2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya işin tuhafı ben çok rahat bakardım küçük bebeklere. hiç çekinmem.ama şimdi bi telaş aldı beni :18:
mide bulantısı yüksek tansiyondan olabiliyormuş. normalde düşük tansiyonluyum ben genel olarak. tansiyonumu bi ölçtürmem lazım.

bu zamanlarda normal mi acaba mide bulantısı bilemedim bakıyorum netten pek açıklayıcı bişey bulamadım

neyse canlar babam geldi prizleri değiştircekti. elektriği kesicek birazdan çok kalamam çok öpüyorum sizleri.

canım gunlerımız aynı senle benımde oğlumun kafası buyuk,nstde sancımda cıkmıstı hatta serum taktılar tekrar tekrar nst cektıler rahım huzursuzmus ıdrar yolu enfeksıyonu deyıp antıbıyotık verdı aksef dıye ılacı kullandığımdan berı agrım yok sukur

hayırlısı ınslll
cok gusel kg nıs yaa massalah geebılır tosuncuk paşannn
ama annesıin uzmemesı ıcınn ayın 10 kadar bekler zarrr:26:
suzan nerde yahu?
doğurdumu ki?
yok kız nerdeeeeeee gece bekledık ya gelen gıden yok sancı varrr kasıgımda o kaaaa
kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???
gerek yok benceee

allah senı evet evlerımız supurduk temsıledım ama o kaaaaaaa
bayanlar 2cm açılmam varmış bebeğimde rahim ağzına gelmiş heran doğma durumu varmı sizce
beımde öle dr dogum baslamıs her an olabılır dedı cnm bol yuruyus sıkı sıkı dus sıcak olarakdan dedıııı

günaydın canlar suzan yok herhalde doğurdu :))

2cm acılması olan arkadsaş suzana da öyle demişler doğum yaklaşmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş.
evet ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ınsallah canım benımmmmmmmm dua ıleeeeeeeee
cnm bol bol uyu dınlen enerjını topla tabıkıde ayık ol sancılara ay hersey hayırlısyla olcak tosuncuk oglun kısa zamanda bıızmle olcak ınsallah:)
yalnız habersız bırakma bızı yav:)
ınsl ark.kod sıfre verdım zatenn ınsl nasıp olursa oda soler sızeeee
dun zor oldu bıraz ama 20 dk sonra oturdum 5 dk dınlendım ancakkk agrıyor yoksam kasıklarımmama paşam ıcın degerrr
bende dün yatsı namazını zor kıldım ya kasıklarıma bi ağrı girdi Allahım hiç okadar zor kılmamıştım her hareketimde ağrı giriyordu Allahtan bugün birşey yok
yavasdan gelıyor artık canım benımmmmmmmm

kızlar tetelerii bis paşamla dus alıp namaz kılıp yatacagız ınsl uyursakk ark.cücügünü yatırdıı bgn bır aylık oldu cucugusuu oda yatar mısler gıbım dınlenırızzzzzzzzzzzzzz

canım o bulantılar bendede var maalesef hamıleliğin başındaki gibi hemde:120::120::120::120::120::120::120: ,mecburıyetten bısıler yıyourm askılı sort gezıyorum evde vede efıl efıl esıntı var usutuyor olabılırım dıye dusunuyorum

nice ınsanlar hiç birşey bilmeyen haberi olmayan buyutuyo bızde buyuturuz ınsallh ılk cocugumuz olacagı ıcın stres yapıyoruz kendıne guzen bence ustesınden cok rahat gelırsın

kızlar tetelerii bis paşamla dus alıp namaz kılıp yatacagız ınsl uyursakk ark.cücügünü yatırdıı bgn bır aylık oldu cucugusuu oda yatar mısler gıbım dınlenırızzzzzzzzzzzzzz

canımbir avazda doğurur alpereni kucağına alırsın ınsallh hayırlı haberlerını beklıyorum

canım dinlenmeye çalış dogumun yakın . vucudun enerji topluyor artık ....enerjini boşa harcama doguma sakla..çok lazım olcak :)

cnm o mide bulantısı bende de oluyor..iştahım da gitti ztn zorla yemek yemeğe çalışıyorum.
cnm hiç tedirgin olma o sana anlatıcak tek bir hareketiylee. tecrübe kazanacaksın ... ztn sonra niye ağladığını bileceksin.kendine ve bebeğine güven..zaten kucağına alınca anlayacaksın...dedikleriimi...

