2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın güzel annişler herkese mutlu haftasonları diliyorum

çok şükür dün gece evime geldim 1 haftadır kv. deydik malum orda rahat ediyorum sağolsun ama insanın kendi evi, kendi düzeni gibi yok yinede öyle güzel uyumuşumki yatağımda sadece 1 kere çişe kalktım pencereyide açtım efil efil ooohhhhh
b.çekmecenin havasını özlemişim valla. kv ev beşyolda, binalar dipdibe orda boğuluyo gibi oluyorum bide sinek böcek toz toprak gelicek dışardan diye kv gece kapı pencere açtırmıyor birazda titizlik hastası, ayar oluyorum
doğumdan önce şu son iki günü evimde geçireceğim için çok huzurluyum

hasta bezini sormuş bi ark. unuttum adına bakamadım kusura bakmasın. ben aldım canbebenin orta boy yetişkin hasta bezini.
kenarları cırtsız olan üzerinde yazıyo zaten bağlamasız olduğu.
tabi ben orkide yakın bişey düşündüğüm için boyu ilk başta gözüme biraz büyük geldi alışkın olmadığımızdan ama annem olurmu kızım hertarafını tutsun işte daha iyi fln deyince mantıklı geldi.
bişey daha dicektim size dün gece aklımdaydı ama unuttum şimdi aklıma gelince yazarım artık

Güzel,sağlıklı,bol doğumlu haftasonları diliyorum
Ben artık DURU'mu görmek istiyorum.Herşeyimiz de hazır gel kızım benimmmm
Çık dışarı,gözleirmin içine bak,emzireyim seni,koklayayım doya doya,sana hazırladığımız
odanı göstereyim,senin başında pervanen olayım,gaz çıkarmanı merakla bekleyeyim,
karnımdaki hıçkırıkların sahibini göreyim,ellerini tuttayım,uykusuz kalayım,makyaj yapmaya
vaktim bile kalmasıniher gün aynı kıyafetleri giyeyim,cep telefonumu unutayım,dışarıya camdan bakayım,
çok gezdiklerime tutayım,alışveriş mesajlarını göreyim ama umursamayayım,yemek yemeye vakit bile bulamayayım
offffff çok mu şey isityorum ki
Neyse ben bu sabah bu moddayımmmmm.Karışık rüyalar gördüm
ama ne bileyim benim kızçenin geleceği yok sanki
Kahvaltımızı yaptık,evi topladık,tvye baktık biraz,süslenip
babamızı bekleyeceğiz sonra da dışarıya çıkacağız...
Babamız alışveriş yapalım sana diyor azıcık
Hayır diyemedimmmm çok birşey almam zaten....
Sonra kilo verince kalacaklar ama çok fazla kilo almadığım için
değişen birşey olmayacak neyseeeeeeeee kızçelerrrr kafa şişirdim çokkkkkk

ne güzel yazmışsın bugünde ağlama modundayım ağladım resmen :2:

anne panda yavru panda
yok canım sende :)

kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???
bence hiç gerek yok hepi topu 1-2 gece kalınacak.

kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???
walla almadım ama baktım canım bel ölçüsüne göre büyük orta küçük boy var sevimsiz geldi bana ama mecbur alınacak

bende dün seni sordum nerde bu diye dedim oğlu erken mi geldi acaba :)

duygusala bağlandık yine demi
valla bende 1 haftadır hep kızım ikigün daha dur diye tembihliyorum her seferinde
pazt. gittik hastaneye çarş. bakalım dediler, çarş gittik cuma gel dediler, dün gittik pazt alıcaz dediler her gittiğimizde kızım iki gün daha dur orda sakın bi numara yapma diye konuşuyorum onunda yeri rahat demekki nst hep 1,2 - 1,2
babasına çekmiş gamsız olucak heralde heehh heeyyytt nasıl olsa gelirim şimdilik iyiyim diyor sanırım

Evasude aglattin beniiii
Ben bunlarin hepsini yasadim, tekrar yasicam insallah. Ve ilki kadar heyecanlym. Hepiniz okadar istekli okadar tatlisinizki Allah her daim gonlunuzdeki hayirli seyleri versin insallah.
Cooooook duygusalim herseye aglayasim var. Oglumu severken, onla oynarken bile agliyorm yahu..

gunaydin kızlar ,

biz kalktik , kahvaltimizi yaptik , babamizin biraz işi varmış bizi ikeaya bırakıcak alışverişe kendi işini halledip gelicek ( büyük hata bizi alışverişe tek bırakmasi )

doguran yok çok şükür herkeste iyi sanirim :)) keyifler yerinde olsun , şimdilik bu kadar , iyi tatiller herkesee

merhabalr biz geldık paşam göbişimde daha dün sancılarım vardı dusensızdı ama 1,5 st de bır 5 dk 2 st bır 3-5 dk kadr regl olucakmısım gıbı arada belden gırennn ve alt tarafımın acımasıııı:26: onun dısında gece gec de olsa uyudummm sbh gene kasıklarım agrıyorduuu o kaa
bugunde ustumde brı agırlık kaslarım hepp den agrıyor hayırıdrı ınsl hepde uykum varrrrrrr

hayırlısı dun aksam 1 st yuurudk esımde yatmadan da sıcacık dusa gırıdm mısslerrr gıbımmmmmm
paşam ne zaman gelıyorum anne derseeeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada dün gece cooooookk
mutlu oldum cunku cok sevıdıgm ark..nurgu66 evımıze geldı cucuguyleeeeeeeeeeeeee oglusu cok tatlı ve buyumus erkek olmmusss

cnm az kalmıs bak dogumuna haklısın sende ama esın senı dusnuyor bence kızma ona

oyy masallah bızede nasip olur ınsallah koklamak

sende cok guclu bı annesın hersey guzel olcak.

