. yani 2 hafta çok dkkat gerekio dedi. ya yavaşca yarm saat yürümemi bile yasakladı yemeği dün eşim yaptı . ev sprdüm ölcktm nerdeyse. sabah ezanına kadar sancdan uyuyamıom. Allahdan 2 gne kaynvaldem gelck. o değil alşverşiiyiki apmşm 10 gn önce... skntdan sancıdan patlıom herksckler tatlde arkiler flan bnde zatn grbetteym akraba bile yok. çok sancm var diolarki her an doğrabilsn....
herkese günaydınlar.hemen hemen yakın haftalardayız ben kaç kilo aldığınızı merak ettim
kızlar slm.benim vücudum şu son ayda o kadar çok terliyor ki sık sık duş almak zorunda kalıyorum.koltuk altı ve bacak arası bölgemde terlemeden kararma olmuş yeni gördüm.of çok moralım bozuldu doğumdan önce renginin açılması için ne yapabilirim.yoksa doğumda çok utanıcam rezil olurum.dün sir ağda yaparken farkettim.böyle sorun yaşayan oldu mu gebelikte.
yalnız olmak da çok zor durum off.bende öyleyim.eger erken doğum olmazsa 2o temmuzda aplam gelicek yoksa doğumdan sonra gelr.Rabbim bize yardım etsin güç kuvvet ve sağlık sıhhatli kolay doğum versin.kendine dikkat et.inş bebişlerimiz saglıklı doğar.stres yapma Rabbim yanımızda olsun.
bende bez olarak prima düşünüyorum. mamayıda ihtiyaç halinde hastaneden verdikleri için almıycamkızlar bir iki tane ben çıktı yüzmden . Allaha şkr lekeflan olmadı ... szdede oldumu? ya skntdan patlıom napsam ki? iş temzlkde yasak.. bebişmn bir bezi maması kaldı. bez prima alcam szce? brde sezeryan olcamya mam almama gerek var mı szce?
benim boynumda bile var kararma terlemekten değil bence. neyinden utanacaksınki bence temiz olduktan sonra onun bi önemi yok sonuçta hamilelikten kaynaklı onlarda alışıktırkızlar slm.benim vücudum şu son ayda o kadar çok terliyor ki sık sık duş almak zorunda kalıyorum.koltuk altı ve bacak arası bölgemde terlemeden kararma olmuş yeni gördüm.of çok moralım bozuldu doğumdan önce renginin açılması için ne yapabilirim.yoksa doğumda çok utanıcam rezil olurum.dün sir ağda yaparken farkettim.böyle sorun yaşayan oldu mu gebelikte.
ben almadım daha ama 40 alacam 38 normaldekızlarrrr merhabaaa
biz terlikleri aldık filan ama beim evde giydiğim terlik bana dar gelmeye başladııı ne yapıcaz şimdik yaaa
büyük tuvaleti önlemk için lavman yapılıyor canım. yapmazsın yani büyük ihtimalle.
kızlar bir iki tane ben çıktı yüzmden . Allaha şkr lekeflan olmadı ... szdede oldumu? ya skntdan patlıom napsam ki? iş temzlkde yasak.. bebişmn bir bezi maması kaldı. bez prima alcam szce? brde sezeryan olcamya mam almama gerek var mı szce?
bugun oğlum için hazırlandım
onu guzel karsilamak ıçın
fonumu çektırdım
manıkur pedikur
ojelerım suruldu
eve geldim
oğlumun odasına girdım dolabını açtımm miiss gibi kıyafetlerını kokladım ve yarını hayal ettım
esımle hastaneye götüreceğimiz esyaları kapının yanına cıkardık
ana kucağına bır anda boş ken yarın dolu olacağını rabbımın ıznıyle hayal ettım
sana kavusuğım ana saatler kaldı Ruzgar
cok heyecanlıyım
sana kavusacağım için sevinçten ağliyorum
sende cok harekelısın bu aksamm annecım
senınde mutluluğunu hissediyorum
canım arkadaslarım 9 ay boyunca butun heyecanımı sizinle yasadım
hep destek oldunuz
allah hepinizden razı olsun
saat 10,30 da hastanede olacağım
12,30 da sezeryana alacaklar,
dualarınızı esirgemeyin
allaha emanet olun
kızlař 36+4 olduk bizim kız kıpır kıpır hala misal su an uyuyamiyorum saga donuyorum vuruyo sola donuyorum vuruyo hareketlerinin azalmis olmasi grekmiyor mu?var mi boyle benim kız gibi kıpır kıpır olan
günaydın kızlar bende bu kadar rahat olaydım keşke şirkette bizimkide özel fakat patronlar başımızdanapalım kaderimiz buymuş
