canım evde olucamda uyumıcam bu mümkün değil...bari biz çalışan anneler için 2 saat fazladan yataydınGünaydınnnn güzellikler nasılsınız??bugün pazar kimseler olmaz şimdi burda ama ben yine burdayım gördüğünüz gibi ama çok az kaldı son 6 günüm kaldı
bu arada herkese hayırlı kandiller...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve gönlümüze göre versin...
günyadın canım hayırlı kandiller vede iyi çalışmalarbende evde oldugum halde sabah uyuyamayanlardanım dıkılıyorum erkenden ayaga benim uykuyla ilgili çok şükür hiç bir zman problemim olmadı her saat her dakika uyuyabilme özelliğim var
nasılsınız bakalımmm haftasonu oluncq kimseler yok ohh geçmişde birikmiyooo
bebiş gezenti olacak artık gitmediği yer kalmadı maşallahhhh..
pöfff sen bakma onazen alınacak şylere alınmazlar bazende alınacakları tutar birde o da stresli tabi amann boşver eceni düşün sen sadee
günaydın şekerimmm biz iiz sen nasılsın?? evet kimsecikler yok bizden başka ...geçmiş de bitiyo hemen ama böle oluncada zaman geçmek bilmiyor ...
Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
nasılsınız bakalımmm haftasonu oluncq kimseler yok ohh geçmişde birikmiyooo
Günaydın hanımlar,
Takip ediyorum mesajlarınızı ama cvp yazamıyodum.
Bugün güzel bi gün, içimde nedenini bilmediğim bi sevinç var :)
Birkaç gündür ağrılarım arttı. Ellerimde de şişlikten mi bilmiyorum uyuşma oluyor.
Ayaklar zaten davul gibi. Yarın kontrolüm var, inşallah güzel haberler alırım.
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Güzel pazarlar!
Günaydın hanımlar,
Takip ediyorum mesajlarınızı ama cvp yazamıyodum.
Bugün güzel bi gün, içimde nedenini bilmediğim bi sevinç var :)
Birkaç gündür ağrılarım arttı. Ellerimde de şişlikten mi bilmiyorum uyuşma oluyor.
Ayaklar zaten davul gibi. Yarın kontrolüm var, inşallah güzel haberler alırım.
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Güzel pazarlar!
günaydinnnn
iyi pazarlar , hayirli kandiller herkeseeee
günaydinnnn
iyi pazarlar , hayirli kandiller herkeseeee
tünaydın güzel anneler... bu saate kadar uyuduk deli gibi...şimdi sersem gibiyim... gerçi gece çok geç yattım... bugün bütün gün evde pinekliycez... bakalım nasıl zaman geçicek...
hepimizin Berat Kandili mübarek - dualarımız kabul olsun inşallah... bakalım bu güzel günde doğacak sabırsızlar varmı içimizde
ebru akelde temmuz annesıbırlıkte dgurucaz heralde
ebru akelde temmuz annesıbırlıkte dgurucaz heralde
ebru akel de neymişki İngiltere düşesi kate middleton'la birlikte doğuracaz canım
hatta Kim Kardashian da bizlen doğum yapacaktı ama erken doğurdu o
tünaydın güzel anneler... bu saate kadar uyuduk deli gibi...şimdi sersem gibiyim... gerçi gece çok geç yattım... bugün bütün gün evde pinekliycez... bakalım nasıl zaman geçicek...
hepimizin Berat Kandili mübarek - dualarımız kabul olsun inşallah... bakalım bu güzel günde doğacak sabırsızlar varmı içimizde
günaydın kızlar
İyi pazar.Kandiliniz mübarek olsun.Allah hepoimize yardım etsin.mübarek günlerdeyiz.kolayca doğuralım.Sağlıkla kavuşalım ınsallah bebişlere.Bugun Merhaba bebeğim programını unutmayın.Hediye vereceklermiş.12:45 Show tv
günaydın sanada hayırlı kandiller.....ben pazar günleri çalıştığım için bi kere bile izleyemedim ve ne hediye çeki alabildim nede başka bir şey((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?