masallah ogluna kız bu cocuk ırı olcak nasıl dogcak

cnm mınık deigl bence ztaen 1 haftaya kadr alır bıraz daha sen bebegınn saglıgına odaklan ve kavuscgn ana masallah

stres yapma tatlım hem 2 hafta sonraya cok da mınık olmuyor bebegın ınsallah herseyın hayırlısı olur

kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???

ben aldm evde ama cantaya koymayı dusunmedm hıc

kız dogurdun sandk nerdesn sen.hadı baklm beklyorz haberlernnı

cnm aynı duygular emınım hepmızde de var. ama duygulandm cıdden.
benmde gozumde bısı yok sadece ogluma kavusmak ıstyorm

cnm bol bol uyu dınlen enerjını topla tabıkıde ayık ol sancılara ay hersey hayırlısyla olcak tosuncuk oglun kısa zamanda bıızmle olcak ınsallah:)
yalnız habersız bırakma bızı yav:)

Bizdende oğluşumla kocaman günaydın size teyzeleri;
sabah oğlumla yatakta biraz muhabbet ettik,sonra babamız erken gelicem dedi,kalktık kahvaltı masamızı hazırladık
babişimizle kahvaltı ettik,şimdiki planlarımız babamıza birkaç iş yaptırıp sonra bizi gezmeye götürmesini beklemek :)))

hepimize güzel haftasonları :))

canım sen hala buradamısın bizde doğum haberini bekliyoruz canım bişey sorcam sancılı halinle yürüyüş zor olmuyomu peki???benim kalça kemiği arısı oluyo ozaman bile yürüyüş işgence oluyo...aman dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

selam kızlar nasılsınız bugün.
ben biraz keyifsizim dün geceden beri çok midem bulanıyor
çok uykum var ama mide bulantısından yatamıyorum.
birde çok endişeliyim nedense. bebiş bakımı konusunda normalde çok güveniyordum kendime ama bu ara tedirginim. sürekli nasıl bakıcam küçücük bebecik nasıl anlıycam nesi olduğunu diye düşünüp duruyorum. :44:

bende dün yatsı namazını zor kıldım ya kasıklarıma bi ağrı girdi Allahım hiç okadar zor kılmamıştım her hareketimde ağrı giriyordu Allahtan bugün birşey yok

slm cnmm...bu haftalarda galiba mide bulantısı oluyo çok kişiden duyduk burdan....çok geçmiş olsun ...ne iyi gelir bi sorsan aslında ona göre bişeyler içersin...
valla ben o tedirginliği en başından beri yaşıyorum..küçük bebekleri kucağıma almaya bile korkardım ben bakalım kendi yavrum olunca nolcak??
Allahtan annem kv yengem hep yanımda olacak..onlardan bişeyler öğrenicem artık mecburrr

hosgeldn cnm. bıkac gecedr bende mıde bulanstsyla uyanyrom agzıma glyo resmen kosuyorm gerı gdyo tabıkı uyku bolnyor.

bebek bakmyla ılglı bende bugun bı arastrma yapmayı dusnuyom hep hamilelik yok bebek kıyafetlerı yok esyası dogum derken dogdkdan snra napcgmla ılglı pek bısı bakmdm smdı ona goz gezdrcm braz. oku sende rahatlarsn cnm

su kalca kemıgı agrısı benı oldurmusdu ıkı adım atamyodm doktorm magnezyumu verdı 3 gun duzenlı ıcdım bısı kalmadı. smdı atmyorm bıle aklma geldkce ıcıyorm okdr. keske sende de ıse yarasydı bıraz daha kullan baklam magnezyumu zor bbısı bılıyorm yanı
MAGNORM 365mg efervesan tablet
bumu kullandıgın cnm?

hayır değil cnm osteocare diye bi ilaç....doktoru aradım bu ağrılarımı geçirmiyor aksine dahada arttı dedim...hamileliktendir dedi yaaaa gerçektenmiiiiii diyecektim sinir etti beni

hayır değil cnm osteocare diye bi ilaç....doktoru aradım bu ağrılarımı geçirmiyor aksine dahada arttı dedim...hamileliktendir dedi yaaaa gerçektenmiiiiii diyecektim sinir etti beni

hadı cnm dıyeydın cıdden bazen sacma sapan cvplar verıyorlar basdan savma kendnısı yassın o agrıyı da gorelım

neyse cnm ıstersen bıde bnm kullandgmı dene ozaman belkı ıse yarar bana bunu yazdı doktor magnorm denemkde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…