Kızlar ev konusunda ortada buluştuk ev sahibiyle,aldık oturduğumuz evi işteŞimdi başlasın hazırlıklar...Kendi geceliklerimi falan yıkadım şimdide makinede bebişimin çamaşırlarıı Halılar geldi temizlikten,şimdi koltuklar silinio..Az bişiler kalıo artık doğuma kadar hallederis herşeyi aşkımla
Bu arada kaburga ağrım çok arttı,zaten kalçamdaki sinir ağrısı hep vardı..Dün de gittik bebek arabası baktık ama yine karar veremedik döndük eve:):)Çok seçenek var ama napalım
Şu verdiğiniz faydalı bilgiler çok güsel oluo bu arada,teşekkürlerrr
ayyyy
hakkatten aklıma getirdin....
yine pikniğe mikniğe gtmiştir o
hurmaya yoğunlaş...
cok ıyı olmus canm tasınmaktan kurtulmussun gule gule otur evnde saglıkla mutlu ı sekılde
camasırları bn 40 da yıkadım hıc bse olmadı
ınsl normal olucakk ve ben alt ust takım aldım cunku dogum geldıgnde hast..onlugu gıylıyor toparlanıncada degısılıyorrr sonrasında yanı alt ust gıycemmmmmmKIZLAR
Normal doğum yapacaklara soruyorum.Doğum anında giymek için nasıl bir gecelik aldınız.Koyu renkli mi açık renkli mi? Askılı mı kısa kollu mu?
Ben koyu renk ve askılı olsun diyorum ama nasıl olur karar veremedim.Açık renk leke olur.Çok sıcak onun için askılı alayım dedim.Simdi bile giyemiyorum kısa kollu.Karare veremedim ama.
Fikirlerinizi bekliyorum.
kizlarr 40TL Indirim kodu : PKFC4458100 isteyen kullansin,insallah bir ise yarar :)
oh sefan olsun çok iyi yapmışsın canım :)Kızlaaaaaaaaa
nasılsınıııııııızzzzz
biz yine bi çılgınlık yaptıııııııııkkkkk
bugün otel ayarlayıp Kuşadası'na geldiiiiikk
bütün gün yüzdümmmmmmm
mükemmeldi
aksam yemeğine kadar
demek ki bu haftada da yüzülwbiliyormuş
aksam yemeğinden sonra da gezdik tozduk
simdi otel odasına geldik
yarın da deniz kum güneşşşşşş
öptüm hepinizi
görüşürüüüüüüüzzzzzz
walla ende devamlı geziyorum gören otur artık yolda doğuracaksın diyor :)nasılsınız kızlar? biz yine yoğun günler geçirdik...çarşamba annemle mantı yaptık buzluğa attık. cuma eşimin arkadaşları yemeğe geldi, önceden çağıramıyodu ya annemin varlığı eşimin işine yaradı. dün de yine pikniğe gittik eşimin isteğiyle. beni gören şaşırıyordur karnı burnunda ne işi var piknikte diye :)) ama artık 40.haftaya başlıyoruz ve bu haftayı inşallah dingin sakin böyle evde geçirmek istiyorum... çünkü artık doğuma 8 gün kaldı diyo aşağıdaki takvim :)) Allah bilir tabi...
graf'cım inşallah bebeğin de sen de iyisinizdir... Allah hayırla bize de nasip etsin...
