arkadaslar herkese merhaba cokozledim sizi ama once isimin son gunleri sonra yatılı misafirler derken ev isleri vs ancak yetebiildim arada okuyamadıgım 100 sayfa var ne olur affedin haberim olmayan dogumlar varsa herkesin gozu aydın
grafcıgım sanırım dogurmussundur tebrikler
paradokscugum canım sıkma canını dusun ki eski dr ler sayesinde daha moralin yuksek bir hamilelik gecirdin ve simdikiler tabii ki en kotusunu soylerler ki herseye hazırlıklı ol diye.. icimden bir ses diyor ki butun bu operasyon ve dogum surecin cok guzelce hallolacak ne olur uzulmemeye calıs allah herseyi gonlune gore versin senin de tum hamiş arkadaşlarımızın da
canım gozun aydın tez zamanda toparlamıssındır diye umuyorum
gule gule dağıtın cicilerinizi
tesekkur ederim sekerim umarım dedigin gibi tez zamanda veririm dogum sonrası saglıkla
bu kadar zaman umarım misafirsiz kalabilmişsindir.. benim de duvarların yarısı bitti, mutfak salon ve banyo wc kaldı bi de camlar ooo cok is varmıs yine yaa ee cam dayanmıyor ki
cok guzellermis elelrine saglık anneannenin
o da dusunulen yani kesinlesen degil sonra da uzatıldı dogum izni olacak
canım cok gecmis olsun simdi nasılsın? benim de esim cok kızıyor bana araba kullanmayayım diye ama n eyapayım kukuman kusu gibi evde mi oturayım yok babası gotursunmus adam sofor gibi pesimde mi gelecek heryere?
canım ilk aylarda benimki de bir hafta kadar ondeydi ama zamanla geriledi hatta son gidfişimde 2 hafta 2 gune kadar geriledi ama dr bunu hic onemsemiyor bahsetmiyor bile ben sorunca onemli degil falan diyor ben de takmıyorum artık kafama ki benim bir cilt bakım aleti deneyimim var oradan da bir korkum var insaallahkorktugum olmaz
canım hala arıyorsan bendeki birkaç ornegi ekleyebilirim
tatlım geldim sanırım yaklasık 2 hafta oldu gorusmeyeli hala dogurmadım, sen nasılsın?
canım giderek artıyorsa dogum sancısı olabilir ama sen kendini daha iyi tanırsın..
canım nubu bilmem ama benim idrar rengim yesilimsiydi oradan erkek olacagını tahmin etmistim
evet yaa minik boydan usg :))) buyuduk mu ne p
hayırdır ins. canım? en once sen doguracaksın diye dusunuyordum ama maasallah buradasınız pasaylaa
ben de korkuyorum dr ye simdiden soramıyorum lavman yap diye ama sanırım hastanede hemsireye soracagım ilk sey bu olacak
grafcıgım sanırım dogurmussundur tebrikler
paradokscugum canım sıkma canını dusun ki eski dr ler sayesinde daha moralin yuksek bir hamilelik gecirdin ve simdikiler tabii ki en kotusunu soylerler ki herseye hazırlıklı ol diye.. icimden bir ses diyor ki butun bu operasyon ve dogum surecin cok guzelce hallolacak ne olur uzulmemeye calıs allah herseyi gonlune gore versin senin de tum hamiş arkadaşlarımızın da
8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
canım gozun aydın tez zamanda toparlamıssındır diye umuyorum
patiklerimiz geldii ,
biraz kargıo magduru olmuslar :))
elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi
Eki Görüntüle 733812
gule gule dağıtın cicilerinizi
ben de kaç haftada anca alabildim.
maşallah güzel haberler almışsın gözünaydın canım.
canım bunlara hiç gerek yok hamilelikte olan kararmalar bir süre sonra geçiyor.ben bembeyazım göbeğim kapkara olmuştu,doğumdan sonra kapkara ve sarkık duran göbeğime baktıkça nasıl moralim bozuluyordu.1-2 ay geçti dümdüz bembeyaz oldu yeniden.hamilelikten olan kararmalar genelde geçiyor yani.
