2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldik kızlarrrr

çok yorulduk çokkkk...

asayiş berkemal mi ?? herkes yerli yerinde duruyomuuu

Bugün kişisel temizlıgimi yaptım. Ayy backları mi alırken bayağı zorlandım ama becerdim

Ay canım ya bizi rasmen ağlatın okurkan bebişim de içeriden tekme attı heyacandan valla Maşallah size . Hadi canım biz hepimiz inanıyoruz çok kolay doğum yapacaksın inşaallah. Güzel haberleri bekleyoruz tabii ki bugün doğurmadıysan daha yeni okuyorum da. Dualarımız seninleeee

Selam kızlarr ben aranıza yeni katıldım normalde Haziran annelerini ziyaret ediyordum ama benim oğlan galiba beni temmuz anneliğine layık görecek:) Burada da doğumlar başlamış biz daha beklemedeyiz. Hepiniz iyisiniz inşallah ben şu sıralar fena ağırlaştım. Belim ve kasıklarım ara ara ağrımaya başladı. Çatı mauayenemi oldum doktorum normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben korkmuyor değilim Hepimizin hakkında hayırlısı...

Meleğimle bizde geldik:)) Gerçi akşam oldu bol bol gezdik yorulduk.

Manşallah doğumlar başladı:) Okudukça heycanlanıyoruz.

Bizim için hayır dua da bulunan herkese allah daima daha hayırlı bereketlisini faydalasını kat ve kat versin inş. Ben 34. haftada doğum yaptım. sezeryanla olmamım sebebi kesenin büyük ve suyun fazla oluşundan kaynaklı olarak erken doğum sancılarım başladı. dr yada başka bir telkinle olmadı. biz daha 4*5 hafta daha iyiyiz derken bir gün içinde herşey oldu bitti. Oğlum 1 hafta kadar küvöz de kaldı sağlık açısından değil sadece kontrol amaçlı orada gözlem yaptılar ve şükür ler olsun ki cuma günü eve geldik beraber.
oğlumd abende sağlı açısından gayet iyiyiz. korkulacak yada endişelenecek bir durum yok şükürler olsun. bu sene tüm erkek bebişler erken gelmeye niyetli galiba. Rabbim sizlerde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin inş.

TÜM İYİ DİLEKLERİNİ İLETEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

merhaba kızlarrr

baya uzunnn bi süre oldu buraya yazmayalı ama hep takip ettim sizi :) nihayet doğum iznine ayrıldım ve ilk fırsatta sizlere yazmak istedimm

heyecanlı ve uzun bekleyişimizin artık sonuna geldik inşallah hepimiz sağlıklı mutlu şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim minik prensesim için doktor günümüzü belirlerdi kızım erken gelmeye kalkışmazsa 2 temmuz saat 4 gibi sezeryan olucam inş. Çok korkuyorum ama benn ufak ufak sancılarım var ama hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareketli olmaya çalışıyorum ay ben çok heyecanlıyım yaaa çok karışığım mutlu heyecanlı tedirgin hepsi bir arada 2 temmuz saat 4 de kadar nasıl beklicem heyecandan onuda bilmyorummmm :)

cnm gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun benim oğluş zamanında gelir inş :18:

CNM allah yardımcın olsun sende pırt diye doğuruverirsin inş

hesey cok guzle olmus cnm pes pese senı pek zorlamadan yormadan ınsallah dogumunda aynı sekılde kolay olucak.

ınsallah cnm kalır 2 hafta daha erkencı bebıs

hadı baklaım bısı kalmamıs 2 temmuza en azndan tarıh bellı buda bısı muallakda beklemkde var:)

hadı baklaım bısı kalmamıs 2 temmuza en azndan tarıh bellı buda bısı muallakda beklemkde var:)[/QUOTE]

evettt en azından günümüz belli :)

Ben cok heyecanlaniyorum yaa, oysa daha 1 aydan fazla vaktim var ama sizlerin haberlerinizi aldkca yarin doguracakmisim gibi hissediyorum:)
Allah yardımcın olsun, insallah sag salin alırsın kucagina.

cnm seninmi açılman vardı???yanlışmı hatırlıyorum???