horul horul uyuduğum için izleyemedim :)günaydın kızlar
İyi pazar.Kandiliniz mübarek olsun.Allah hepoimize yardım etsin.mübarek günlerdeyiz.kolayca doğuralım.Sağlıkla kavuşalım ınsallah bebişlere.Bugun Merhaba bebeğim programını unutmayın.Hediye vereceklermiş.12:45 Show tv
aynen canım bende seninleyim neslihan 65 ile başladım evlendiğim zaman 60 k idim :) şimdi bende 80 oldum hatta geçtim bu gidişle 85 ile bitireceğim günler geçtikçe kilo alıyorum sırf kilo almamak için doğsun oğlum artık salıdan sonra doğsun istiyorum doktorumuz salı gelecek izinden çünkü :)bayanlarrrr ben oncekı gunlerme dondum yha ıstahım acıldı bnm bu arada 80 kıloydum bılıonuzmu 2 hafta onceee((
85 fılan olucam heralde dgrana kadardgunlerımızde var kıloda vermm lazm sutum olması ıcınde yemm lazm napcaz yhaaaaaa offfffffffffffffffffffffff 60 65 lı kılolarıma donmek ıstıorummmmmmmmmm
dogurmakkkkkkkkkk ıstıorummmmmmmmmm
bişey olmaz canım bende 30 da yıkadım ütüledim sonuçta kirli değiller ki ilk kez kullanılacağı için fabrika tozu vs var bişey olmaz.Teşekkür ederimBenim çekincem sadece 30 derecede yıkadımya o acaba daha mı yüksekte yıkamak gerekiodu,,Ama sirkeyle karbonatta koydum biraz ,,olmuştur ya,,güle güle sağlıkla giysin bebişlerimizz
walla canım ben doğuma girerken etek giyeceğim gecelik yanıma alacağım ki odaya geçince giyeyim doğumdan sonra odaya gelip devamlı alttan bakıyorlar ya kolay olsun diye. ama doğuma girerken küçük bi çanta yaptım içine 4 orkid etek koydum.sancı başlayınca etek gibip gideceğim o anda doğum hanede su gelir üstüm batar diyede etek aldım yanıma. çünkü doğum yapan arkadaşlarım farklı farklı şeyler dedi. birisi sancım geldi önce su vs gelmedi doktora gittik başlamış doğum dedi beni orada bekletmeye başladılar açılma olsun diye beklerken suyum geldi üstüm başım battı su geldikten hemen sonrada doğum başlamadı keşke yedek bişey alsaydım yanıma dedi. diğer arkadaşım ise benim önce evse suyum geldi hemen orkid koydum doktora gittim orda beklerken açılma olmasını yanıma orkid almıştım su geldikçe değiştirdim dedi ama su çok gelirde orkid tutmazsa bilemem o uüzden yanıma almayı düşünüyorum benKIZLAR
Normal doğum yapacaklara soruyorum.Doğum anında giymek için nasıl bir gecelik aldınız.Koyu renkli mi açık renkli mi? Askılı mı kısa kollu mu?
Ben koyu renk ve askılı olsun diyorum ama nasıl olur karar veremedim.Açık renk leke olur.Çok sıcak onun için askılı alayım dedim.Simdi bile giyemiyorum kısa kollu.Karare veremedim ama.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Doğumlar başladı.. Herkes ne kadar da heyecanlı, ben de dahil:)Biri doğum yaptım yada şu gün yapıcam dediğin de içim cıızz edioo,sıra bana hiç gelmiycek gibiydi ama yok benimki de içerde kalmıycak galibaa,hıçkırıklı oğlum benimmmÇıksa da sağlıkla görsek kimmiş aylardır bu karnımda pıt pıt habire hıçkıran bebiş
katılıyorummpozitif doğum hikayeleri okuyarak
bide aklın yolu bir yani adı üstünde normal doğum... birinde ameliyat oluyosun diğernde doğal yollardan bebeğine kavuşuyossun... doğumun her türlüsü zor bu kabullenilesi bi gerçek... ama ben hep şu mantıkla ilerledim... acıyı doğum öncesinde çekmeyi tercih edip sonrasında kendimi bebeğime adamak istiyorum (Allah'ım nasip eder inşallah)... sezeryan olursa doğuma kadar tüm süreç çok kolay sonrasında ise; 1 saat bile olsa (ki; biçok sezeryan sonrası 1-2 gün bebekle ilgilenmek çok zor) bebeğinden ayrı kalıcak olmak, yada ayrı kalmak da değil de bunun adı, kendi canınla uğraşırken canının canıyla ilgilenemiyo olmak çok yıpratıcı olsagerek... ikisi de zor yani; birinin zorluğu doğum anına kadar, diğerinin zorluğu doğum sonrası... tercih senin
ama en doğrusu hepimiz için hayırlı olanı...