inşallah kolay bir doğumu olur dua ederiz tabi.
ay siz epidural deyince evet o olmalı diyorum genel deyince aslında o daha iyi diyorum.nasıl karar vereceksem.
o zamana doğum bile yapabilirsin 38.haftada doğum yapan çook.
hoşgeldin canım.lohusalığı da bir an önce sağlıkla atlatırsın inşallah.bebişini de öp bizim için.
sağol canım
tamam kilon var ama çok tatlı görünüyorsun canım.kilolar da doğumdan sonra verilir zaten.
maşallah yine temizlikleri yapmışsın
hayırlı olsun yaşı uzun olsun canım.ne güzel sağlıkla bebeğine kavuştun işte.
çok güzelmişler gerçekten
tesekkur ederim sekerim umarım dedigin gibi tez zamanda veririm dogum sonrası saglıkla
ayyy şaka makaa kendımı bır an ıcın full dogum haberı okuyunca hazıran topıgınde sandım yaaaaaaaaa
halamısın gelını st 17:37 cıvasınra kucgına aldı kıscesını darısı normalınden koayından bıse ınsl kı kv ıle konustum koyde komsular kucuk kaynım(22 yaısnda)demıs hemen yengemı ara o ne durumda aramısda o gelınce 10 gun daha buyugus yaaondan az once konustuk yenge alperen ne zmn gelıcek sız kaldınız dıyor cok sevdıklerı ıcın bebelerı kıı dedım benım pşama az daha kg alcak emmısııı
cunku ark.kızı 2 kg dogmusss 36+6 gunluk cunkmıs ultrasondaa 50 cm de buyusu annesı uzun boylu:)
dedım hayırlısııı ayın 20 sınden sonra beklıyorum ben paşazademiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada seckın nıklı temmuz annesıde dogurmusss hazıran topıgıne yasmıss dı solemeyı unuttum sızeeeeeee
ınsl cnaım benım dıyorum dogum akdr mısafır fılan gelmesınn de evım temsı kalsın yaaaaaaaaaaaaaaa
yok adam erkek adam temıslık mı yaparrrkıss
wuu gozunuz aydın olsun cnm hayırlı evlat lar olsun lar ınsll gecmıs olsun ıslll cabucak gecerrr
ınsl canım benım gusel haberlerle don ınslll bısde ucma gunu gıdıcez kac kg oldu acabaaaaaa:26::26:
3 kusur dur ınsl bol bol yıyorum sureklı kg alsın paşam dıye yaaaaaaaaaaa,,,
cok sukur son temsııkdı buu sonra mutfak dolaparını besle dolandırırımda o ka degıl artık toz alır gıbımmm
baska yokkki:))
wuuu sancılar ne ka cıkıyor cnm benımde 20 kusurlerddı dr sancı bıle demedııı:26::26: maasllah kg boy superrrr
bu kadar zaman umarım misafirsiz kalabilmişsindir.. benim de duvarların yarısı bitti, mutfak salon ve banyo wc kaldı bi de camlar ooo cok is varmıs yine yaa ee cam dayanmıyor ki
cok guzellermis elelrine saglık anneannenin
vay arkadaş resmen dalga geçmekten bıkmadılar adamlar.
doğum izninde fiyaskoya bak doğumdan sonra 1 hafta ekleyeceklermiş geri kalan üç ayı yarım gün gak guk bişeyler.
zıvanadan çıktı iyice bunlar resmen dalga geçiyorlar resssmmmennn...
haberi yeni gördüm daha yuh diyorum artık yuhhhh...
