2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın kızlar;
gerçi sizin gününüz çoktan aydınlanmış ama biz tembel annesi ve oğlu anca kalkıyoruz :))
teyzoşlarımıza bi selam verelimde sonrada kahvaltı yapalım;acıktı oğlum sert sert tepikliyo beni walla:))

ohh ne güzel canım son iş günü :) bi kaçhafta tadını çıkarırsın artık mis gibi
ha gayret bugünü atlattınmı senden keyiflisi yok :)))

Amanda aman çok heyecanlı çok güzel yaa; tebrikler cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hikayenizi sabırsız bir şekilde bekliyoruz:) darısı başımıza inşallah :)))

bende ıkı gundur azıcık yıyorum sankı dunyaları yemısım gıbı karnım sıs ve kusuyorum
kertiğiniz hayırlı olsun acenu-nıassy

QUOTE=fyzmrt;30894120]biraz daha uyuduk geldikk :)) kertiginiz hayirli olsun benim de kizimin kertigi dogdu uc gun once istanbul'da esimin askerlik arkadasinin oglu,ne merakliymisiz hemen cocuklari evermeye [/QUOTE]

BOZDUK CANİM KERTİGİ ,UGRASILMAZ BU KIZ ANALARIYLA

Arkadaslar umarım iyisinizdir,ben artık hiçbişey yapamaz oldum pilim iyice bitti ağrılarım cok oluyo bir de üşüttüm boğazlar fena yatıyorum o yüzden giremedim cok özledim sizi benim de haftaya cuma toprak oğlum gelcek inşllh cok heycanlıyım ve korkuyorum,buarada doğum yapanlar var sanırım tam okuyamadım ama cok duygulandım ya Allahım hepimize yasatsın o duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla şimdi bakabldiğim kadar bi bakim gecmişe geliyorum:)

canim ya salı geri iş başı :)) bu hafta bitti anlaminda son dedim yoksa 3 temmuza kadar calısıyorumm

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz

QUOTE=fyzmrt;30894120]biraz daha uyuduk geldikk :)) kertiginiz hayirli olsun benim de kizimin kertigi dogdu uc gun once istanbul'da esimin askerlik arkadasinin oglu,ne merakliymisiz hemen cocuklari evermeye

BOZDUK CANİM KERTİGİ ,UGRASILMAZ BU KIZ ANALARIYLA [/QUOTE]

pek bi nazlı oluyorlar ama ben oğlumu vermeyecem kimseye tursusunu kuracam

geşmiş olsun canim , dogumlar basladı teker teker dokuluyoruz , hayırlısı ıle ıns alalım bebıslerımızı kucagımıza

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz

amanıınn miniğe bak sen yolu bulmuş da çıkmaya karar vermiş kendi kendine .. canım umarım en azından 2 haftadaha bekler ama sen sakin ol zamanında 2500 gr doğan bebekler de var. sağlıklı olsun da kilo alır her koşulda.

kızlaarr benim de haftaya cuma olacağı kesinleşti cuma günü oğlumla kavuşuyoruz inşallah.. daha ismi olmasa da. ne koycam ben bu bebişe isim yaa neyse umarım 1 hafta içinde bulacağız. bir de size birşey sormak istiyorum hastanede 1 gece kalıcam bir aksilik olmazsa, çok fazla gelen de olmaz sanırım hastaneye. siz ne götürüceksiniz ikramlık? çikolata mı lokum mu?şöyle pratik çok uğraştırmıcak bişi olması lazım çünkü yanımda sadece eşim olcak. o da sağa sola koşturmaktan öyle şeylerle ilgilenemez sanırım.mesela çikolata-badem şekeri ve kolonya çok mu az olur?yeterli mi?bilemedim

ayy canım hayırlısı allahtan;dua edicem senin için;
nasıl bi belirtiyle gittin cnm hastaneye???
benimkide dün geceden beri aşağıya doğru çok baskı yapıyoo korkuyorum bende :S

hayirlisi olsun canimmm , isim bulursunuz inşallahh .

bence çikolata badem sekeri yeterli , sonucta senin durumun belli , kimse ziyafet cekmeye gelmiyo , hiç düşünme bunlari bide.

yaa benim de en çok korktuğum şey suni sancı... inanırmısın bende öyle hissediyorum... sanki normal şartlarda gelişmiycek doğum... vakti dolucak ve suni sancı verilicek gibi hissediyorum... ama söylenenlere bakılırsa normal sancıya vücut dayanabiliyomuş, suni sancıya dayanmak zormuş diyolar... gerçi yazdıklarını okuyunca biraz iiçim rahatlar gibi oldu ama ne biliyim tırsıyomuyum ne ?:18::18::18:

offf canlar yaa iki gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum çok endişeleniyorum hareket etmiyor değil ediyor ama eskiden öyle sert öyle güçlü hareketleri vardı ki onu bekliyorum ben ama duruldu oğlum iki gündür doktora gitsem mi bilemedim randevum haftaya bugün

hayirlisi olsun canimmm , isim bulursunuz inşallahh .

bence çikolata badem sekeri yeterli , sonucta senin durumun belli , kimse ziyafet cekmeye gelmiyo , hiç düşünme bunlari bide.

doğru valla yemeye mi geliyo gelenler di mi? ben zaten çok şaşkın olcam muhtemelen o gün

Hoşgeldin yeni dünyana güzel ECE...
bahtın da adın gibi güzel olsun... annene babana hayırlı evlat olasın inşallah...
çoook merak ediyoruz hikayenizi... ben doğurmadan anlatsın annen öyle söyle olurmu prenses

canım allah yardımcın olsun.inş durur ama durmasa da sorun yapma yeğenim 2.300 doğdu 34 haftada kuvöze falan alınmadı maaşallah tombik şimdi kocaman oldu .bu arada kanala girdiği kontrolde mi anlaşıldı yoksa ağrın oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…