2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Dualarımız,aklımız,kalbimiz senle bitanemmmmm rahat rahat git rahat rahat dön
ALLAH'ım büyüktür ve bebişinle sen herşeyin üstesinden geleceksiniz
Sen hiç kızçeni bırakmadın hep sahiplendin her durumda....
O da annesine ödül verecektir sağlığınlaaaaaaaaa

çok güzel olmuşlar hepside.... Ağaç fikrini çok beyendimm çok şık duaracak... sen doguma giricen dışarıda da ağlatıcan herkesiii :))

Sağol canım benim....Zaten ağlayacaklar ben bilirim onları
Babam beklemez hastanede evde duruR çok heyecanlıdır kendisi
kalp krizi de geçirmişti(terör olaylarını izledikten sonra tv de heyecandan)

canım gel bole sen sık sık yaz tammı merak edyorz ne olyor dıye ::)
ayyınsl benımde aklım hep sızde esıme ogreteyım su topıge yasma meselesınıde dogum fılan olursa o sıze yassın ınslllhh
aynen cnm sen bugun dinlen belki bu gece doguma gidersinn enerji topla biraz
ayy uyuyamıyorum kı daha hı c oturmadım kv oturma dolan evın ıcıne dıyor eısm gelrı bırazdan aksma yuruyusune cıkarız ınsll 2 st kadrrrrrrrrr

ask larım laaa sonra esımın amcasına gıecegız aksam yemegıne cagırmıs bnm yemekler yarına kaldıı
Amin cumlemizi insallah,gerci benim kizim hala tersti yarin ultrason kontrolumuz var sezgilerimde yanilmiyorsam hala donmedi ama insallah yaniliyorumdur
ıns l kısmet ıse donmustur donmedısede kafana takma ama ınsl donmustur annesiiiiiiiiiiii
kıpırdak ana kıs sızı maaslsh cok guseller guel guel dagıt ınsl dogumunda gusel olur bu yaptıkların gıbııı

sızı cok sevıyorum uleynnnnnnnn oglumla hep aklımdaısnız tmm!! sımdı gıdelım bıs namaz kılmadık daha hele bgn hıcc KUR AN OKUMADIKKK 15 dk VAR BABaMIZIN gelemsınee hemen namaz kılıp bır kac sayfa okyalım hurmlarımıza ufleyıp yıyelım yahuuuuuuuuu

ama durr komsumda bayagı okudk bız KUR AN AMA dogum ıcn olanlar kaldı nları okuyalım bariiiaminn

Son düzenleme:

yok tatlım bizim isyeri dudulluda rehberlik arastırma merkezi diye geciyor mebe baglı...evet orada bir nato yolu daha var ama bizimkine de nato yolu diyorlar..halk egitimde enson satranc kursunu duymustum sanırım egitmen oldukca kuaforlugu de acıyorlardır

bang bang

Ne demek kız benimki olsa bozulur herhalde

Canım bi yerden başlayamadım bile çalışma hayatına giremedim bi türlü ,bi başlasam neler neler yapıcamda:):)

ya ne bileyim erkek adam bir de normal dogurtursa kabulolur mu orucu ki :+++ p gewrci meslek icabıı

ay maasallah allah bozmasınn ben hic oyle sms ler atmıyorum

ay ben de evlenmeden once yemek yapmayı cok severdim simdi de mecburiyetten aceleyle yaptıgımdan o kadar keyif almıyorum, benim kocis de her gun taze yemek arayanlardan cok zor yaaa ((

of ne guzel anlattın yarim ya,

cok gecmis olsun canım simdi nasıl parmakcık?

maasallah valla, benimki de oyle duurmlarda fazla verme benbu yemegi sevmiyorum der sonra kalkıp peynir ekmek vs yer nerede sendeki duusnceeee

:)))) içine doguyor mu ben ne zaman dogururm acaba :))

tatlım allah gonlune gore versin ben eminim sen ve guzel ececik cok saglıklı cok mutlu olacaksınız dualarım seninle allah yardımcınız olsun hep

oo şekerim gozun aydın

tatlım ben eminonunden almıstım ama googl amcaya kece falan yazınca bir suru site cıkıyor bence guvenebilrisin

oy minik guzel hosgeldin iyi ki geldin mucxxx

[/SIZE][/FONT][/B]

canım bilmiyorum da bazı hamişlerde oyle kalça agrısı vs oluyormus

bir ara aynen dikat ediyordum araya 2 saat veriyordum şimdi hiç sallamıyorum yalan yok ecaba aldıgım kiloların nedeni bu mu ki

kızlar beni tebrik edin :))

az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana

tatlım berabereyiz bizim ust komsu yıkamacı her aksam minibusunu park ettiği için oradan arıyorduk ama kaç zamandır minibus yok tlf da kaydetmemisiz derken gecen yıkadıgı halının posetinden bulmayı akıl ettik daha yarın gelsinler derken adam hemen gonderiyorum aracı demis yarım saate geldiler aldılar bir de yorgan verdim oohh misss.. evimizin de duvarları salon vitrini falan temizlendi sayılır bir mutfak banyo ve wc duvarları kaldı sonra da camlar :))) zaten o camlar dakka başı kirlenmese olmaz

