kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,
ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn
çok heyecanlı bir gün.
doğum haberleri almak. bir yandan doğuma yaklaşanları okumak.
çok mutlu olduum çookk.
yazmelekleri oğluşun sağlıklıymış çok sevindim.
acenu cum halıları temizletmeye vermeye karar vermişsin artık gerisi gelir
suzancımmmm alperenimiz geliyor demekkk. çok mutlu oldum kolayca doğurur minik paşanı kucağına alırsın inşallah.
bu arada graftan hala haber yok çok merak ediyorum.
paradoksta bugün doğum yapmış olabilir ne oldu acaba
yarim cim seninde doğum tarihin çok yaklaştı yakın bir zamanda seninde haberini alırız gibi geliyor bana.
vsn cim oğlunun yatağı çok sevimli olmuş.
bende oğlumun odasını tamamlayıp fotolarını paylaşmak istiyoruumm.
çok heyecanlı sona doğru yaklaşıyoruz.
hergün yeni bir doğum haberi alıyoruz çok sevindirici. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeciklerimizi kucağımızaa
Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
bu arada kocam da az önce itiraf etti, rüyasında kendi doğuyomuş ama büyük haliyle yani bu şekliylehastanede bebek yatakları varmış ama hepsi kocaman normal yataklar kocamı da doğunca oraya yatırmışlar allahım akıl sağlımız gitmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip et yarabbim
Slm kızlar
Yine çeneniz düşmüş valla akşamdan bu vakte kadar ne çok konuşmuşsunuz öyle . Geçmişi okuyamadım valla sıcakta zor geldi. Face de gördüm de size de haber vereyim dedim.Bu hafta izleyelim bakalım ne verecekler bilmiyorum ama olsun.
Merhaba Bebek programında herkese ücretsiz hediyemiz olacak!
Üstelik kargo ücreti de olmayan bu hediyeyi ve programımızı kaçırmamak için Pazar 12:45'te Show TV'yi izlemeyi unutmayın!
ay çok güldüm ya süpermiş :) ya bende hiç doğumla ilgili bir şey görmüyorum son zamanlarda ama herkes beni görüyor rüyasında özellikle kv her sabah sancın var mı diye sorar yanında değilsem arar. benimde tek gördüğüm rüya doğuyor çocuk bakıyorum o kadar çirkin bi bebek ki anlatamam ve hep büyük çocuk görüyorum 2-3 yaşında. hatta soruyorum adın ne sen kimin oğlusun diye hep eşimin adını söylüyor. benimde en büyük korkum oğlumun eşimin abisine ve babasına benzemesi :) çünkü çok esmerler eşimde srışın renkli gözlü yakışıklı bi adam abisine göre abisi çirkin baya :) hepde abisi ile dalga geçiyorum herkes sen çok dalga geçtin ona benzeyecek diyor ödüm kopuyor :)
kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
kızlaaarrr biz gidiyoruzz memleketimizeeee kiraz toplayacağız kızımlaaa ohh 2 gün annecimlerle olacağım kayganaya gitmeyeceuk heheeeee kötümüyüm nee...
çok öpüyoruz sizi ve bebişlerinizii .. Kardeşimin netten girer bakarım sizee birkaç doğum falan olur herhalde
kızlaaarrr biz gidiyoruzz memleketimizeeee kiraz toplayacağız kızımlaaa ohh 2 gün annecimlerle olacağım kayganaya gitmeyeceuk heheeeee kötümüyüm nee...
çok öpüyoruz sizi ve bebişlerinizii .. kardeşimin netten girer bakarım sizee birkaç doğum falan olur herhalde
kızlar karnı aşagı inen varmı acaba?