Erken emeklilik ve doğum izni torba yasadan çıktı haberi
o da dusunulen yani kesinlesen degil sonra da uzatıldı dogum izni olacak
günaydın herkese,
iki gündür giremedim topiğe ne var ne yok bilmiyorum da.doğuran yoktur umarım.
dün berbat bir gündü benim için.gelgitler yaşadığım ,iç savaş verdiğim bir gündü.
eşimle iş için bir yere gidecektik.uzun zamandır araba kullanmıyordum.hadi bu sefer ben süreyim dedim.
burda en işlek kavşakları köprülü kavşak yaptılar.battı çıktı da diyorlar.
böyle bir kavşağa girmeden en öndeki araç ani fren yaptı.2.araç ona arkadan çarptı.3.araç yani biz baya şiddetli 2.araca arkadan çarptık.nihayetinde arkadan çarpan her zaman,takip mesafesini korumadığı için suçludur.
eşim çarpma anında bana bakıyordu,göbeğimeçok iyi hatırlıyorum.
çarpacağımı anladığımdan herhalde kasmışım kendimi karnımı içeri çekmişim.
çarpmanın etkisiyle koltuktan kalkıp oturmuşum,başımı güneşliğe çarpmışım.
mış miş diye anlatıyorum hatırlamıyorum.başımın ağrısından çarptıgımı sonra anladım.
eşim araçtan inince hemen yanıma geldi birşeyim var mı diye ama ben arabayı falan düşünmedim o an elimi karnıma koydum iyiyim diyebildim sadece.
eşim ve 2.araçtakiler ,1.aracın neden fren yaptığını sordular söylediğine göre köpek çıkmış önüne ama o köpeği gören yok.günahı boynuna.
şansımıza arkada akan trafik yoktu.arkadan da bize çarpsalar daha ağır sonuçlar olabilirdi.
araçların fotoları çekildi.işlemler yapılacak.yol kenarında kafe varmış,oraya geçtik.
ben hemen wc ye gitmek istedim.aklım hep oğlumdaydı çünkü,kıpırdamıyordu.karnımda da tuhaf bir ağrı,gerilme vardı.
kendi kendime sorgulama yaşıyordum.Allah ım buraya kadar mıydı herşey.8 ay karnımda taşıdım.bu kadar mıydı yaşayacağım heyecan?o an oğluma aldığımız kıyafetler,oyuncaklar,doğumda hazırlanan süsler...v.s gözümün önünden geçti bir bir.
oğluma birşey olursa naparım ben onları ,elimi süremem, bakamam onlara diye sorgulayıp durdum.
eşim o sıra doktoru aramış.durumu bildirmiş.doktorda adli vakalık değilse işlemlerinizi bitirin gelin ben bakayım demiş.
gittik çok şükür oğlum iyiymiş.kazayla ilgili hiçbir olumsuz durum yok dedi.sevindik Allah'ıma şükür
artık nst ye girmen gerek haftada bir,bebeğin iyilik hali için dedi.haftaya randevu verdi sadece nst için.2 hafta sonra muayene için görüşelim,normal doğum tarihi 19 temmuz sezeryan olursa 10 gün önce alırız 9 u gibi dedi.heyecanlandık.
bu süre içerisinde su gelirse,kanama olursa,10 dk dan daha sık bel,sırt ağrısı olursa arıyorsun dedi.
doktordan çıkınca yegenimin piyano resitali vardı.değişiklik olsun diye dinlemeye gittik.sonra eve geçtik.
sizler de iyisinizdir umarım bir problem yoktur.
canım cok gecmis olsun simdi nasılsın? benim de esim cok kızıyor bana araba kullanmayayım diye ama n eyapayım kukuman kusu gibi evde mi oturayım yok babası gotursunmus adam sofor gibi pesimde mi gelecek heryere?
