kızlar benim göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo... tırnaklarımla hatur hutur kaşıyasım varr... neden olur bu acaba yaa... krem de sürüyorum aslında ama ayyy...
Kızlar ev konusunda ortada buluştuk ev sahibiyle,aldık oturduğumuz evi işteŞimdi başlasın hazırlıklar...Kendi geceliklerimi falan yıkadım şimdide makinede bebişimin çamaşırlarıı Halılar geldi temizlikten,şimdi koltuklar silinio..Az bişiler kalıo artık doğuma kadar hallederis herşeyi aşkımla
Bu arada kaburga ağrım çok arttı,zaten kalçamdaki sinir ağrısı hep vardı..Dün de gittik bebek arabası baktık ama yine karar veremedik döndük eve:):)Çok seçenek var ama napalım
Şu verdiğiniz faydalı bilgiler çok güsel oluo bu arada,teşekkürlerrr
kızlar benim göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo... tırnaklarımla hatur hutur kaşıyasım varr... neden olur bu acaba yaa... krem de sürüyorum aslında ama ayyy...
benimde öyle canım.hatta birkaç damla beyaz akıntı oluyor gece.bende bilmiyorum annenin vücut yapısının degişmesi nedeniyledir belki.
Bebişimin çamaşırlarını dalinin granül sabunuyla yıkadım lavanta kokulu hafif,renkli beyaz karışık ve 30 derecede yıkadım.baktım hani artık kalıo falan denioya kalmamış,kalsaydı bi durulama daha yapıcaktım.Zaten bi çorba kaşığı koyun dio üzerinde ,iyi oldu gibi geldi,tamamdır dimi sizcede??????
bende beyazları yıkadım çift durulamaya gerek kalmadı mıs gıbı olmus sizinde ellerinize sağlık,buı arada eviniz hayırlı olsun gule gule oturun
kızlar gene indirim kuponu veriyo;125 tlye 50,40 tl şeklinde iki tane kazandım ben;
bakıyım bezde falan geçiyomu geçmezse,isteyene veririm canlar...
kizlar adres bilgisi girene alt degistirme ortusu varmis hediye kod:merhaba bebek 40 lira da indirimim var isteyen olursa veririm
canım benim göğüs uçlarımdada kaşıntı oldu, ben sürekli bebe yağı ve bio oil sürüyorum yumuşak tutmak için,kızlar benim göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo... tırnaklarımla hatur hutur kaşıyasım varr... neden olur bu acaba yaa... krem de sürüyorum aslında ama ayyy...
hayırlı olsun canım yeni evinde mutlu mesut yaşarsınız inş.Kızlar ev konusunda ortada buluştuk ev sahibiyle,aldık oturduğumuz evi işteŞimdi başlasın hazırlıklar...Kendi geceliklerimi falan yıkadım şimdide makinede bebişimin çamaşırlarıı Halılar geldi temizlikten,şimdi koltuklar silinio..Az bişiler kalıo artık doğuma kadar hallederis herşeyi aşkımla
Bu arada kaburga ağrım çok arttı,zaten kalçamdaki sinir ağrısı hep vardı..Dün de gittik bebek arabası baktık ama yine karar veremedik döndük eve:):)Çok seçenek var ama napalım
Şu verdiğiniz faydalı bilgiler çok güsel oluo bu arada,teşekkürlerrr
suzandan haber yok yavf demi?
doğurdumu ki acep
kızlar benim göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo... Tırnaklarımla hatur hutur kaşıyasım varr... Neden olur bu acaba yaa... Krem de sürüyorum aslında ama ayyy...
kızlar merhaba, bugün programı izleyemedim. Eğer elinde indirim kuponu olan varsa kullanmayacak verebilirse sevinirim.
Teşekkürler
biz kızıımla isteriz teyzeleri kullanmadıysanız vermediysenizIzleyemedik programı:26: Ateş ölçer almamız lazımmm
Ben hayırlısyla dogurmak ıstıyorum artık patlamak uzereyım gunler gecmıyo sancı yok belırtı yok. Karnım agzıma gelıyo o kadarkı yukarda hala of :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?