2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
iyi pazarlar herkese kızlar;
bugün resmen istanbul yanıyoo çok ama çok sıcak yaa,annem iki sokak ilerimde oturuyo ona kahvaltıya gittik geldik inanın nefesiim kesildi yürürken;dün akşam haberlerdede kavrulacağımız günler geliyor diyodu zaten :S haklılarmış walla
bizde serin biyerlere kaçsak gitsek diyoruz bugün ama karar veremedik walla D

Buarada kızlar beraat kandiliniz mübarek olsun;dualrınızda bizi de unutmayın :)) tüm foruma toplu dua edicem ben :))
hayırlısıyla bi nefeste normal normal doğuralım inşallah:))

doğru diyosun valla.. senin de iznin gelse de çıksan artık.. Allah kolaylık versin...

saol canım az kaldı inşallah 1 temmuzdan sonra artık bende izinliyim...
canımcım çok saol ama bugün alsanda kullanamam çünkü param yok ((ben süt pompası için istiyorum aslında onuda artık maaşı alınca alıcam...ozmana program bitmesse alırım bende ...evdede olucam zaten

Bizde geldik nasılsınız bakalım? Kızlar ben artık doğurmak istiyorum yaaa:))) Geceleri uyku yok sıcak bir taraftan miydem sürekli ekşiyorrr
tabii bu arada el ve ayaklar şişşşşşş:))) Benim kociş yok buğün evde yanlızım (

cevabın için tşk ederim arkadaşım...çevremdekilerin anlattıkları malesef beni korkutmaya başlamıştı hep kendimi rahatlatmaya çalışsamda bazen başaramıyorum ama bebeğimide çok merak ediyorum umarım kolay bi doğum olurda kavuşurum yavruma hepimize ALLAH kolaylık versin inşallah...

kupon kodunu aldığımız gün kullanmak zorundamıyız ki... bende temassız ateşölçer almak istiyorum ama bizimde paramız yok malesef... ondan bekleticem mecburen... koltukaltı ateşölçerle idare edicez alana kadar napalım...

canım evet hemen o gün gece 12 ye kadar kullanmak gerekiyor;
yazıyor zaten kampanya şartlarında,bugün başka bişeyler hediye falan vercekmiş diyodu burda kızlar ama bi bakalım ne olacak programda ...

günaydın sanada hayırlı kandiller.....ben pazar günleri çalıştığım için bi kere bile izleyemedim ve ne hediye çeki alabildim nede başka bir şey((((((

cANIM NEYE GÖRE HEDİYE VERECEKLER BİLMİYORUM AMA BURADAN HABER VERİRİM.bELKİ FACEBOOK YA DA CEP TELEFONUYLA VERİRLER.OZAMAN SENDE BAŞVURABİLİRSİN.KUPON KODUDA ALABILIRIM ISTERSEN.CUNKU BENIM ALACAGIM BIRSEY YOK.BENDE GEC OGRENDIM BU KUPON OLAYINI.BİRDE SİMDİ 125 TLLİK ALISVERİSE YAPMISLARKI BENIM DE O KADAR PARAM YOK.

EVET SANIRIM SADECE ALDIĞIMIZ GUN GECERLI.AMA BUGUN UCRETSIZ VE KARGO UCRETI DE OLMADAN VERECEKLER HEDIYEYI FACEBOOOKTA OYLE YAZIYORDU.

Evet canım aynı gün kullanmak gerekiyormuş...acelesi yok alınır canım haklısın

bayanlarrrr ben oncekı gunlerme dondum yha ıstahım acıldı bnm bu arada 80 kıloydum bılıonuzmu 2 hafta onceee ((

85 fılan olucam heralde dgrana kadar dgunlerımızde var kıloda vermm lazm sutum olması ıcınde yemm lazm napcaz yhaaaaaa offfffffffffffffffffffffff 60 65 lı kılolarıma donmek ıstıorummmmmmmmmm

dogurmakkkkkkkkkk ıstıorummmmmmmmmm

iim cnm sen nasilsin ,

evet izinliyim , dün bugun vede yarinnnnnnnn

burdan izleyebilirsin canimm

ShowTv - Player

bu ne bolluk böle tatlım 3 gün izin....neyseeeee gözümüz yok hadi iyi olmuş senin için
cnm bizim bilgisayardan nete giriyorum ama ses sistemi kapalı gıcık müdürümüz böle istemiş...bişey izleyipte kafamızı ona vermeyelim dikkat dağılmasınmış yoksa önceleri bundan 2 yıl öncesine kadar herşeyi işteyken izleyebiliyordum özellikle de hürremi

artıık c.tesi pazar calısmıyoruz ,

yarında kontrol var o yuzdennn canim ,

programda alt yazı geciyo sanirim kod

kızlar gene indirim kuponu veriyo;125 tlye 50,40 tl şeklinde iki tane kazandım ben;
bakıyım bezde falan geçiyomu geçmezse,isteyene veririm canlar...

kizlar adres bilgisi girene alt degistirme ortusu varmis hediye kod:merhaba bebek 40 lira da indirimim var isteyen olursa veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…