2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım biraz olsun içinin ferahlamasına çook sevindim, hadi inşallah dualarla pazartesiyi de en güzel en rahat şekilde atlatırsın ..

hoşgeldin canım.
rahat olmana kendini iyi hissetmene çok sevindim.
pazartesiye bişey kalmadı Allahın izniyle alıcaklar bebişini inşallah bir sıkıntı yaşamıycaksın tatlım. dualarım seninle ve minik Ece nle.

bu arada kocam da az önce itiraf etti, rüyasında kendi doğuyomuş ama büyük haliyle yani bu şekliyle hastanede bebek yatakları varmış ama hepsi kocaman normal yataklar kocamı da doğunca oraya yatırmışlar allahım akıl sağlımız gitmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip et yarabbim

hadi hayırlısı olsun cnm 2 gün daha sabredeksin inş.. ondan sonra da herşey yolunda gider inş. Allahın izniylee..

Yaparmı yaparrr dusuneyım ben bıraz

Slm kızlar
Yine çeneniz düşmüş valla akşamdan bu vakte kadar ne çok konuşmuşsunuz öyle . Geçmişi okuyamadım valla sıcakta zor geldi. Face de gördüm de size de haber vereyim dedim.Bu hafta izleyelim bakalım ne verecekler bilmiyorum ama olsun.

Merhaba Bebek programında “herkese ücretsiz” hediyemiz olacak!
Üstelik kargo ücreti de olmayan bu hediyeyi ve programımızı kaçırmamak için Pazar 12:45'te Show TV'yi izlemeyi unutmayın!

sevdiği şeylerden yola çıkabilirsin??
sevdiği şarkılardan oluşan karaoke cd'si ve mikrafonu almıştım (d&r)
misal; benim eşim su kuşu; küveti doldurup 1 saat keyif yapar uyur hatta, bende ona güzel kokulu banyo tuzu ve köpüğü almayı düşünüyorum buaralar...

çok sevdiği bir sanatçının albümü??
baba olmakla alakalı kitap
uzaktan kumandalı helikopter-araba ??

gerçi benim kocama en güzel hediye kısır, börek, tatlı ve çay

ben doğumgünü için değilde sevinsin diye kızımızın ağzından mektup yazmıştım... şöyle başlıyordu; annemin dediğine göre ben; ikiniz birbirinizi çok sevdiğiniz için olmuşum....... şöyle de bitiyordu; annem ''korkmadan gel bir bilsen ne kadar şanslı olduğumuzu; senin böyle bir baban benim böyle bir kocam olduğu için'' dedi, az kaldı babacığım geliyorum.

paradokss iyi olmana çok sevindim cnmm pazartesi de iyi haberlerini alacağız inşşş.

ay çok güldüm ya süpermiş :) ya bende hiç doğumla ilgili bir şey görmüyorum son zamanlarda ama herkes beni görüyor rüyasında özellikle kv her sabah sancın var mı diye sorar yanında değilsem arar. benimde tek gördüğüm rüya doğuyor çocuk bakıyorum o kadar çirkin bi bebek ki anlatamam ve hep büyük çocuk görüyorum 2-3 yaşında. hatta soruyorum adın ne sen kimin oğlusun diye hep eşimin adını söylüyor. benimde en büyük korkum oğlumun eşimin abisine ve babasına benzemesi :) çünkü çok esmerler eşimde srışın renkli gözlü yakışıklı bi adam abisine göre abisi çirkin baya :) hepde abisi ile dalga geçiyorum herkes sen çok dalga geçtin ona benzeyecek diyor ödüm kopuyor :)

ben romantizim konusunda biraz odunum , biraz degil oldukca odunum (((

yazmaiyorum öle mektuplar siirler

bakayim ayrin dışarı cıkıcam gözüme çarpan bişey olursa alirim yoksa ndd 'nin dediklerini yapicam , pasta yemek

benim kociste sever borekler çörekler

kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlar kullandığımız günlerde gelir inşşşş.

çekermi çekerrr

Rm07 gözün Aydın canım Rabbim sağlık sıhhat versin sanada kızımın adaşı olan Ece ciğinede

Susan haberlerin çok güzel gerçekten çok sevindim kuş gibi doğurursun inş dualarımdasın

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım

Çok incesin şeker

Naapsam bugün olmadığı için sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim şimdi
bugün sezeryana alsalardı ikizler olacaktı pazt yengeç olacak kızım

Son düzenleme:

hoşgeldin Ececimmmm ne iyi ettin de geldin... maşallah sana... inşallah adaşın paradoks teyzenin kızı ece de senin gibi güzel haberler getirir... ailenle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat dilerim sana

bilmiyorum ki bakayım aksam yoklayım bıraz agzını barı

Tskur canım

gözzün aydın canım. dualarımız seninlee. az kaldı sabır. kendini biiraz daha toplarsın hem.
çok şekerler yaa.. beşikte bizimkindenmişşkurmadık biz daha

kızlar bırkaç gundur göğüslerim çok hassas regl olmadan önce olurdu böyle aynı durumu yasıyorum sımdıde.boyle olan var mı

canım güle güle kullana. alt açmnın mavisinden alıyordum bende tam parasın öderken vageçtim annem başka bir tane almıştı bende ekledim fotoları sabah :)

çekermi çekerrr
ay allah korusun kv bile eşime oğlum senin çocuğun sana benzesin abinin çocuğuda sana benzesin diyor o derece yani :)

Canım doktorların dediği mantıklıymış inşallah pazartesi güzel haberlerini alırız dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…