hoşgeldin canım.Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
al sen p3 sonra başından kalkmasın yardım emesin sana hem de bebek varken kabus olur artık :) babam da ben bebekken bana bakıyorum diye tv dalmış kolumu bacağımı kırmışım erkeler biz kadar dikkatli değil cicim :)
sürekli kıyafet alıyoruz , oglunu kıskandıgı ıcın her bebıse bısey aldıgımızda esımede aldık
Telefonunu yenı degıstırdı
Fuar organızasyon ısı yapıyor , bılmıyorum ne alcam yaaa pöff ,
fb tutuyor ama koyu degıl ,
bu arada kocam da az önce itiraf etti, rüyasında kendi doğuyomuş ama büyük haliyle yani bu şekliylehastanede bebek yatakları varmış ama hepsi kocaman normal yataklar kocamı da doğunca oraya yatırmışlar allahım akıl sağlımız gitmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip et yarabbim
sevdiği şeylerden yola çıkabilirsin??
sevdiği şarkılardan oluşan karaoke cd'si ve mikrafonu almıştım (d&r)
misal; benim eşim su kuşu; küveti doldurup 1 saat keyif yapar uyur hatta, bende ona güzel kokulu banyo tuzu ve köpüğü almayı düşünüyorum buaralar...
çok sevdiği bir sanatçının albümü??
baba olmakla alakalı kitap
uzaktan kumandalı helikopter-araba ??
gerçi benim kocama en güzel hediye kısır, börek, tatlı ve çay
ben doğumgünü için değilde sevinsin diye kızımızın ağzından mektup yazmıştım... şöyle başlıyordu; annemin dediğine göre ben; ikiniz birbirinizi çok sevdiğiniz için olmuşum.......şöyle de bitiyordu; annem ''korkmadan gel bir bilsen ne kadar şanslı olduğumuzu; senin böyle bir baban benim böyle bir kocam olduğu için'' dedi, az kaldı babacığım geliyorum.
ay çok güldüm ya süpermiş :) ya bende hiç doğumla ilgili bir şey görmüyorum son zamanlarda ama herkes beni görüyor rüyasında özellikle kv her sabah sancın var mı diye sorar yanında değilsem arar. benimde tek gördüğüm rüya doğuyor çocuk bakıyorum o kadar çirkin bi bebek ki anlatamam ve hep büyük çocuk görüyorum 2-3 yaşında. hatta soruyorum adın ne sen kimin oğlusun diye hep eşimin adını söylüyor. benimde en büyük korkum oğlumun eşimin abisine ve babasına benzemesi :) çünkü çok esmerler eşimde srışın renkli gözlü yakışıklı bi adam abisine göre abisi çirkin baya :) hepde abisi ile dalga geçiyorum herkes sen çok dalga geçtin ona benzeyecek diyor ödüm kopuyor :)
kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canımKizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
Çok incesin şekerBen 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...
Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..
Dünyada akıl hastanelerinin hastalarının cogu yengeç burcudur..
çünkü yengeçler duygusaldır, sanatçı ruhludur, maneviyatı tercih eder hep, asık olur, asık olup dibe vurmaya bile asık olur, aktördür, aktristtir, hep uçlarda Yaşar , hep mutluluğun dibine batar , bugün artık bütün psikiyatristlerin de onayladığı gibi utanmadan sıkılmadan ağlar ,,, kahkalara boğulur , duygu yüklüdür... Yengeç... İyidir... Su gibidir... Evcimendir... Anaçtır.. Annedir.. Dünyanın en mükemmel babaları yengeç burcudur...
Sezen aksu, Türkan Şoray , Sezar , tom cruise, Armstrong , hemingway, kafka... Daha bir cok yazar sair sanatçı .... Yeryüzüne imzasını çakmış...
yengeç....
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
bilmiyorum ki bakayım aksam yoklayım bıraz agzını barı
Tskur canım
gözzün aydın canım. dualarımız seninlee. az kaldı sabır. kendini biiraz daha toplarsın hem.Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
çok şekerler yaa.. beşikte bizimkindenmişşkızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
canım güle güle kullana. alt açmnın mavisinden alıyordum bende tam parasın öderken vageçtim annem başka bir tane almıştı bende ekledim fotoları sabah :)kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
ay allah korusun kv bile eşime oğlum senin çocuğun sana benzesin abinin çocuğuda sana benzesin diyor o derece yani :)çekermi çekerrr
Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?