Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
hıııhh...
erken gelmeye niyetlenenlerin hepsi paşalar... benim kızım amma nazlı çıktı yahu...5 buçuk ay boyunca cinsiyetini göstermemesinden anlamamız lazımmış aslında ne kadar mızmız olucağını
Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
biz yine bi çılgınlık yaptıııııııııkkkkk
bugün otel ayarlayıp Kuşadası'na geldiiiiikk
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
demek ki bu haftada da yüzülwbiliyormuş
aksam yemeğinden sonra da gezdik tozduk
simdi otel odasına geldik
yarın da deniz kum güneşşşşşş
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz
kızlar normal doğum korkumu nasıl yenebilirim
kızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diyebirde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur
canım benim o endişeleri vesveseleri hepimiz yaşıyoruz ama önemli olan bu duyguların senin hayat kaliteni ne kadar etkilediği..kızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diyebirde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur
Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz
Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz
way anasını yaaa!!!eşimle tartıştık az önce
pooffff!!
ikimizde stresliyiz anlıyorum onuda ama öle saçma konuşuyoki bazen insanı çileden çıkarıyor
tv izliyoruz hep beraber, anneme dedimki karnımda bi ağrı dolaşıyor gaz sancısı gibi 1-2 saattir. annemde durup durupmu oluyor devamlımı ağrıyor dedi durup durup oluyor dedim annemde şüphelendim şimdi sancıların başlamış olmasın dedi. konuşma bu işte.
vayyy annem beni neden durduk yere strese sokuyormuş olmayan bişeyi varmış gibi hissettiriyormuş bana.
ya dedim varsa vardır yoksa yoktur daha önce bilmediğim bir sancı olucak, eğer varsa öle birşey bunu anlayabilmek için nasıl birşey olduğunu sormamın ne sakıncası var?
yok efendim öle birşey olamazmış sancım yokmuş benim, daha nişanımda gelmemiş ben tetikliyomuşum böle yaparak
ayy neler saydırdı dakikada, ya dedim merak etme sen gece birşey olursa ben ambulansı ararım seni rahatsız etmem.
ooouuvvv dahada köpürdü ben onun içinmi diyorum hastanede dr. yok haftasonu asistanlar kurt gibi bekliyodur orda,
doğurmanın zamanımı şimdi diyor
hay allahım dedimbu çocuk doktor hastane dinlermi ne benim dememle ne senin demenle olur ne zaman isterse o zaman gelicek pazt.ye kadar beklemezse benim yapabileceğim ne varki? tıpıi tıpış gidicez
yani gerginliğini anlıyorumda beni böyle daha fazla strese sokuyor yaaa
rabbim bana sabır ve kuvvet versin
işim zor, zor anacım
birkaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Alttan muayene etti ebe. dedi ki rahimde yumuşama var. Ne kii buuu???? Bilgisi olan var mı? Bu arada 34 haftalık hamileyim
dur bakalım çarşamba kontrolüm var söyliyim bi...birde bu magnezyum 36.haftaya kadar içiliyormuş doğu mu geciktirdiği için sonrasında bırak demişti doktor..hadı cnm dıyeydın cıddenbazen sacma sapan cvplar verıyorlar basdan savma kendnısı yassın o agrıyı da gorelım
neyse cnm ıstersen bıde bnm kullandgmı dene ozaman belkı ıse yarar bana bunu yazdı doktor magnorm denemkde fayda var
ya işin tuhafı ben çok rahat bakardım küçük bebeklere. hiç çekinmem.ama şimdi bi telaş aldı beni :18:
mide bulantısı yüksek tansiyondan olabiliyormuş. normalde düşük tansiyonluyum ben genel olarak. tansiyonumu bi ölçtürmem lazım.
bu zamanlarda normal mi acaba mide bulantısı bilemedim bakıyorum netten pek açıklayıcı bişey bulamadım
neyse canlar babam geldi prizleri değiştircekti. elektriği kesicek birazdan çok kalamam çok öpüyorum sizleri.
bak normalmiş demek canım...hiç canını sıkma sen bol bol dinlen inşallah geçer hemen...burda da konuşulmuş mide bulantısı http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...7764-gebeligin-son-ayinda-mide-bulantisi.html bizim haftalarımızda çoğu hamiş yaşamış mide bulantısı kusma normal olduğunu düşünüyorum artık.
birazcık uzanayım bari ben
bunlarda şeker ve sepetimiz.....
ayyyy hadi hayırlısı canım bi nefeste kurtulursun inşallah...Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
şükürler olsunki okadar sıkıntıdan sonra oğlunu kucağına alıp evine gidebilmişsin...allah şuan hastanede olanlarada yardım etsin ve hepsi sağsalim evlerine gitsinler...Bizim için hayır dua da bulunan herkese allah daima daha hayırlı bereketlisini faydalasını kat ve kat versin inş. Ben 34. haftada doğum yaptım. sezeryanla olmamım sebebi kesenin büyük ve suyun fazla oluşundan kaynaklı olarak erken doğum sancılarım başladı. dr yada başka bir telkinle olmadı. biz daha 4*5 hafta daha iyiyiz derken bir gün içinde herşey oldu bitti. Oğlum 1 hafta kadar küvöz de kaldı sağlık açısından değil sadece kontrol amaçlı orada gözlem yaptılar ve şükür ler olsun ki cuma günü eve geldik beraber.
oğlumd abende sağlı açısından gayet iyiyiz. korkulacak yada endişelenecek bir durum yok şükürler olsun. bu sene tüm erkek bebişler erken gelmeye niyetli galiba. Rabbim sizlerde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin inş.
