ya işin tuhafı ben çok rahat bakardım küçük bebeklere. hiç çekinmem.ama şimdi bi telaş aldı beni :18:slm cnmm...bu haftalarda galiba mide bulantısı oluyo çok kişiden duyduk burdan....çok geçmiş olsun ...ne iyi gelir bi sorsan aslında ona göre bişeyler içersin...
valla ben o tedirginliği en başından beri yaşıyorum..küçük bebekleri kucağıma almaya bile korkardım ben bakalım kendi yavrum olunca nolcak??
Allahtan annem kv yengem hep yanımda olacak..onlardan bişeyler öğrenicem artık mecburrr
bu zamanlarda normal mi acaba mide bulantısı bilemedim bakıyorum netten pek açıklayıcı bişey bulamadımhosgeldn cnm. bıkac gecedr bende mıde bulanstsyla uyanyrom agzıma glyo resmen kosuyorm gerı gdyo tabıkı uyku bolnyor.
bebek bakmyla ılglı bende bugun bı arastrma yapmayı dusnuyom hep hamilelik yok bebek kıyafetlerı yok esyası dogum derken dogdkdan snra napcgmla ılglı pek bısı bakmdm smdı ona goz gezdrcm braz. oku sende rahatlarsn cnm
slm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.
kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???[/QU
ben hasta bezini bi toptancıdan aldım ama marketlerde de gördüm. depend marka aldım. çamaşır gibi olanlardan.aldığım yerde açılmış bir örneği vardı. ben de bir paket L beden aldım. yetmezse alınır yine.
hayırlısı ınslllmaşallah cnm
ece'cim aramıza hoşgeldin sefa getirdin bahtın sağlığın güzel olsun ailenle mutlu yaşamlar diliyorummm
çok geçmiş olsun cnm
allah yardımcınız olsun cnm
:18:
gözün aydın cnm söylediklerin gayet yeterli cnm
bir yandan da toz alıyordur
cnm yaaa dilerim herşey güzel olur
cnm iyi günlerde sağlıcakla kullanın
ben birinciden aldım cnm yanlış hatırlamıyorsam
ayrılmayalım hiç yaa
dr lar gayet mantıklı konuşmuş hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan dualarımdasınızzz cnmm
eh maşallah ne rüya
iyi günlerde kullan cnm
iyi yolculuklarrr
benim energi 0 yan gel yat sana maşallah cnm ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş
bu kocalarımızın bazen gırtlağını sıkmak istiyorum
bizde de var alt salonda duruyor kutusunun içinde sepha olarak kullanmayı tercih ediyorum
cok gusel kg nıs yaa massalah geebılır tosuncuk paşannnmerhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
yok kız nerdeeeeeee gece bekledık ya gelen gıden yok sancı varrr kasıgımda o kaaaasuzan nerde yahu?
doğurdumu ki?
gerek yok benceeekızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???
ya temizlik yapıyordur ya doğruyodur
ay kilolu olması da başka dert nasıl çıkıcak benden :18:
cnm herşey gönlünce olsun magnezyum ilacı kullanan arkadaşlar vardı aramızda bebiş vakti ile gelsin inş.
aspirator koyarımda tırnak makası gerenk yok gibi ama amann koy gitsin ne kadar yer kaplıcak ki
tedbir bizden takdir allahtan
beımde öle dr dogum baslamıs her an olabılır dedı cnm bol yuruyus sıkı sıkı dus sıcak olarakdan dedııııbayanlar 2cm açılmam varmış bebeğimde rahim ağzına gelmiş heran doğma durumu varmı sizce
evet ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhgünaydın canlar suzan yok herhalde doğurdu :))
2cm acılması olan arkadsaş suzana da öyle demişler doğum yaklaşmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş.
ınsallah canım benımmmmmmmm dua ıleeeeeeeeeGünaydın canlar nasılsınız bakalım??biz iiz oğluşumla çok şükür geldik işimize çalışıyoruz...iki gün yoktuk geçmişi anca okuyup bitirdim birsürüde alıntı yaptım ama bilgisayar kapandı hepsi gittiaklımda olanlara yazayım bari
Rm07 gözünaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Paradokss canım p.tesi ecemizi bekliyoruz inşallah allah yardımcınız olsun güç kuvvet cersin ikinizede biran önce sağlığına kavuşup annecinin kollarına gelir...
suzannnnnnn hadi artık hayırlısıyla alperen geliyor inşallahhh...ben izne çıkmadan doğurun yaaa sonra takip etmek zor oluyo evde olunca
evasudecim durumuzun kurabiyeleride çok güzel olmuş neyi güzel değilki???ellerine sağlık güzel anne
ınsl ark.kod sıfre verdım zatenn ınsl nasıp olursa oda soler sızeeeecnm bol bol uyu dınlen enerjını topla tabıkıde ayık ol sancılara ay hersey hayırlısyla olcak tosuncuk oglun kısa zamanda bıızmle olcak ınsallah:)
yalnız habersız bırakma bızı yav:)
dun zor oldu bıraz ama 20 dk sonra oturdum 5 dk dınlendım ancakkk agrıyor yoksam kasıklarımmcanım sen hala buradamısın bizde doğum haberini bekliyoruzcanım bişey sorcam sancılı halinle yürüyüş zor olmuyomu peki???benim kalça kemiği arısı oluyo ozaman bile yürüyüş işgence oluyo...aman dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
yavasdan gelıyor artık canım benımmmmmmmmbende dün yatsı namazını zor kıldım ya kasıklarıma bi ağrı girdi Allahım hiç okadar zor kılmamıştım her hareketimde ağrı giriyordu Allahtan bugün birşey yok
selam kızlar nasılsınız bugün.
