2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canımm gözünüz aydın ne güzel sorunsuz kavuşmuşsun bebişine. hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda detayları heyecanla bekliyoruz miniğini bol bol kokla yerimize de.

diğer arkadaşlar kaçıncı haftada bilmiyorum ama ben 33. haftada yaşamıştım bunu bikaç gün sonra yine düzelmişti sanırım bazen olabiliyor.. bebeğimin sevdiği ne kadar şey varsa hepsini yemiştim ama bana mısın dememişti :) sonra kendiliğinden düzelmişti... canınızı sıkmayın doktor ultrasonda bakıp iyi dediyse iyidir :)

bana da hep sen kolaycacık doğurcaksın gibi geliyor. hastaneye gittiğinde 5-6 cm açılman olcak gibi geliyo bana inşallah öyle olur malum mu oldu bana bilmem ama

Kizlar benim oglus kafayi kanala sojtugu icin hareketleri azalmis dogmak istedigi icin sizde dikkat edin ne olur olmaz dr um soyledi biraz once

Kızlar 10 sayfa okudum kaldım ne cok şey olmuş :) Öncelikle paradoks ve rm07 yi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah,Paradoks hiç canını sıkma canım bence bebeğin seni cok yormadan toparlancak dua edicem minik bebeğin için,graf ne alemde kızlar ya onunda yakındı sanırım,bebo aynı gün doğuruyoruz kuzum :) ben çikolata kolonya vercem hastanede buarada..

geçen hafta bebelik albümüme bakarken annemin kırmızı kurdelalı kucağında benim olduğum resimler var ilk defa dikkat etmişim; ben ne kadar iri bebekmişim yaaa dedim; annem güldü o resimlerde büyüksün zaten dedi, benim doğumumdan sonra çekilen resimler yanmış hep, annemde daha sonra ille lohusa resimleri olsun diye takmış kurdelasını yeni doğmuşum gibi fotoğraflar çekilmiş :) sende ece iyileşsin takarsın lohusa tacını alırsın eşini yanına fotoğraf çekilirsin zaten o iyileştiğinde hepimiz için bir kez daha doğmuş gibi olacak... .
acını korkularını kalbimde hissediyorum... dualarımda sende varsın hep... ben 2li 3lü testleri vs. yaptırmadım bir çok anne gibi, Allah'ım hiçbirimizi evladıyla sınamasın, çekemeyeceğimiz dert, dermansız dert vermesin.. kimsenin ne zaman ne yaşayacağı belli değil çünkü... hayırlısını istemekten başka çaremiz yok... sen tanıdığımız kadarıyla çok güçlü bir kadınsın, eceden hiçbirzaman vazgeçmedin ve ece için çok güçlü bir anne olacağından da eminim, ecenin en büyük ihtiyacı senin şefkatin gücün desteğin arkadaşım... senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı....
dualarımız seninle inşallah tez zamanda iyileşip yuvanıza götüreceksiniz...

Ay gene doguranlar olmus Allah hayırlı eylesın ya cok az kaldı. Az once drdan geldık bız de. Nstden nefret edıyorum yat yat afakanlar basıyo sancım falan da yok zaten. Catı muayenemı de oldum ust taraf bıraz basık ama normal dogurursun dedı ebe. Acıklık da yokmus bakalım ya Allah hepımıze hayırlı kolay dogumlar nasıp etsın..

evet canımm hatta bikaç kişi daha vardı 28 haziran olan, biri tuğçe diğerlerini hatırlayamadım. doğurduktan sonra en kısa zamanda gelip haber verelim kızlar herkesi çok merak ediyorum burdaki. bu arada ben de öyle ypmaya karar verdim çikolata kolonya yeter. bide belki badem şekeri.

Canım üzüntünü tüm kalbimle hissediyorum dualarım prensesinle ve seninle olacak sakın umudunu kaybetme İnşallah bebeğin kısa zamanda iyileşecek ve kollarında olacak

Son düzenleme:

35. haftadayım bende canım 2 gündür böyle eskiden çok hareketli olmasa stres yapmam çünkü hareket ediyor ama azaldııı hareketleeri sanki inş. iyidir bebeğim

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz

Kizlar benim oglus kafayi kanala sojtugu icin hareketleri azalmis dogmak istedigi icin sizde dikkat edin ne olur olmaz dr um soyledi biraz once
amanin hayırlı zamanda doğar inşallah aceleci bebeişş..
graf dün 12.30 da sezeryana alıncaktı haber yok halaa

offf inanmıyorum yaa çok korktum ben şimdi olabilir mı ki acaba peki sende ağrı olmuş muydu bu dönemde benim bacak aralarımda ve kasıklarımın alt tarafında ağrıda var

Annelite galiba canım,onunla bi de herseyimz aynı bebeğimzn kilosu,boyu salı günki kontrol cuma da doğum zaten ayy Allahın izniyle biz de yazcaz buraya hastaneden cıkar cıkmaz yazcam kızlar benm pimpirikli annem pek pc ye yaklaştırmıyo da beni kaçak kaypak yazıyorum suan bile ki hastanede hiç yazdrmaz artk telden becereblrsem yazcam,bencede canım çikolata kolonya yeter zaten daha cok eve gelen olur onlara da tatlı,pasta fln ikram edilir herhalde onlara ben karışmam daha :) Annem ve kv elinden öper veya hazır alınır yani..Elif de doğurmasa bari bugün yaa ama doğarsa da artık tehlikeyi atlattı bi sıkıntı olmaz inş. dularımız senle Elifcimm..

çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa

amanin hayırlı zamanda doğar inşallah aceleci bebeişş..

graf dün 12.30 da sezeryana alıncaktı haber yok halaa

Günümüz aynıydı onla benden önce doğurdu desene hayırlısı olsun kurtuldu o da güzel haberlerle gelir inşallahh :)Buarada kızlar sezeryana aç alınmıyo muyuz,dün arkdaş aradı beni korkuttu iyice ya gıcık oldum yok yakarak kesilmiş fln dumanları hep görmüş sonra dr tamamen cıplak bırakmış vücudunu solüsyonla silmiş fln fln,eşimde girmiyo zaten iyice tırstm hangi şeklde sezeryan olcağımı bile bilmiyorum suan salı belli olcak uyumaktan korkuyodum zaten şimdi bunları duyunca epiduralden de tırstım bu cocuk nasıl doğcak ya

35. haftadayım bende canım 2 gündür böyle eskiden çok hareketli olmasa stres yapmam çünkü hareket ediyor ama azaldııı hareketleeri sanki inş. iyidir bebeğim

canim ttali bişeyler ye , sol tarafina yat , hareket yoksa bence doktorunu ara bi sor canim , belki önemlidir , ihmal etme lütfen

bana da hep sen kolaycacık doğurcaksın gibi geliyor. hastaneye gittiğinde 5-6 cm açılman olcak gibi geliyo bana inşallah öyle olur malum mu oldu bana bilmem ama

ayyyy ağzından bal damlıyo....
aslında bana da öyle geliyo... yani ben onun doğum sancısı olduğunu anlayıp hastaneye gidene kadar doğum olayını yarılamış olurum gibi hissediyorum hep... ama en ciddi endişem nasıl bi zamanda nasıl şartlarda gelişicek... ayy ne biliyim ne acayip bi ruh hali bu...

Allahım bana suzan çok kolay doğuracak gibi geliyor inşşş. öyle olur Rabbim yardımcınız olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…