2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
arkadaslar herkese merhaba cokozledim sizi ama once isimin son gunleri sonra yatılı misafirler derken ev isleri vs ancak yetebiildim arada okuyamadıgım 100 sayfa var ne olur affedin haberim olmayan dogumlar varsa herkesin gozu aydın

grafcıgım sanırım dogurmussundur tebrikler

paradokscugum canım sıkma canını dusun ki eski dr ler sayesinde daha moralin yuksek bir hamilelik gecirdin ve simdikiler tabii ki en kotusunu soylerler ki herseye hazırlıklı ol diye.. icimden bir ses diyor ki butun bu operasyon ve dogum surecin cok guzelce hallolacak ne olur uzulmemeye calıs allah herseyi gonlune gore versin senin de tum hamiş arkadaşlarımızın da

canım gozun aydın tez zamanda toparlamıssındır diye umuyorum

patiklerimiz geldii ,

biraz kargıo magduru olmuslar :))

elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi

Eki Görüntüle 733812

gule gule dağıtın cicilerinizi

tesekkur ederim sekerim umarım dedigin gibi tez zamanda veririm dogum sonrası saglıkla

bu kadar zaman umarım misafirsiz kalabilmişsindir.. benim de duvarların yarısı bitti, mutfak salon ve banyo wc kaldı bi de camlar ooo cok is varmıs yine yaa ee cam dayanmıyor ki

cok guzellermis elelrine saglık anneannenin

o da dusunulen yani kesinlesen degil sonra da uzatıldı dogum izni olacak

canım cok gecmis olsun simdi nasılsın? benim de esim cok kızıyor bana araba kullanmayayım diye ama n eyapayım kukuman kusu gibi evde mi oturayım yok babası gotursunmus adam sofor gibi pesimde mi gelecek heryere?

canım ilk aylarda benimki de bir hafta kadar ondeydi ama zamanla geriledi hatta son gidfişimde 2 hafta 2 gune kadar geriledi ama dr bunu hic onemsemiyor bahsetmiyor bile ben sorunca onemli degil falan diyor ben de takmıyorum artık kafama ki benim bir cilt bakım aleti deneyimim var oradan da bir korkum var insaallahkorktugum olmaz

Kızlar yokmu etiket taslağı verecek olan???:26:

canım hala arıyorsan bendeki birkaç ornegi ekleyebilirim

bu arada bang bang nerelerde sanki epeydir görmüyorumm..

tatlım geldim sanırım yaklasık 2 hafta oldu gorusmeyeli hala dogurmadım, sen nasılsın?

canım giderek artıyorsa dogum sancısı olabilir ama sen kendini daha iyi tanırsın..

cınsıyetle ılgılı tahmın ıstıyorum lutfennn,cok merak edıyorum 12+6 gunluk

canım nubu bilmem ama benim idrar rengim yesilimsiydi oradan erkek olacagını tahmin etmistim

bu kadar ufak halinin ultrasonunu görmeyeli ne kadar uzun zaman gecmiş (( bi tuhaf oldum şimdi görünce ,

sagliklica kucaginzia alirsiniz inş , cinsiyet konusunda bi fikrim yok.

evet yaa minik boydan usg :))) buyuduk mu ne p

hayırdır ins. canım? en once sen doguracaksın diye dusunuyordum ama maasallah buradasınız pasaylaa

ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum

ben de korkuyorum dr ye simdiden soramıyorum lavman yap diye ama sanırım hastanede hemsireye soracagım ilk sey bu olacak

canım prima premium beyaz aambalajlı olan yani encok tavsiye edilen.. mama ben almadım ama dilersenbulundur ya da anında alabilecek birisi varsa gerekirse hastaneden hemen gonderip aldırabilirsin

bende bez olarak prima düşünüyorum. mamayıda ihtiyaç halinde hastaneden verdikleri için almıycam

öylede eve gelncede lazım olursa ya.

aynn başım beynm dönüyor . sıcaktan tabiki yaşadğn yer scaksa hç çeklmio. Allah hayrlsyla kurtarsn hepimizi....

sıcaktan canım bende de oluyor bayılcakmışım gibi hissediyorum bazen
ben onu ilaç içip yapılıyo sanmıştım meğer başka türlüymüş
evet canım başka türlü çok gıcık bişey

Yavrular aranızda seker hamurundan kurabiye yapabilen var mı ya da bunu meslek olarak yyapanan ya da yaptıgı tanıdığı oolmaden yaptırmak istiyorum ama tanesi 2,5 diyorlar cok pahalı
var
mı daha uygun bi yer

hobi olarak başladım bu şeker hamurlu kurabiye işine. yeni yeni sipariş alıyorum. yaptıklarımdan bazıları burda kurabiyedesem.com ilginizi çekerse mutfaktadenesem@gmail.com mail atıp detayları konuşabiliriz. Fiyatlar boyuta ve üzerine yapılanlara göre değişiyor. ama bazen sade kurabiyeler renkli kurdelalarla birleşince daha şık duruyor.

