Güzel dilekleriniz ve candan dualarınıziçin hepinize çok çok çoooookkkk teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım
İyiki varsınız bana öyle çok moral oldunuz ki şu zor günlerimde, yalnız geçen zamanlarımda, umutsuz olduğumda size ne desem az...
Rabbim hepinize gönlünden geçenlerin kat be kat fazlasını versin inşallah
Hepimizin yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün
Ben şundan aldım canım. Bunu da düşünebilirsinEki Görüntüle 740395 reflü yastığı diye geçiyor
Güzel dilekleriniz ve candan dualarınıziçin hepinize çok çok çoooookkkk teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım
İyiki varsınız bana öyle çok moral oldunuz ki şu zor günlerimde, yalnız geçen zamanlarımda, umutsuz olduğumda size ne desem az...
mrb kızlar.
dogum tarıhlerı belırlenen herkez ıcın cok hycanlandıgımı belırtmek ıstyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum.
bkac ufak problemlerı takmayın kafaya hersey cok guzel olucak tıp ımkanlar ve Allah ın merhametı bızımle:)sadece bebeklerımızı dusunelım.
bız bugun kontrolden geldık oglum gayet sgalıklı masallah. erken dogum gozukmuyor. 2.500 kılo agırlıgında. suyu gayet ıyı. tabı yuzu ıce donmus durumda dogum poziysyonunu aldıgı ıcın. goremdık guzel yzunu oglumun.
doktor normal dogum yapıcaksın kendnı ona gore hazırla dedı. bı sorun yok masallah dedı. ck sasrdım bende hep bı sorun cıkarcak doktorda sezeryana alcak dıye beklerken. bıde normal dogum korkusu saldı tabı benı smdıde:)
doktor gece gunduz dogumuma gelcekmıs. ve kendısı olckmıs bu benı cok ama cok rahatlattı..
mutlu ama bırazcıkda saskın dondum acıkcası normal dogum ne bılyım gercekden yapabilrimiyim tam emın degilim.. ınsallah hayırlısı olur korkmuyorm ama sadece bunu becerblrsem kendme sasrcam sanırım o garıp gelyor bana:)
kısca hersey yolunda sukur beklyoruz bdahkı kontrol 2 hafta sonra. nst ile tanısmadım henuz catı muanesyle ılglıde bısı demedı.
hepnızıe ıy geceler dılıyorum
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
Arkadaslar umarım iyisinizdir,ben artık hiçbişey yapamaz oldum pilim iyice bitti ağrılarım cok oluyo bir de üşüttüm boğazlar fena yatıyorum o yüzden giremedim cok özledim sizi benim de haftaya cuma toprak oğlum gelcek inşllh cok heycanlıyım ve korkuyorum,buarada doğum yapanlar var sanırım tam okuyamadım ama cok duygulandım ya Allahım hepimize yasatsın o duyguyu en kısa zamanda hayırlısıyla şimdi bakabldiğim kadar bi bakim gecmişe geliyorum:)
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
geşmiş olsun canim , dogumlar basladı teker teker dokuluyoruz , hayırlısı ıle ıns alalım bebıslerımızı kucagımıza
kızlaarr benim de haftaya cuma olacağı kesinleşti cuma günü oğlumla kavuşuyoruz inşallah.. daha ismi olmasa da. ne koycam ben bu bebişe isim yaaneyse umarım 1 hafta içinde bulacağız. bir de size birşey sormak istiyorum hastanede 1 gece kalıcam bir aksilik olmazsa, çok fazla gelen de olmaz sanırım hastaneye. siz ne götürüceksiniz ikramlık? çikolata mı lokum mu?şöyle pratik çok uğraştırmıcak bişi olması lazım çünkü yanımda sadece eşim olcak. o da sağa sola koşturmaktan öyle şeylerle ilgilenemez sanırım.mesela çikolata-badem şekeri ve kolonya çok mu az olur?yeterli mi?bilemedim
Kizlar benim oglus kafayi kanala sojtugu icin hareketleri azalmis dogmak istedigi icin sizde dikkat edin ne olur olmaz dr um soyledi biraz once
kızlar ben şuan suzanı hurmalarını yerken zemzemi çantaya koyarken,bir yandan inşirah suresini okurken falan hayal ediyorum =) Allahım çok rahat olur inşşşşş. o kadar bekledi alpereni sağ salim gelsin tosuncukkkk
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
benim nst de hiç sancı. Çıkmamıştı . 2 gün sonra doğurmuştum suzi... Ona göre
Kızlar Dün dr um anlattı doğumuna 3 hafta olan hastası rutin kontrol sonrası 1 saat içinde doğurmuş.Drum normal doğurabileceğini düşünmediğim hastamın 6 cm açılmasını gördüm ve doğum çok kolay oldu dedi.Yani bu doğum olayı annenin ve bebeğin fizyolojik şartlarına göre şekillenebilen bir durummuş.Yani her an herşey olabilir şartların gerektirdiği duruma göre doğum şekilleniyor.
kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)
Eki Görüntüle 740337 Eki Görüntüle 740338 Eki Görüntüle 740339 Eki Görüntüle 740340 Eki Görüntüle 740341
bebişler büyüdükten sonra tekrar toplanırız bence burda. yine fikirler paylaşılır. bebişlerimize nasıl baktığımızı konuşuruz. en iyi yöntemleri buluruz konuşmalarımızda. geçen senenin temmuz anneleri hala görüşüyorlar bence bizde tekrar toplanırız
Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
bu arada kocam da az önce itiraf etti, rüyasında kendi doğuyomuş ama büyük haliyle yani bu şekliylehastanede bebek yatakları varmış ama hepsi kocaman normal yataklar kocamı da doğunca oraya yatırmışlar allahım akıl sağlımız gitmeden hayırlısıyla doğurmayı nasip et yarabbim
Slm kızlar
Yine çeneniz düşmüş valla akşamdan bu vakte kadar ne çok konuşmuşsunuz öyle . Geçmişi okuyamadım valla sıcakta zor geldi. Face de gördüm de size de haber vereyim dedim.Bu hafta izleyelim bakalım ne verecekler bilmiyorum ama olsun.
Merhaba Bebek programında herkese ücretsiz hediyemiz olacak!
Üstelik kargo ücreti de olmayan bu hediyeyi ve programımızı kaçırmamak için Pazar 12:45'te Show TV'yi izlemeyi unutmayın!
kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
kızlaaarrr biz gidiyoruzz memleketimizeeee kiraz toplayacağız kızımlaaa ohh 2 gün annecimlerle olacağım kayganaya gitmeyeceuk heheeeee kötümüyüm nee...
çok öpüyoruz sizi ve bebişlerinizii .. kardeşimin netten girer bakarım sizee birkaç doğum falan olur herhalde
Eki Görüntüle 740545 Eki Görüntüle 740544 Eki Görüntüle 740546 Eki Görüntüle 740547 Eki Görüntüle 740548
Kızçelerrrrr sabahtan beri yapmadığımız kalmadı yine çılgın ana kız olarak
Evi süpürdük,çamaşır astık,kuruyanlar ütülendi,babamızın dolabı toplandı,şeker hamurlu kurabiyelerim
paketlendi,badem şekerlerime Hoşgeldin DURU zımbalandı,kutuya konuldu,yemekler yapıldı
Babamızı beklemek kaldı..Akşama da güzel bir duş sonra Kuranı Kerim okuyacağız ALLAH'ımın izniyle....
Bebek şekerlerimizi çok ucuza mal ettim sadece badem şekeri biraz pahalı ama o da kaliteli diye...
Piyasada hep küçük badem şekerleri vardı eşimde büyük olanlardan istediği için biraz zor bulduk ama
neyse rahatladıkkkkk...Kızçem artık gelebilirsin herşeyin hazırrrrrrr
Badem şekerlerimiz beyaz ağaca asılacak hastanede....
