yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
Bizim için hayır dua da bulunan herkese allah daima daha hayırlı bereketlisini faydalasını kat ve kat versin inş. Ben 34. haftada doğum yaptım. sezeryanla olmamım sebebi kesenin büyük ve suyun fazla oluşundan kaynaklı olarak erken doğum sancılarım başladı. dr yada başka bir telkinle olmadı. biz daha 4*5 hafta daha iyiyiz derken bir gün içinde herşey oldu bitti. Oğlum 1 hafta kadar küvöz de kaldı sağlık açısından değil sadece kontrol amaçlı orada gözlem yaptılar ve şükür ler olsun ki cuma günü eve geldik beraber.
oğlumd abende sağlı açısından gayet iyiyiz. korkulacak yada endişelenecek bir durum yok şükürler olsun. bu sene tüm erkek bebişler erken gelmeye niyetli galiba. Rabbim sizlerde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin inş.
TÜM İYİ DİLEKLERİNİ İLETEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
merhaba kızlarrr
baya uzunnn bi süre oldu buraya yazmayalı ama hep takip ettim sizi :) nihayet doğum iznine ayrıldım ve ilk fırsatta sizlere yazmak istedimm
heyecanlı ve uzun bekleyişimizin artık sonuna geldik inşallah hepimiz sağlıklı mutlu şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim minik prensesim için doktor günümüzü belirlerdi kızım erken gelmeye kalkışmazsa 2 temmuz saat 4 gibi sezeryan olucam inş. Çok korkuyorum ama bennufak ufak sancılarım var ama hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareketli olmaya çalışıyorum ay ben çok heyecanlıyım yaaa çok karışığım mutlu heyecanlı tedirgin hepsi bir arada 2 temmuz saat 4 de kadar nasıl beklicem heyecandan onuda bilmyorummmm :)
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
merhaba kızlarrr
baya uzunnn bi süre oldu buraya yazmayalı ama hep takip ettim sizi :) nihayet doğum iznine ayrıldım ve ilk fırsatta sizlere yazmak istedimm
heyecanlı ve uzun bekleyişimizin artık sonuna geldik inşallah hepimiz sağlıklı mutlu şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim minik prensesim için doktor günümüzü belirlerdi kızım erken gelmeye kalkışmazsa 2 temmuz saat 4 gibi sezeryan olucam inş. Çok korkuyorum ama bennufak ufak sancılarım var ama hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareketli olmaya çalışıyorum ay ben çok heyecanlıyım yaaa çok karışığım mutlu heyecanlı tedirgin hepsi bir arada 2 temmuz saat 4 de kadar nasıl beklicem heyecandan onuda bilmyorummmm :)
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
cnm seninmi açılman vardı???yanlışmı hatırlıyorum???
Bizim için hayır dua da bulunan herkese allah daima daha hayırlı bereketlisini faydalasını kat ve kat versin inş. Ben 34. haftada doğum yaptım. sezeryanla olmamım sebebi kesenin büyük ve suyun fazla oluşundan kaynaklı olarak erken doğum sancılarım başladı. dr yada başka bir telkinle olmadı. biz daha 4*5 hafta daha iyiyiz derken bir gün içinde herşey oldu bitti. Oğlum 1 hafta kadar küvöz de kaldı sağlık açısından değil sadece kontrol amaçlı orada gözlem yaptılar ve şükür ler olsun ki cuma günü eve geldik beraber.
oğlumd abende sağlı açısından gayet iyiyiz. korkulacak yada endişelenecek bir durum yok şükürler olsun. bu sene tüm erkek bebişler erken gelmeye niyetli galiba. Rabbim sizlerde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin inş.
TÜM İYİ DİLEKLERİNİ İLETEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
ınsl cnm dua ılee saglıcaklaaaacanımbir avazda doğurur alpereni kucağına alırsın ınsallh hayırlı haberlerını beklıyorum
ınsl ahh bır gusel uyku ceksem ve sabaha enerjık uyansammmcanım dinlenmeye çalış dogumun yakın . vucudun enerji topluyor artık ....enerjini boşa harcama doguma sakla..çok lazım olcak :)
cnm o mide bulantısı bende de oluyor..iştahım da gitti ztn zorla yemek yemeğe çalışıyorum.
cnm hiç tedirgin olma o sana anlatıcak tek bir hareketiylee. tecrübe kazanacaksın ... ztn sonra niye ağladığını bileceksin.kendine ve bebeğine güven..zaten kucağına alınca anlayacaksın...dedikleriimi...
