Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
çok güzel olmuşlar hepside.... Ağaç fikrini çok beyendimm çok şık duaracak... sen doguma giricen dışarıda da ağlatıcan herkesiii :))
ayyınsl benımde aklım hep sızde esıme ogreteyım su topıge yasma meselesınıde dogum fılan olursa o sıze yassın ınslllhhcanım gel bole sen sık sık yaz tammı merak edyorz ne olyor dıye ::)
ayy uyuyamıyorum kı daha hı c oturmadım kv oturma dolan evın ıcıne dıyor eısm gelrı bırazdan aksma yuruyusune cıkarız ınsll 2 st kadrrrrrrrrraynen cnm sen bugun dinlenbelki bu gece doguma gidersinn enerji topla biraz
ıns l kısmet ıse donmustur donmedısede kafana takma ama ınsl donmustur annesiiiiiiiiiiiiAmin cumlemizi insallah,gerci benim kizim hala tersti yarin ultrason kontrolumuz var sezgilerimde yanilmiyorsam hala donmedi ama insallah yaniliyorumdur
kıpırdak ana kıs sızıEki Görüntüle 740545 Eki Görüntüle 740544 Eki Görüntüle 740546 Eki Görüntüle 740547 Eki Görüntüle 740548
Kızçelerrrrr sabahtan beri yapmadığımız kalmadı yine çılgın ana kız olarak
Evi süpürdük,çamaşır astık,kuruyanlar ütülendi,babamızın dolabı toplandı,şeker hamurlu kurabiyelerim
paketlendi,badem şekerlerime Hoşgeldin DURU zımbalandı,kutuya konuldu,yemekler yapıldı
Babamızı beklemek kaldı..Akşama da güzel bir duş sonra Kuranı Kerim okuyacağız ALLAH'ımın izniyle....
Bebek şekerlerimizi çok ucuza mal ettim sadece badem şekeri biraz pahalı ama o da kaliteli diye...
Piyasada hep küçük badem şekerleri vardı eşimde büyük olanlardan istediği için biraz zor bulduk ama
neyse rahatladıkkkkk...Kızçem artık gelebilirsin herşeyin hazırrrrrrr
Badem şekerlerimiz beyaz ağaca asılacak hastanede....
Bu arada eşime,anneme ve ablama(eşimin ablasına) mektup yazdım
süsledim zarfı kapattım ve kendi valizime koydum
Bütün duygularımı yazdım onlar okurken ben doğururum hemencik(inşallah)
Hamileliliğimin bu kadar enerji ve neşe dolu geçmesini sağladılar hep destek oldularrrrr
DURU'nun herşeyinle bu kadar çok detaylı düşünmem galiba işe yarayacak
Bu tür organizasyonlar düzenleyebilirim çok beğeni aldı
Bakalım bir kızçem doğsun da müsait olursam ki zannetmem el atabilirim
yeni bir işşşşş ohhhh ne güzellllll
he bızım okulun yanındakı meb desın sen o zaman cnmm benım zamanımda 2007 mezunuyum erkek bır rehberlıkcı vardıı sımdı kım var bılmıyorum bakk sızın orda halen sey varmı hmm halk egıtım kusforculuk fılan devammmııı
bu arada nato yolu dudulludakı degılmı ben cengelkoy dekını bılmyrm bızım dıger cadd.adı nato yolu dudullu ıcınde yanıı
annene degısık seyler zor gelıyor demmkıı
bang bang
Ne demek kız benimki olsa bozulur herhalde
Canım bi yerden başlayamadım bile çalışma hayatına giremedim bi türlü ,bi başlasam neler neler yapıcamda:):)
kızlar dün esıme su fotodakı yazılarları mesaj aolarak yolladım altınada parantez ıccnde alperen.ö yazdımm aksam esıme sordum oglundan gelen mesajı aldınmı dıyee yokkk dedı emınmısın dedımmevet aldım ne olucak aglıcaktım mesajı okurken dedı altında alperen yazılı oldugu ıcn su bebene söle dogsun artık dıyo ben ne yapacagım bılmıyorum ya dıyoo sımdıden kendıne bagladı dogunca ne yaparım dıyorrrrrrrrrrrr ınsallah RABBIM SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASiP EDER DE uykusuz gecelerımız cekırdek aıle olarak gecırırızzzzzzzzz
Ben de yapamam demiştim canım ama emin ol herkes yapabilir
sadece sabır.Bir de ne bileyim ben aynı anneme çekmişim
yapacam dersem yapıyorum tabikii ALLAH'ın izniyle....
