İyi geceler kızlar geçmişi oku oku bitmiyor bende azıcık atlama yaptım...Doğum yapanlara geçmişler olsun diyorum..sağlık problemleri olanlara acil şifalar diliyorum dualarım onlarla...miniklerin beşikleri şekerleri cicileri kapı süsleri vs çok güzeller :44: ..Bende bir değişiklik yok herşey normal gidiyor sadece bugün karnımı daha büyük hissediyorum...Kızım kıpır kıpır bir totosunun üstüne oturmuyor şimdiden kendini belli ediyor gece uykularım düzeldi uyuyabiliyorummm ya birde çok sıkışıyorum patlayacak gibi gidiyorum çok az geliyor normal sanırsam:44: pufff sabırsızlık hat safhada
benimde 1 haftad ır öyle.uçları bazen acıyor bazen kaşınıyor bilmiyorum doğum yakın olduğu için mi.kızlar bırkaç gundur göğüslerim çok hassas regl olmadan önce olurdu böyle aynı durumu yasıyorum sımdıde.boyle olan var mı
bende wc gidince saatlerce çıkamıycakmışım yada litrelerce idrar boşaltıcakmışım gibi hissediyorum ama sadece bikaç damla yapabiliyorum... bu bebişin aşağılara doğru inmeye başladığının belirtilerinden biriymiş...
Bu gece itibari ile yengeç burcuna giriyoruz..
Dünyada akıl hastanelerinin hastalarının cogu yengeç burcudur..
çünkü yengeçler duygusaldır, sanatçı ruhludur, maneviyatı tercih eder hep, asık olur, asık olup dibe vurmaya bile asık olur, aktördür, aktristtir, hep uçlarda Yaşar , hep mutluluğun dibine batar , bugün artık bütün psikiyatristlerin de onayladığı gibi utanmadan sıkılmadan ağlar ,,, kahkalara boğulur , duygu yüklüdür... Yengeç... İyidir... Su gibidir... Evcimendir... Anaçtır.. Annedir.. Dünyanın en mükemmel babaları yengeç burcudur...
Sezen aksu, Türkan Şoray , Sezar , tom cruise, Armstrong , hemingway, kafka... Daha bir cok yazar sair sanatçı .... Yeryüzüne imzasını çakmış...
yengeç....
slm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.
kızlar biz de bugün sanırım ve de umarım son kontrole gittik.kızımız 3150 gram. 38. haftadayım ve çarşamba günü sezeryana giriyorum.her şey iyi diyor doktorum. ağırlığı da normal diyor ama bana sanki biraz minik bir kızım olacak gibi geliyor. iyi beslenemedim mi diye düşünmüyor değilim
bu arada tüm hazırlıklarımız tamam gibi. kavanoz şekerlerden yaptık biz de. çok şirin oldular. esin kaynağım olan arkadaşlara çok teşekkürler:) odamız da hazır. çantamız da hazır. anneler de geldi. hazırız yani.
BİZE BOL ŞANS DİLEYİN LÜTFEN:))
ve tabi buradaki haberleri duydukça heyecanlanıyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
amaninnnn 4.5 doğacak herhalde tosuncukkmerhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
kızlar biz de bugün sanırım ve de umarım son kontrole gittik.kızımız 3150 gram. 38. haftadayım ve çarşamba günü sezeryana giriyorum.her şey iyi diyor doktorum. ağırlığı da normal diyor ama bana sanki biraz minik bir kızım olacak gibi geliyor. iyi beslenemedim mi diye düşünmüyor değilim
bu arada tüm hazırlıklarımız tamam gibi. kavanoz şekerlerden yaptık biz de. çok şirin oldular. esin kaynağım olan arkadaşlara çok teşekkürler:) odamız da hazır. çantamız da hazır. anneler de geldi. hazırız yani.
BİZE BOL ŞANS DİLEYİN LÜTFEN:))
ve tabi buradaki haberleri duydukça heyecanlanıyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.
suzanada dün 2 cm açılma var her an olabilir demiş doktoru hayırlısı inşallahbayanlar 2cm açılmam varmış bebeğimde rahim ağzına gelmiş heran doğma durumu varmı sizce
kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???
nasılsınız bakalımm..
biz anneannemize geldikkk.. geçmişimizide okudukkk babamızın uyanmasını bekliyoruz bahçeye gideceğiz vee kızımla kiraz toplayacağız aklım sizde olacak akşama kadar çok kaynatmayın zor oluyor sonra
amaninnnn 4.5 doğacak herhalde tosuncukkbelkide 5 b4nim yeğen gibi:18::18:sağlıkla al kucağına inş. cnm..
kilo gayet ii bence 1 haftada biraz daha alır hatta. sağsalim kavuşursun bebişine inşallah.
maşallah bebişine magnezyum kullanıyorum ben ağrı ve kasılmalar için vermişti doktorum
suzanada dün 2 cm açılma var her an olabilir demiş doktoru hayırlısı inşallah
amaan stres oldum ailem uzakta doktor bi alem heran hersey olabılır fılan beklıyelım bakalım
Günaydın canlar nasılsınız bakalım??biz iiz oğluşumla çok şükür geldik işimize çalışıyoruz...iki gün yoktuk geçmişi anca okuyup bitirdim birsürüde alıntı yaptım ama bilgisayar kapandı hepsi gittiaklımda olanlara yazayım bari
Rm07 gözünaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Paradokss canım p.tesi ecemizi bekliyoruz inşallah allah yardımcınız olsun güç kuvvet cersin ikinizede biran önce sağlığına kavuşup annecinin kollarına gelir...
suzannnnnnn hadi artık hayırlısıyla alperen geliyor inşallahhh...ben izne çıkmadan doğurun yaaa sonra takip etmek zor oluyo evde olunca
evasudecim durumuzun kurabiyeleride çok güzel olmuş neyi güzel değilki???ellerine sağlık güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?