2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ya sen milleti ne dinliyosun canim yaaa,
niye cıplak bıraksınlar , boşver sen , dun burdada bahsedildi epudiral ile dogumun çok rahat oldugundan takma kafana bebişini düşün sadece

Aaay bu ne ben heyecan yaptım valla Suzan suzi de doğuruyo hee buraya yazdığına göre gayet iyi maşallah tü tü hadi inşllh bi avazda doğurur

kızlar ben şuan suzanı hurmalarını yerken zemzemi çantaya koyarken,bir yandan inşirah suresini okurken falan hayal ediyorum =) Allahım çok rahat olur inşşşşş. o kadar bekledi alpereni sağ salim gelsin tosuncukkkk

kuzum Allah analı babalı bütün inş bizede sürpriz oldu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm

dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILE işte böleeeeeeeeeee

ay cnaım benim hayırkı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün kaderi ay gibi parlak olsun ayrıntıları bekliyoruz

rm07 canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.sen de hoşgeldin ececik.
geçmiş olsun da nasıl geçer bilmiyorum son zamanlar baya rahatsızlıklarımız oluyor,hayırlısıyla atlatırız inşallah.
kızlar beni tebrik edin :))

az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana :118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
tebrikler ben de verebilseydim,veremeden gidiyorum artık dönüşte.

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
işnşallah canım hayırlısı olur.
ben çikolata düşünüyorum.değişik bir çikolata bulursam iyi olur.
çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa

kız merak ettirdin şimdi ne olduuuu

paradoks inşakllah sen de şuan iyisindir hayırlı haberlerini belliyoruz

suzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hadi bir avazda canımmmmmmmmmmmmmmm

Allahım bana suzan çok kolay doğuracak gibi geliyor inşşş. öyle olur Rabbim yardımcınız olsun canımmm
inşl.canım zaten cataldan ınerken ılk defa oglum cın cıktım ınslll kolay olucak dedım acımadı cok sukur dr zaten nmoral verıyor cok sukruhemn gectıı 1-15 sn surduu akıntı yada baktı cunkuuuu
şaka yapiyosunnnnnnnnnnnnnn

hadi hayırlısı ile canim yaa

kızlar suzana herkes ayetel kürsi okusun 1er kez inş.

Aaay bu ne ben heyecan yaptım valla Suzan suzi de doğuruyo hee buraya yazdığına göre gayet iyi maşallah tü tü hadi inşllh bi avazda doğurur

ayyyyyyyyyyyyyyyyy
anlat hemen noluyo nasıl oluyo ne zamandır oluyooo neler gelişti
piifffff tüylerim kalktı

ınsl cnm benım her an beklyoruz artıkkk rm3 dogurmusmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

paşam cok hareketı sureklı kasıklarımda her an gelebılrı artık hasretım benım halende sevınc den aglıyorummmmmmmmmmm

ama nts de sancım cıkmadııııııııııııııııı

Seninkine ek olarak suzan elindeki kovayı bezi kenara koyup abdest almaya koşarken hayal ediyorum :)) Suzan çok kolay doğum yapacaksın çünkü baştan beri vucudunu çok iyi hazırladın canım Allah yardımcın olsun bir avazda doğuracaksın inşallah

Anaaaaaaaaammmmmmm
doguran doğurana...
ay cok seviyorum şu günleri
her açtığımda interneti mutlu bi haber
daha bizim 30 günümüz var

Allah'ım bu çok heyecanlı bi bekleyiş.... hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah... anlattığın tüm şeyleri bende yaşıyorum son günlerde nerdeyse ama hiç konduramamıştım bu doğum başlangıcıdır diyemedim bi türlü... belki 3-5 gün büyük abdeste çıkamayıp sonrasında ishal gibi oluyorum... ciddi bi gaz sorunum da var... e yeme olayına gelince mutfakta yatıyorum nerdeyse... son dr gittiğimde bende 300 gr vermiştim... ayyy çok heyecanlandım ben... bir avazda kucağına almak nasip olsun inşallah..

cnm rutin kontrolde mi öğrendin yoksa sancılandın mı?
maşaallahh

adiyef sağol cnm sıcak duşta masaj yapıp sarıcam belki işe yarar

benim nst de hiç sancı. Çıkmamıştı . 2 gün sonra doğurmuştum suzi... Ona göre

seaside

Benim ki de ters canım. Bu sabah doktordan geldik. Herşeyi sağlıklı ama bir türlü dönmüyor. Tam 4 aydır aynı pozisyonda. Bundan sonra dönmez dedi. Nerdeyse 37. haftamız bitiyor. 1 hafta sonra yine kontrol ve sezeryan tarihine karar vereceğiz. Büyük ihtimal 1-4 Temmuz arasında alırız dedi doktorumuz. Hayırlısı buymuş dedim bende.

inanmıyorumm gözün aydın 2 cm demek inşallah çok zorlanmadan bi çırpıda doğurur kavuşursunuz alpereninize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…