evet canım saklanmıştı ama saklandığı yerden buldum :)))
hepimizin bir yerleri ağrıyor artık kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorumben hiç iş yapmıyorum artık ıyıce koyuverdım kendımı
bende dün düğüne gittim ama oıynayamamak cok fecı bişiymiş eşim zor tutttu surlarda doğuracan şimdi diye
söbeeeohh bttı artk eksıkler cok guzel tatlım saglıklı bı sekılde kullnmak nasıp etsın ıns
evet yhakotu oynayamamak. aynn daha yatagım duruyoo ((( gdıp gelıp yatıorum ama napımmmmmmm
evımı bı sılebılseydım totomu kaldırıp da ıyı olucak da kadrmıorum valla
söbeeeohh bttı artk eksıkler cok guzel tatlım saglıklı bı sekılde kullnmak nasıp etsın ıns
evet yhakotu oynayamamak. aynn daha yatagım duruyoo ((( gdıp gelıp yatıorum ama napımmmmmmm
evımı bı sılebılseydım totomu kaldırıp da ıyı olucak da kadrmıorum valla
çok güzel güle güle kullanın inşallah.kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)
Eki Görüntüle 740337 Eki Görüntüle 740338 Eki Görüntüle 740339 Eki Görüntüle 740340 Eki Görüntüle 740341
Bize bugün temizlik yapmaya bi abla geldi.. ben de bezler kovalar banyoda diye temizlik malzemelerinin yerini gösterdim, sonra kendim de biraz uyumaya gittim, sonra kalktım geldim bi baktım abla bizim bebeğin banyo kovasını halı silme kovası yapmışBi güldüm, çocuk cağız doğar doğmaz kimyasallarla tanışacaktı, görmesem farketmezdim de :) artık bi tane daha alacağız inş..
benim eşim olsa uzaktan kumandalı araba,helikopter falan alırdım.aklımıza gelirse yine fikir veririz.sürekli kıyafet alıyoruz , oglunu kıskandıgı ıcın her bebıse bısey aldıgımızda esımede aldık
Telefonunu yenı degıstırdı
Fuar organızasyon ısı yapıyor , bılmıyorum ne alcam yaaa pöff ,
fb tutuyor ama koyu degıl ,
eşime de bahsetmiştim de dün eşim seni soruyor ne oldu diye.biz de kvlerdeydik orda net yoktu.zar zor bi ara telden baktım haberini almıştım.pazartesi hayırlısı olur inşallah.Canlarım biz hastaneden kv eve geldik yine şimdi. Akşama kendi evimize geçicez
Doğuma almadılar pazt.sabah sekizde sezeryana alacaklar 12yekadar aç bekledim Dr ların hepsini biraraya anca topladık
Bugün cuma olduğu için yapmayalım haftasonu biz yokuz yoğun bakımda da bebeği asistanlara bırakmayalım pazt hepimiz burda oluruz çocuk cerrahımızda kardiyoloji uzm. Tüm hafta başında durur dediler nst de sancıda çıkmayınca eve gönderdiler işte
Dr Pazt viziteye çıkmadan sezeryanı yapacak inş kesinleşti bugün olur diye beklerken iki gün daha beklicez hayırlısı böylemiş diyorum
En azından benlede bebeğimlede ilgilenecekler söyledikleri gerekçede mantıklı geldi sesimi çıkarmadım
Hepinize dualarınız için çok teşk ederim arkadaşlarım bugün o kadar rahat gittimki oralara içim öle rahattıki hast. Hiç stres yapmadım
İnş.pazt Günü'de aynı sakinlikte olurum dualarınız sayesinde.
güle güle kullanın canım çok güzeller.kızımın beşiği,annesinin elleriyle yaptığı seperi,takı yastığı ve lohusa pijamam kızlarkullandığımız günlerde gelir inşşşş.
Eki Görüntüle 740444 Eki Görüntüle 740447 Eki Görüntüle 740450 Eki Görüntüle 740449 Eki Görüntüle 740451
ne kadar hoşmuş badem şekerleriniz de bayıldım.Eki Görüntüle 740545 Eki Görüntüle 740544 Eki Görüntüle 740546 Eki Görüntüle 740547 Eki Görüntüle 740548
Kızçelerrrrr sabahtan beri yapmadığımız kalmadı yine çılgın ana kız olarak
Evi süpürdük,çamaşır astık,kuruyanlar ütülendi,babamızın dolabı toplandı,şeker hamurlu kurabiyelerim
paketlendi,badem şekerlerime Hoşgeldin DURU zımbalandı,kutuya konuldu,yemekler yapıldı
Babamızı beklemek kaldı..Akşama da güzel bir duş sonra Kuranı Kerim okuyacağız ALLAH'ımın izniyle....
Bebek şekerlerimizi çok ucuza mal ettim sadece badem şekeri biraz pahalı ama o da kaliteli diye...
Piyasada hep küçük badem şekerleri vardı eşimde büyük olanlardan istediği için biraz zor bulduk ama
neyse rahatladıkkkkk...Kızçem artık gelebilirsin herşeyin hazırrrrrrr
Badem şekerlerimiz beyaz ağaca asılacak hastanede....
