2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hayırlı haberlerini alırız inşallah kolaycacık gelsin kızın :))

bence de işyerimde başka hamile vardı erkek cocugu 38. haftada dogum yaptı ,benim kız da hala kıpır kıpır bakalım dönmedi heralde hala

Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)

inşallah 2 hafta daha bekler canım hayırlısı olsun

bugün kv de dolabımızı yerleştirdik malum önümüz ramazan ve bayram kv de duracağız çook yorulduk ekleyebilirsem foto eklerim daha sonra herkese iyi uykularr

kızımla kiraz topladık yorulduk baya gözümüzden uyku akıo ama geçmiş bitikmesin die okuduk bitirdik rahat rahat uyuyabiliriz artık
pentegram canım allah kolaylk versin çok zorlanmadan heencik doğurursun inşallah...

iyi geceler tatlı rüyalar

Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
biz yine bi çılgınlık yaptıııııııııkkkkk
bugün otel ayarlayıp Kuşadası'na geldiiiiikk
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
demek ki bu haftada da yüzülwbiliyormuş
aksam yemeğinden sonra da gezdik tozduk
simdi otel odasına geldik
yarın da deniz kum güneşşşşşş
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz

çılgın anne seni ohh miss iyi yapmışın ama kendinede dikkat et

kızlar normal doğum korkumu nasıl yenebilirim

pozitif doğum hikayeleri okuyarak
bide aklın yolu bir yani adı üstünde normal doğum... birinde ameliyat oluyosun diğernde doğal yollardan bebeğine kavuşuyossun... doğumun her türlüsü zor bu kabullenilesi bi gerçek... ama ben hep şu mantıkla ilerledim... acıyı doğum öncesinde çekmeyi tercih edip sonrasında kendimi bebeğime adamak istiyorum (Allah'ım nasip eder inşallah)... sezeryan olursa doğuma kadar tüm süreç çok kolay sonrasında ise; 1 saat bile olsa (ki; biçok sezeryan sonrası 1-2 gün bebekle ilgilenmek çok zor) bebeğinden ayrı kalıcak olmak, yada ayrı kalmak da değil de bunun adı, kendi canınla uğraşırken canının canıyla ilgilenemiyo olmak çok yıpratıcı olsagerek... ikisi de zor yani; birinin zorluğu doğum anına kadar, diğerinin zorluğu doğum sonrası... tercih senin
ama en doğrusu hepimiz için hayırlı olanı...

ayyyy...
bu nee.... yapma böyle bebeğim yıpratma kendini... hepimizin endişeleri var ama rabbim dermansız dert vermesin... bebeğini sağlıkla kucağına aldığın anların hayalini kur lütfen

canım benim o endişeleri vesveseleri hepimiz yaşıyoruz ama önemli olan bu duyguların senin hayat kaliteni ne kadar etkilediği..
hamileliğimi öğrenene kadar bende sigara çay kahve ne varsa götürdüm öğrendikten sonrada pişman oldum hemde nasıılll. ama sonra araştırdımki 5haftalık olana kadar bilmenin olanağı pek olmadığı için o zamana kadar yaptığın bu zararlı görünen hareketler bebeğe zarar vermezmiş. sen içini ferah tut güzel annecik

iyi cesaret valla tebrikler

ohh iyi yapmışsın valla
keşke bende 36. haftada olsam ve izmir-kuşadası mesafesinde gidicek bi yerler olsa...
tadını çıkar iyi eğlenceler...

eşimle tartıştık az önce
pooffff!!
ikimizde stresliyiz anlıyorum onuda ama öle saçma konuşuyoki bazen insanı çileden çıkarıyor
tv izliyoruz hep beraber, anneme dedimki karnımda bi ağrı dolaşıyor gaz sancısı gibi 1-2 saattir. annemde durup durupmu oluyor devamlımı ağrıyor dedi durup durup oluyor dedim annemde şüphelendim şimdi sancıların başlamış olmasın dedi. konuşma bu işte.
vayyy annem beni neden durduk yere strese sokuyormuş olmayan bişeyi varmış gibi hissettiriyormuş bana.
ya dedim varsa vardır yoksa yoktur daha önce bilmediğim bir sancı olucak, eğer varsa öle birşey bunu anlayabilmek için nasıl birşey olduğunu sormamın ne sakıncası var?
yok efendim öle birşey olamazmış sancım yokmuş benim, daha nişanımda gelmemiş ben tetikliyomuşum böle yaparak
ayy neler saydırdı dakikada, ya dedim merak etme sen gece birşey olursa ben ambulansı ararım seni rahatsız etmem.
ooouuvvv dahada köpürdü ben onun içinmi diyorum hastanede dr. yok haftasonu asistanlar kurt gibi bekliyodur orda,
doğurmanın zamanımı şimdi diyor
hay allahım dedim bu çocuk doktor hastane dinlermi ne benim dememle ne senin demenle olur ne zaman isterse o zaman gelicek pazt.ye kadar beklemezse benim yapabileceğim ne varki? tıpıi tıpış gidicez
yani gerginliğini anlıyorumda beni böyle daha fazla strese sokuyor yaaa
rabbim bana sabır ve kuvvet versin
işim zor, zor anacım

