2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

rabbim bu sıkıntılı günlerin geçtiğini göstericek inşallah en kısa zamanda...

Ben şundan aldım canım. Bunu da düşünebilirsinEki Görüntüle 740395 reflü yastığı diye geçiyor

Ben de bundan aldim.

Kizlar ne guzel hepimiz yavas yavas kuzularimizi kucagimiza almaya basladik.. İnsallah Rabbim onlarin acilarini bize gostermesin.

Dun benim bir ogretmen arkadasimin 5 yasindaki kizi 2,5 sene mucadeleden sonra kansere yenildi. Bugun cenazesi vardi ben gitmedim zaten haberi aldigimdan beri aklima geldikce agliyorum, ne yaptigimi biliyorum ne nereye bastigimi.. Allah sabirlar versin onlara..

Ceylin'in ruhuna birer fatiha okuyun olur mu? Nurlar icinde yatsin...

amin canım cumlemizin ins.

essracıgım minik yavru eminim cennettedir allah ailesine sabır versin

maşallah cnm

ece'cim aramıza hoşgeldin sefa getirdin bahtın sağlığın güzel olsun ailenle mutlu yaşamlar diliyorummm

çok geçmiş olsun cnm

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz

allah yardımcınız olsun cnm

geşmiş olsun canim , dogumlar basladı teker teker dokuluyoruz , hayırlısı ıle ıns alalım bebıslerımızı kucagımıza

:18:

gözün aydın cnm söylediklerin gayet yeterli cnm

Kizlar benim oglus kafayi kanala sojtugu icin hareketleri azalmis dogmak istedigi icin sizde dikkat edin ne olur olmaz dr um soyledi biraz once

bir yandan da toz alıyordur

cnm yaaa dilerim herşey güzel olur

benim nst de hiç sancı. Çıkmamıştı . 2 gün sonra doğurmuştum suzi... Ona göre

cnm iyi günlerde sağlıcakla kullanın

ben birinciden aldım cnm yanlış hatırlamıyorsam

ayrılmayalım hiç yaa

dr lar gayet mantıklı konuşmuş hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan dualarımdasınızzz cnmm

eh maşallah ne rüya

iyi günlerde kullan cnm

iyi yolculuklarrr

benim energi 0 yan gel yat sana maşallah cnm ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş

bu kocalarımızın bazen gırtlağını sıkmak istiyorum

ya benim ps yuzunden bosanan tanıdıklarımm var...bizde de bi ps3 var esim evlenmeden oynamak icin almıstı evlendikten sonra almanyada birkac kez oynadık tr ye donuste ise elimizi surmuyoruz bi dvd izlemek icin kullanıyoruz

bizde de var alt salonda duruyor kutusunun içinde sepha olarak kullanmayı tercih ediyorum

ben okudum cnm ailesine sabırlar diliyorum

merhaba canlarım

birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükür nst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsun böyle işte canlarım

canim ttali bişeyler ye , sol tarafina yat , hareket yoksa bence doktorunu ara bi sor canim , belki önemlidir , ihmal etme lütfen

yapıyorum canım bunları çok şükür ediyor ama ben galiba daha sert hareketler bekliyorum ama bi arkadar demiş yaa kafasını kanala yerleştirdiği için hareketler azalaır diye mantıklı geldi bana da dikkatli izliyorum Allah korusun bi sıkıntı da hemen gideceğim

maşallah kocaman adam olmuş....

amannn suzannn naptın sen yaa tüylerim diken diken oldu Rabbim kolaylıklar versin bir aan önce al kucağına alperenini beni sende en çok etkileyen 4.5 sene sabırla bebeğini beklemen çok zor bi imtihan altından kalktın inş. ben 1 sene bekledim de oğlum gelene kadar ömrümden ömür gitti
Rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin inş. doğum sırasında dua edelim canlar
hepimiz kolayca doğum yaparız inş.

mşllh canım benim sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş. insan sabırsızllanıyor de mi artık:)

canımmm benim Rabbim kızına da sana da sağlık versin inş. bir an önce sağlıklı sıhhatli kucağına al dualarımdasın

hiç sabırsızlanmayın valla kızlar... 1 buçuk aydan bahsediyosunuz nerdeyse... son 2 hafta hiç geçmiyo...:18:

evet var daha ccanım ama benim ebeye göre erken olacak ::)
hayırlı zamanda gelsinler inş. temmuz 10 dan önce olmasında kimsecikler olmayacak yanımda ama son hafatalar iyice sabırsızlanırız tahmin edebiliyorum

evet var daha ccanım ama benim ebeye göre erken olacak ::)
hayırlı zamanda gelsinler inş. temmuz 10 dan önce olmasında kimsecikler olmayacak yanımda ama son hafatalar iyice sabırsızlanırız tahmin edebiliyorum

sabırsızlıktan çatlıyciiiiiiiiiiimmmmmmmm

kızlar biz de bugün sanırım ve de umarım son kontrole gittik.kızımız 3150 gram. 38. haftadayım ve çarşamba günü sezeryana giriyorum.her şey iyi diyor doktorum. ağırlığı da normal diyor ama bana sanki biraz minik bir kızım olacak gibi geliyor. iyi beslenemedim mi diye düşünmüyor değilim
bu arada tüm hazırlıklarımız tamam gibi. kavanoz şekerlerden yaptık biz de. çok şirin oldular. esin kaynağım olan arkadaşlara çok teşekkürler:) odamız da hazır. çantamız da hazır. anneler de geldi. hazırız yani.
BİZE BOL ŞANS DİLEYİN LÜTFEN:))

ve tabi buradaki haberleri duydukça heyecanlanıyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun.

ay Allah'ım ben heyecandan doğurucam sanırım...
hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah....

nazar değmesin canım çok güzel kilosu boyu maşallah :)

kızlar bu arada neslihan nerelerde ya hiç göremiyorum oğlu erken mi geldi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…