2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlaaarrr biz gidiyoruzz memleketimizeeee kiraz toplayacağız kızımlaaa ohh 2 gün annecimlerle olacağım kayganaya gitmeyeceuk heheeeee kötümüyüm nee...
çok öpüyoruz sizi ve bebişlerinizii .. kardeşimin netten girer bakarım sizee birkaç doğum falan olur herhalde

Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,

ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn

cnm okdumda esın elektronkık esya dusnkunu olsaydı cok kolaydı benmkı fena duskun ıpone ıle ılgılı bı arac alyorm kurtulyorm.
bence gıyınmeyı sevyorsa o tarz bısler al. guzel yemek patsa ıle bırlkde hos olur:)

saol cnm.kesınlıkle cok sevndrıcı olmaya basladı burası daha hycanlı
oglunun odaısnı beklyorz canım tammla artk bıran once bak ne olcagı bellı olmyr

gercekden Allah bızı sevyor ya. hayırlısı olmus bak bu hastane daha ozverılı ve senı gercekden motıve gordm sakın kaybetme bu halını paztresı hersey cok guzel olcak bızde beklyoruz ecemızı:)

haha ınnamıyorum AMİN cnm hyırlısıyla dogsalar bızde normale donsek

bakalım ne vrcekler ızleyelm baakalım

ay cnm ınsallah annesnıne ve babasına benzerler esıt bı sekılde bende korkyorm cevremdekı cırkın kısılre benzck dıye:)

güzel gunlerde kullanın cnm ınsallah

hayırlı yolculuklar canım ,

bol bol gezın dınlenın kıraz yıyınnnn , dıkkat edın kendınıze

oyy ne guzel temız hava kıraz toplamak
güle güle cnm optk bızde

hepinizeyorumlar için çok teşekkürler güzel anneler,daha güzelleri sizin olsun inşaAllahhh

kızlarrr dr geldgımden berı regl olucakmıs gıbı sancım varrrrrrrrrrr
gomrumcem aradıı evvvettt dogum sancısı onlar st tut dedıı bakıyorum 1 st 1,5 st bır fılan oluyor sıcacık dus aldık aksam yemegını koyucagızz sonra pişince uyumak ıstıyorum bırazzzz sabah 6,5 dan berı ayaktyım yaf gece 3-5 nobetlerıde çabasıııı
olsun ama paşamm ıcın herseyyyyyyyyyyyyyyy kucuk kuzum benımm mınık erkekım benımmmm
yanıı bende sıme dıyorum dogmadannn senı bırakıcam dogana kdr böle sonrasını bılemmm dıyeeeeee

allah bi avazda kurtarsın canım doğur da sıra bizlere gelsin
ınsl sırayla bacımm bu ısler para ıle degıllllllllllllll

hadi gözün aydin canimmm , hayirli haberler inşşş
ınsl..canım benım sıra ıleee

hayırlısı ıle vaktını bekler ınsl o annesııı

hadi hayirlisiyla insallah bi avazda dogurursun sen valla kızlar cepten takip ediyorum gozlerim şaşı olcak artik canım bu arada bugun dogarsa ikizler yarin dogarsa yengec ,,boga gecen ay degilmiydi

22 sınden sonra degısmıyormuukı cnm :44:

amin inşl..cnm ya ınsl herkesler tadarrr
ınsl yaa bır avaz da ınsll kısmet seeeeeeeeeeeeee

ne bılımm onu hıc dusnmedım o anda ne yaparsam artıkkkkkkkkk belkı evasude gıbım enerjı patlamam olurrrrrrrrrrrrrrr
gozun aydın cnm benımmm ınsl hazıırmdır kendımı evet hazır hıssedyrm ama o ann ne yaparım bılmeeemm

Hadi hayırlısıyla kolaycacık doğurursun inşallah canım. Duygulandırdın bizi:)
ne bılımıcımden gecenlerı yasdımmmözlemek hasret cekmek cok zor helede manevı bır sey seeeeeeeeeeeeeeeee cok sukur yaradanıma bısıde sevındırdı herkeslerıde sevındırır ınslll
Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,

ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn
ben esıme oglumun dılındne mektup yazdımmm babalar guund everecektım unuttumm öle bırsey yapabılrısn tabı exra hedıyede alırsın ohhh

ınsl sagol ndd cım darısı sıra dıe hepımızeeeeeeeeeeee
ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun
CANLI BAGLANTI HEHEHHE
HAYIR OLSUNN

INSL CNMM SAGOLAISNN

SEVINDIM SENN ADINA DR ILGILI OLMASINA CNM INSL SAGLICKALA HEPIMIZDE KAVUSLAIM INSLLL
ALLAH SIZIII

COK GUSELLER CNM BENIMM
INSL CNM BENIMMMDUA ILEE

Güle güle gidin mis gibi başından kiraz yeyin bizim yerimize de:)))
Biz de gidiyoruz bugün ama annemlere değil kvlerin yazlığına.
keşke ben de annemlere gidebilseydim ama babam yaylada annem osmaniyede ablam boluda ben adanadayım kimse birlikte değil:)
İkiüç gün kalacaz kısmetse. Hastane çantamızı da arabaya koyacaz inşallah oralarda doğurmam Allahım sen koru.
Dönüşümüzde Herkesten güzel haberler okumak dileğiyle...
Öpüyoruz hepinizi :)

İYİ YOLCULUKLAR CANIM ,

BOL BOL GEZIN EGLENIN , DIKKAT EDIN

canım gel bole sen sık sık yaz tammı merak edyorz ne olyor dıye ::)

aynen cnm sen bugun dinlen belki bu gece doguma gidersinn enerji topla biraz

Kızçelerrrrr sabahtan beri yapmadığımız kalmadı yine çılgın ana kız olarak
Evi süpürdük,çamaşır astık,kuruyanlar ütülendi,babamızın dolabı toplandı,şeker hamurlu kurabiyelerim
paketlendi,badem şekerlerime Hoşgeldin DURU zımbalandı,kutuya konuldu,yemekler yapıldı
Babamızı beklemek kaldı..Akşama da güzel bir duş sonra Kuranı Kerim okuyacağız ALLAH'ımın izniyle....
Bebek şekerlerimizi çok ucuza mal ettim sadece badem şekeri biraz pahalı ama o da kaliteli diye...
Piyasada hep küçük badem şekerleri vardı eşimde büyük olanlardan istediği için biraz zor bulduk ama
neyse rahatladıkkkkk...Kızçem artık gelebilirsin herşeyin hazırrrrrrr
Badem şekerlerimiz beyaz ağaca asılacak hastanede....
Bu arada eşime,anneme ve ablama(eşimin ablasına) mektup yazdım
süsledim zarfı kapattım ve kendi valizime koydum
Bütün duygularımı yazdım onlar okurken ben doğururum hemencik(inşallah)
Hamileliliğimin bu kadar enerji ve neşe dolu geçmesini sağladılar hep destek oldularrrrr
DURU'nun herşeyinle bu kadar çok detaylı düşünmem galiba işe yarayacak
Bu tür organizasyonlar düzenleyebilirim çok beğeni aldı
Bakalım bir kızçem doğsun da müsait olursam ki zannetmem el atabilirim
yeni bir işşşşş ohhhh ne güzellllll

geçmiş olsun canım yaa nazar değmiştir sana

şeker hamurlarından kaçar gr aldın kaç tane kurabiye çıktı canım?????

Sağol canım.Şeker hamurlarını 250 gramlık aldım
o şekilde satılıyordu küçük paketleri kalmamıştı
Bneimkiler 35 adet oldu.Bir tanesi süslü püslü
yedi eşim bayıldı kaldı 34 adet
Ama şeker hamurunun sadece 100 gramını kullanabilmişimdir
sarıp sarmaladım kenara koydumm

ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun

Ayyy bu tpikle kafayı yiyeceğiz bizzzzzz

çok güzel olmuşlar hepside.... Ağaç fikrini çok beyendimm çok şık duaracak... sen doguma giricen dışarıda da ağlatıcan herkesiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…