kıııssllaarr netten 25-30 tl'ye sipariş verip almaktansa oğlum Ege'yi hayirlisiyla gelsin diye beklerken boş oturmayayim kendime ve hamile yakin arkadaşıma lohusa taçı yapıyım dedim ve toplam 7 TL'ye 2sini mal ettim.Güzel miii?? :)
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim,sağlıkla büyütün insallah bebişleri..

Eklentiler

• $20130622_120117.webp
    21 KB · Görüntüleme: 189
  • $20130622_120105.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 200

sorma tatlım ben de bu sabah yine sacmaladı bi derdi var ama anlamadım epeyce agladım ve sonunda korktum tabi miniğime birsey olacak diye salak koca iste ne olacak oglusuma da sikayet ettim buyuyunce gorur o gununu (

maasallah sekerim sana ve oğlusuna allah korusun

canım bence 3150 az degil kafana takma yani :))) hic korkma hepimiz sezeryan ya da normal catır catır doguracagız insaallah saglıkla

yok canım korkma bebişlerimiz cok anlayıslı ne zaman olsun istersek hayırlısıyla o zaman dogacaklar sen de soyle yavruna erken gelmesine gerek yok bekleisn biraz daha

kızlar hastane cantasina burun aspiratoru ,tirnak makasi bunlari koymaya gerek var mı???

onları koymadım da bir bez ve hastane cıkısı koydum, acaba pisik kremi de koymalı mı? kendime gogus ucu kremi koydum ama sut sagma makinesi almadım yanıma alsam mı ki??? off parfüm ve makyaj malz. hatta kırmızı rujum bile var valizde ama hasta bezi diş fırçası yok (( komigim degil mi

bayanlar 2cm açılmam varmış bebeğimde rahim ağzına gelmiş heran doğma durumu varmı sizce

canım 4 cm olunca sanırım hastaneye gitme gerkeiyor ama

ohh biizm yerimize de kiraz toplayınn

kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???

canım gorumcem canbebenin en kucuk boyunu al dedi, buradaki arkadaslar da depend alanlar var ben de karar verip alamadım

ah canım haklısın insanın evi gibisi yok, dinlen keyfini sur evinin ve dusuniki gun icinde artık 3 kisi olacaksınız guzel yuvanada

ne güzel yazmışsın bugünde ağlama modundayım ağladım resmen :2:

ay ben de agladım ama modumdan mı kocamın densizliginden mi bilmiyorum

biz daha popomuzu kaldırıp çıkamadık evden oysa lohusa serbeti vs alacaktık umraniyeden bir de hastaneye gidip odalarına bakalım ddik ama tık yookk

tatlım sen dah adogurmadın mı gece uyandıgımda doguruyorsundur diye dua ettim sana :))) neyse saglıkla ins.

canım haklısın da ne bileyim otobusle gezen tek hamile ben miyim evde dogurmayı mı bekleyeyim ya da bunu anlatırken beni anlayacak sekilde anlasa

ay ben de uyuyamadım gece agrım sızım bulantım yok ama saatlerce uyuyamadım evin tum odalarını tum koltuklarını gezdim sabah 6-7 gibi sızmısım

hayır değil cnm osteocare diye bi ilaç....doktoru aradım bu ağrılarımı geçirmiyor aksine dahada arttı dedim...hamileliktendir dedi yaaaa gerçektenmiiiiii diyecektim sinir etti beni