ALLAH razı olsun canım benımmmm sımdıden kabul buyursun ınslll sagolasınn darısı sıra ıle sızlereeeeeeeeeeesorma tatlım ben de bu sabah yine sacmaladı bi derdi var ama anlamadım epeyce agladım ve sonunda korktum tabi miniğime birsey olacak diye salak koca iste ne olacak oglusuma da sikayet ettim buyuyunce gorur o gununu(
maasallah sekerim sana ve oğlusuna allah korusun
canım bence 3150 az degil kafana takma yani :))) hic korkma hepimiz sezeryan ya da normal catır catır doguracagız insaallah saglıkla
yok canım korkma bebişlerimiz cok anlayıslı ne zaman olsun istersek hayırlısıyla o zaman dogacaklar sen de soyle yavruna erken gelmesine gerek yok bekleisn biraz daha
onları koymadım da bir bez ve hastane cıkısı koydum, acaba pisik kremi de koymalı mı? kendime gogus ucu kremi koydum ama sut sagma makinesi almadım yanıma alsam mı ki??? off parfüm ve makyaj malz. hatta kırmızı rujum bile var valizde ama hasta bezi diş fırçası yok(( komigim degil mi
canım 4 cm olunca sanırım hastaneye gitme gerkeiyor ama
ohh biizm yerimize de kiraz toplayınn
canım gorumcem canbebenin en kucuk boyunu al dedi, buradaki arkadaslar da depend alanlar var ben de karar verip alamadım
ah canım haklısın insanın evi gibisi yok, dinlen keyfini sur evinin ve dusuniki gun icinde artık 3 kisi olacaksınız guzel yuvanada
ay ben de agladım ama modumdan mı kocamın densizliginden mi bilmiyorum
biz daha popomuzu kaldırıp çıkamadık evden oysa lohusa serbeti vs alacaktık umraniyeden bir de hastaneye gidip odalarına bakalım ddik ama tık yookk
tatlım sen dah adogurmadın mı gece uyandıgımda doguruyorsundur diye dua ettim sana :))) neyse saglıkla ins.
canım haklısın da ne bileyim otobusle gezen tek hamile ben miyim evde dogurmayı mı bekleyeyim ya da bunu anlatırken beni anlayacak sekilde anlasa
ay ben de uyuyamadım gece agrım sızım bulantım yok ama saatlerce uyuyamadım evin tum odalarını tum koltuklarını gezdim sabah 6-7 gibi sızmısım
yaa cok zekisin adın einstein mı deseydin
hayırlısı ıle ınsll canım ınsl oledırrr ama su bır gercek dun dr dedıgınden berı boyut degıstıregım ııcn bır haldeyım kendımı anlamdımm bıleeeeeeeeeeeeeeeeeKsophie ve bebo
Sayılı günler kalmış ohhhhCumaya ne varki,Allah kolaylıklar versin size..
Bi arkadaşında doğumu çarşambaymış ona da allah kolaylık versinn
Suzann
Ve beklenen bebiş geliooooooo....Allah sanada kolaylık versin,Ki bende çok kolay doğurcaanı hissediorum,içimizde kendini en çok hazırlayan sensin belkidee,maşallah sana
Paradoks
Bak ecen ne kadar söz dinlio annesi iki gün iki gün derkenn beklio vallaAllahım bu zor günlerini göz açıp kapayana kadar geçirsinn
Dört gözle haberlerinizi beklioruss,,İş ciddiye binio vallaa Allah herkesin yardımcısı olsunn
Evasude kızının herşeyi dört dörtlük oldu,ne kadar güsel hazırlandın sen maşallah,allah içindeki o güsel enerjiyi daim etsin canımmmİçinin tatlılığı yüzüne de yaptıklarına da yansıo,maşallah sana da kızınadaa
wuuuuuuuu bende beklıyorum ama gelmedı daha nısanım ALLAH kolaylık versın ınsllllKızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
ınsl bekler bıraz daha cnm benımZamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
ınsl cnm dua ıle kavusmak dılegımleeeeeeeeAy canım ya bizi rasmen ağlatın okurkan bebişim de içeriden tekme attı heyacandan vallaMaşallah size . Hadi canım biz hepimiz inanıyoruz çok kolay doğum yapacaksın inşaallah. Güzel haberleri bekleyoruz tabii ki bugün doğurmadıysan daha yeni okuyorum da. Dualarımız seninleeee
cok tatlı:)kolay yöntem :)
Eki Görüntüle 741210