way anasını yaaa!!!
arkadaş bunların hepsi aynı hee... hepsinin genlerine ortak karakterler aşılanmış ben diyim...
çok şükür tartışma boyutuna ulaşmıyoruz ama bizde de durum çok farklı değil... benim en büyük korkum doğumun nasıl başlayacağı... nasıl anlıycam ben diyorum... geç olmasın anladığımda... bunlar bilmediğimiz için olağan endişeler...sanki herkesin nişanı mı geliyo... herkesin suyumu geliyo... alla alla hepsi ebe kesildi başımıza... mesela benim de ara ara acayip ağrılarım oluyo ve korkuyorum dr gitmek istiyorum ama çaktırmıyorum gitmek istediğimi... anlatıyorum böyle böyle oluyo diyorum nedendir acaba korkuyorum diyorum doğummu başladı acaba diye... ben öyle diyince ses çıkarmıyo bekliyo 10 dk sonra soruyo... sonra diyoki hast gidelim.. neyse gidiyoruz bişi yok dönüyoruz.... 3-5 gün sonra başka bişey oluyo diyelim... ben panikliyorum ya hastaneye gidelimmi hareketler azaldı bişiler saplanıyo kasıklarıma diyorum... yat yat dinlenince geçer... suyun gelmedi kanaman yok bişi olmaz diyo bizim ebe nine...
genleri bozuk bunların güzel kardeşim... hiiiççç takma... sen al koynuna ECE'ni salla kocanı

nasılsınız kızlar? biz yine yoğun günler geçirdik...çarşamba annemle mantı yaptık buzluğa attık. cuma eşimin arkadaşları yemeğe geldi, önceden çağıramıyodu ya annemin varlığı eşimin işine yaradı. dün de yine pikniğe gittik eşimin isteğiyle. beni gören şaşırıyordur karnı burnunda ne işi var piknikte diye :)) ama artık 40.haftaya başlıyoruz ve bu haftayı inşallah dingin sakin böyle evde geçirmek istiyorum... çünkü artık doğuma 8 gün kaldı diyo aşağıdaki takvim :)) Allah bilir tabi...

graf'cım inşallah bebeğin de sen de iyisinizdir... Allah hayırla bize de nasip etsin...

Günaydınnnn güzellikler nasılsınız??bugün pazar kimseler olmaz şimdi burda ama ben yine burdayım gördüğünüz gibi ama çok az kaldı son 6 günüm kaldı
bu arada herkese hayırlı kandiller...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve gönlümüze göre versin...

dur bakalım çarşamba kontrolüm var söyliyim bi...birde bu magnezyum 36.haftaya kadar içiliyormuş doğu mu geciktirdiği için sonrasında bırak demişti doktor..

bak normalmiş demek canım...hiç canını sıkma sen bol bol dinlen inşallah geçer hemen...
bunlarda şeker ve sepetimiz.....

ayyyy hadi hayırlısı canım bi nefeste kurtulursun inşallah...
şükürler olsunki okadar sıkıntıdan sonra oğlunu kucağına alıp evine gidebilmişsin...allah şuan hastanede olanlarada yardım etsin ve hepsi sağsalim evlerine gitsinler...
slmmm canım...hadi az kalmış kızına kavuşmana..artık tarihde belli süslenip püslenip gidersin doğuma...ben tarih belli olsun istemezdim yaa ozaman çok daha fazla heyecan stres olurdum heralde..
canım hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda kurtulursun..annen şehir dışındamı canım gelmicekmi???üzme kendini canım senin ve bebeğinin sağlığı iyi olsun yeterki herşey hallolur...
birkaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Alttan muayene etti ebe. dedi ki rahimde yumuşama var. Ne kii buuu???? Bilgisi olan var mı? Bu arada 34 haftalık hamileyim
yumuşama olması doğum yaklaşması diye biliyorum ama daha çok erken inşallah bikaç hafta daha bekler canım yaa..çok dikkat et
canım hepimizde var o korkular ama inançlı insanlarız herşey Allahtan ondan gelene boyun eğmekten başka ve dua etmekten başka bizim yapabileceğimiz bir şey yok....bunları düşünüpte boşuna strese sokma kendini....ben her kontrolden önce acaba bişey varmııdır doktor kötü bişey derse diye salak gibi stres yapıyorum haklısın elimizde değil ama sonradanda çok pişman olıyorum böyle düşündüğüm için...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
ooooo harikasın valla iyi cesaret ben giremezdim yaa mikrop kaparım diye...sende çok abartma güneşte fazla kalma ve dikkat et bebişimize...

bunlar hep aynı hepppppppp...öküzcanlar...bende dün bir güzel kalayladım benim öküzcanımı....daha bi dikkat etmeleri gerekirken bunlar iyice zıvanadan çıkıyolar yaa...

canım yaa zor zamanlar bunlar eşinde korkuyor haklı olarak inşallah en kolay şekilde atlatırsınız ,bi dönem bizimde boyle zor zamanlarımız oldu bebeğimizle ilgili neler dediler doğup olebilir bile dediler seni cok iyi anlıyorum ama bizde agresif bendim herseyden alınıyordum adama dunyayı zından ettım bazen ınsan kendıne engel olaamıyo karsıdakınınde uzulduğunu düşünemiyo insallh güzel ecede aceleci davranmaz

herkese günaydın vede hayırlı kandıller hamiş ve doğum yapan anneler,Allahım dualarımızı kabul etsın ınsallh sağlıcakla evletlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsin şifa bekleyenler şifa versin çaresiz dert vermesin

nasılsınız bakalımmm haftasonu oluncq kimseler yok ohh geçmişde birikmiyooo
bebiş gezenti olacak artık gitmediği yer kalmadı maşallahhhh..
pöfff sen bakma ona zen alınacak şylere alınmazlar bazende alınacakları tutar birde o da stresli tabi amann boşver eceni düşün sen sadee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…