Ben varim guzelim gorenler karnin bayagi inmis 2 hafta sonra dogurursun sen gununu doldurmaz diyorlar saglik ocaginda ebe bile oyle dedi
yanıı bende sıme dıyorum dogmadannn senı bırakıcam dogana kdr böle sonrasını bılemmm dıyeeeeeebizim babamızda çok duygusaldır hele ultrasona bakarken, hergün karnıma bakarken kızından bahsederken hemen gözleri sulanıyorr dalga geçiyorum sulugöz böyle babamı olur diye doğmadan tahtımı sallıyor bu kızzzz :26:
ınsl sırayla bacımm bu ısler para ıle degıllllllllllllllallah bi avazda kurtarsın canım doğur da sıra bizlere gelsin
ınsl..canım benım sıra ıleeehadi gözün aydin canimmm , hayirli haberler inşşş
offf kızlar çok heyecanladım ya anlatamam ; okudukça bi stres heyecan bişeyler basıyo beni burdaa :))
benim oğlum daha ufak zamanımıza var teyzeleri bizide doğurtmayınnn :))
bende ağlayacam sayenizde :))
suzan; varya sanki ben gidiyorum yani doğumaa etkiledin resmen beni :)))
hadi hayirlisiyla insallahbi avazda dogurursun sen valla kızlar cepten takip ediyorum gozlerim şaşı olcak artik canım bu arada bugun dogarsa ikizler yarin dogarsa yengec ,,boga gecen ay degilmiydi
amin inşl..cnm ya ınsl herkesler tadarrrayy suzanda gıdıyo doguma hemencecık dogurur ıns :) ben bıle cok heyacanlandım cok ozendım bende bebegımı alıp koklamak ıstıyorum :))sukurler olsun Rabbime bu duyguları yasatıyor bıze.darsı tum bebek ısteyenlerın basına Allah eksıklıgını gostermesın kımseye
ınsl yaa bır avaz da ınsll kısmet seeeeeeeeeeeeeehadi alperen anneni üzmeden hemncik geliverr..gözünaydın canım şaka maka doğuruyon yaaa:18::18::18:
kalem ii fikirmiş aslında ama ona kabiliyet gerek benim yazı gibi karınca duası gibi yazısı olanlar beceremez
hayırdır inşallah akşama kadar kkda durmanın sonuçları artık
güle güle kullanın tam erkek işi olmuş
ne bılımm onu hıc dusnmedım o anda ne yaparsam artıkkkkkkkkk belkı evasude gıbım enerjı patlamam olurrrrrrrrrrrrrrrcanım Allah uzun ömürler versin sağlık versin hayırlı olsun :)
walla canım boşver ne uğraşacaksın halin belli ben bir kutu çikolata alıp dağıtacağım bebek şekerleri evde artık :)
bende doğumdan değilde suni sancıdan korkuyorum canım ama işte anlatılanları duyunca rahatladım biraz
canım doğum yaklaşınca yani senin durumda olunca yada sancı gelince çok yüeüyüp hareket etmemek lazımış çünkü annenin enerjisi bitiyormuş azalıyormuş doğumda güçsüz kalıyormuş ıkınmada zorlandığı içinde bebeğin doğum süresi uzuyormuş dikkat et Allah yardımcın olsun
bizim babamızda hiç duygusal değil nedense :) merhaba bebek programını islerken felan babalar ağladımı neden ağlar bu insanlar anlamam ne güzel baba oluyorsun ağlayacak ne var der :)
gozun aydın cnm benımmm ınsl hazıırmdır kendımı evet hazır hıssedyrm ama o ann ne yaparım bılmeeemmcok tesekkur ederım canım
saol cnm moralın ıcın. ınsallah yaprım.
korkma canım bı sekılde cıkcak sunı normal sezeryan ben onu kucagma alcgm o ana odaklandım
kuzum ve onun kzuusu ayy cok hycanlandm agladm hatta hosgelmıs guzel ececık:)
masallah ıknızıde
sorma canım 95 kılo olmsum ben
saol cnm benım guzel hebrlerle dondum cok mutluym:)
canım yuregıne saglık cok sagol cokda guzel seyler yazmıssın. ınsallah sen kzımı ben oglumu alırız aynı gunde kucaklarımza saglıklı bı sekılde.
