2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende wc gidince saatlerce çıkamıycakmışım yada litrelerce idrar boşaltıcakmışım gibi hissediyorum ama sadece bikaç damla yapabiliyorum... bu bebişin aşağılara doğru inmeye başladığının belirtilerinden biriymiş...

kızlar bırkaç gundur göğüslerim çok hassas regl olmadan önce olurdu böyle aynı durumu yasıyorum sımdıde.boyle olan var mı
benimde 1 haftad ır öyle.uçları bazen acıyor bazen kaşınıyor bilmiyorum doğum yakın olduğu için mi.

Hımm yalnız değilmişim :26:

Hehehe aynı beni anlatmış valla :) ama korkmayın ben bile şimdiye kadar akıl hastası olmadıysam kimsecikler olmaz, hakkaten nasıl bir sanatçı ruh oluyosa bizde sanatın her dalına süper yatkınlık oluyor, müzik, resim, dans... hepsiyle de uğraştım, çok da severim, şanslısınız çok becerikli kızçeleriniz ve oğluşlarınız olacak ama biraz deli gibi olabilirler :) duyguları yaşamayı ve göstermeyi severler, o anda sizi çok sevdikleri akıllarına gelirse şapur şupur yapışırlar yanaklarınıza, ya da eğlenmek isterlerse bağıra çağıra şarkı söyleyip dans ederler, üzülürlerse gözleri şişene kadar ağlarlar, kısacası duygularını çok ii tanırlar, göstermekten ve yaşamaktan çekinmezler. Yani ben öyleyim gerisini bilmem :) büyüyünceye kadar anneleri babaları ilgilenir, ilerde de aşırı dengeli bi eş bulup evlenirlerse birbirlerini dengelerler olur biter

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

canim korkma , tedirgin olursan erken dogum olur , nasip kısmet bazı işler , bol bol dua

hadi gözün aydın canim hayırlı haberler inş..

maşallah tosuncuga canimmm

günaydın doğum yaklaşan anneler biz geldik işe neyseki 1 e kadar burdayım.geçmişi bi okuyayım yoğunluktan yine bakamadım.birde kızlar kasık ağrılarım oluyo hergün kısada olsa .gerçi benim bebişim ters duruyo sabah yine dayadı kafasını tam göğsümün altına dönmek istemiyo nedense ufacık tefecik ama yok dönmcem diye debeleniyo.:)) bakalım inş dönerde normal doğum olur gerçi hayırlısı herşeyin.aslında sanırım ters olduğu için ben çok rahat hareket ediyorum kakıyorum koşuyorum :) sadece bazen sancılarım geliyor nedense .hayırlısı bakalım.

nasılsınız bakalımm..
biz anneannemize geldikkk.. geçmişimizide okudukkk babamızın uyanmasını bekliyoruz bahçeye gideceğiz vee kızımla kiraz toplayacağız aklım sizde olacak akşama kadar çok kaynatmayın zor oluyor sonra
amaninnnn 4.5 doğacak herhalde tosuncukkbelkide 5 b4nim yeğen gibi:18::18:sağlıkla al kucağına inş. cnm..
kilo gayet ii bence 1 haftada biraz daha alır hatta. sağsalim kavuşursun bebişine inşallah.
maşallah bebişine magnezyum kullanıyorum ben ağrı ve kasılmalar için vermişti doktorum
bayanlar 2cm açılmam varmış bebeğimde rahim ağzına gelmiş heran doğma durumu varmı sizce
suzanada dün 2 cm açılma var her an olabilir demiş doktoru hayırlısı inşallah

günaydın canlar suzan yok herhalde doğurdu :))

2cm acılması olan arkadsaş suzana da öyle demişler doğum yaklaşmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş.

kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???

Günaydın canlar nasılsınız bakalım??biz iiz oğluşumla çok şükür geldik işimize çalışıyoruz...iki gün yoktuk geçmişi anca okuyup bitirdim birsürüde alıntı yaptım ama bilgisayar kapandı hepsi gitti aklımda olanlara yazayım bari

Rm07 gözünaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Paradokss canım p.tesi ecemizi bekliyoruz inşallah allah yardımcınız olsun güç kuvvet cersin ikinizede biran önce sağlığına kavuşup annecinin kollarına gelir...

suzannnnnnn hadi artık hayırlısıyla alperen geliyor inşallahhh...ben izne çıkmadan doğurun yaaa sonra takip etmek zor oluyo evde olunca

evasudecim durumuzun kurabiyeleride çok güzel olmuş neyi güzel değilki???ellerine sağlık güzel anne

amaan stres oldum ailem uzakta doktor bi alem heran hersey olabılır fılan beklıyelım bakalım

ayhh nekadan konusmusunuz yahu okuyamadım hepsını vallahı

bızm kasık bel agrılarımız cok oluyo kızlar bde oğlusum kasıklarımın uzerınde sureklı tuvaletm varmıs gbme gelıo erken dgm olurmu kı sızce ??

artk dgum ıyıce yaklastı korkmuyorum cnm
p.tesı de catı muaynemız var dgm seklıne karar verıcez ıns ozmn daha rahatlıcakmısm gıbı hıssedıorum kendmı

paradoksscum senn ıcın bol bol dua ettım tatlım allahm ıns bebgnı saglıcakla kucagna almayı nasıp edr

Teşekkür ederim kuzummmm o sizlerin güzelliği canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…