offf canlar yaa iki gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum çok endişeleniyorum hareket etmiyor değil ediyor ama eskiden öyle sert öyle güçlü hareketleri vardı ki onu bekliyorum ben ama duruldu oğlum iki gündür doktora gitsem mi bilemedim randevum haftaya bugün
yaa benim de en çok korktuğum şey suni sancı... inanırmısın bende öyle hissediyorum... sanki normal şartlarda gelişmiycek doğum... vakti dolucak ve suni sancı verilicek gibi hissediyorum... ama söylenenlere bakılırsa normal sancıya vücut dayanabiliyomuş, suni sancıya dayanmak zormuş diyolar... gerçi yazdıklarını okuyunca biraz iiçim rahatlar gibi oldu ama ne biliyim tırsıyomuyum ne ?:18::18::18:
Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
İsyan etmiyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Rabb'ime sığındım ona güveniyor ve dua ediyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
Kızlar 10 sayfa okudum kaldım ne cok şey olmuş :) Öncelikle paradoks ve rm07 yi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah,Paradoks hiç canını sıkma canım bence bebeğin seni cok yormadan toparlancak dua edicem minik bebeğin için,graf ne alemde kızlar ya onunda yakındı sanırım,bebo aynı gün doğuruyoruz kuzum :) ben çikolata kolonya vercem hastanede buarada..
diğer arkadaşlar kaçıncı haftada bilmiyorum ama ben 33. haftada yaşamıştım bunu bikaç gün sonra yine düzelmişti sanırım bazen olabiliyor.. bebeğimin sevdiği ne kadar şey varsa hepsini yemiştim ama bana mısın dememişti :) sonra kendiliğinden düzelmişti... canınızı sıkmayın doktor ultrasonda bakıp iyi dediyse iyidir :)
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
amanin hayırlı zamanda doğar inşallah aceleci bebeişş..Kizlar benim oglus kafayi kanala sojtugu icin hareketleri azalmis dogmak istedigi icin sizde dikkat edin ne olur olmaz dr um soyledi biraz once
graf dün 12.30 da sezeryana alıncaktı haber yok halaaKızlar 10 sayfa okudum kaldım ne cok şey olmuş :) Öncelikle paradoks ve rm07 yi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah,Paradoks hiç canını sıkma canım bence bebeğin seni cok yormadan toparlancak dua edicem minik bebeğin için,graf ne alemde kızlar ya onunda yakındı sanırım,bebo aynı gün doğuruyoruz kuzum :) ben çikolata kolonya vercem hastanede buarada..
Kizlar benim oglus kafayi kanala sojtugu icin hareketleri azalmis dogmak istedigi icin sizde dikkat edin ne olur olmaz dr um soyledi biraz once
evet canımm hatta bikaç kişi daha vardı 28 haziran olan, biri tuğçe diğerlerini hatırlayamadım. doğurduktan sonra en kısa zamanda gelip haber verelim kızlar herkesi çok merak ediyorum burdaki. bu arada ben de öyle ypmaya karar verdim çikolata kolonya yeter. bide belki badem şekeri.
amanin hayırlı zamanda doğar inşallah aceleci bebeişş..
graf dün 12.30 da sezeryana alıncaktı haber yok halaa
çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa
35. haftadayım bende canım 2 gündür böyle eskiden çok hareketli olmasa stres yapmam çünkü hareket ediyor ama azaldııı hareketleeri sanki inş. iyidir bebeğim
bana da hep sen kolaycacık doğurcaksın gibi geliyor. hastaneye gittiğinde 5-6 cm açılman olcak gibi geliyo bana inşallah öyle olur malum mu oldu bana bilmem ama
çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?