2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynen :) kolaylıklar versin Rabbim hepimize

amin cnmm

yok cnm ya dr da demiş iyi diye negatif düşünme strese sokma kendini
allah yardımcın olsun bebişin sağlıcakla gelsin

oyy maşşallah bebeğine kız nasıl doguracan sen bunu..temmuza kadar 4,250 fln olur :)))

hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde kucagına alırsın inş bebeğini. darısı bizimn başımıza ...kilosu da gayet iyi

eşimde öyle diyor az yiyin diyet yapın

kızlar face te bir çekiliş var sayfası bu çekiliş alarmı diye bir yazı var altta oradan katılılabilirsiniz değişik ürünlerde satıyorlar ayrıca ilk defa gördüm

https://www.facebook.com/Casualnest

Masallah bebegine

maşallah canım bebişine

maşallah cnm,çok güzelmiş oğluşunun boyu kilosu ;
doğurana kadar alır başını yürür walla :))

Bence kilosu gayet iyi
Allah yardimcin olsun

slm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.

Son düzenleme:

canım yaa...
korkmaa.... bu bebekler hep orda kalmıycak... emin ol normal doğum senin için çok daha zor olur... çünkü senin sıpa annesini üzer doğumda... sezeryan olsun ama sağlıkla olsun...içini ferah tut... rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin... başından beri hep bunu diliyoruz... sağlıkla evladını kucağına almak nasip olsun inşallah....

kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???

bence anlamsız... epi topu 1 veya 2 gün kalınıcak hastanede (allah hastalık vermesin) tırnaklar hemen kesilmeye başlanmaz zaten... eldivenle gezicekler bi süre... burun aspiratörü de lazım olucağını sanmıyorum... belki 1 hafta 10 günden sonra kullanılabilir...

kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???

ben tırnak makası koydum ama burun aspiratörünü koymadım;koysakmı acaba ama hastanede eğr bebeğin burnunda bişey varsa ve rahatsız ederse bebeği mutlaka temizleyecek bişeyleri vardır diye düşünüyorum:S

Masallah bebegine

suzan nerde yahu?
doğurdumu ki?

ya temizlik yapıyordur ya doğruyodur

maşallah canım bebişine

maşallah cnm,çok güzelmiş oğluşunun boyu kilosu ;
doğurana kadar alır başını yürür walla :))

ay kilolu olması da başka dert nasıl çıkıcak benden :18:

cnm herşey gönlünce olsun magnezyum ilacı kullanan arkadaşlar vardı aramızda bebiş vakti ile gelsin inş.

aspirator koyarımda tırnak makası gerenk yok gibi ama amann koy gitsin ne kadar yer kaplıcak ki
tedbir bizden takdir allahtan

İyi geceler kızlar geçmişi oku oku bitmiyor bende azıcık atlama yaptım...Doğum yapanlara geçmişler olsun diyorum..sağlık problemleri olanlara acil şifalar diliyorum dualarım onlarla...miniklerin beşikleri şekerleri cicileri kapı süsleri vs çok güzeller :44:..Bende bir değişiklik yok herşey normal gidiyor sadece bugün karnımı daha büyük hissediyorum...Kızım kıpır kıpır bir totosunun üstüne oturmuyor şimdiden kendini belli ediyorgece uykularım düzeldi uyuyabiliyorummm ya birde çok sıkışıyorum patlayacak gibi gidiyorum çok az geliyor normal sanırsam:44: pufff sabırsızlık hat safhada

tamam canim sagolasin eksik bir sey var mi diye düşüne düşüne saçmalamaya başlıyorum artık

Ben aylardır magnezyum kullanıyorum doğuma kadarda devammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…