hayırlı kandiller canım...ahhh ne güzel uyumuşsun ii yapmışsın cnm olsun evde sersem sersem dolaşmanında tadı başka
doğru diyosun valla.. senin de iznin gelse de çıksan artık.. Allah kolaylık versin...
pozitif doğum hikayeleri okuyarak
bide aklın yolu bir yani adı üstünde normal doğum... birinde ameliyat oluyosun diğernde doğal yollardan bebeğine kavuşuyossun... doğumun her türlüsü zor bu kabullenilesi bi gerçek... ama ben hep şu mantıkla ilerledim... acıyı doğum öncesinde çekmeyi tercih edip sonrasında kendimi bebeğime adamak istiyorum (Allah'ım nasip eder inşallah)... sezeryan olursa doğuma kadar tüm süreç çok kolay sonrasında ise; 1 saat bile olsa (ki; biçok sezeryan sonrası 1-2 gün bebekle ilgilenmek çok zor) bebeğinden ayrı kalıcak olmak, yada ayrı kalmak da değil de bunun adı, kendi canınla uğraşırken canının canıyla ilgilenemiyo olmak çok yıpratıcı olsagerek... ikisi de zor yani; birinin zorluğu doğum anına kadar, diğerinin zorluğu doğum sonrası... tercih senin
ama en doğrusu hepimiz için hayırlı olanı...
saol canım az kaldı inşallah 1 temmuzdan sonra artık bende izinliyim...
canımcım çok saol ama bugün alsanda kullanamam çünkü param yok((ben süt pompası için istiyorum aslında onuda artık maaşı alınca alıcam...ozmana program bitmesse alırım bende ...evdede olucam zaten
kupon kodunu aldığımız gün kullanmak zorundamıyız ki... bende temassız ateşölçer almak istiyorum ama bizimde paramız yok malesef... ondan bekleticem mecburen... koltukaltı ateşölçerle idare edicez alana kadar napalım...
günaydın sanada hayırlı kandiller.....ben pazar günleri çalıştığım için bi kere bile izleyemedim ve ne hediye çeki alabildim nede başka bir şey((((((
kupon kodunu aldığımız gün kullanmak zorundamıyız ki... bende temassız ateşölçer almak istiyorum ama bizimde paramız yok malesef... ondan bekleticem mecburen... koltukaltı ateşölçerle idare edicez alana kadar napalım...
amann... hayırlısıyla biz doğuralım da yemişim ebru akeli kate'i
günaydın canım sanada hayırlı kandiller...nasılsın ???izinlimisin bugün???
günaydın sanada hayırlı kandiller.....ben pazar günleri çalıştığım için bi kere bile izleyemedim ve ne hediye çeki alabildim nede başka bir şey((((((
Evet canım aynı gün kullanmak gerekiyormuş...acelesi yok alınır canım haklısın
iim cnm sen nasilsin ,
evet izinliyim , dün bugun vede yarinnnnnnnn
bu ne bolluk böle tatlım 3 gün izin....neyseeeee gözümüz yok hadi iyi olmuş senin için
cnm bizim bilgisayardan nete giriyorum ama ses sistemi kapalı gıcık müdürümüz böle istemiş...bişey izleyipte kafamızı ona vermeyelim dikkat dağılmasınmışyoksa önceleri bundan 2 yıl öncesine kadar herşeyi işteyken izleyebiliyordum özellikle de hürremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?