ben biraz keyifsizim dün geceden beri çok midem bulanıyor
çok uykum var ama mide bulantısından yatamıyorum.
birde çok endişeliyim nedense. bebiş bakımı konusunda normalde çok güveniyordum kendime ama bu ara tedirginim. sürekli nasıl bakıcam küçücük bebecik nasıl anlıycam nesi olduğunu diye düşünüp duruyorum. :44:
kızlar tetelerii bis paşamla dus alıp namaz kılıp yatacagız ınsl uyursakk ark.cücügünü yatırdıı bgn bır aylık oldu cucugusuu oda yatar mısler gıbım dınlenırızzzzzzzzzzzzzz
merhabalr biz geldık paşam göbişimde daha dün sancılarım vardı dusensızdı ama 1,5 st de bır 5 dk 2 st bır 3-5 dk kadr regl olucakmısım gıbı arada belden gırennn ve alt tarafımın acımasıııı:26: onun dısında gece gec de olsa uyudummm sbh gene kasıklarım agrıyorduuu o kaa
bugunde ustumde brı agırlık kaslarım hepp den agrıyor hayırıdrı ınsl hepde uykum varrrrrrr
hayırlısı dun aksam 1 st yuurudk esımde yatmadan da sıcacık dusa gırıdm mısslerrr gıbımmmmmm
paşam ne zaman gelıyorum anne derseeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada dün gece cooooookkmutlu oldum cunku cok sevıdıgm ark..nurgu66 evımıze geldı cucuguyleeeeeeeeeeeeee oglusu cok tatlı ve buyumus erkek olmmusss
birde çok endişeliyim nedense. bebiş bakımı konusunda normalde çok güveniyordum kendime ama bu ara tedirginim. sürekli nasıl bakıcam küçücük bebecik nasıl anlıycam nesi olduğunu diye düşünüp duruyorum. :44:
maşallah cnm
ece'cim aramıza hoşgeldin sefa getirdin bahtın sağlığın güzel olsun ailenle mutlu yaşamlar diliyorummm
çok geçmiş olsun cnm
allah yardımcınız olsun cnm
gözün aydın cnm söylediklerin gayet yeterli cnm
bir yandan da toz alıyordur
cnm yaaa dilerim herşey güzel olur
cnm iyi günlerde sağlıcakla kullanın
ben birinciden aldım cnm yanlış hatırlamıyorsam
ayrılmayalım hiç yaa
dr lar gayet mantıklı konuşmuş hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan dualarımdasınızzz cnmm
eh maşallah ne rüya
iyi günlerde kullan cnm
iyi yolculuklarrr
benim energi 0 yan gel yat sana maşallah cnm ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş
bu kocalarımızın bazen gırtlağını sıkmak istiyorum
bizde de var alt salonda duruyor kutusunun içinde sepha olarak kullanmayı tercih ediyorum
merhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
kızlar biz de bugün sanırım ve de umarım son kontrole gittik.kızımız 3150 gram. 38. haftadayım ve çarşamba günü sezeryana giriyorum.her şey iyi diyor doktorum. ağırlığı da normal diyor ama bana sanki biraz minik bir kızım olacak gibi geliyor. iyi beslenemedim mi diye düşünmüyor değilim
bu arada tüm hazırlıklarımız tamam gibi. kavanoz şekerlerden yaptık biz de. çok şirin oldular. esin kaynağım olan arkadaşlara çok teşekkürler:) odamız da hazır. çantamız da hazır. anneler de geldi. hazırız yani.
BİZE BOL ŞANS DİLEYİN LÜTFEN:))
ve tabi buradaki haberleri duydukça heyecanlanıyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.
kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???
bayanlar 2cm açılmam varmış bebeğimde rahim ağzına gelmiş heran doğma durumu varmı sizce
nasılsınız bakalımm..
biz anneannemize geldikkk.. geçmişimizide okudukkk babamızın uyanmasını bekliyoruz bahçeye gideceğiz vee kızımla kiraz toplayacağız aklım sizde olacak akşama kadar çok kaynatmayın zor oluyor sonra
amaninnnn 4.5 doğacak herhalde tosuncukkbelkide 5 b4nim yeğen gibi:18::18:sağlıkla al kucağına inş. cnm..
kilo gayet ii bence 1 haftada biraz daha alır hatta. sağsalim kavuşursun bebişine inşallah.