merhaba güzel anneler nasılsınız ben dün doktordaydım canım çok sıkıldı kızımın şu ana kadar gelişimi haftasına uyumlu hatta önde gidiyodu ama dün 1 hafta gerilemişti kilosu 2.450 gr az az alıp yaklaşk 3 oursa razıyım ama kafama takılan acaba gelişimimi durdu artık kilo almıyacak mı oldu haftaya bidaha gitcez bi öneriniz var mı kızlar ne yesem ne içsem iştahım da pek yok ama bu hafta kendimi zorlıyacam yemek için inş. bebişim kilo alır kucağıma alırım bu haftalara çok zor geldim
canım ilk aylarda benimki de bir hafta kadar ondeydi ama zamanla geriledi hatta son gidfişimde 2 hafta 2 gune kadar geriledi ama dr bunu hic onemsemiyor bahsetmiyor bile ben sorunca onemli degil falan diyor ben de takmıyorum artık kafama ki benim bir cilt bakım aleti deneyimim var oradan da bir korkum var insaallahkorktugum olmaz
Kızlar yokmu etiket taslağı verecek olan???:26:
canım hala arıyorsan bendeki birkaç ornegi ekleyebilirim
bu arada bang bang nerelerde sanki epeydir görmüyorumm..
tatlım geldim sanırım yaklasık 2 hafta oldu gorusmeyeli hala dogurmadım, sen nasılsın?
kızlar dün geceden beri sağ bacağımda bi çekilme var... tam sağ kalçamla sağ dizim arasında sızlama şeklinde bi ağrı... hani böyle romatizma ağrısı gibi... adetlerim öncesinde de yaşardım ben bu ağrıyı... sizce bu ne ola ki?
canım giderek artıyorsa dogum sancısı olabilir ama sen kendini daha iyi tanırsın..
cınsıyetle ılgılı tahmın ıstıyorum lutfennn,cok merak edıyorum 12+6 gunluk
canım nubu bilmem ama benim idrar rengim yesilimsiydi oradan erkek olacagını tahmin etmistim
bu kadar ufak halinin ultrasonunu görmeyeli ne kadar uzun zaman gecmiş(( bi tuhaf oldum şimdi görünce ,
sagliklica kucaginzia alirsiniz inş , cinsiyet konusunda bi fikrim yok.
evet yaa minik boydan usg :))) buyuduk mu ne
kızlar sabah geri yattım da ruyamda dogum u yasdımm gercı gunduz ruyası dıye pek tiiyee almadım ama anlatıyımmm kayırdır ınsallah
ben dus alıyorum hast..ortamında ama nasıl oluyorsa:44hast.ortamı oldugunu dusdan cıkınca dırek hemsırelerle karsılasınca anlıyorum:) dus da bır den suyum gelıyorrr bırde bakıyorum kocaman tıkaç(nişan)ama cok farklı et degısıkk hemen cıkıyorumsuyum daha gelıyor ma cok farklı sekıldeee:44:
hemen cıkıp hemsıreye dıyorum ama tıkac bıldgın elde tutulur bırseyy pecete alıyorum hemsıreye dıyorum suyuum geldı sonrada bu geldıı tıkac bu yokk dıyo hemsıree bu bebek senın ıkıncı bebegın hamıle kalmısısn ama bu tutunamamaıs dıyorr ölece kalmıs ıkızmısdı bu normalde dıyorr:44:sonra bır bakıyorum leke gelıyor he dıyorum tıkaç(nısan)bu sonra benı goturuyorlar o sırada tel caldııı uyandımm anlamadım bırsey sanırım kk da okuduklarım akımda kaldı sabah sabahhh hayrlısı bakalımmmmmmmmm
hayırdır ins. canım? en once sen doguracaksın diye dusunuyordum ama maasallah buradasınız pasaylaa
ben de doğumda büyük tuvaletimi yapmaktan ve kusmaktan korkuyorum
ben de korkuyorum dr ye simdiden soramıyorum lavman yap diye ama sanırım hastanede hemsireye soracagım ilk sey bu olacak
canım prima premium beyaz aambalajlı olan yani encok tavsiye edilen.. mama ben almadım ama dilersenbulundur ya da anında alabilecek birisi varsa gerekirse hastaneden hemen gonderip aldırabilirsinkızlar bir iki tane ben çıktı yüzmden . Allaha şkr lekeflan olmadı ... szdede oldumu? ya skntdan patlıom napsam ki? iş temzlkde yasak.. bebişmn bir bezi maması kaldı. bez prima alcam szce? brde sezeryan olcamya mam almama gerek var mı szce?