kızlar bişey sorucam her sabah uyandığımda böle karnımda gerilme isteği duyuyorum karnımla böyle gerilmek istiyorum oluyomu sizede ister istemezde geriliyorum hep hani uykudan kalıkınca böle bacaklarını ileriy ellerini yukarı kaldırıp gerilirsin ya bendede öle :))
Telefondan da olsa girip ne var ne yok kontrol etmeye calisyrm ama gecmisi okuyabilmk ne mumkun:) bizde degisen pek bisey yok. Orta duzeyde agrilar devam ediyo. Tahminen 15-20 temmuz dogum tarihi, ama bakalim sancilarim erken basladigi icin kizim surpriz yapabilir.korkum tam gaz devam ediyo napcaz bakalim?herkesi opuyorum
merhaba güzel anneler nasılsınız ben dün doktordaydım canım çok sıkıldı kızımın şu ana kadar gelişimi haftasına uyumlu hatta önde gidiyodu ama dün 1 hafta gerilemişti kilosu 2.450 gr az az alıp yaklaşk 3 oursa razıyım ama kafama takılan acaba gelişimimi durdu artık kilo almıyacak mı oldu haftaya bidaha gitcez bi öneriniz var mı kızlar ne yesem ne içsem iştahım da pek yok ama bu hafta kendimi zorlıyacam yemek için inş. bebişim kilo alır kucağıma alırım bu haftalara çok zor geldim
sen otur datlummmm totonu buyuttttttttttttttt yapma hazırlıklarııı sakın
bu arada bang bang nerelerde sanki epeydir görmüyorumm..
kızlar dün geceden beri sağ bacağımda bi çekilme var... tam sağ kalçamla sağ dizim arasında sızlama şeklinde bi ağrı... hani böyle romatizma ağrısı gibi... adetlerim öncesinde de yaşardım ben bu ağrıyı... sizce bu ne ola ki?
Epidural normaldi. Cok güzel gecti.
resmen eve gelip misafir ağırlamıştım ... Darısı senin başına
agrı sızı bi şey olmadı hiç
anlaöafım yani.. Eşim beni dogumhaneye bıraktı bi çay içeyim gidip demiş bi Dakika'ya kucağımda bebekle odaya gelince gözleri pörtlemişti
ne güsel normal dogum oyle mıs zaten ınsl bısede nasıp olurdaa
benım esım e dedım epıdural dıye yokk dedı belden ıgne rısklı dedıı o yusdenn hıc aklıma getırmıyrm anamm kayın valıdem gıbı catırrr catırr ınsl dogurmak nasıpp olurrrrrrrrrr
Zımba ile monte etmek istemiyorum çikolatanın kagıtlarına
kızlar slm.benim vücudum şu son ayda o kadar çok terliyor ki sık sık duş almak zorunda kalıyorum.koltuk altı ve bacak arası bölgemde terlemeden kararma olmuş yeni gördüm.of çok moralım bozuldu doğumdan önce renginin açılması için ne yapabilirim.yoksa doğumda çok utanıcam rezil olurum.dün sir ağda yaparken farkettim.böyle sorun yaşayan oldu mu gebelikte.
kızlar bir iki tane ben çıktı yüzmden . Allaha şkr lekeflan olmadı ... szdede oldumu? ya skntdan patlıom napsam ki? iş temzlkde yasak.. bebişmn bir bezi maması kaldı. bez prima alcam szce? brde sezeryan olcamya mam almama gerek var mı szce?
Canım ben 53 hamile kaldım şu an tartıldım vee 67 olmuşum:)))))))))))
Bizde geldik prensesimle nasılsınız bakalım? Sıcaktan bunaldık bizz denize girmek istiyoruz artık yaaa(
sıcaklar şimdiden çok bunaltıyor doğumdan sonra napıcaz bakalım bu sıcaklarda :18:Canım ben 53 hamile kaldım şu an tartıldım vee 67 olmuşum:)))))))))))
Bizde geldik prensesimle nasılsınız bakalım? Sıcaktan bunaldık bizz denize girmek istiyoruz artık yaaa(
tabiki canım kimse o kısımlarla ilgilenmezevet canım benımde oyle.hormonlardan dolayı bu kararmalar terlemeden degıl.Dogumdan sonra gecermıs.Hıc utanma.Orada bulunan kişilerin tek derdi seni ve bebeğini o odadan sapasağlam çıkarmak kımse bununki karaymıs demez merak etme.
eyvaahh o zaman ben hiç denemedim hastane çantama koyduğum terliklerimi bi deniyim bakalım olucak mı :18::18:kızlarrrr merhabaaa
biz terlikleri aldık filan ama beim evde giydiğim terlik bana dar gelmeye başladııı ne yapıcaz şimdik yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?