Senin DURU'nu da yerim ben ona da veririm ne olcak ki
Biraz süslüyüm,biraz detaycı,biraz kararlı,biraz sabırlı...Ben okuldu,üiversiteydi,tahsildi
bankaydı derken mutfağa girmeye pek vaktim olmamıştı.Annem de sen dersine,işine gücüne
bak dediği için mutfakta sıfırdım.Evlendiğimizde sadece makarna ve çorba yapabiliyordum.Ben bankadan
çok geç çıktığım için 3,5 sene boyunca hep eşim yemek yaptı Ben hazıra kondum aynı ana ocağındaki gibi.
Sonra bu durum beni üzdü adamcağız zaten İSnabul'da iş kurmak için 7 senedir bekar hayatı yaşadı hep yemeklerini
kendisi yaptı ben neden yapmıyordum ki???? Haaaa şöyle de bir durum vardı akşamdan yaparsam yemek
ertesi gün için asla yemezdi taze olmalıymış Neyse bankayı bıraktırınca bana mutfak benim dünyam oldu
Denemediğim tarif kalmadı.Adamım 84 kilodan 108e çıkmıştı
Aynı yemekelri ben de yiyordum ama ben de tıkkk yok....Yani benim ki hep hevessss.
Hep birşeyler yapma telaşı,öğrenme telaşı....
Vakit çok çabuk geçiyorrrrr diye doldurmaya çalışıyorum aklımca
ayy ne güzel yaa...
biz evlendikten 1 ay sonra işe başladım bende... bursadan istanbula gelin gelmiştim... bursada gül gibi işimi bırakmıştım... o 1 ay süresince evimde vakit geçirmekten acayip keyif alıyodum... sabah kalk ortalığı derle topla... sonra mutfağa gir mamalar hazırla... ayyy çoook güzeldi... hatta işe başladığımda bile akşam eve gidince yapıyodum yemekleri... benim kocişim de 106 kilo oldu.... hafta sonu da kocam temizlik yapıyodu ben c.tesileri de çalışıyodum çünkü... pazar da geziyoduk... sonra öğrendimki hamileyim... öğür böğür... yoruluyorum bide... zaten işyeri de dandik... şartlar dandik... 3 ay çalıştıktan sonra ayrıldım işten... sonra da kocam temizlik yaptırmamaya başladı... şimdilerde sadece yemek yapıyorum... o da hafif yemekler... beyimiz diyette de kilo veriyo... destek oluyoruz bizde... hayırlısıyla kızımı alıyım kucağıma, yine temizlikler yapıp gezmelere gitmek istiyorum...
ben niye anlattım bu kadar şeyi onu bilmiyorum
Şu meşhur geçmişi okurken,Grafımı ve Rüzgar'ını hayal ederken eşim
dün pazardan aldığımız ayıklayıp buzluğa attığımız sebzeden yemek yapmamı
istedi.Doğru hemen mutfağa koştuk.O arada eşimin ortaklarından biri geldi kapıya
ev anahtarını almaya kendi evinin.Neyse anahtarı verdim rüzgar banka kapısı
gibi ağır olan kapıyı birden kapattı ben sağ elimin yüzük parmağını arasından çektim
Ve doğru mutfağa yemek yapmaya devam.Sonra birden yerler kan,dolapla kan
hemen aklıma doğurduğum geldi Nasıl panik ama anlatamam
gözyaşlarım aktı doğum başladı dedim kendimce.Bir de ne göreyim benim kapı
arasına sıkışan parmak davul gibi olmuş kan o biçim akıyor.Nasıl görmem onu nasıl acı çekmem
hala anlamadım....Tam o sırada annem aradı sanki hissetmiş gibi ardından eşim.Tabiki eşim hemen
eve koştu yerleri sildi maşallah kız dedi acıyı ne kadar da seviyorsun hiç hissetmemişsin
Ben doğurdum sanıyorum adam neyle uğraşıyor Neyse şimdi iyiyiz acısı varmış aslında
ama ben acı manyağı olarak anlamadım Parmak morardı büyük bir ihtimal tırnakta
kalkar dayanmaz yaniii [/COLOR]
Çok güzel yazmışsın canım
Ben de evlenmeden önce pek bişe yapamıyordum hep ders çalıştığımız için annemiz bize iş yaptırmazdı. Üniversitede de yurtta kalınca yemek yapacak yer yoktu. Evlenince ve eşini sevince insanın içinden geliyor öğreneyim kocama güzel güzel yemekler yapayım diyor:) bir de benimkinin bir huyu var sağolsun ne yaparsam yapayım kötü bile olsa o kadar över ki yemeğimi... Ne kadar güzel olmuş eline sağlık der. Ben sorsam nasıl olmuş diye der ki benim karım neyi kötü yapar ki:)) canım benim ya... İşte o öyle olunca insan daha da iyi yapayım daha çok mutlu edeyim diyor.