Bu arada eşime,anneme ve ablama(eşimin ablasına) mektup yazdım
süsledim zarfı kapattım ve kendi valizime koydum
Bütün duygularımı yazdım onlar okurken ben doğururum hemencik(inşallah)
Hamileliliğimin bu kadar enerji ve neşe dolu geçmesini sağladılar hep destek oldularrrrr
DURU'nun herşeyinle bu kadar çok detaylı düşünmem galiba işe yarayacak
Bu tür organizasyonlar düzenleyebilirim çok beğeni aldı
Bakalım bir kızçem doğsun da müsait olursam ki zannetmem el atabilirim
yeni bir işşşşş ohhhh ne güzellllll
allah kimsenin başına vermesin çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.Ben de bundan aldim.
Kizlar ne guzel hepimiz yavas yavas kuzularimizi kucagimiza almaya basladik.. İnsallah Rabbim onlarin acilarini bize gostermesin.
Dun benim bir ogretmen arkadasimin 5 yasindaki kizi 2,5 sene mucadeleden sonra kansere yenildi. Bugun cenazesi vardi ben gitmedim zaten haberi aldigimdan beri aklima geldikce agliyorum, ne yaptigimi biliyorum ne nereye bastigimi.. Allah sabirlar versin onlara..
Ceylin'in ruhuna birer fatiha okuyun olur mu? Nurlar icinde yatsin...
maşallah canım bebeğinemerhaba canlarım
birazda bizden bahsedeyim
bugun kontrolumuz vardı oğluşum 3750 kg olmuş boyu 51 cm olmuş kendime kilo almamışım çok şükürnst de sancım hiç yoktu kalp atışları iyi bebişimin
ne zaman doğum olur dedim daha var temmuz da dedi
allahım temmuz 10 da önce doğum yapmak istemiyorum tabii hayırlısı neyse o olsunböyle işte canlarım
korkma canım sezaryenden onun da çok kolaylığı var,hayırlısı olsun inşallah.slm hamişcik anneler geçmişi okumaya çalıştımda ooo siz bir günde 20 sayfa yazmışsınız.bugün bebişle bizim kontrolumüz vardı bebişin saglıgı yerinde 2940 gr olmuş ama benim sancılar biraz çıktı.drmuz 2 hafta içinde doğum gözüküyor dedi.sancılar için magnezyum ilacı verdi.benim gibi bu ilacı kullanan var mı.normal dogum gözükmüyor çatıma dar dedi bebegin başı biraz büyük diyor.temmuzun ayının ilk bebekleri arasında bizde varız.ayyyy çok korkuyorum doğumdan.buğün sezaryen deyince hastaneden çıkınca agladım.daha 3-4 hafta var doğuma ama erken gelicek.yanımda şuan kimsede yok.inş kolay dogumum olur.doğumu devlet hastanesinde yapacagım.özel hastaneden de devletten de korkuyorum offf.ben evde doğursam ne olurdu sanki.o da tehlikeli.şuan bile biraz sancım var a ilemden apla temmuzun 15 inden sonra gelicek aplam işten izin alamıyor offf yalnızım acil doğumum inş olmaz.kızlar banada dua edin doğumum zor olmasın.erken doğumum olmasın.hepinizi öptüm.
eczaneden ya da marketlerde de var oralardan alabilirsin.bir paket al lazım olursa yine alırsın.kızlar bu hasta bezi nereden alınır ne boy alınır kaç tane alınmalı bilgisi olan ???
ellerine sağlık güzel olmuşlar.kıııssllaarr netten 25-30 tl'ye sipariş verip almaktansa oğlum Ege'yi hayirlisiyla gelsin diye beklerken boş oturmayayim kendime ve hamile yakin arkadaşıma lohusa taçı yapıyım dedim ve toplam 7 TL'ye 2sini mal ettim.Güzel miii?? :)
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim,sağlıkla büyütün insallah bebişleri..
çok güzel güle güle dağıtın canımbunlarda şeker ve sepetimiz.....
slm kızçelerim
h sonu herkes gezmelerede biz eşimle evde yatıştayız
belki hava biraz serinleyince yürüyüşe çıkarız böyle işte öptüm sizleri
çok terliyorum çok :84:
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
Haydi hayırlısı inşallah en kjısa zamanda haberini alırız allah yardımcın olsun.Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
herkesler nerelerdeee =)
bizde bugün alışveriş merkezi turladık,birşeyler yedik,geldik pasta börek yaptık...
hafta içi çarşıya inmeli bakmalı şu hasta bezi işine..
bazen aklıma geliyor Allahım insanın suyu çarşıda gelse ne olur acabaaa
atağa geçen minikler üzmeyin annelerinizi sakin sakin acısız sancısız gelinn inşşşşşşş
yarim 39. hafta görünüyor takvimde offf ben 38 de gelsin istiyorum kötü mü yapıyorummm insan çatlar yahuuu
Rabbim kolaylık versin sana da
çatlıyorum zaten... gündüz sıcak diye kocam dışarı çıkarmıyo (tansiyon sıkıntımdan)... akşam olunca spora gidiyo... zaten benimde akşamları çıkasım gelmiyo... duvarlara bakmaktan bunaldım... kızım gelse onunla ilgilenirim bari... ya da onu da alırım çıkarız hep birlikte...
cok guzeller canım . Gule gule dagitin insbunlarda şeker ve sepetimiz.....
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıyAllah bi ai hepiarada 37+3dyiz 2.900 kızım
Allah bir avaz da kurtarsın ins. Sağlık li bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bunlarda şeker ve sepetimiz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?