kızlar 125 tl de kullanılmak üzere 50 tl lik indirim kupon kodum var isteyene verebilirim...
alt değiştirme örtüsü eve mi gelecekmiş kızlar yoksa bizmi gidip alacağız ??
yarimcim görüyomusun yine hediye çekleri havada uçuşuyo ve biz alamıyoruz ne yazıkki((
yarimcim hediye kodunu ben alabilirim bugün ebebeğe gidicez kullanırım cnm
verdim tatlım kusura bakma...
Bizde geldik nasılsınız bakalım? Kızlar ben artık doğurmak istiyorum yaaa:))) Geceleri uyku yok sıcak bir taraftan miydem sürekli ekşiyorrr
tabii bu arada el ve ayaklar şişşşşşş:))) Benim kociş yok buğün evde yanlızım(
Hadi yaa üzüldümm şimdinapalım sağlık olsunn cnm tşk ederim yinede. Başka 50tllik indirim kodu verebilecek olan varsa alabilirim
bayanlarrrr ben oncekı gunlerme dondum yha ıstahım acıldı bnm bu arada 80 kıloydum bılıonuzmu 2 hafta onceee((
85 fılan olucam heralde dgrana kadardgunlerımızde var kıloda vermm lazm sutum olması ıcınde yemm lazm napcaz yhaaaaaa offfffffffffffffffffffffff 60 65 lı kılolarıma donmek ıstıorummmmmmmmmm
dogurmakkkkkkkkkk ıstıorummmmmmmmmm[/
benım yoktu ıstsah dun aksam bı acıldı eskı halıme dondum
az kaldı bızımde canım benım duzensız sancılarım var bugun sabahtan beri( iştahımda gerı geldı bı ekmek yedım kahvaltıda:26::26::26::26::26::26:
herkese mutlu pazarlar hayırlı kandiller şeker annişler
ben iyiyim şuan ağrım sancım bi sıkıntım yok inş kızım canım ECE'm bu günde bi atraksiyon yapmazda bir gece daha benimle kalır
annemle kardeşim evde son rötüşları yapıyolar bende dolanıyorum ortalıkta öle
hepinizi öpüyorum bugün mübarek gün hamile olarak son günümde heeepinize bol bol dua edicem inş
ara ara girerim ben yine, bide 12 rekat kılınan bi namaz vardı yanlış hatırlamıyosam onuda kılıcam allah izin verirse
çok güzel canım eline sağlık keçeleri nerden temin ettin ?
canım sağol 2. i aldım bende. bebeğinin umarım böbreklerinde bir sıkıntı çıkmaz Allah başka sıkıntı vermesin canım .
Allah yardımcın olsun canım
aceleci :) Allah yardımcın olun canım az daha beklesin bebiş :)
bencede ilk kez erkelerin bu kadar aceleci oldğunu duyuyorum herkes bana oğlun olacak doğum tarihine 10 gün daha koy dedi erkek bebek geç gelir dedi ama bakalım benimi nasıl olacak. bencede kızlar daha nazlı daha geç gelecek gibi
way anasını yaaa!!!
arkadaş bunların hepsi aynı hee... hepsinin genlerine ortak karakterler aşılanmış ben diyim...
çok şükür tartışma boyutuna ulaşmıyoruz ama bizde de durum çok farklı değil... benim en büyük korkum doğumun nasıl başlayacağı... nasıl anlıycam ben diyorum... geç olmasın anladığımda... bunlar bilmediğimiz için olağan endişeler...sanki herkesin nişanı mı geliyo... herkesin suyumu geliyo... alla alla hepsi ebe kesildi başımıza... mesela benim de ara ara acayip ağrılarım oluyo ve korkuyorum dr gitmek istiyorum ama çaktırmıyorum gitmek istediğimi... anlatıyorum böyle böyle oluyo diyorum nedendir acaba korkuyorum diyorum doğummu başladı acaba diye... ben öyle diyince ses çıkarmıyo bekliyo 10 dk sonra soruyo... sonra diyoki hast gidelim.. neyse gidiyoruz bişi yok dönüyoruz.... 3-5 gün sonra başka bişey oluyo diyelim... ben panikliyorum ya hastaneye gidelimmi hareketler azaldı bişiler saplanıyo kasıklarıma diyorum... yat yat dinlenince geçer... suyun gelmedi kanaman yok bişi olmaz diyo bizim ebe nine...
genleri bozuk bunların güzel kardeşim... hiiiççç takma... sen al koynuna ECE'ni salla kocanı
az kaldı bızımde canım benım duzensız sancılarım var bugun sabahtan beri( iştahımda gerı geldı bı ekmek yedım kahvaltıda:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?