Çok sağolun kızçelerrrrrrrr
Ben artık kaçayım çok fazla pc başında durduk
azıcık evde tur atalım nasıl olsa durduğumuz yerde
terliyoruz bari evde açılalım az....Çok öptük sizleriiiii
ALLAH'a emanet olun.Hayırlısıyla doğuran doğursun
Ne bileyim içimden bu akşam biri doğurcakmış gibime geliyor
Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
İsyan etmiyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Rabb'ime sığındım ona güveniyor ve dua ediyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
Selammm güzel anneler ve melekleriii
Biz oğlumla son randevumuzdan geldik.. Kilomuz 3.150gr olmuşKireçlenmemiz artmış maalesef suyumuzda azalmış nst de sancımda çıktı bitane 40larda. Dr daha fazla beklemeden alalım en kısa zamanda dedi. Kısmetse 37+6 da oğlumuzu alacağız kucağımıza yani haftaya Salı günü bize yol göründüü
Ameliyat şekli spinal anestezi olucak. Drumuz yatış kağıdımızıda verdi salı sabah 7 de hastanede olacağız yatışımızı yaptıracağız inşallah.. Tabi benim oğlum kasılmaları, toplanmaları bırakırsa..
Bize dua edin kızlar doğumdan sonra buraya gelip doğum hikayemi yazmak nasip olsun diye..
Canım kendini üzme güçlü olmaya çalışmeleğini göreceksin kucağına alacaksın.. kokusunu içine çekeceksinn
Allah derdi veriyorsa dermanınıda verirmiş.. İnşallah kısa zamanda geçirirsiniz bu zamanları.. Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Canım ben memnun kalmadım berrin hanımdan.. hastane pek donanımlı gelmemişti bana küvöz, yoğun bakım ünitesi vs bakımından. İkinc olarak; 3lü testimizi almaya gittiğimizde kontrol olmak istediğimi söylememe rağmen ultrasona almadı. Ki ozaman bi önceki randevumuzda sırf bebeğin cinsiyeti için gitmiştik göstermeyince 3lü testi almaya gittiğimde görürüz dedik. Ama maalesef almadı ultrasona. İlgi alakadan dolayı bıraktım gerçi onlarda noldu, niye gelmiyorsun diye de aramadılar
Metroda ferat beye gidiyorum şuan ve çook memnunum inşallahda salı günü oğlumuzu alacağız kucağımıza. Kontrolüne gittiğinde kendini huzurlu hissettiriyor, aklında soru işareti bırakmıyor en önemlisi güven veriyor. Tabi bu benim kişisel görüşüm sen memnunsan devam edebilirsin cnm.
kızlar be kapı süsünü kendim yapacağım o yüzden de keçe almak istiyorum arkadaşlar burda 10marifet diye site tavsiye etiler ama siz o siteyi biliyor musnuz güvenli mi? yada sizin bilip güvendiğiniz bir site var mı keçe alabileceğim ?
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
canımmm gözünüzaydınnnn
suzancım misyamanın erken doğum riski vardı sezeryan olmuş
kızlar dün ayaktayken basenimin üst kısmına,bacak bitim yerine bir ağrı girdi resmen topallıyorum
basamıyorum lif yırtılmış gibi ne yapsam sizcenasıl geçer bu bacak ağrısı???