öylede eve gelncede lazım olursa ya.

aynn başım beynm dönüyor . sıcaktan tabiki yaşadğn yer scaksa hç çeklmio. Allah hayrlsyla kurtarsn hepimizi....
eve gelince alınır canım bi şekilde. hastane çantasına koymaya gerek yok bence. inşallah mamaya ihtiyaç duymaz kuzularımız

ayhhhhhhhhhhhh baygnlk geldi bize bari terasa çkym napim .. yok yok bnm kurdum ölmş amaannn şu halime bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. ben baydm vallah ark. mağazasına gidiom aman eşim dymasn görmesn.ddd inşallah bişey olmaz fazla kalmam.. öptm hepinize bebişlerime iyi bakın mckssssss

kızlarrrr merhabaaa
biz terlikleri aldık filan ama beim evde giydiğim terlik bana dar gelmeye başladııı ne yapıcaz şimdik yaaa

canım ben ayagım sisken aldım 38ken 40ları aldım :))

canım az su icmenden ya da sıcaktan kaynaklanabilri mi ki

ya aynısı bende de var gecen kluafore gittim donuste esimden azar isittim bir tafra bir tafra ne yapayım, yarın sabah isyerimdekiler kahvaltıya cagırdı arabayla gitmeyeyim otobüsle gideyim diyorum yok nasıl bineceksin babam gotursun seni diyor, sanki hiç merdiven cıkmıyoruz ufff nasıl ikna edecegimmmmm (

geldık evımıze dısarısı sıcak cok acıkmısız dısarı cıkınca anladım komsumun balkondan gunes benm balkona gectı sımdı cay vs.bıserler yapacaz yıcez komsumlaaa(komsum 50 yaısnda bu arada ama genc ruhlu dıger komsum 25 yaısnda ama o ka anlasamayız ama bu komsumlaacoksukurr)

ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum
ınsl olmazz laman yapıyorlar cunkummm

bnmde aynısı kap kara olmuslarrrr
yok adammm kısmet gene bızımkıde benım bazı huylarımı beyenmez zarrrrrrrrrrrrrrr:44:

burdayım dhaa cnm paşamın gelemye nıyetı yok henuzzzzzzzzzz

prima premiumcare joker'de indirimdeydi canım; 1 alana 2.si %50

bu haftasonu yüzsem (deniz) tehlikeli olur mu yaa benim dr a sorsam ohh benim yerimede yüz der 35+5 olcam...
bide doğumdan sonra 2 ay yasak diyorlar doğru mu acaba öyleyse bütün yaz yalan olcak...

kızlarrr eşim şimdiden sıkılmaya başladı,daha haftalar var doğuma.birde doğum sonrası da hemen gidemeyiz tabi...
evimde olmayı nasıl isterdim,çok kısmetlisiniz...
nasıl geçecek bilmiyorum (((

Son düzenleme:

sık takıp edılecek birşey cıkmaz ınsallh canım benımde 1.5 hafta geri gibi göründü ama doktorum kotu bırsey soylemedi olabılır deyınce rahatladım

kızlar bu arada dun catı muayenemiz vardı biraz anlatmak istiyorum...

dr m erkekti ve ben cok korkuyordum ama adam egilip bakmadan sadece elleriyle yaptı muayeneyi biraz acır dedi aslında epeyce acıdı ama sesimi cıkarmadım o da sesin cıkmadı demek agrı esigin iyi dedi :)) kontrol sonrası az kanamam olabilecegini soyledi ki gercekten cok cok az bir kan geldi

epidiurali cok tavsiye ediyordu ama dogum suresini uzattıgını ve bas agrısı ihtimalini kabul etti, buna dogum anında da karar verebilrisin ya da dogumu engellerse epidurali kapatabiliriz gibi onerileri de oldu.. ama sanırım catı muayenesi ve annemin ifadelerinden epidural konusunda cok ısrarcı olmadı

