2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
teşekkür ederiz teyzesi evimizde olmadığımız için memlekette sadece yatağı var oğlumun evimize gidince odasınıda koyacağım inşallah tabi o zamana kimse girmez nete ama olsun :)
bebişler büyüdükten sonra tekrar toplanırız bence burda. yine fikirler paylaşılır. bebişlerimize nasıl baktığımızı konuşuruz. en iyi yöntemleri buluruz konuşmalarımızda. geçen senenin temmuz anneleri hala görüşüyorlar bence bizde tekrar toplanırız

Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,

ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn
hmmmm erkeğe hediye işi zor yaff.. evde masa hazırlayıp yemek yapsan güzel güzel kalpli bir pasta falan ormantik ormantik ne bileyim bu aralar almak istediği bişi alsan söledii bişi vardır almak istiyorum falan die

kıskanç kocişe bak seenn
o zaman güzel bir pasta yaptırsan canım olur mu acaba?
şık bir gömlek nasıl olur?

aynen cnm 2013 temmuz annelleri bebklerini büyütüyor diye topik açarızz

kızlar karnı aşagı inen varmı acaba?
dün halamlara gittim kimisi karnın inmiş gelir bebiş yakında dedi. kimiside daha inmemiş karnın vaktin var senin dedi. çevremdekiler bile anlamazken benim hiç anlamamam normalmiş onu farkettim.
yani hiç bilmiyorum canım karnım indimi inmedi mi. inmedi bence ama :44:

hmmmm erkeğe hediye işi zor yaff.. Evde masa hazırlayıp yemek yapsan güzel güzel kalpli bir pasta falan ormantik ormantik ne bileyim bu aralar almak istediği bişi alsan söledii bişi vardır almak istiyorum falan die
bilmiyorum ki bakayım aksam yoklayım bıraz agzını barı

Tskur canım

kızlar karnı aşagı inen varmı acaba?
benimde inmiş söylenene göre etraftakiler öyle diyor ama bana göre inme felan yok zatn millete kalsa akşam sabah doğacak doktorda dahil ama bana hiç doğacakmış gibi gelmiyor suni sancı ile zor gelecek oğlum :)

bencede canım farklı başlıklar açarsak konu dağılıyor takip zor oluyor bence biz burdan yazmaya devam edelim bu başlıkta devam :)

paradokss canım nasılsın? çok merak ettik biz seni? minik ece miz nasıl ???

cnm midene bak elle yumuşaklık varmı ? benim az indi aşagı ..

kıskanç kocişe bak seenn
O zaman güzel bir pasta yaptırsan canım olur mu acaba?
şık bir gömlek nasıl olur?

olabilir canim , pasta yaptircam kesin , yanına bakım artık ,

ya cok kıskanc , babalar gununde bıle kendıne aldı bısıler hep bole heppp

Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.

Son düzenleme:
sen hep böyle suni sancı diyorsun ya bence hiç anlamadan doğurcaksın ne oldunu farketmiceksin.

benimkide p3 ıstıyodu olmazsa bakarım sımdı sen dıyınca aklıma geldı olabılır saol cnm

al sen p3 sonra başından kalkmasın yardım emesin sana hem de bebek varken kabus olur artık :) babam da ben bebekken bana bakıyorum diye tv dalmış kolumu bacağımı kırmışım erkeler biz kadar dikkatli değil cicim :)

şükürler olsun canım ,

aslında her şerde bi hayır vardır boşa demiyorlar , belki diğer hastanede yeterli tedavı olanagı saglanamayacaktı , bak sonucta o hast ile bu yeni gittigin arasında udnya kadar fark cıktı yenı bı sures yenı seyler ogrendın , bızler dua edıyoruz bol bol , ıns kabul olur ,ıns kolayca atlatırsınız ,

cnm midene bak elle yumuşaklık varmı ? benim az indi aşagı ..
benim karnım baya sert inmemiş belliki oğlum
olabilir canim , pasta yaptircam kesin , yanına bakım artık ,

ya cok kıskanc , babalar gununde bıle kendıne aldı bısıler hep bole heppp
heehehe bebişi görünce geçer bu kıskançlık bence
benimkide p3 ıstıyodu olmazsa bakarım sımdı sen dıyınca aklıma geldı olabılır saol cnm
bence süper fikir canım bu. güzel bi pasta yaptırırsın kutlarsın doğum gününü. sonra cips kola eşliğinde ( sadece ogüne özel tabi) p3 gecesi yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…