Bu son gezmem olsun böle keyfimden çok sıcak valla geleli 2 saat oldu,duş muş hala serinleyemedim..Ben paşa paşa evimde oturup hazırlıklarımı bitiriim

Senin daha temizlikçin gelcek ben temizliğimi kendim yapıorum ufak ufak,heheheeSadece bi makine çalıştırmaya ve ütüye bakıo,bir gün yerimden kalkamama bakıo yane

kızlar biraz onceki paylasımımda birbirine girdi sanırım bazı iletiler cunku bilmemkac tane grafik kullanma hakkım oldugundan cogu grafigi silmeye calistım o da sorun oldu ..

diger bir konu az once bizim okuzle kavga ettik zaten iki haftadır nereedeyse bir gerilim bir gerilim her halta afra tafra.. bu sabah isyerimden kahvaltıya cagırdı arkadaslar ben de esim getirirse ya da otbusle gelirsem ok dedim ama bizimki ne goturdu ne de otobuse izin verdi ben de uyuz oldum simdi eve geldiginde de soylendim evde sıkılıyorum sen beni anlamıyorsun sen de gitmeyeceksin diye bu sefer o da bagırdı cagırdı uyuz yaa

canim ben ikincisinden aldim ablam kullanmisti memnun kalmisti o yuzden

oh haberini bekliyordum canim doktorlar mantikli konusmus hayirlisiyla pazartesi gunu de haberini aliriz insallah

cook begendimm gule gule kullanin insallah

hamarat anne seniii hepsii cok guzel gorunuyor eminim tadi da cok guzeldir Duru cok sanslisin

Kuzey'imin babasına alabileceğin en güzel şey sanırım model araba kitleri... çok istediği bişey vardı diye hatırlıyorum sanki....

yaa deme öyle... benim kocişiminde var ps3'ü... ama cuma cumartesi akşamları onun oyun günü... hiçbizaman hiçbişeyi de aksatmadı... cuma cumartesi geceleri bizim uykumuz geldiğinde bizi yatırıp duamızı okuyup geçiyo tv başına turnuvasını yapıyo... onların da keyif aldığı şeyler var şekerim...

normalde bende kendim yapıomda , cam kapi vs dip köşe temizlik yapılcak , onada gücüm yetmio hem iş hem ev , izne cikincada doguma 20 gun kalıo nasıl olurum bilmiyorum , o yuzden temizlikci alcam . dogum donusude annemde kalcam bi süre ama yinede temiz olsun işte.

sende oyalanma artık bak herkes doguruyo

Kuzey'imin babasına alabileceğin en güzel şey sanırım model araba kitleri... çok istediği bişey vardı diye hatırlıyorum sanki....

ohoooooo,

onun ustune kaç maket araba alindi canimmmm bi bilsennnn

odasini görürsün inş ne demek istedigimi anlarsin

bu keyifli akşamları bize mi size mi diliyorsun

hafiseciğim nasılsın canım çok az kalmış oğluşuna kavuşmana hayırlısı ile atlatırsın inşallah

okadar güzel bir duygu ki biz 38 günlük olduk bugün

banyomuzu yaptık yanımda şimdi mışıl mışıl uyuyor oğlum

rabbim hepinize bebişlerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin

ay negüzel kırkınızı çıkarmaya az kalmış darısı bekleyen herkese

ya benim ps yuzunden bosanan tanıdıklarımm var...bizde de bi ps3 var esim evlenmeden oynamak icin almıstı evlendikten sonra almanyada birkac kez oynadık tr ye donuste ise elimizi surmuyoruz bi dvd izlemek icin kullanıyoruz

ya benim ps yuzunden bosanan tanıdıklarımm var...bizde de bi ps3 var esim evlenmeden oynamak icin almıstı evlendikten sonra almanyada birkac kez oynadık tr ye donuste ise elimizi surmuyoruz bi dvd izlemek icin kullanıyoruz

onlar olayın şeyini çıkaranlar... o kadar da değil yani... hiç mi akıl yokmuş o adamda...

Güzel dilekleriniz ve candan dualarınıziçin hepinize çok çok çoooookkkk teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım
İyiki varsınız bana öyle çok moral oldunuz ki şu zor günlerimde, yalnız geçen zamanlarımda, umutsuz olduğumda size ne desem az...
Rabbim hepinize gönlünden geçenlerin kat be kat fazlasını versin inşallah
Hepimizin yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…