kesınlkle bebegı kucagıma aldgmda hepsını untcam bundan emınım guzel dıleklerın ıcın tekrardan tesekkur edyorm sana:)
cnm gelmek ıstyor demekkı bebecık bence kılosuna takılma saglıklı olsun yeter:) tosuncuk olcak 1 2 aya kalmaz gorrsun:)
yarımcım korkma canım bız snnle catr catr dogrcaz sanırım bu gıdısle sana derken doktorda bana normal dogrttrcam senı dedı benm fkrlermde degişdi tamamen herseye hazırım smdden:)
canım hersey cok guzle olcak sen hem manevı yonden hemde vucut yonunden kendnı cok guzel hzrladın tosuncugunu cok guzle bı sekılde kucagna alcaksın emınım bundan.beklyorz haberlrnı
cok hycanlandm bende yaa darısı basımza
bız 3 aslan ne yapcaz acaba bı evde bende onun derdndeyım:)
ne bılımıcımden gecenlerı yasdımmmHadi hayırlısıyla kolaycacık doğurursun inşallah canım. Duygulandırdın bizi:)
ben esıme oglumun dılındne mektup yazdımmm babalar guund everecektım unuttumm öle bırsey yapabılrısn tabı exra hedıyede alırsın ohhhKızlar haftaya eşimin dogum gunu ,
ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn
ınsl sagol ndd cım darısı sıra dıe hepımızeeeeeeeeeeeeçok heyecanlı bir gün.
doğum haberleri almak. bir yandan doğuma yaklaşanları okumak.
çok mutlu olduum çookk.
yazmelekleri oğluşun sağlıklıymış çok sevindim.
acenu cum halıları temizletmeye vermeye karar vermişsin artık gerisi gelir
suzancımmmm alperenimiz geliyor demekkk. çok mutlu oldum kolayca doğurur minik paşanı kucağına alırsın inşallah.
bu arada graftan hala haber yok çok merak ediyorum.
paradoksta bugün doğum yapmış olabilir ne oldu acaba
yarim cim seninde doğum tarihin çok yaklaştı yakın bir zamanda seninde haberini alırız gibi geliyor bana.
vsn cim oğlunun yatağı çok sevimli olmuş.
bende oğlumun odasını tamamlayıp fotolarını paylaşmak istiyoruumm.
çok heyecanlı sona doğru yaklaşıyoruz.
hergün yeni bir doğum haberi alıyoruz çok sevindirici. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeciklerimizi kucağımızaa
CANLI BAGLANTI HEHEHHEben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun
INSL CNMM SAGOLAISNNoznur60;30898454]gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşş.. hoşgeldin ece :)
benim akrabam var 2 ay fln oldu dogum yapalı onunda tersti.sancısı gelip hastaneye gittiğinde suni sancı vermişler bebek dönmüş ve normal dogum yapmış. Allahtan ümit kesilmez heran herşey olabilir..
aboowww çok sevindim yaaayy inş en kısa zamanda bebeğini kucagına alırsın inş...Allah bi avazda kurtarsın inş.
güle güle kullanın inş.çok güzelmiş bebeğinin yatagı :)
ben 2.sini beyendim cnm
SEVINDIM SENN ADINA DR ILGILI OLMASINA CNM INSL SAGLICKALA HEPIMIZDE KAVUSLAIM INSLLLCanlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
ALLAH SIZIIIbu arada kocam da az önce itiraf etti, rüyasında kendi doğuyomuş ama büyük haliyle yani bu şekliylehastanede bebek yatakları varmış ama hepsi kocaman normal yataklar kocamı da doğunca oraya yatırmışlar allahım akıl sağlımız gitmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip et yarabbim
COK GUSELLER CNM BENIMMkızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
INSL CNM BENIMMMRm07 gözün Aydın canım Rabbim sağlık sıhhat versin sanada kızımın adaşı olan Ece ciğinede
Susan haberlerin çok güzel gerçekten çok sevindim kuş gibi doğurursun inş dualarımdasın
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım
Çok incesin şeker
Naapsam bugün olmadığı için sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim şimdi
bugün sezeryana alsalardı ikizler olacaktı pazt yengeç olacak kızım
çok öpüyoruz sizi ve bebişlerinizii .. kardeşimin netten girer bakarım sizee birkaç doğum falan olur herhalde
Güle güle gidin mis gibi başından kiraz yeyin bizim yerimize de:)))
Biz de gidiyoruz bugün ama annemlere değil kvlerin yazlığına.
keşke ben de annemlere gidebilseydim ama babam yaylada annem osmaniyede ablam boluda ben adanadayım kimse birlikte değil:)
İkiüç gün kalacaz kısmetse. Hastane çantamızı da arabaya koyacaz inşallah oralarda doğurmam Allahım sen koru.