TÜM İYİ DİLEKLERİNİ İLETEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
slmmm canım...hadi az kalmış kızına kavuşmana..artık tarihde belli süslenip püslenip gidersin doğuma...ben tarih belli olsun istemezdim yaa ozaman çok daha fazla heyecan stres olurdum heralde..merhaba kızlarrr
baya uzunnn bi süre oldu buraya yazmayalı ama hep takip ettim sizi :) nihayet doğum iznine ayrıldım ve ilk fırsatta sizlere yazmak istedimm
heyecanlı ve uzun bekleyişimizin artık sonuna geldik inşallah hepimiz sağlıklı mutlu şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim minik prensesim için doktor günümüzü belirlerdi kızım erken gelmeye kalkışmazsa 2 temmuz saat 4 gibi sezeryan olucam inş. Çok korkuyorum ama bennufak ufak sancılarım var ama hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareketli olmaya çalışıyorum ay ben çok heyecanlıyım yaaa çok karışığım mutlu heyecanlı tedirgin hepsi bir arada 2 temmuz saat 4 de kadar nasıl beklicem heyecandan onuda bilmyorummmm :)
canım hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda kurtulursun..annen şehir dışındamı canım gelmicekmi???üzme kendini canım senin ve bebeğinin sağlığı iyi olsun yeterki herşey hallolur...Evet acilma varmis bugunu atlattik ama bu sanci nasil bisey ya ben anlayamiyorum karnim iyiden assa indi oglum hala hareket halinde arada bi kasiklara dogru baski oluo annem yanimda olsun istiyorum herkez soruyo ne durumdadin diede nebilim oglum oynadigi icin mi bu agrilar yoksa rahim mi kasilio
yumuşama olması doğum yaklaşması diye biliyorum ama daha çok erken inşallah bikaç hafta daha bekler canım yaa..çok dikkat etbirkaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Alttan muayene etti ebe. dedi ki rahimde yumuşama var. Ne kii buuu???? Bilgisi olan var mı? Bu arada 34 haftalık hamileyim
canım hepimizde var o korkular ama inançlı insanlarız herşey Allahtan ondan gelene boyun eğmekten başka ve dua etmekten başka bizim yapabileceğimiz bir şey yok....bunları düşünüpte boşuna strese sokma kendini....ben her kontrolden önce acaba bişey varmııdır doktor kötü bişey derse diye salak gibi stres yapıyorum haklısın elimizde değil ama sonradanda çok pişman olıyorum böyle düşündüğüm için...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diyebirde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur
ooooo harikasın valla iyi cesaret ben giremezdim yaa mikrop kaparım diye...sende çok abartma güneşte fazla kalma ve dikkat et bebişimize...Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz
eşimle tartıştık az önce
pooffff!!
ikimizde stresliyiz anlıyorum onuda ama öle saçma konuşuyoki bazen insanı çileden çıkarıyor
tv izliyoruz hep beraber, anneme dedimki karnımda bi ağrı dolaşıyor gaz sancısı gibi 1-2 saattir. annemde durup durupmu oluyor devamlımı ağrıyor dedi durup durup oluyor dedim annemde şüphelendim şimdi sancıların başlamış olmasın dedi. konuşma bu işte.
vayyy annem beni neden durduk yere strese sokuyormuş olmayan bişeyi varmış gibi hissettiriyormuş bana.
ya dedim varsa vardır yoksa yoktur daha önce bilmediğim bir sancı olucak, eğer varsa öle birşey bunu anlayabilmek için nasıl birşey olduğunu sormamın ne sakıncası var?
yok efendim öle birşey olamazmış sancım yokmuş benim, daha nişanımda gelmemiş ben tetikliyomuşum böle yaparak
ayy neler saydırdı dakikada, ya dedim merak etme sen gece birşey olursa ben ambulansı ararım seni rahatsız etmem.
ooouuvvv dahada köpürdü ben onun içinmi diyorum hastanede dr. yok haftasonu asistanlar kurt gibi bekliyodur orda,
hay allahım dedimbu çocuk doktor hastane dinlermi ne benim dememle ne senin demenle olur ne zaman isterse o zaman gelicek pazt.ye kadar beklemezse benim yapabileceğim ne varki? tıpıi tıpış gidicez
işim zor, zor anacım
eşimle tartıştık az önce
pooffff!!
işim zor, zor anacım
Günaydınnnn güzellikler nasılsınız??bugün pazar kimseler olmaz şimdi burda ama ben yine burdayım gördüğünüz gibi ama çok az kaldı son 6 günüm kaldı
bu arada herkese hayırlı kandiller...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve gönlümüze göre versin...
günyadın canım hayırlı kandiller vede iyi çalışmalarbende evde oldugum halde sabah uyuyamayanlardanım dıkılıyorum erkenden ayaga
bebiş gezenti olacak artık gitmediği yer kalmadı maşallahhhh..Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz
pöfff sen bakma onaeşimle tartıştık az önce
pooffff!!
işim zor, zor anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?