Güzel,sağlıklı,bol doğumlu haftasonları diliyorum
Ben artık DURU'mu görmek istiyorum.Herşeyimiz de hazır gel kızım benimmmm
Çık dışarı,gözleirmin içine bak,emzireyim seni,koklayayım doya doya,sana hazırladığımız
odanı göstereyim,senin başında pervanen olayım,gaz çıkarmanı merakla bekleyeyim,
karnımdaki hıçkırıkların sahibini göreyim,ellerini tuttayım,uykusuz kalayım,makyaj yapmaya
vaktim bile kalmasıniher gün aynı kıyafetleri giyeyim,cep telefonumu unutayım,dışarıya camdan bakayım,
çok gezdiklerime tutayım,alışveriş mesajlarını göreyim ama umursamayayım,yemek yemeye vakit bile bulamayayım
offffff çok mu şey isityorum ki
Neyse ben bu sabah bu moddayımmmmm.Karışık rüyalar gördüm
ama ne bileyim benim kızçenin geleceği yok sanki
Kahvaltımızı yaptık,evi topladık,tvye baktık biraz,süslenip
babamızı bekleyeceğiz sonra da dışarıya çıkacağız...
Babamız alışveriş yapalım sana diyor azıcık
Hayır diyemedimmmm çok birşey almam zaten....
Sonra kilo verince kalacaklar ama çok fazla kilo almadığım için
değişen birşey olmayacak neyseeeeeeeee kızçelerrrr kafa şişirdim çokkkkkk
yok canım sende :)anne panda yavru panda
bence hiç gerek yok hepi topu 1-2 gece kalınacak.kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???
walla almadım ama baktım canım bel ölçüsüne göre büyük orta küçük boy var sevimsiz geldi bana ama mecbur alınacakkızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???
bende dün seni sordum nerde bu diye dedim oğlu erken mi geldi acaba :)ayhh nekadan konusmusunuz yahu okuyamadım hepsını vallahı
bızm kasık bel agrılarımız cok oluyo kızlar bde oğlusum kasıklarımın uzerınde sureklı tuvaletm varmıs gbme gelıo erken dgm olurmu kı sızce ??
artk dgum ıyıce yaklastı korkmuyorum cnm
p.tesı de catı muaynemız var dgm seklıne karar verıcez ıns ozmn daha rahatlıcakmısm gıbı hıssedıorum kendmı
paradoksscum senn ıcın bol bol dua ettım tatlım allahm ıns bebgnı saglıcakla kucagna almayı nasıp edr
Çık dışarı,gözleirmin içine bak,emzireyim seni,koklayayım doya doya,sana hazırladığımız
odanı göstereyim,senin başında pervanen olayım,gaz çıkarmanı merakla bekleyeyim,
karnımdaki hıçkırıkların sahibini göreyim,ellerini tuttayım,uykusuz kalayım,makyaj yapmaya
vaktim bile kalmasıniher gün aynı kıyafetleri giyeyim,cep telefonumu unutayım,dışarıya camdan bakayım,
çok gezdiklerime tutayım,alışveriş mesajlarını göreyim ama umursamayayım,yemek yemeye vakit bile bulamayayım
kızlar biraz onceki paylasımımda birbirine girdi sanırım bazı iletiler cunku bilmemkac tane grafik kullanma hakkım oldugundan cogu grafigi silmeye calistım o da sorun oldu ..
diger bir konu az once bizim okuzle kavga ettik zaten iki haftadır nereedeyse bir gerilim bir gerilim her halta afra tafra.. bu sabah isyerimden kahvaltıya cagırdı arkadaslar ben de esim getirirse ya da otbusle gelirsem ok dedim ama bizimki ne goturdu ne de otobuse izin verdi ben de uyuz oldum simdi eve geldiginde de soylendim evde sıkılıyorum sen beni anlamıyorsun sen de gitmeyeceksin diye bu sefer o da bagırdı cagırdı uyuz yaa
hafiseciğim nasılsın canım çok az kalmış oğluşuna kavuşmana hayırlısı ile atlatırsın inşallah
okadar güzel bir duygu ki biz 38 günlük olduk bugün
banyomuzu yaptık yanımda şimdi mışıl mışıl uyuyor oğlum
rabbim hepinize bebişlerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Güzel dilekleriniz ve candan dualarınıziçin hepinize çok çok çoooookkkk teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım
İyiki varsınız bana öyle çok moral oldunuz ki şu zor günlerimde, yalnız geçen zamanlarımda, umutsuz olduğumda size ne desem az...
Rabbim hepinize gönlünden geçenlerin kat be kat fazlasını versin inşallah
Hepimizin yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün
merhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
kızlar biz de bugün sanırım ve de umarım son kontrole gittik.kızımız 3150 gram. 38. haftadayım ve çarşamba günü sezeryana giriyorum.her şey iyi diyor doktorum. ağırlığı da normal diyor ama bana sanki biraz minik bir kızım olacak gibi geliyor. iyi beslenemedim mi diye düşünmüyor değilim
bu arada tüm hazırlıklarımız tamam gibi. kavanoz şekerlerden yaptık biz de. çok şirin oldular. esin kaynağım olan arkadaşlara çok teşekkürler:) odamız da hazır. çantamız da hazır. anneler de geldi. hazırız yani.
