2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet canım saklanmıştı ama saklandığı yerden buldum :)))

söbeee ohh bttı artk eksıkler cok guzel tatlım saglıklı bı sekılde kullnmak nasıp etsın ıns

evet yha kotu oynayamamak. aynn daha yatagım duruyoo ((( gdıp gelıp yatıorum ama napımmmmmmm

evımı bı sılebılseydım totomu kaldırıp da ıyı olucak da kadrmıorum valla

amin tatlım....bugün bende iyi değilim.halsizlik,sancılar.bebişin hareketleri azaldı.önceden canıma okurdu,uyutmazdı,karnım lömbür lömbür oynardı.bugün az hareket etti ve fazla karnım ooynamadı

aman bosver hep mi hamıle olacaz esim yaptırmıyor zaten kız kardesini çağıracakmıs gelsin yanımda kalsın temizlik yemek yapsın deyiii peki dedim

çok güzel güle güle kullanın inşallah.

aldın mı bilmiyorum ama 2.daha iyi gibi.
benim eşim olsa uzaktan kumandalı araba,helikopter falan alırdım.aklımıza gelirse yine fikir veririz.

eşime de bahsetmiştim de dün eşim seni soruyor ne oldu diye.biz de kvlerdeydik orda net yoktu.zar zor bi ara telden baktım haberini almıştım.pazartesi hayırlısı olur inşallah.
güle güle kullanın canım çok güzeller.
ne kadar hoşmuş badem şekerleriniz de bayıldım.
allah kimsenin başına vermesin çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.
maşallah canım bebeğine

korkma canım sezaryenden onun da çok kolaylığı var,hayırlısı olsun inşallah.

kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???
eczaneden ya da marketlerde de var oralardan alabilirsin.bir paket al lazım olursa yine alırsın.

ellerine sağlık güzel olmuşlar.
bunlarda şeker ve sepetimiz.....
çok güzel güle güle dağıtın canım

geçmişi çok zor okudum kızlar nihayet bitti.suzancım doğumunu bekliyoruz artık hayırlısı bakalım.biz de dün doktora gitmiştik.artık gün verir diye düşündüm.doktor 39.haftayı dolduralım dedi.ben 38 de alır diye düşünmüştüm.sonuçta mecburi sezaryen olacak hadi sancı başlasa .gelişimini iyice tamamlasın diyor..nst de de hiç sancı çıkmadı.bir de böbrekler biraz belirgin gözüküyor büyüme olabilir doğduğunda kontrol etmeliyiz dedi.ona biraz canım sıkıldı ama görümceme de böyle demişlerdi bir sorun olmadı.sorun olmaz inşallah canımı sıkmamaya çalışıyorum.
niyeyese dün bana bir tutukluk geldi heralde kilo boy sormamışım.neyse sağlıklı olsun da onlar önemli değil.bakalım perşembe yine gidicem ne olacak

slm kızçelerim
h sonu herkes gezmelerede biz eşimle evde yatıştayız
belki hava biraz serinleyince yürüyüşe çıkarız böyle işte öptüm sizleri
çok terliyorum çok :84:

Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .

slm kızçelerim
h sonu herkes gezmelerede biz eşimle evde yatıştayız
belki hava biraz serinleyince yürüyüşe çıkarız böyle işte öptüm sizleri
çok terliyorum çok :84:

Bzde evdeyiz... babamız sıcak diye dışarı çıkarmıyo...
afakanlandım çok fenaa sıkılıyorummmmm....
akşama halama gidicem kısmet olursa...

çok heyecanlandım... Allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah... sağlıkla kolaylıkla kızını kucağına alabilesin...

nasıl anladın belirtileri... sancı dediğin nasıl başladı... dayanılmıycak bişeymi... ayyy amma çok sordum... hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah...

Son düzenleme:

cnm allah yardımcın olsun bebeğini sağlıcakla kucağına al
kolay doğumun olur inş. pırttt dieee

Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)

vay anasını... temmuz sıpaları atağa geçti...
beklesin biraz daha annesi....

hıııhh...
erken gelmeye niyetlenenlerin hepsi paşalar... benim kızım amma nazlı çıktı yahu... 5 buçuk ay boyunca cinsiyetini göstermemesinden anlamamız lazımmış aslında ne kadar mızmız olucağını

herkesler nerelerdeee =)

bizde bugün alışveriş merkezi turladık,birşeyler yedik,geldik pasta börek yaptık...
hafta içi çarşıya inmeli bakmalı şu hasta bezi işine..
bazen aklıma geliyor Allahım insanın suyu çarşıda gelse ne olur acabaaa

atağa geçen minikler üzmeyin annelerinizi sakin sakin acısız sancısız gelinn inşşşşşşş

yarim 39. hafta görünüyor takvimde offf ben 38 de gelsin istiyorum kötü mü yapıyorummm insan çatlar yahuuu
Rabbim kolaylık versin sana da

Haydi hayırlısı inşallah en kjısa zamanda haberini alırız allah yardımcın olsun.

inşallah iki hafta daha bekler de sonra kolayca gelir bebişin

Son düzenleme:

çatlıyorum zaten... gündüz sıcak diye kocam dışarı çıkarmıyo (tansiyon sıkıntımdan)... akşam olunca spora gidiyo... zaten benimde akşamları çıkasım gelmiyo... duvarlara bakmaktan bunaldım... kızım gelse onunla ilgilenirim bari... ya da onu da alırım çıkarız hep birlikte...

Ne oluyor bu sıpalara ya erkenden nereye geliyorlar.Valla sancılananları duydukça korkmaya başladım ya.Ben ayın 19 a coook var dıye rahat rahat oturuyorum :) Allah hepimize yardım etsin.

pentegram42 inş viiyyyykkk der doğurursun
dualarım seninle kuşum rabbim yardımcın olsun

ayy evin içinde dur dur insan daha bir bunalır... benim şuan olduğum yer orman deniz manzaralı. balkona çıkmak bile yetiyor.
biraz daha sabır,kızın gelince hepsi geçicek inş.

bunlarda şeker ve sepetimiz.....
cok guzeller canım . Gule gule dagitin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…