[/SIZE][/FONT][/B]
yemekten hemen sonra meyve hiç saglikli degilmiş en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş,
yemekten hemen sonra meyve yendiginde meyvedeki tum şeker vücuda direk aliniyormus hem kilo hem insülin .
o yuzden tuketmemek lazim hemen :)
kızlar beni tebrik edin :))
az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana
hiçde nazlanmadık ama olsun bakalımm
ne nazlanmasi kizzz , yakisikli tosuncuk oglumu veriyom daha ne istiyonnn
yerim tosuncuk oglusunu ben
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çalışmak dahamı iyidir nedir yaff. akşama kadar masa başında oturulacak tek cümleyle
UOTE]
tatlım aynen ya iki haftadır dogum iznindeyim popom yer gormedi desem inan...gecen hafta misafirler bu hafta iki gune bir temizlik, guya annem geldi ben pek birsey yapmıyorum ama yok bez nerede yok salca nerede yok bulasıkları yerlestir oooooo
Arkadaslar umarım iyisinizdir,ben artık hiçbişey yapamaz oldum pilim iyice bitti ağrılarım cok oluyo bir de üşüttüm boğazlar fena yatıyorum o yüzden giremedim cok özledim sizi benim de haftaya cuma toprak oğlum gelcek inşllh cok heycanlıyım ve korkuyorum,buarada doğum yapanlar var sanırım tam okuyamadım ama cok duygulandım ya Allahım hepimize yasatsın o duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla şimdi bakabldiğim kadar bi bakim gecmişe geliyorum:)
oo belli oldu mu tarihi gozunuz aydıınn
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
canım allah yardımcın olsun kazasız belasız saglıkla insaallah alacaksın minigini uzulme 2500 kg normal sınırlar icinde dr lar icin
kızlaarr benim de haftaya cuma olacağı kesinleşti cuma günü oğlumla kavuşuyoruz inşallah.. daha ismi olmasa da. ne koycam ben bu bebişe isim yaaneyse umarım 1 hafta içinde bulacağız. bir de size birşey sormak istiyorum hastanede 1 gece kalıcam bir aksilik olmazsa, çok fazla gelen de olmaz sanırım hastaneye. siz ne götürüceksiniz ikramlık? çikolata mı lokum mu?şöyle pratik çok uğraştırmıcak bişi olması lazım çünkü yanımda sadece eşim olcak. o da sağa sola koşturmaktan öyle şeylerle ilgilenemez sanırım.mesela çikolata-badem şekeri ve kolonya çok mu az olur?yeterli mi?bilemedim
canım geleniniz olmazsa sen bilirsin ama ben kuru pasta hazır kahve cay meyve suyu kettle vs hazırlamayı dusunuyorum ek olarak gelen gidenin yanında bizim kv vs de olacak atıstırılır diye dusunuyorum
çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa
gec bile kaldı sayılır minnoş :))
Günümüz aynıydı onla benden önce doğurdu desene hayırlısı olsun kurtuldu o da güzel haberlerle gelir inşallahh :)Buarada kızlar sezeryana aç alınmıyo muyuz,dün arkdaş aradı beni korkuttu iyice ya gıcık oldum yok yakarak kesilmiş fln dumanları hep görmüş sonra dr tamamen cıplak bırakmış vücudunu solüsyonla silmiş fln fln,eşimde girmiyo zaten iyice tırstm hangi şeklde sezeryan olcağımı bile bilmiyorum suan salı belli olcak uyumaktan korkuyodum zaten şimdi bunları duyunca epiduralden de tırstım bu cocuk nasıl doğcak ya
canım soyunuluyormus ama uzerlerine ameliyat giysisi de mi yok??
ya sen milleti ne dinliyosun canim yaaa,
niye cıplak bıraksınlar , boşver sen , dun burdada bahsedildi epudiral ile dogumun çok rahat oldugundan takma kafana bebişini düşün sadece
benim dr de cok ovuyor epidurali ama bas agrısı ve dogumu geciktirmesini de kabul ediyor
kızlar suzana herkes ayetel kürsi okusun 1er kez inş.
