2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynen cicim sabah kahvalti yaptim daha sonra meyve yedim biraz hala acim kendimi tutmaya calisiyorum ama cok zor

yemekten hemen sonra meyve hiç saglikli degilmiş en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş,

yemekten hemen sonra meyve yendiginde meyvedeki tum şeker vücuda direk aliniyormus hem kilo hem insülin .

o yuzden tuketmemek lazim hemen :)

yedigimde uzerinden 1 saat gecmisti zaten belki daha fazla ama yinede acim feci sekilde istahim acildi son 1 haftadir

Ah maşallah maşallah, hoşgelmiş guzel Ece :)

kızlar beni tebrik edin :))

az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana :118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Günaydınlarrrrr,Hayırlı Cumalarrrrrrr
37.HAFTAMIZ kutlu ve mutlu olsun oleyyyy:119::119::118::118::118::124::124::124::124::124::129::129::129:
Kahvaltı eşliğinde sizlerle takılıyoruz.Bugün erkenciyiz bugün de çok işimiz var.
Akşam babamızın aldığı badem şekerleri keselere konuldu bugün Hoşgeldin DURU
yazılı etiketler takılacak,kurabiyeler poşetlenecek,ev süpürülecek,ütü yapılacak,yemek yapılacak
duş alınacak,Kuran okunacak Umarımmmm halledebilirim
Geçmişi okuyayım geliyorummmmmm

ya hiç doymuyorum , utanıyorum artık bişiler yemeye

yapalim kız kerttik gitti
hiçde nazlanmadık ama olsun bakalımm
yurtdisindayim canim 2 saat fark var arada biz biraz erken basliyoruz gune
haaaa şimdi oldu yoksa o vakitte tahlil falan
inşallah yoktur. yerleri iice daraldığından olabilirmi acaba hayırlı haberlerle gel

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çalışmak dahamı iyidir nedir yaff. akşama kadar masa başında oturulacak tek cümleyle
kızlar beni tebrik edin :))

az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana :118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
oolllleeyyyyy yaşaaasınnnn yabadabaduuuuuuu:101::101::101::119::119::119::119:

Birçok kişi hazır zannetti ama ben aşama aşama fotoğraflamıştım
Kurabiyeleri 1 gün önceden pişirdim ki iyice çeksin kendini.Şeker hamurları da hazır olunca
2 saat gibi bir sürede hallettim tabiii ben bu arada bir dinlendim bir uzandım bir mutfağa koştum
Kurabiye hamurunu yuvarlak tırtıklı bir kalıpla kesimiştim beyaz şeker hamurunu da onunla kesip üstüne bal ile
yapıştırdım(balı kenarlara çok fazla sürmedim taşmasın diye)Üstündeki şekiller ise 8-10 adet hepsi bir arada
yuvarlak silikon kalıbından çıkarttım onları da su ile yapıştırdım.Ama ilk Önce DURU yazdım.En zevklisi buydu herhalde

Nette çok fazla araştırma yapmıştım OBUR muz balığı elanın sitesi ve cookiepoint dikkatilce okudum
ona göre yaptım.İlk denemem ve çok zevk aldım.Aslında çok fazla aparatım da yoktu mesela tek
zorlandığım büyük silikon kalıptan hamurla şekili çıkarmak zor oldu.Aslında kolay ama kenarlarını
dikkatlice temzilemek gerekiyor ki tam bir görsel olsun.Bunun içinde sanırım ince uçlu bıçaklar vardı EMinönünde
kadınlar alırken ben saf gibi almadım.Neyse eksikliğine rağmen hallettim....

Gunaydın cnm bndede oluo ole çok derınden hssedıyorum bnde 2 haftadr falan var hatta bazen hıç hareket etmedıgıde oluo bnm kıımın yada çok sert gelmedıgı için hssedemıorum dr gttım hatta hareket etmıo dıo ultrasonda herseye bakıldı kalp atışı kordona falan bıse yok ama harekette etmıodu dr bıle cok sasrdı yarım satte yakın ultrasnda kaldım dr neler neler yaptı hareket etsn dıe ama hıc hareket etmedı o yarım saat içinde sadece bı kere agzını acıp kapadı nstye de grdım problm yok bnde anlamadım ama yerı daraldı herhalde inş bişey yoktur

Ayyy rm7 tebrik ederim ohh gözün aydın sende kurtardın Hoşgelmiş ecemizdeGerçekten sürpriz yapmış

Paradokss güzel haberlerini bekliorus ...

Seaside evlilik yıldönümün kutlu olsun senin de ,peşpeşeymiş ikimizinki

Acenu bana diosun ama senin de elin gitmio pek canım hazırlıklara,,,ben senden önce verdim halılarımı hem de 4 gün öncee,,çantanı hazırlamış olabilirsin ama hıh!!

Neyse ben şimdi hazırlanıp gezmeye gidicem,başka bi semtte pazara gidices komşularla:):)Sıcak aslında da neyime güveniosam,akşama görüşrüz annişlerrr...

hahayyy hiçte bilemm , benim sadece halilarim ve ev temzligim kaldi canimmm ,

oda calisiyorum diye ertelemiştim :)) 1 haftaya anca gelirmiş halilar 1 hafta sonrada ben izne cıkıyorum zaten , temizlikci gelcekkkkk , yine öndeyim ben senden ,

sen bebişin eşyalarini hazirlama ama pazarda gezzzz

( ne kaynana olur bendende yaa )

Ayyyyyy her yerimden ter aktı.Çok heyecanlandım birden kızçe de kaburgalarıma
dayamış neresini bilmiyorum ama Canım benimmmmm ECE'ne kurbannnn
yerim ben sizi bir foto koyun birşeyler anlatın en içten,en samimisinden duymak ve görmek
istiyorum artık.Yüzünüzü,sesinizi duymadan bağlandık birbirimize belki de en zor olanı yaptık
Aminnnnn biz de tadalım(ama bugün gelme kızım azıcık daha işimiz var

Çalışmak çalışmak en iyisiiiii

herkese günaydın,uzun zamandır girmiyordum buraya..ama artık sonlara geldik ve neler olup bitiyor bir bakayım dedim...
bu arada benim bebeğim ters duruyomuş makat duruştu sanırım..normal doğum çok istiyordum ama bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum..göğsümün tam altında kafası ve beni uyutmuyor resmen...benim gbi bebeği ters duran var mı acaba merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…