o stres ostamını bende bılırım esımle ılk ve son kafgamız dr tedevısı sırasında olmsutu cok dolmustuk senı ıı anlıyrum ınsl kı sızın sonunda gusel olucakk cnmeşimle tartıştık az önce
pooffff!!
ikimizde stresliyiz anlıyorum onuda ama öle saçma konuşuyoki bazen insanı çileden çıkarıyor
tv izliyoruz hep beraber, anneme dedimki karnımda bi ağrı dolaşıyor gaz sancısı gibi 1-2 saattir. annemde durup durupmu oluyor devamlımı ağrıyor dedi durup durup oluyor dedim annemde şüphelendim şimdi sancıların başlamış olmasın dedi. konuşma bu işte.
vayyy annem beni neden durduk yere strese sokuyormuş olmayan bişeyi varmış gibi hissettiriyormuş bana.
ya dedim varsa vardır yoksa yoktur daha önce bilmediğim bir sancı olucak, eğer varsa öle birşey bunu anlayabilmek için nasıl birşey olduğunu sormamın ne sakıncası var?
yok efendim öle birşey olamazmış sancım yokmuş benim, daha nişanımda gelmemiş ben tetikliyomuşum böle yaparak
ayy neler saydırdı dakikada, ya dedim merak etme sen gece birşey olursa ben ambulansı ararım seni rahatsız etmem.
ooouuvvv dahada köpürdü ben onun içinmi diyorum hastanede dr. yok haftasonu asistanlar kurt gibi bekliyodur orda,
doğurmanın zamanımı şimdi diyor
hay allahım dedimbu çocuk doktor hastane dinlermi ne benim dememle ne senin demenle olur ne zaman isterse o zaman gelicek pazt.ye kadar beklemezse benim yapabileceğim ne varki? tıpıi tıpış gidicez
yani gerginliğini anlıyorumda beni böyle daha fazla strese sokuyor yaaa
rabbim bana sabır ve kuvvet versin
işim zor, zor anacım
afıyet olsun bnm de komsular gıtırıyor kokmustur canın ıstemıstır dıye dogalll dogalllllllllllllllgünaydın canlar bizde dün bahçeye gittik dalından taze meyveler yedik ama gece 11 den sonra benşim ağrılarım iyice arttı adet ağrısı gibi karnım belim çok ağrıdı hatta ayaklarıma vurdu ağrı en sonunda ilk defa acile gittim (hiç sevmem acilleri) doğumhanede nst ye bağladılar yarım saatten fazla durdum ağrım çok azda olsa çıktı ama idrar yolu enfeksiyonundan olabileceğini söylediler bakalım cuma doktor muayenesi var o zaman öğreneceğiz...
amın canım sende ınsllslm kızlar
hayırlı kandiller hepimize allah dualarımızı kabul etsin
suzandan haber yok yavf demi?
doğurdumu ki acep
ayyyy
hakkatten aklıma getirdin....
yine pikniğe mikniğe gtmiştir o
yok kıs evdeyım hep yogunluk var ustumde sımdı kv ali dagına gıttıler(fazılet bılıryollarda dogurcak en sonunda
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
Öyle oldu gerçekten o kadar rahatladımki..
O zaman tamamdır ya benim çamaşırlar da olmuştur ,kurusun da mini mini ütüliim bide onlarıı
Zamanlar ne cabuk geciyo kizlar yaa bende 2 gundur hastanedeyim daha 35+3 benim sipam ama gelmeye kalkti erkenden söle soyleyeyim iki gundur hareketleri azalmisti endiselendim dr gittik birde baktik ki dogmaya calisiyo supacigim :) hastanede serum ilac derken ins iki hafta daha tutmaya calisicaz dedi size dicegim adet sancisi gibi hissederseni ve hareketleri azaldiysa dikkat edin :)
canım hangi sitede bu kaçırmışım ben olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?