canım allah kabul ederse suziş ve tum dogum yapacak arkadaşlarımız icin hepimiz icin okudum allah hepimize kolay saglıklı dogum nasip etsinn
kızlar ben şuan suzanı hurmalarını yerken zemzemi çantaya koyarken,bir yandan inşirah suresini okurken falan hayal ediyorum =) Allahım çok rahat olur inşşşşş. o kadar bekledi alpereni sağ salim gelsin tosuncukkkk
bence o abdestsiz gezmez ama elinde bez son bir kez toz alır
ALLAH SENİİİTEMSILIK YAPMIYRUM ARTIK TETEMMM BITTI TEMISLIGIM AMA SANCI GEEMDEN BIR DAHA SUPURUP SILSEM SUPER OLUR HEEEEEEEEEEE
hıc bellı olmaz ttalım o gunlerrr bızımde 15 gun vr ama dr her an olabılır dedııı
demmkkı onla r belırtıymıs canım benımmm ayy sulu gozlerler carsıda dolandım bırde bugun basbakan gelıyor hastanenın yolları kapalı bır st yuruyerekden duragı ulastımm hast..yanında mıtıng alanı cunku dr dedıgı gıbı bol yuruyuss aksamda esımde 2 st yurusek ohh mıss gıtmeden sıcak dus alırım gelıncede sıcak bır dus ohhh bol da hurma hemen dogsun paşam yaaaaaaaaaahepımız ııcn ınslll dua ılee bır solukda dogurmak naısp olurrrrrrr
yok tatlım haftalık nts muayenesıydı gene bnmkıııı
wuu oda super mısss zaten dedıı ıstersen sımdı dogurtuyum senı dedı sunı ıle mı dedım evet dedı yok dedım zaten sımdı vermem cunku gunun daha var dedıııı paşamm ı beklıcem benn
ben demiştim bak silip supurur diyepp ya bize laf yetiştirecgine yatsana ben oyle yapardım herhalde
Ben 26 Haziran doğumluyum . Benimle aynı gün doğacak bebeklere anneleri izin verirse ufak bi hediye yollamak istiyorum.
ben yengeç burcu oldugum için çok mmutluyummmmm
inşallah Ahu mmmmm da babası ve annesi gibi yengeç burcu olacak...
ah ben ikizlerim ve yengec burcu olunca duygusalolacakları icin cok acı cekeceklerini dusunuyorum miniklerin ne dersin?
kızlar benım aılemın ıcıne dogmus olucakkı
sabah 7:3 da babam aradı kızımnasılsın dıye ıyıyımm dedımabım senı ruyasında gormus aglıyormussun dedı hayırdır ınsl dedım aglama gulmekkk
sonra hast.gelırken ıst.halam aradıı nasılsın kızım dedı ıyıyım deıdm dogum fılan yaptınmı dedı yokda her an olabılrı dedım nasıl dedı anllattım oda ruyasındaaa benım dogumyaptıgımı yanımıza geldıgnı gormuss ayyy dedım malumm olmus dr da olabılır dedıı dedımm hayırlısı ınsl ıste boleeeeeeeeeeeeeeeee
aa ne guzel.. beni de arayan arayana iki gundur ruyalarında gorup ama tık yok :))))
Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..
Dünyada akıl hastanelerinin hastalarının cogu yengeç burcudur..
çünkü yengeçler duygusaldır, sanatçı ruhludur, maneviyatı tercih eder hep, asık olur, asık olup dibe vurmaya bile asık olur, aktördür, aktristtir, hep uçlarda Yaşar , hep mutluluğun dibine batar , bugün artık bütün psikiyatristlerin de onayladığı gibi utanmadan sıkılmadan ağlar ,,, kahkalara boğulur , duygu yüklüdür... Yengeç... İyidir... Su gibidir... Evcimendir... Anaçtır.. Annedir.. Dünyanın en mükemmel babaları yengeç burcudur...
Sezen aksu, Türkan Şoray , Sezar , tom cruise, Armstrong , hemingway, kafka... Daha bir cok yazar sair sanatçı .... Yeryüzüne imzasını çakmış...
yengeç....
evet iste korktugum bu bu kadar duygusallık yıpratmasın bebiklerimizi inş.
