günaydin canimm ,
bizim yerimizede uyyyun
günaydin kızlarrr ,
biz geldik tospa oglumlaaa , gece uyutmadi , gunduz durmuyo napicam ya , harabe gibiyim bugun ,
Allah'tan son iş günü tatil , ve p.tesi kontrollllllllllllll yuppii ...........
bişiler yielim ( hiç durmuyoruzki hep yioruz ) :82::82::82::82::82::82::125::125::125::125::125::125::125::125:
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
almaaa küstük bizde. bizde senin oğlunu almıyoruz malum bu devirde oğlunu evlendirince unut kızlar yürütüyo hükmünü
bende ıkı gundur azıcık yıyorum sankı dunyaları yemısım gıbı karnım sıs ve kusuyorum
kertiğiniz hayırlı olsun acenu-nıassy
günaydın kızlar;
gerçi sizin gününüz çoktan aydınlanmış ama biz tembel annesi ve oğlu anca kalkıyoruz :))
teyzoşlarımıza bi selam verelimde sonrada kahvaltı yapalım;acıktı oğlum sert sert tepikliyo beni walla:))
ohh ne güzel canım son iş günü :) bi kaçhafta tadını çıkarırsın artık mis gibi
ha gayret bugünü atlattınmı senden keyiflisi yok :)))
amanda aman çok heyecanlı çok güzel yaa; tebrikler cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hikayenizi sabırsız bir şekilde bekliyoruz:) darısı başımıza inşallah :)))
QUOTE=fyzmrt;30894120]biraz daha uyuduk geldikk :)) kertiginiz hayirli olsun benim de kizimin kertigi dogdu uc gun once istanbul'da esimin askerlik arkadasinin oglu,ne merakliymisiz hemen cocuklari evermeye
arkadaslar umarım iyisinizdir,ben artık hiçbişey yapamaz oldum pilim iyice bitti ağrılarım cok oluyo bir de üşüttüm boğazlar fena yatıyorum o yüzden giremedim cok özledim sizi benim de haftaya cuma toprak oğlum gelcek inşllh cok heycanlıyım ve korkuyorum,buarada doğum yapanlar var sanırım tam okuyamadım ama cok duygulandım ya allahım hepimize yasatsın o duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla şimdi bakabldiğim kadar bi bakim gecmişe geliyorum:)
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
BOZDUK CANİM KERTİGİ ,UGRASILMAZ BU KIZ ANALARIYLA
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
kızlaarr benim de haftaya cuma olacağı kesinleşti cuma günü oğlumla kavuşuyoruz inşallah.. daha ismi olmasa da. ne koycam ben bu bebişe isim yaaneyse umarım 1 hafta içinde bulacağız. bir de size birşey sormak istiyorum hastanede 1 gece kalıcam bir aksilik olmazsa, çok fazla gelen de olmaz sanırım hastaneye. siz ne götürüceksiniz ikramlık? çikolata mı lokum mu?şöyle pratik çok uğraştırmıcak bişi olması lazım çünkü yanımda sadece eşim olcak. o da sağa sola koşturmaktan öyle şeylerle ilgilenemez sanırım.mesela çikolata-badem şekeri ve kolonya çok mu az olur?yeterli mi?bilemedim
kızlar dün 6 ay önce doğum yapan bir arkadaşla konuştum son haftaya kadar beklemişşer oğlu olmamış doktor suni sancı vermiş epidural de istememiş çatır çatır normal doğum olmuş. sakın suni sancıdan korkma ağrı tamamen psikolojik bişey dedi. yine bir arkadaş var onunda kızı 3 yaşında sabah 6 gibi sancısı gelmiş hafiften sıklaşmasını beklemiş bi anda suyu gelmiş su gelince hastaneye gitmişler doktor suni sancı vermiş düşnün 8 de gitmiş 9.30 da kızı dünyaya gelmiş. ikiside çok rahat olduğunu normal doğumun hiç acı vermediğini felan söyeldiler. bende suni sancıdan çok korkuyordum biraz içim rahatladı. doktor bana her ne kadar her an doğuracaksın desede bana hiç öyle gelmiyor çünkü sanki doğmayacak da suni sancı verecekler gibi geliyor. :)
Gunaydin kizlar oncelikle dogum yapan ark allh anali babali buyutsun ben birsey sormak istiyorum iki yun once gumbur gumbur olan oglum bi anda sakinlesti orda oldugunu anliyorum ama coookkk uzaktan geliyo bana vurmalari sizdede oluyomu birazdan dr gidicem nst ye baglayalim yinede demis ins bisey yoktur
Gunaydın cnm bndede oluo ole çok derınden hssedıyorum bnde 2 haftadr falan var hatta bazen hıç hareket etmedıgıde oluo bnm kıımın yada çok sert gelmedıgı için hssedemıorum dr gttım hatta hareket etmıo dıo ultrasonda herseye bakıldı kalp atışı kordona falan bıse yok ama harekette etmıodu dr bıle cok sasrdı yarım satte yakın ultrasnda kaldım dr neler neler yaptı hareket etsn dıe ama hıc hareket etmedı o yarım saat içinde sadece bı kere agzını acıp kapadı nstye de grdım problm yok bnde anlamadım ama yerı daraldı herhalde inş bişey yoktur
hayirlisi olsun canimmm , isim bulursunuz inşallahh .
bence çikolata badem sekeri yeterli , sonucta senin durumun belli , kimse ziyafet cekmeye gelmiyo , hiç düşünme bunlari bide.
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?