yaa cok zekisin adın einstein mı deseydin

ohhhhh
yne bu hatunlar hep gesmelere cıkmıs yahu azıcık sekerleme yapmaya gtmısstm

off bnde cıkabılsem keske oğlum kasıklarımda oldugu ıcın zor adım atıorum tek basımada cıkamm kı ((

ne yapalım evde gezınırız bzde

gorumcem geldıde dun onlarla bırlıkteydım koye fln gttk dugune gdelım ddk sızı merakta bıraktık demı teyselerı allaha cok sukur ıyızzz bız :)))

sancılar sancılar düzensiz sancılar.....hayırlısıyla bir hafta dayanalım ne olur........

Ksophie ve bebo

Sayılı günler kalmış ohhhhCumaya ne varki,Allah kolaylıklar versin size..

Bi arkadaşında doğumu çarşambaymış ona da allah kolaylık versinn

Suzann

Ve beklenen bebiş geliooooooo....Allah sanada kolaylık versin,Ki bende çok kolay doğurcaanı hissediorum,içimizde kendini en çok hazırlayan sensin belkidee,maşallah sana

Paradoks

Bak ecen ne kadar söz dinlio annesi iki gün iki gün derkenn beklio valla Allahım bu zor günlerini göz açıp kapayana kadar geçirsinn

Dört gözle haberlerinizi beklioruss,,İş ciddiye binio vallaa Allah herkesin yardımcısı olsunn

Evasude kızının herşeyi dört dörtlük oldu,ne kadar güsel hazırlandın sen maşallah,allah içindeki o güsel enerjiyi daim etsin canımmmİçinin tatlılığı yüzüne de yaptıklarına da yansıo,maşallah sana da kızınadaa

Biz de sabah sahilde kahvaltı yaptık,ordan pazara gittik hava çook sıcak attk kendimizi eveee,serinlios şimdi,ufak tefek işlerim var onları halledip bebişe araba bakmaya gidices yemek yer döneris inşallah,,hepinizi seviorummm

bunlarda şeker ve sepetimiz.....

Eklentiler

• $1010178_582193958468374_697008595_n (800x600).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 181
  • $983602_582209235133513_1671372790_n.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:

hepimizin bir yerleri ağrıyor artık kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum ben hiç iş yapmıyorum artık ıyıce koyuverdım kendımı
bende dün düğüne gittim ama oıynayamamak cok fecı bişiymiş eşim zor tutttu surlarda doğuracan şimdi diye

Canım hiiiç merak etme sen bunları, artık her türlü imkan elimizin altında, özellikle internet büyük nimet, doktorlar cabası, sağlık ocakları vs, herkes sana sürekli bilgi veriyo, hatta o kadar çok bilgi veriyolarki sen içlerinden beğendiklerini uyguluyosun, her kafadan bi ses çıkıyo filan :) ama dediğim gibi imkanlar çok iyi günümüzde hiç korkmaya endişe etmeye gerek yok, evellallah halledersin sen de Ama özellikle ben derim ki doktora kontrole gidip, bebeğin kilo alımında vs de sorun var demedikçe elalemin dediklerini takıp sütüm az, sütüm gelmiyo gibi triplere sakın girmeyin. Benim size vereceğim en önemli tavsiye bu, çünkü süt bebek emdikçe çoğalıyo, sütüm az diye kendi kendinize tribe girip mamaya başlarsanız bebek emmesi gereken zamanda mamayla doyduğu için daha az emer ve sütünüz azalabilir. Bi de bol bol sıvı alın.

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık, zaten biz zamanı olmayan veya eli böyle şeylere yatkın olmayanlar için burdayız, kendiniz güzel yapıyorsanız, vaktiniz de varsa ne mutlu size gerçi ben daha loğusa tacına el atmadım ama onu da denicem en kısa zamanda :)

Eki Görüntüle 741063 http://rnatasarim.blogspot.com/search/label/bebek şekerleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…