Dönüşümüzde Herkesten güzel haberler okumak dileğiyle...
Öpüyoruz hepinizi :)
Ben varim guzelim gorenler karnin bayagi inmis 2 hafta sonra dogurursun sen gununu doldurmaz diyorlar saglik ocaginda ebe bile oyle dedi
kızlarrr dr geldgımden berı regl olucakmıs gıbı sancım varrrrrrrrrrr
gomrumcem aradıı evvvettt dogum sancısı onlar st tut dedıı bakıyorum 1 st 1,5 st bır fılan oluyor sıcacık dus aldık aksam yemegını koyucagızz sonra pişince uyumak ıstıyorum bırazzzz sabah 6,5 dan berı ayaktyım yaf gece 3-5 nobetlerıde çabasıııı
olsun ama paşamm ıcın herseyyyyyyyyyyyyyyy kucuk kuzum benımm mınık erkekım benımmmm
yanıı bende sıme dıyorum dogmadannn senı bırakıcam dogana kdr böle sonrasını bılemmm dıyeeeeee
ınsl sırayla bacımm bu ısler para ıle degıllllllllllllll
ınsl..canım benım sıra ıleee
hayırlısı ıle vaktını bekler ınsl o annesııı
22 sınden sonra degısmıyormuukı cnm :44:
amin inşl..cnm ya ınsl herkesler tadarrr
ınsl yaa bır avaz da ınsll kısmet seeeeeeeeeeeeee
ne bılımm onu hıc dusnmedım o anda ne yaparsam artıkkkkkkkkk belkı evasude gıbım enerjı patlamam olurrrrrrrrrrrrrrr
gozun aydın cnm benımmm ınsl hazıırmdır kendımı evet hazır hıssedyrm ama o ann ne yaparım bılmeeemm
ne bılımıcımden gecenlerı yasdımmmözlemek hasret cekmek cok zor helede manevı bır sey seeeeeeeeeeeeeeeee cok sukur yaradanıma bısıde sevındırdı herkeslerıde sevındırır ınslll
ben esıme oglumun dılındne mektup yazdımmm babalar guund everecektım unuttumm öle bırsey yapabılrısn tabı exra hedıyede alırsın ohhh
ınsl sagol ndd cım darısı sıra dıe hepımızeeeeeeeeeeee
CANLI BAGLANTI HEHEHHE
HAYIR OLSUNN
INSL CNMM SAGOLAISNN
SEVINDIM SENN ADINA DR ILGILI OLMASINA CNM INSL SAGLICKALA HEPIMIZDE KAVUSLAIM INSLLL
ALLAH SIZIII
COK GUSELLER CNM BENIMM
INSL CNM BENIMMMDUA ILEE
kızlarrr dr geldgımden berı regl olucakmıs gıbı sancım varrrrrrrrrrr
gomrumcem aradıı evvvettt dogum sancısı onlar st tut dedıı bakıyorum 1 st 1,5 st bır fılan oluyor sıcacık dus aldık aksam yemegını koyucagızz sonra pişince uyumak ıstıyorum bırazzzz sabah 6,5 dan berı ayaktyım yaf gece 3-5 nobetlerıde çabasıııı
olsun ama paşamm ıcın herseyyyyyyyyyyyyyyy kucuk kuzum benımm mınık erkekım benımmmm
yanıı bende sıme dıyorum dogmadannn senı bırakıcam dogana kdr böle sonrasını bılemmm dıyeeeeee
ınsl sırayla bacımm bu ısler para ıle degıllllllllllllll
ınsl..canım benım sıra ıleee
hayırlısı ıle vaktını bekler ınsl o annesııı
22 sınden sonra degısmıyormuukı cnm :44:
amin inşl..cnm ya ınsl herkesler tadarrr
ınsl yaa bır avaz da ınsll kısmet seeeeeeeeeeeeee
ne bılımm onu hıc dusnmedım o anda ne yaparsam artıkkkkkkkkk belkı evasude gıbım enerjı patlamam olurrrrrrrrrrrrrrr