bebisim 2 hafta 2 gun kadar geri 2 800 gibi birseydi, henuz keseye girmemis bu hafta pek dogurmanı beklemiyoruz dedi, haftaya cba nst + muayene yapacagız sonrasında da daha sık gorusecegiz dedi

bu arada dogumla ilgili sanırım daha once paylaşılmıstır ama bana soylediklerini yazayım; oncelikle nisan denilen sumugumsu kanlı birsey gelir ve dogumbunu takip eden birkac gun icinde gerceklesir dedi,, su bacakalrının arasında epeyce bir ıslaklık hissedersin dedi, oncekinde bu suyun yaklasık 1 cay bardagı kadar olacagını soylemisti..daha sonra sancıların basladıgında hemen degil de birkac saat sonrasında hastaneye gitmemizin daha dogru oldugunu soyledi. dogum yaklasık 10-15 saatlik bir surectir dedi hastanede beklerken daha stres yaparsınız dedi..vee az bir iki damla kanın önemli olmadıgını ama ped dolduracak kadar kanama halinde hemen kendisini aramam gerektigini soyledi

annem istanbulda olmadıgından ilk kez geldi bizimle muayeneye ve dr a normali sonuna kadar savundugunu kendi dogumlarının rahat oldugunu vs sordu, dr benim kac kilo dogdugumu sordu bayagı zayıfmısım ayak bileklerim annemin basparmagı kalınlıgındaymıs annem bunu soyleyince bizim minigin de bana cektigini soyledi dr miz...sanırım anneyle gitmenin avantajı..dahası kv ye bu kadar gulzeryuzlu degilken annemle gayet guleryuzlu idi..sanırım tum jinekologlar aynı tarz kv dusmanları :)))))

madem sezeryan olacak niye bekliyorkı doktorunuz zaten 38 olmussunuz onceden yazdıysanız kacırmısım muhtemelen

hg canım ,
merak ettık bızde senı bebısmı geldı acaba dıe

oh uyusun da buyusun minnos.. bu arada ben de artık evdeyim bana da gelin caya icimden pasta borek yapmak geliyor ama sonra useniyorum :)))

kızlarrr eşim şimdiden sıkılmaya başladı,daha haftalar var doğuma.birde doğum sonrası da hemen gidemeyiz tabi...
evimde olmayı nasıl isterdim,çok kısmetlisiniz...
nasıl geçecek bilmiyorum (((

canım ya biz de evimizde bir türlu basbasa kalamadık hamilelikti yorgunluktu misafirdi derken annem geldi ee tabi dogum ertesine kadar kalacak bizim icin sonrasındas da anneanem teyzem vs gelmeyi planlıyor bu demektir ki kocisimle soyle basbasa pek takılamayacgız en cok onun icin endiseleniyrum neticesinde onun da ilgiye ihtiyacı var

bütün detayları konuşmuşsunuz. çatı muayenesini benide çok geriyor bakalım nasıl olucak. benimde 2 hafta sonra olucak. o zaman konuşucaz doğumla ilgili.7normal doğumla ilgili bi sakınca yok sanırım senin. inşallah kolayca olur doğumun.

Kızçelerrrr biz biz geldikkkkk çok geç kaldıkkk
Ama çok iş yaptık bizDiyorum ya enerjimi boşaltacak
birşeyler yapmam gerekiyor diye bu sefer de kurabiyelerimizi süsledik
Allah'ım kızçemin doğum günlerinde onunla birlikte yapmayı göster bana,bize
herkese(amin)çok zevkli bir şeydi kendimi zorlamayı seviyorum sabır
gerektiren bir süsleme ama çok sevdim bu işi ben.Bundan sonra
yapmaya devamAlışverişe gidemezsen şimdi biz annecikler için
çok indirimler var her yerden mesaj mail geliyor dürtüyor şeytan beni
Hamurlarımızın kurumasını bekliyoruz sonra poşetleyeceğiz ve kurdela ile bağlayıp
sepetimize koyacağızBu stcikerları da çok beğenmiştim adaşımız DURU
da da görmüştük.Ben bunların çaplarını küçültüp kartona baskı yaptırdım bunları
badem şekerli filelerimize zımbayalayacğız o da babamızla akşam ki görevimiz
Bu 80 adet filan herhalde eşim 2 tlye bastırmış şok oldum ne kadar ucuz
Onalrı kestim akşamı bekliyorlar.....
Çok çene çalmayayım ben geçmişi okuyayım öpüyorum sizleriiiiii ve meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…