Bu arada eşime,anneme ve ablama(eşimin ablasına) mektup yazdım
süsledim zarfı kapattım ve kendi valizime koydum
Bütün duygularımı yazdım onlar okurken ben doğururum hemencik(inşallah)
Hamileliliğimin bu kadar enerji ve neşe dolu geçmesini sağladılar hep destek oldularrrrr
DURU'nun herşeyinle bu kadar çok detaylı düşünmem galiba işe yarayacak
Bu tür organizasyonlar düzenleyebilirim çok beğeni aldı
Bakalım bir kızçem doğsun da müsait olursam ki zannetmem el atabilirim
yeni bir işşşşş ohhhh ne güzellllll
kızlar biraz onceki paylasımımda birbirine girdi sanırım bazı iletiler cunku bilmemkac tane grafik kullanma hakkım oldugundan cogu grafigi silmeye calistım o da sorun oldu ..
diger bir konu az once bizim okuzle kavga ettik zaten iki haftadır nereedeyse bir gerilim bir gerilim her halta afra tafra.. bu sabah isyerimden kahvaltıya cagırdı arkadaslar ben de esim getirirse ya da otbusle gelirsem ok dedim ama bizimki ne goturdu ne de otobuse izin verdi ben de uyuz oldum simdi eve geldiginde de soylendim evde sıkılıyorum sen beni anlamıyorsun sen de gitmeyeceksin diye bu sefer o da bagırdı cagırdı uyuz yaa
ya benim ps yuzunden bosanan tanıdıklarımm var...bizde de bi ps3 var esim evlenmeden oynamak icin almıstı evlendikten sonra almanyada birkac kez oynadık tr ye donuste ise elimizi surmuyoruz bi dvd izlemek icin kullanıyoruz
Ben de bundan aldim.
Kizlar ne guzel hepimiz yavas yavas kuzularimizi kucagimiza almaya basladik.. İnsallah Rabbim onlarin acilarini bize gostermesin.
Dun benim bir ogretmen arkadasimin 5 yasindaki kizi 2,5 sene mucadeleden sonra kansere yenildi. Bugun cenazesi vardi ben gitmedim zaten haberi aldigimdan beri aklima geldikce agliyorum, ne yaptigimi biliyorum ne nereye bastigimi.. Allah sabirlar versin onlara..
Ceylin'in ruhuna birer fatiha okuyun olur mu? Nurlar icinde yatsin...
canim ttali bişeyler ye , sol tarafina yat , hareket yoksa bence doktorunu ara bi sor canim , belki önemlidir , ihmal etme lütfen
merhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
merhaba canlarım
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canları
mşllh canım benim sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş. insan sabırsızllanıyor de mi artık:)
mşllh canım benim sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş. insan sabırsızllanıyor de mi artık:)
hiç sabırsızlanmayın valla kızlar... 1 buçuk aydan bahsediyosunuz nerdeyse... son 2 hafta hiç geçmiyo...:18:
evet var daha ccanım ama benim ebeye göre erken olacak ::)
hayırlı zamanda gelsinler inş. temmuz 10 dan önce olmasında kimsecikler olmayacak yanımda ama son hafatalar iyice sabırsızlanırız tahmin edebiliyorum
kızlar biz de bugün sanırım ve de umarım son kontrole gittik.kızımız 3150 gram. 38. haftadayım ve çarşamba günü sezeryana giriyorum.her şey iyi diyor doktorum. ağırlığı da normal diyor ama bana sanki biraz minik bir kızım olacak gibi geliyor. iyi beslenemedim mi diye düşünmüyor değilim
bu arada tüm hazırlıklarımız tamam gibi. kavanoz şekerlerden yaptık biz de. çok şirin oldular. esin kaynağım olan arkadaşlara çok teşekkürler:) odamız da hazır. çantamız da hazır. anneler de geldi. hazırız yani.
BİZE BOL ŞANS DİLEYİN LÜTFEN:))
ve tabi buradaki haberleri duydukça heyecanlanıyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun.
nazar değmesin canım çok güzel kilosu boyu maşallah :)merhaba canlarım
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?