gozun aydın cnm benımmm ınsl hazıırmdır kendımı evet hazır hıssedyrm ama o ann ne yaparım bılmeeemm
ne bılımıcımden gecenlerı yasdımmmözlemek hasret cekmek cok zor helede manevı bır sey seeeeeeeeeeeeeeeee cok sukur yaradanıma bısıde sevındırdı herkeslerıde sevındırır ınslll
ben esıme oglumun dılındne mektup yazdımmm babalar guund everecektım unuttumm öle bırsey yapabılrısn tabı exra hedıyede alırsın ohhh
ınsl sagol ndd cım darısı sıra dıe hepımızeeeeeeeeeeee
CANLI BAGLANTI HEHEHHE
HAYIR OLSUNN
INSL CNMM SAGOLAISNN
SEVINDIM SENN ADINA DR ILGILI OLMASINA CNM INSL SAGLICKALA HEPIMIZDE KAVUSLAIM INSLLL
ALLAH SIZIII
COK GUSELLER CNM BENIMM
INSL CNM BENIMMMDUA ILEE
hadi bakalım hayırlısıyla inş... Allah bi avazda kurtarsın inş
Amin cumlemizi insallah,gerci benim kizim hala tersti yarin ultrason kontrolumuz var sezgilerimde yanilmiyorsam hala donmedi ama insallah yaniliyorumdur
geçmiş olsun canım yaa nazar değmiştir sana
şeker hamurlarından kaçar gr aldın kaç tane kurabiye çıktı canım?????
ben de ruyamda suyum geliyo arabada hastaneye giderken bi elimde cep telefonu teyzelerimize haber vermemiz lazim diyorum topige yaziyorum ben su an doguruyorum diye falan sonrada esime devrediyorum ben yazamazsam sen yaz diyorumhayir olsun
Eki Görüntüle 740545 Eki Görüntüle 740544 Eki Görüntüle 740546 Eki Görüntüle 740547 Eki Görüntüle 740548
Kızçelerrrrr sabahtan beri yapmadığımız kalmadı yine çılgın ana kız olarak
Evi süpürdük,çamaşır astık,kuruyanlar ütülendi,babamızın dolabı toplandı,şeker hamurlu kurabiyelerim
paketlendi,badem şekerlerime Hoşgeldin DURU zımbalandı,kutuya konuldu,yemekler yapıldı
Babamızı beklemek kaldı..Akşama da güzel bir duş sonra Kuranı Kerim okuyacağız ALLAH'ımın izniyle....
Bebek şekerlerimizi çok ucuza mal ettim sadece badem şekeri biraz pahalı ama o da kaliteli diye...
Piyasada hep küçük badem şekerleri vardı eşimde büyük olanlardan istediği için biraz zor bulduk ama
neyse rahatladıkkkkk...Kızçem artık gelebilirsin herşeyin hazırrrrrrr
Badem şekerlerimiz beyaz ağaca asılacak hastanede....
Bu arada eşime,anneme ve ablama(eşimin ablasına) mektup yazdım
süsledim zarfı kapattım ve kendi valizime koydum
Bütün duygularımı yazdım onlar okurken ben doğururum hemencik(inşallah)
Hamileliliğimin bu kadar enerji ve neşe dolu geçmesini sağladılar hep destek oldularrrrr
DURU'nun herşeyinle bu kadar çok detaylı düşünmem galiba işe yarayacak
Bu tür organizasyonlar düzenleyebilirim çok beğeni aldı
Bakalım bir kızçem doğsun da müsait olursam ki zannetmem el atabilirim
yeni bir işşşşş ohhhh ne güzellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?