aynen cicim sabah kahvalti yaptim daha sonra meyve yedim biraz hala acim kendimi tutmaya calisiyorum ama cok zor
yemekten hemen sonra meyve hiç saglikli degilmiş en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş,
yemekten hemen sonra meyve yendiginde meyvedeki tum şeker vücuda direk aliniyormus hem kilo hem insülin .
o yuzden tuketmemek lazim hemen :)
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
ya hiç doymuyorum , utanıyorum artık bişiler yemeye
yapalim kız kerttik gitti
haaaa şimdi oldu yoksa o vakitte tahlil falanyurtdisindayim canim 2 saat fark var arada biz biraz erken basliyoruz gune
inşallah yoktur. yerleri iice daraldığından olabilirmi acaba hayırlı haberlerle gelGunaydin kizlar oncelikle dogum yapan ark allh anali babali buyutsun ben birsey sormak istiyorum iki yun once gumbur gumbur olan oglum bi anda sakinlesti orda oldugunu anliyorum ama coookkk uzaktan geliyo bana vurmalari sizdede oluyomu birazdan dr gidicem nst ye baglayalim yinede demis ins bisey yoktur
hiçde nazlanmadık ama olsun bakalımm
ne nazlanmasi kizzz , yakisikli tosuncuk oglumu veriyom daha ne istiyonnn
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:Günaydınlarrrrr,Hayırlı Cumalarrrrrrr
37.HAFTAMIZ kutlu ve mutlu olsun oleyyyy:119::119::118::118::118::124::124::124::124::124::129::129::129:
Kahvaltı eşliğinde sizlerle takılıyoruz.Bugün erkenciyiz bugün de çok işimiz var.
Akşam babamızın aldığı badem şekerleri keselere konuldu bugün Hoşgeldin DURU
yazılı etiketler takılacak,kurabiyeler poşetlenecek,ev süpürülecek,ütü yapılacak,yemek yapılacak
duş alınacak,Kuran okunacakUmarımmmm halledebilirim
Geçmişi okuyayım geliyorummmmmm
oolllleeyyyyy yaşaaasınnnn yabadabaduuuuuuukızlar beni tebrik edin :))
az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana :118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
kurabiyeler çok güzel.elinden böyle maharetli işler gelmesi çok güzel.ben yapamam bu kadarını.eger ben yaptım demesen hazır zannedicektim.süper olmuş.bizde istiyoruz bu kurabiyelerden.şeker hamuru ile mi yaptın.ayrıca fiğürleri kalıpla mı şekillendirdin.maşalllah.bize de nasıl yaptıgını anlatırsan sevinirim.evde oturmaktan çok sıkıldım bende denerim.
bah bahhhh kız evi naz eviii azıcık nazlanırız kavga ederiz sonra ohhhhne nazlanmasi kizzz , yakisikli tosuncuk oglumu veriyom daha ne istiyonnn
Gunaydin kizlar oncelikle dogum yapan ark allh anali babali buyutsun ben birsey sormak istiyorum iki yun once gumbur gumbur olan oglum bi anda sakinlesti orda oldugunu anliyorum ama coookkk uzaktan geliyo bana vurmalari sizdede oluyomu birazdan dr gidicem nst ye baglayalim yinede demis ins bisey yoktur
hiçde nazlanmadık ama olsun bakalımm
haaaa şimdi oldu yoksa o vakitte tahlil falan
inşallah yoktur. yerleri iice daraldığından olabilirmi acaba hayırlı haberlerle gel
bah bahhhh kız evi naz eviii azıcık nazlanırız kavga ederiz sonra ohhhh
Ayyy rm7 tebrik ederim ohh gözün aydın sende kurtardınHoşgelmiş ecemizde Gerçekten sürpriz yapmış
Paradokss güzel haberlerini bekliorus ...
Seaside evlilik yıldönümün kutlu olsun senin de ,peşpeşeymiş ikimizinki
Acenu bana diosun ama senin de elin gitmio pek canım hazırlıklara,,,ben senden önce verdim halılarımı hem de 4 gün öncee,,çantanı hazırlamış olabilirsin ama hıh!!
Neyse ben şimdi hazırlanıp gezmeye gidicem,başka bi semtte pazara gidices komşularla:):)Sıcak aslında da neyime güveniosam,akşama görüşrüz annişlerrr...
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çalışmak dahamı iyidir nedir yaff. akşama kadar masa başında oturulacak tek cümleyle
oolllleeyyyyy yaşaaasınnnn yabadabaduuuuuuu:101::101::101::119::119::119::119:
almiyoz kızınııı nanikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya hiç doymuyorum , utanıyorum artık bişiler yemeye
yapalim kız kerttik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?