sukur yetıstın demekkı benım doguracagımhaberını beklıyormsuusn sennn
ınsl valla z dan sancı var karnımda ama dogum sancısı daha kuvvetlı olur zarrr evde kımsede yok daha kv hast.daha gelemdııı
benım asklarımda aynı burc dan olucaklar ayın 22 den sorna ıkızlarr kocısımde 22 temmuz paşamda 22 den sonra gelırseee bbası ıle aynı burc yoksma benımle aynı burc boga olucaklarr ya babsı kılıklı yada benn ama askım gıbım olsunnn yaffffffffff
ne yapimm kac senedır beklıyrmmm gelsın artıkkk
ters se eger zorunluya gırıyorrr tatlımm keyfınden amelıyat olmuyrsun sonucda dımı ama mantıkenn yanı dusundugumusdeeeeeeeeeeeeeeee
ısnl cnm allahrazı olsun due ıle ınsll
karnımız doyuralımda komsuya KUR AN dınlemeye ınecegımm paşam benımm annesinın kuzusuuuuuuuuuuuuuuuu
gusul almama gerke yok dımı dr alttan muayene ettı ya haniiii]
oyy maasallah suziş sana yaa...bu arada benim kv alttan muayene olunca gusul alıyor
benım paşamınn 4 tane hazırda var esım dıyro hangıısnı huyu suyu ve kg sı ıyıyse onu alırızz ogluma dıyorr arkadaslanınnnglowworn
kız evi naz eviherkesin kendi evladı iste yaa kıyılmaz kii hiicc
hahahaha suyu ve kg si haa...gobek bagı nereye atılmıs olsun :))
kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)
oy maasallah
Bize bugün temizlik yapmaya bi abla geldi.. ben de bezler kovalar banyoda diye temizlik malzemelerinin yerini gösterdim, sonra kendim de biraz uyumaya gittim, sonra kalktım geldim bi baktım abla bizim bebeğin banyo kovasını halı silme kovası yapmışBi güldüm, çocuk cağız doğar doğmaz kimyasallarla tanışacaktı, görmesem farketmezdim de :) artık bi tane daha alacağız inş..
yuh ya ben olsam cok kızardım.. kadın bulmus kocaman kova bıraksan icine girer kendi de yıkanırdı herhalde
Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,
ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn
canım ben gecenlerde oylesine mizudan parfum aldım hem de bekarken severek kullandıgı bir markayı cok sevindirik oldu sizinkinin isine yarar mı bilmem? bir de kotonda ya da lcw da baba oğul tshirtleri var
sürekli kıyafet alıyoruz , oglunu kıskandıgı ıcın her bebıse bısey aldıgımızda esımede aldık
Telefonunu yenı degıstırdı Fuar organızasyon ısı yapıyor , bılmıyorum ne alcam yaaa pöff ,
fb tutuyor ama koyu degıl ,
olabilir canim , pasta yaptircam kesin , yanına bakım artık ,
ya cok kıskanc , babalar gununde bıle kendıne aldı bısıler hep bole heppp
yaa inanmıyoırum kendine hediye aldı ve cocuga aldıkca kendine de mi alıyor..cok tatlşı yaaa
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
canım allah saglık versin inss
bu arada kocam da az önce itiraf etti, rüyasında kendi doğuyomuş ama büyük haliyle yani bu şekliylehastanede bebek yatakları varmış ama hepsi kocaman normal yataklar kocamı da doğunca oraya yatırmışlar allahım akıl sağlımız gitmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip et yarabbim
hahahaaa bi bu eksikti
sevdiği şeylerden yola çıkabilirsin??
sevdiği şarkılardan oluşan karaoke cd'si ve mikrafonu almıştım (d&r)
misal; benim eşim su kuşu; küveti doldurup 1 saat keyif yapar uyur hatta, bende ona güzel kokulu banyo tuzu ve köpüğü almayı düşünüyorum buaralar...
çok sevdiği bir sanatçının albümü??
baba olmakla alakalı kitap
uzaktan kumandalı helikopter-araba ??
gerçi benim kocama en güzel hediye kısır, börek, tatlı ve çay
ben doğumgünü için değilde sevinsin diye kızımızın ağzından mektup yazmıştım... şöyle başlıyordu; annemin dediğine göre ben; ikiniz birbirinizi çok sevdiğiniz için olmuşum.......şöyle de bitiyordu; annem ''korkmadan gel bir bilsen ne kadar şanslı olduğumuzu; senin böyle bir baban benim böyle bir kocam olduğu için'' dedi, az kaldı babacığım geliyorum.
ne guzel yazmıssın
kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
maasallah canım gule gule kullanırsınız inss
Kızçelerrrrr sabahtan beri yapmadığımız kalmadı yine çılgın ana kız olarak
Evi süpürdük,çamaşır astık,kuruyanlar ütülendi,babamızın dolabı toplandı,şeker hamurlu kurabiyelerim
paketlendi,badem şekerlerime Hoşgeldin DURU zımbalandı,kutuya konuldu,yemekler yapıldı
Babamızı beklemek kaldı..Akşama da güzel bir duş sonra Kuranı Kerim okuyacağız ALLAH'ımın izniyle....
Bebek şekerlerimizi çok ucuza mal ettim sadece badem şekeri biraz pahalı ama o da kaliteli diye...