Evet acilma varmis bugunu atlattik ama bu sanci nasil bisey ya ben anlayamiyorum karnim iyiden assa indi oglum hala hareket halinde arada bi kasiklara dogru baski oluo annem yanimda olsun istiyorum herkez soruyo ne durumdadin diede nebilim oglum oynadigi icin mi bu agrilar yoksa rahim mi kasilio

Allah analı babalı buyutsun insallah

Amanin ya ben de daha var diye rahat rahat duruyorum yarın şu hastane çantası işini halletmeliyim derhal, her an her şey olabilir

birkaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Alttan muayene etti ebe. dedi ki rahimde yumuşama var. Ne kii buuu???? Bilgisi olan var mı? Bu arada 34 haftalık hamileyim

kızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diye birde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur

merhabalr gunduz pıknıkdeydıkkk ogluşumlaa
cok sukru regl sancısı gıbı sancı m varr paşam hazırlık yapıyorrr
kısmet ne vakt gelırse bgn yuruyus sonrası arttı agrılarımm gene yuruyemedım bıle kaldım ölece esımınn kolundaaa
cok canım yandıı bıcak saplıyor gıbıydı sankimmm ama olsun pasaamm ıcın gectı bılemm
hayırlısı dua ıle ınslll daha hıc uyumadım gundus de uykya dalıyordumpıknık cıktı ve gıttıkk bır daha gıdemessemm dıyee

canımbir avazda doğurur alpereni kucağına alırsın ınsallh hayırlı haberlerını beklıyorum
ınsl cnm dua ılee saglıcaklaaaa
ınsl ahh bır gusel uyku ceksem ve sabaha enerjık uyansammm

ALLAH razı olsun canım benımmmm sımdıden kabul buyursun ınslll sagolasınn darısı sıra ıle sızlereeeeeeeeeee
hayırlısı ıle ınsll canım ınsl oledırrr ama su bır gercek dun dr dedıgınden berı boyut degıstıregım ııcn bır haldeyım kendımı anlamdımm bıleeeeeeeeeeeeeeeee:18:
wuuuuuuuu bende beklıyorum ama gelmedı daha nısanım ALLAH kolaylık versın ınsllll

ınsl bekler bıraz daha cnm benım
ınsl cnm dua ıle kavusmak dılegımleeeeeeee

cok tatlı:)

birkaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Alttan muayene etti ebe. dedi ki rahimde yumuşama var. Ne kii buuu???? Bilgisi olan var mı? Bu arada 34 haftalık hamileyim
rahım yumusaması demek dogumun yakın oldugu anlamına gelır tatalımmm ve acıklık da varsa dogum yakın demektırr ınsl bekler bebegın bıraz dah a hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeee

sakın ol ve stres yapma bu zamana kdr aklımıza geldıkce bende dedım ama hayırlısı ıse olsun dedım rabbım bızı yonlendırırı ınsl ve bebgımızı saglıcakla kucgaımzıa alırızzzzzzz dua emekden baska kucagımıza alana kdr bır sey hakında bılgımız yok ve ne gelırse GÜZEL Rabbım den ınsll kaldıramıyacagımız yuk yuklemesın ınslll dua ıleeeee

çok güzel canım eline sağlık keçeleri nerden temin ettin ?

canım sağol 2. i aldım bende. bebeğinin umarım böbreklerinde bir sıkıntı çıkmaz Allah başka sıkıntı vermesin canım .

Allah yardımcın olsun canım

aceleci :) Allah yardımcın olun canım az daha beklesin bebiş :)

bencede ilk kez erkelerin bu kadar aceleci oldğunu duyuyorum herkes bana oğlun olacak doğum tarihine 10 gün daha koy dedi erkek bebek geç gelir dedi ama bakalım benimi nasıl olacak. bencede kızlar daha nazlı daha geç gelecek gibi

cnm hakkımızda hayırlısı olsun
ama gereksiz stres yapıp bebeğini üzme lütfen
psikolog yardımıda faydalı olur geçmezse bu sıkıntıların
hepimizin korkuları var aslında birbirne benzer bizde senden çok farklı değiliz aklına olumsuz düşünceler geldikçe tam tersini ya da başka şeyler düşünmeye çalış
hepimiz hamileyiz hepimiz şizofreniz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…