BİZE BOL ŞANS DİLEYİN LÜTFEN:))
ve tabi buradaki haberleri duydukça heyecanlanıyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun.
stres yapma tatlım hem 2 hafta sonraya cok da mınık olmuyor bebegın ınsallah herseyın hayırlısı olurslm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.
kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???
ayhh nekadan konusmusunuz yahu okuyamadım hepsını vallahı
bızm kasık bel agrılarımız cok oluyo kızlar bde oğlusum kasıklarımın uzerınde sureklı tuvaletm varmıs gbme gelıo erken dgm olurmu kı sızce ??
artk dgum ıyıce yaklastı korkmuyorum cnm
p.tesı de catı muaynemız var dgm seklıne karar verıcez ıns ozmn daha rahatlıcakmısm gıbı hıssedıorum kendmı
paradoksscum senn ıcın bol bol dua ettım tatlım allahm ıns bebgnı saglıcakla kucagna almayı nasıp edr
merhabalr biz geldık paşam göbişimde daha dün sancılarım vardı dusensızdı ama 1,5 st de bır 5 dk 2 st bır 3-5 dk kadr regl olucakmısım gıbı arada belden gırennn ve alt tarafımın acımasıııı:26: onun dısında gece gec de olsa uyudummm sbh gene kasıklarım agrıyorduuu o kaa
bugunde ustumde brı agırlık kaslarım hepp den agrıyor hayırıdrı ınsl hepde uykum varrrrrrr
hayırlısı dun aksam 1 st yuurudk esımde yatmadan da sıcacık dusa gırıdm mısslerrr gıbımmmmmm
paşam ne zaman gelıyorum anne derseeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada dün gece cooooookkmutlu oldum cunku cok sevıdıgm ark..nurgu66 evımıze geldı cucuguyleeeeeeeeeeeeee oglusu cok tatlı ve buyumus erkek olmmusss
merhabalr biz geldık paşam göbişimde daha dün sancılarım vardı dusensızdı ama 1,5 st de bır 5 dk 2 st bır 3-5 dk kadr regl olucakmısım gıbı arada belden gırennn ve alt tarafımın acımasıııı:26: onun dısında gece gec de olsa uyudummm sbh gene kasıklarım agrıyorduuu o kaa
bugunde ustumde brı agırlık kaslarım hepp den agrıyor hayırıdrı ınsl hepde uykum varrrrrrr
hayırlısı dun aksam 1 st yuurudk esımde yatmadan da sıcacık dusa gırıdm mısslerrr gıbımmmmmm
bu arada dün gece cooooookkmutlu oldum cunku cok sevıdıgm ark..nurgu66 evımıze geldı cucuguyleeeeeeeeeeeeee oglusu cok tatlı ve buyumus erkek olmmusss
selam kızlar nasılsınız bugün.
ben biraz keyifsizim dün geceden beri çok midem bulanıyor
çok uykum var ama mide bulantısından yatamıyorum.
birde çok endişeliyim nedense. bebiş bakımı konusunda normalde çok güveniyordum kendime ama bu ara tedirginim. sürekli nasıl bakıcam küçücük bebecik nasıl anlıycam nesi olduğunu diye düşünüp duruyorum. :44:
selam kızlar nasılsınız bugün.
ben biraz keyifsizim dün geceden beri çok midem bulanıyor
çok uykum var ama mide bulantısından yatamıyorum.
birde çok endişeliyim nedense. bebiş bakımı konusunda normalde çok güveniyordum kendime ama bu ara tedirginim. sürekli nasıl bakıcam küçücük bebecik nasıl anlıycam nesi olduğunu diye düşünüp duruyorum. :44:
canım sen hala buradamısın bizde doğum haberini bekliyoruzcanım bişey sorcam sancılı halinle yürüyüş zor olmuyomu peki???benim kalça kemiği arısı oluyo ozaman bile yürüyüş işgence oluyo...aman dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
su kalca kemıgı agrısı benı oldurmusdu ıkı adım atamyodm doktorm magnezyumu verdı 3 gun duzenlı ıcdım bısı kalmadı. smdı atmyorm bıle aklma geldkce ıcıyorm okdr. keske sende de ıse yarasydı bıraz daha kullan baklam magnezyumu zor bbısı bılıyorm yanı
MAGNORM 365mg efervesan tablet
bumu kullandıgın cnm?
hayır değil cnmosteocare diye bi ilaç....doktoru aradım bu ağrılarımı geçirmiyor aksine dahada arttı dedim...hamileliktendir dedi yaaaa gerçektenmiiiiii diyecektim sinir etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?