rahım yumusaması demek dogumun yakın oldugu anlamına gelır tatalımmm ve acıklık da varsa dogum yakın demektırr ınsl bekler bebegın bıraz dah a hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeeebirkaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Alttan muayene etti ebe. dedi ki rahimde yumuşama var. Ne kii buuu???? Bilgisi olan var mı? Bu arada 34 haftalık hamileyim
sakın ol ve stres yapma bu zamana kdr aklımıza geldıkce bende dedım ama hayırlısı ıse olsun dedım rabbım bızı yonlendırırı ınsl ve bebgımızı saglıcakla kucgaımzıa alırızzzzzzz dua emekden baska kucagımıza alana kdr bır sey hakında bılgımız yok ve ne gelırse GÜZEL Rabbım den ınsll kaldıramıyacagımız yuk yuklemesın ınslll dua ıleeeeekızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diyebirde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur
çok güzel canım eline sağlık keçeleri nerden temin ettin ?kıııssllaarr netten 25-30 tl'ye sipariş verip almaktansa oğlum Ege'yi hayirlisiyla gelsin diye beklerken boş oturmayayim kendime ve hamile yakin arkadaşıma lohusa taçı yapıyım dedim ve toplam 7 TL'ye 2sini mal ettim.Güzel miii?? :)
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim,sağlıkla büyütün insallah bebişleri..
canım sağol 2. i aldım bende. bebeğinin umarım böbreklerinde bir sıkıntı çıkmaz Allah başka sıkıntı vermesin canım .çok güzel güle güle kullanın inşallah.
aldın mı bilmiyorum ama 2.daha iyi gibi.
benim eşim olsa uzaktan kumandalı araba,helikopter falan alırdım.aklımıza gelirse yine fikir veririz.
eşime de bahsetmiştim de dün eşim seni soruyor ne oldu diye.biz de kvlerdeydik orda net yoktu.zar zor bi ara telden baktım haberini almıştım.pazartesi hayırlısı olur inşallah.
güle güle kullanın canım çok güzeller.
ne kadar hoşmuş badem şekerleriniz de bayıldım.
allah kimsenin başına vermesin çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.
maşallah canım bebeğine
korkma canım sezaryenden onun da çok kolaylığı var,hayırlısı olsun inşallah.
eczaneden ya da marketlerde de var oralardan alabilirsin.bir paket al lazım olursa yine alırsın.
ellerine sağlık güzel olmuşlar.
çok güzel güle güle dağıtın canım
geçmişi çok zor okudum kızlar nihayet bitti.suzancım doğumunu bekliyoruz artık hayırlısı bakalım.biz de dün doktora gitmiştik.artık gün verir diye düşündüm.doktor 39.haftayı dolduralım dedi.ben 38 de alır diye düşünmüştüm.sonuçta mecburi sezaryen olacak hadi sancı başlasa .gelişimini iyice tamamlasın diyor..nst de de hiç sancı çıkmadı.bir de böbrekler biraz belirgin gözüküyor büyüme olabilir doğduğunda kontrol etmeliyiz dedi.ona biraz canım sıkıldı ama görümceme de böyle demişlerdi bir sorun olmadı.sorun olmaz inşallah canımı sıkmamaya çalışıyorum.
niyeyese dün bana bir tutukluk geldi heralde kilo boy sormamışım.neyse sağlıklı olsun da onlar önemli değil.bakalım perşembe yine gidicem ne olacak
Allah yardımcın olsun canımKızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
aceleci :) Allah yardımcın olun canım az daha beklesin bebiş :)Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
bencede ilk kez erkelerin bu kadar aceleci oldğunu duyuyorum herkes bana oğlun olacak doğum tarihine 10 gün daha koy dedi erkek bebek geç gelir dedi ama bakalım benimi nasıl olacak. bencede kızlar daha nazlı daha geç gelecek gibihıııhh...
erken gelmeye niyetlenenlerin hepsi paşalar... benim kızım amma nazlı çıktı yahu...5 buçuk ay boyunca cinsiyetini göstermemesinden anlamamız lazımmış aslında ne kadar mızmız olucağını
kızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diyebirde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?