maşallah bebişine magnezyum kullanıyorum ben ağrı ve kasılmalar için vermişti doktorum
suzanada dün 2 cm açılma var her an olabilir demiş doktoru hayırlısı inşallah
kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???
günaydın güzel annişler herkese mutlu haftasonları diliyorum
çok şükür dün gece evime geldim 1 haftadır kv. deydik malum orda rahat ediyorum sağolsun ama insanın kendi evi, kendi düzeni gibi yok yinede öyle güzel uyumuşumki yatağımda sadece 1 kere çişe kalktımpencereyide açtım efil efil ooohhhhh
b.çekmecenin havasını özlemişim valla. kv ev beşyolda, binalar dipdibe orda boğuluyo gibi oluyorum bide sinek böcek toz toprak gelicek dışardan diye kv gece kapı pencere açtırmıyor birazda titizlik hastası, ayar oluyorum
doğumdan önce şu son iki günü evimde geçireceğim için çok huzurluyum
hasta bezini sormuş bi ark. unuttum adına bakamadım kusura bakmasın. ben aldım canbebenin orta boy yetişkin hasta bezini.
kenarları cırtsız olan üzerinde yazıyo zaten bağlamasız olduğu.
tabi ben orkide yakın bişey düşündüğüm için boyu ilk başta gözüme biraz büyük geldi alışkın olmadığımızdan ama annem olurmu kızım hertarafını tutsun işte daha iyi fln deyince mantıklı geldi.
bişey daha dicektim size dün gece aklımdaydı ama unuttum şimdi aklıma gelince yazarım artık
ne güzel yazmışsın bugünde ağlama modundayım ağladım resmen :2:
gunaydin kızlar ,
biz kalktik , kahvaltimizi yaptik , babamizin biraz işi varmış bizi ikeaya bırakıcak alışverişe kendi işini halledip gelicek ( büyük hata bizi alışverişe tek bırakmasi)
doguran yok çok şükür herkeste iyi sanirim :)) keyifler yerinde olsun , şimdilik bu kadar , iyi tatiller herkesee
merhabalr biz geldık paşam göbişimde daha dün sancılarım vardı dusensızdı ama 1,5 st de bır 5 dk 2 st bır 3-5 dk kadr regl olucakmısım gıbı arada belden gırennn ve alt tarafımın acımasıııı:26: onun dısında gece gec de olsa uyudummm sbh gene kasıklarım agrıyorduuu o kaa
bugunde ustumde brı agırlık kaslarım hepp den agrıyor hayırıdrı ınsl hepde uykum varrrrrrr
hayırlısı dun aksam 1 st yuurudk esımde yatmadan da sıcacık dusa gırıdm mısslerrr gıbımmmmmm
paşam ne zaman gelıyorum anne derseeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada dün gece cooooookkmutlu oldum cunku cok sevıdıgm ark..nurgu66 evımıze geldı cucuguyleeeeeeeeeeeeee oglusu cok tatlı ve buyumus erkek olmmusss
cnm az kalmıs bak dogumuna haklısın sende ama esın senı dusnuyor bence kızma ona
oyy masallah bızede nasip olur ınsallah koklamak
sende cok guclu bı annesın hersey guzel olcak.
masallah ogluna kız bu cocuk ırı olcak nasıl dogcak
cnm mınık deigl bence ztaen 1 haftaya kadr alır bıraz daha sen bebegınn saglıgına odaklan ve kavuscgn ana masallah
stres yapma tatlım hem 2 hafta sonraya cok da mınık olmuyor bebegın ınsallah herseyın hayırlısı olur
ben aldm evde ama cantaya koymayı dusunmedm hıc
kız dogurdun sandk nerdesn sen.hadı baklm beklyorz haberlernnı
cnm aynı duygular emınım hepmızde de var. ama duygulandm cıdden.
benmde gozumde bısı yok sadece ogluma kavusmak ıstyorm
hayır değil cnmosteocare diye bi ilaç....doktoru aradım bu ağrılarımı geçirmiyor aksine dahada arttı dedim...hamileliktendir dedi yaaaa gerçektenmiiiiii diyecektim sinir etti beni
bunlarda şeker ve sepetimiz.....
cok tatlılar cnm ama sepetın saklanmıs sanırım
ohhhhh
yne bu hatunlar hep gesmelere cıkmıs yahu azıcık sekerleme yapmaya gtmısstm
off bnde cıkabılsem keske oğlum kasıklarımda oldugu ıcın zor adım atıorum tek basımada cıkamm kı((
ne yapalım evde gezınırız bzde
gorumcem geldıde dun onlarla bırlıkteydım koye fln gttk dugune gdelım ddk sızı merakta bıraktık demı teyselerı allaha cok sukur ıyızzz bız :)))
kıııssllaarr netten 25-30 tl'ye sipariş verip almaktansa oğlum Ege'yi hayirlisiyla gelsin diye beklerken boş oturmayayim kendime ve hamile yakin arkadaşıma lohusa taçı yapıyım dedim ve toplam 7 TL'ye 2sini mal ettim.Güzel miii?? :)
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim,sağlıkla büyütün insallah bebişleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?