2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

günaydın canlar bizde dün bahçeye gittik dalından taze meyveler yedik ama gece 11 den sonra benşim ağrılarım iyice arttı adet ağrısı gibi karnım belim çok ağrıdı hatta ayaklarıma vurdu ağrı en sonunda ilk defa acile gittim (hiç sevmem acilleri) doğumhanede nst ye bağladılar yarım saatten fazla durdum ağrım çok azda olsa çıktı ama idrar yolu enfeksiyonundan olabileceğini söylediler bakalım cuma doktor muayenesi var o zaman öğreneceğiz...

bende aynı şikayetlerle gttm dün gece canım sadece nst de sancı takibi yaptılar seninde mi öyle anlaşıldı yoksa muayene ettiler mi

nasılsınız bakalımmm haftasonu oluncq kimseler yok ohh geçmişde birikmiyooo

günaydın canım evet kimsecikler yok ya ama ben buralardayım bugün eşimde yok yanımda evde yalnızım pazar günleri de çok sıkıcı oluyor bakalım nasıl geçireceğiz günü

Günaydın hanımlar,
Takip ediyorum mesajlarınızı ama cvp yazamıyodum.
Bugün güzel bi gün, içimde nedenini bilmediğim bi sevinç var :)
Birkaç gündür ağrılarım arttı. Ellerimde de şişlikten mi bilmiyorum uyuşma oluyor.
Ayaklar zaten davul gibi. Yarın kontrolüm var, inşallah güzel haberler alırım.
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Güzel pazarlar!

sanada iYİ pazarlar.tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.benimde el,kol, ayak hep şiş .1 haftadır sancılarım var düzensiz.bendede uyuşma oluyor.doktor 2 hafta içinde sezeryana alalım diyor zaten normal doğum olmaz çatın dar dedi..şuan bile bayagı sancım var.birazdan dra gidicem.offf gece hiç uyuyamadım doğru dürüst kıvranmaktan.

bnmde ıcımde bılmedıgım bı sıkıntı var boguluyorum sankı yha pöffff

ayaklar eller sısıtı ıyıce agrılar arttı bnde yarın gdcem dr cok meak edıorum kılosunu boyunu

pöfffff çatı muaynesı var tabı yarın bde

tünaydın güzel anneler... bu saate kadar uyuduk deli gibi...şimdi sersem gibiyim... gerçi gece çok geç yattım... bugün bütün gün evde pinekliycez... bakalım nasıl zaman geçicek...
hepimizin Berat Kandili mübarek - dualarımız kabul olsun inşallah... bakalım bu güzel günde doğacak sabırsızlar varmı içimizde

Son düzenleme:

tunaydın tatlım bnde erken kalktım oyuzde sersem gbıyım

bnde evdeyım bgn hıc dsarı cıkasım yok agrılarım var yha bıcak saplanması gbı aynı bı anda gırıo kemıklerım agrıo bnden bole cnm
sızden once dgurucm galıba

günaydın kızlar
İyi pazar.Kandiliniz mübarek olsun.Allah hepoimize yardım etsin.mübarek günlerdeyiz.kolayca doğuralım.Sağlıkla kavuşalım ınsallah bebişlere.Bugun Merhaba bebeğim programını unutmayın.Hediye vereceklermiş.12:45 Show tv

hayırlı kandiller canım...ahhh ne güzel uyumuşsun ii yapmışsın cnm olsun evde sersem sersem dolaşmanında tadı başka

günaydın sanada hayırlı kandiller.....ben pazar günleri çalıştığım için bi kere bile izleyemedim ve ne hediye çeki alabildim nede başka bir şey((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…