2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bize bugün temizlik yapmaya bi abla geldi.. ben de bezler kovalar banyoda diye temizlik malzemelerinin yerini gösterdim, sonra kendim de biraz uyumaya gittim, sonra kalktım geldim bi baktım abla bizim bebeğin banyo kovasını halı silme kovası yapmış Bi güldüm, çocuk cağız doğar doğmaz kimyasallarla tanışacaktı, görmesem farketmezdim de :) artık bi tane daha alacağız inş..

canım Allah uzun ömürler versin sağlık versin hayırlı olsun :)

walla canım boşver ne uğraşacaksın halin belli ben bir kutu çikolata alıp dağıtacağım bebek şekerleri evde artık :)

bende doğumdan değilde suni sancıdan korkuyorum canım ama işte anlatılanları duyunca rahatladım biraz

canım doğum yaklaşınca yani senin durumda olunca yada sancı gelince çok yüeüyüp hareket etmemek lazımış çünkü annenin enerjisi bitiyormuş azalıyormuş doğumda güçsüz kalıyormuş ıkınmada zorlandığı içinde bebeğin doğum süresi uzuyormuş dikkat et Allah yardımcın olsun

bizim babamızda hiç duygusal değil nedense :) merhaba bebek programını islerken felan babalar ağladımı neden ağlar bu insanlar anlamam ne güzel baba oluyorsun ağlayacak ne var der :)

maşallah bebişine canım

cok tesekkur ederım canım

yaparsın canım niye yapamayasınki kendini öyle hissetme.hayırlısıyla olur doğumun inşallah

saol cnm moralın ıcın. ınsallah yaprım.

korkma canım bı sekılde cıkcak sunı normal sezeryan ben onu kucagma alcgm o ana odaklandım

kuzum ve onun kzuusu ayy cok hycanlandm agladm hatta hosgelmıs guzel ececık:)
masallah ıknızıde

sorma canım 95 kılo olmsum ben

gözün aydin canimmmm , masallah bebisinedee sanadaaa

saol cnm benım guzel hebrlerle dondum cok mutluym:)

canım yuregıne saglık cok sagol cokda guzel seyler yazmıssın. ınsallah sen kzımı ben oglumu alırız aynı gunde kucaklarımza saglıklı bı sekılde.
kesınlkle bebegı kucagıma aldgmda hepsını untcam bundan emınım guzel dıleklerın ıcın tekrardan tesekkur edyorm sana:)

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz

cnm gelmek ıstyor demekkı bebecık bence kılosuna takılma saglıklı olsun yeter:) tosuncuk olcak 1 2 aya kalmaz gorrsun:)

yarımcım korkma canım bız snnle catr catr dogrcaz sanırım bu gıdısle sana derken doktorda bana normal dogrttrcam senı dedı benm fkrlermde degişdi tamamen herseye hazırım smdden:)

canım hersey cok guzle olcak sen hem manevı yonden hemde vucut yonunden kendnı cok guzel hzrladın tosuncugunu cok guzle bı sekılde kucagna alcaksın emınım bundan.beklyorz haberlrnı

cok hycanlandm bende yaa darısı basımza

benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....

bız 3 aslan ne yapcaz acaba bı evde bende onun derdndeyım:)

kızlar dun bı gıttım aksam annemle rvardı tabı hıcbısı gormedm sabahda dunden kalan dagnklgı toplym dedım neelr kacırdım ben Allah ım:)

okudukca hycandan ve aglamakdan ben dogrcam sanırım
hıkayelerı sabırsızlıkla beklyorm bıde bebıslerın melek yuzlerını cok merak edyorm lutfen habersız bırakmayın bızı
cok duygulu ve cok ozel bı an bu..
oglumda annesnın heycanına ortak oldu bgun geregnden fazla hareketli masallah
cok guzle bı gun bu gun:)

kızlar evmanya dan alısverıs yapan var mı? yemek odasını degıstrdık bende aksesuarlarıda degıstryım dedım ole baya bırsey sıparıs ettım sonra sıkyetvar.coma baktım hıckımse memnun degıl.içim içimi yıyor sımdı.alısverıs yapan var mı bu sıteden

Hadi hayırlısıyla kolaycacık doğurursun inşallah canım. Duygulandırdın bizi:)

çok heyecanlı bir gün.
doğum haberleri almak. bir yandan doğuma yaklaşanları okumak.
çok mutlu olduum çookk.
yazmelekleri oğluşun sağlıklıymış çok sevindim.
acenu cum halıları temizletmeye vermeye karar vermişsin artık gerisi gelir
suzancımmmm alperenimiz geliyor demekkk. çok mutlu oldum kolayca doğurur minik paşanı kucağına alırsın inşallah.
bu arada graftan hala haber yok çok merak ediyorum.
paradoksta bugün doğum yapmış olabilir ne oldu acaba
yarim cim seninde doğum tarihin çok yaklaştı yakın bir zamanda seninde haberini alırız gibi geliyor bana.
vsn cim oğlunun yatağı çok sevimli olmuş.
bende oğlumun odasını tamamlayıp fotolarını paylaşmak istiyoruumm.

çok heyecanlı sona doğru yaklaşıyoruz.
hergün yeni bir doğum haberi alıyoruz çok sevindirici. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeciklerimizi kucağımızaa

ben stticker almıştım 3 4 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam memnuniyetsizlik ürünlerine mi yönelik kargoyamı

Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,

ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn
ne iş yapıyor tatlım eşin? ona göre bi fikir üretelim bişeyler düşünelim. kıyafet olabilir. sevdiği bir yemeği yapabilirsin. veya dışarda güzel bir yemek olablir. tuttuğu takımla ilgili bişey yapabilirsin?
ben eşime doğum gününde telefon almıştım. teknolojiyle hiç arası yoktur. ben hep diyordum sana güzel dokunmatik bir tlf alalım diye. gerek yok zaten ben kullanamam diyordu. ama aldıktan sonra o kadar hoşuna gittiki anlatamam. çocuk gibi sevindi varsa ihtiyacı böyle bişeyde düşünebilirsin. aklıma gelen bişey olduk.a yazarım ben

teşekkür ederiz teyzesi evimizde olmadığımız için memlekette sadece yatağı var oğlumun evimize gidince odasınıda koyacağım inşallah tabi o zamana kimse girmez nete ama olsun :)

gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşş.. hoşgeldin ece :)

benim akrabam var 2 ay fln oldu dogum yapalı onunda tersti.sancısı gelip hastaneye gittiğinde suni sancı vermişler bebek dönmüş ve normal dogum yapmış. Allahtan ümit kesilmez heran herşey olabilir..

aboowww çok sevindim yaa ayy inş en kısa zamanda bebeğini kucagına alırsın inş...Allah bi avazda kurtarsın inş.

güle güle kullanın inş.çok güzelmiş bebeğinin yatagı :)

ben 2.sini beyendim cnm

Son düzenleme:

sürekli kıyafet alıyoruz , oglunu kıskandıgı ıcın her bebıse bısey aldıgımızda esımede aldık

Telefonunu yenı degıstırdı

Fuar organızasyon ısı yapıyor , bılmıyorum ne alcam yaaa pöff ,

fb tutuyor ama koyu degıl ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…