2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Acaba her kayıt olanan gönderecekler mi alt değiştirme örtüsünü?
Kodum var isteyen olursa vereyim.30 tl PKFCD6C1100

slm kızlar
hayırlı kandiller hepimize allah dualarımızı kabul etsin

alt değiştirme örtüsü eve mi gelecekmiş kızlar yoksa bizmi gidip alacağız ??

kodu girince adres bilgisi kismi vardi adres verdiysen eve gelir canim ama ilk 2000 kisiye diyordu,,indirim ceki almak istemedik sadece hediye icin kodu gonderdim ama indirimde geldi malesef kullanamayacagim

az kaldı bızımde canım benım duzensız sancılarım var bugun sabahtan beri ( iştahımda gerı geldı bı ekmek yedım kahvaltıda:26::26::26::26::26::26:

az kaldı bızımde canım benım duzensız sancılarım var bugun sabahtan beri ( iştahımda gerı geldı bı ekmek yedım kahvaltıda:26::26::26::26::26::26:

bnmde duzensız sancılarım var ve iştahım masallah sureklı yemek yemek ıstıorum dgum habercısımı acaba bnlar

herkese mutlu pazarlar hayırlı kandiller şeker annişler
ben iyiyim şuan ağrım sancım bi sıkıntım yok inş kızım canım ECE'm bu günde bi atraksiyon yapmazda bir gece daha benimle kalır
annemle kardeşim evde son rötüşları yapıyolar bende dolanıyorum ortalıkta öle
hepinizi öpüyorum bugün mübarek gün hamile olarak son günümde heeepinize bol bol dua edicem inş
ara ara girerim ben yine, bide 12 rekat kılınan bi namaz vardı yanlış hatırlamıyosam onuda kılıcam allah izin verirse

merakla beklıoruz cnm ecenn fotolarını haberlı dgmda ıyı oluyo demekkk pat dıe gdıp dgurmuysun hersey hazırlıklı oluyo

Tatlim keçeleri çkale çarşidaki bir tuhafiyeden aldim.20'şer cm kdr aldim 3 renkten toplam 5 tl verdim keçelere,ince cins keçeden aldim.altinada 1 tl'ye ince düz kirmizi tel tac aldim,üzerine konduruverdim iste :)

merhaba kızlar ben de doğum başladığını nasıl anlıcam diye korkuyorum neyse saı annem burda olacak inşalah dokorum da gününden önce gelmez dedi alt muayenede bi bildiği vardır her halde ban da ara ara çok az adet sancısı giriyo şimdilik

kızlar benim göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo... tırnaklarımla hatur hutur kaşıyasım varr... neden olur bu acaba yaa... krem de sürüyorum aslında ama ayyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…