Piyasada hep küçük badem şekerleri vardı eşimde büyük olanlardan istediği için biraz zor bulduk ama
neyse rahatladıkkkkk...Kızçem artık gelebilirsin herşeyin hazırrrrrrr
Badem şekerlerimiz beyaz ağaca asılacak hastanede....
Bu arada eşime,anneme ve ablama(eşimin ablasına) mektup yazdım
süsledim zarfı kapattım ve kendi valizime koydum
Bütün duygularımı yazdım onlar okurken ben doğururum hemencik(inşallah)
Hamileliliğimin bu kadar enerji ve neşe dolu geçmesini sağladılar hep destek oldularrrrr
DURU'nun herşeyinle bu kadar çok detaylı düşünmem galiba işe yarayacak
Bu tür organizasyonlar düzenleyebilirim çok beğeni aldı
Bakalım bir kızçem doğsun da müsait olursam ki zannetmem el atabilirim
yeni bir işşşşş ohhhh ne güzellllll
cok ciciler ya bu arada bravo ellerinize saglık....ben bugun sadece salın vitrinini boşaltmada ve yıkamada yardım ettim anneme bir iki de pasta yaptım arkadasım gelecek diye bir de bulasıklar yoruldum helal olsun size 41,5 kere maasallah
hahayyy hiçte bilemm , benim sadece halilarim ve ev temzligim kaldi canimmm ,
oda calisiyorum diye ertelemiştim :)) 1 haftaya anca gelirmiş halilar 1 hafta sonrada ben izne cıkıyorum zaten , temizlikci gelcekkkkk , yine öndeyim ben senden ,
sen bebişin eşyalarini hazirlama ama pazarda gezzzz
( ne kaynana olur bendende yaa )
kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
Sağol canım.Şeker hamurlarını 250 gramlık aldım
o şekilde satılıyordu küçük paketleri kalmamıştı
Bneimkiler 35 adet oldu.Bir tanesi süslü püslü
yedi eşim bayıldı kaldı 34 adet
Ama şeker hamurunun sadece 100 gramını kullanabilmişimdir
sarıp sarmaladım kenara koydumm
Ben şundan aldım canım. Bunu da düşünebilirsinEki Görüntüle 740395 reflü yastığı diye geçiyor
kızlar karnı aşagı inen varmı acaba?
al sen p3 sonra başından kalkmasın yardım emesin sana hem de bebek varken kabus olur artık :) babam da ben bebekken bana bakıyorum diye tv dalmış kolumu bacağımı kırmışım erkeler biz kadar dikkatli değil cicim :)
Bu son gezmem olsun böle keyfimden çok sıcak valla geleli 2 saat oldu,duş muş hala serinleyemedim..Ben paşa paşa evimde oturup hazırlıklarımı bitiriim
Senin daha temizlikçin gelcek ben temizliğimi kendim yapıorum ufak ufak,heheheeSadece bi makine çalıştırmaya ve ütüye bakıo,bir gün yerimden kalkamama bakıo yane
Kuzey'imin babasına alabileceğin en güzel şey sanırım model araba kitleri... çok istediği bişey vardı diye hatırlıyorum sanki....
bu keyifli akşamları bize mi size mi diliyorsun
hafiseciğim nasılsın canım çok az kalmış oğluşuna kavuşmana hayırlısı ile atlatırsın inşallah
okadar güzel bir duygu ki biz 38 günlük olduk bugün
banyomuzu yaptık yanımda şimdi mışıl mışıl uyuyor oğlum
rabbim hepinize bebişlerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin
ay negüzel kırkınızı çıkarmaya az kalmış darısı bekleyen herkese
yaa deme öyle... benim kocişiminde var ps3'ü... ama cuma cumartesi akşamları onun oyun günü... hiçbizaman hiçbişeyi de aksatmadı... cuma cumartesi geceleri bizim uykumuz geldiğinde bizi yatırıp duamızı okuyup geçiyo tv başına turnuvasını yapıyo... onların da keyif aldığı şeyler var şekerim...
ya benim ps yuzunden bosanan tanıdıklarımm var...bizde de bi ps3 var esim evlenmeden oynamak icin almıstı evlendikten sonra almanyada birkac kez oynadık tr ye donuste ise elimizi surmuyoruz bi dvd izlemek icin kullanıyoruz
onlar olayın şeyini çıkaranlar... o kadar da değil yani... hiç mi akıl yokmuş o adamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?