2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hayırlı olsun canım yeni evinde mutlu mesut yaşarsınız inş. :81:
işlerini yaparken ceryanda kalmamaya dikkat et, benim sırt ağrım devamlı ceryandanmış senin haftanda çok oldu ben ağırlıktan sanıyodum dikkat edince bi kaç güne geçmişti[/QUOTE]

İnşallah canım saol,Allah hepimizin gönlüne göre versin,hepimizin dualarını kabul etsin.
Cereyan konusunda hep titizim çünkü dediğin gibi saçma sapan ağrılara sebeb oluo,teşekkür ederim beni düşündüğün için

cok ıyı olmus canm tasınmaktan kurtulmussun gule gule otur evnde saglıkla mutlu ı sekılde

camasırları bn 40 da yıkadım hıc bse olmadı

hurmaya yoğunlaş...

Onu da yapıyorum ama yok anacım bebısm yerını cok sevdı heralde. Aksam dogurana kadar yurumeyı dusunuyorum
Daha 2 hafta var ama ben duramıyorum ıste sabırszlanyorum 8 ay gectı bu gunler durdu sankı.. Allah hayırlı kolay dogumlar versn hepımıze

cok ıyı olmus canm tasınmaktan kurtulmussun gule gule otur evnde saglıkla mutlu ı sekılde

camasırları bn 40 da yıkadım hıc bse olmadı

Öyle oldu gerçekten o kadar rahatladımki..
O zaman tamamdır ya benim çamaşırlar da olmuştur ,kurusun da mini mini ütüliim bide onlarıı

Doğumlar başladı.. Herkes ne kadar da heyecanlı, ben de dahil:)Biri doğum yaptım yada şu gün yapıcam dediğin de içim cıızz edioo,sıra bana hiç gelmiycek gibiydi ama yok benimki de içerde kalmıycak galibaa,hıçkırıklı oğlum benimmmÇıksa da sağlıkla görsek kimmiş aylardır bu karnımda pıt pıt habire hıçkıran bebiş

Canım 40tllik kuponkodunu mesaj attim sana ,kullanablrsn cnm,
Eger olurda kullanmicaksan buraya yaz da baska arkadaslar kullansin cnm )))
Hayrini gor )

KIZLAR
Normal doğum yapacaklara soruyorum.Doğum anında giymek için nasıl bir gecelik aldınız.Koyu renkli mi açık renkli mi? Askılı mı kısa kollu mu?
Ben koyu renk ve askılı olsun diyorum ama nasıl olur karar veremedim.Açık renk leke olur.Çok sıcak onun için askılı alayım dedim.Simdi bile giyemiyorum kısa kollu.Karare veremedim ama.
Fikirlerinizi bekliyorum.

hayırlı kandıllerrr----
herkezlere ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrr ben cok yorgun bıtkın bır haldeyım nedenseehıc enerjık degılımm
uyku halım var hepp sabah bel agrısı ıle uyandımm kı acayıp kotuyduuu sonra oglen yuruyuse cıktık ark..ilee 1 st geldım ve sıcakcıkkkk bır duşa girdimmmmmmmmmm o ka ı geldı ve gene uykum geldıı paşam ıı sukur ve akıntı rengım sarı renge dondu artık (bırısı nısanın sarı olabılırcegını solemıstıı )ama sumuksu degıll kv dr bır gıdın sancılara baktrın dıyor bense red dedıyorummm sıddetlensın sonraaa

sımdı yemek yedık eşimi ikna ettım besıgımızı kuruyorr bol sabırla puzzle gıbı cunku besıkk geceye ancak bıter gıbı aksamada ark..eşi ıcın dogum gunu pastası yapmıs cagırdı dedım agrım olmaz sa gelırızz esıme dedım sen kur ara verdıgınde gıder gelırız cay ıcmeyeee

öle ıstee sımdılık bızde dogum yokk

ınsl normal olucakk ve ben alt ust takım aldım cunku dogum geldıgnde hast..onlugu gıylıyor toparlanıncada degısılıyorrr sonrasında yanı alt ust gıycemmmmmm

oh sefan olsun çok iyi yapmışsın canım :)

walla ende devamlı geziyorum gören otur artık yolda doğuracaksın diyor :)

horul horul uyuduğum için izleyemedim :)

aynen canım bende seninleyim neslihan 65 ile başladım evlendiğim zaman 60 k idim :) şimdi bende 80 oldum hatta geçtim bu gidişle 85 ile bitireceğim günler geçtikçe kilo alıyorum sırf kilo almamak için doğsun oğlum artık salıdan sonra doğsun istiyorum doktorumuz salı gelecek izinden çünkü :)

Teşekkür ederimBenim çekincem sadece 30 derecede yıkadımya o acaba daha mı yüksekte yıkamak gerekiodu,,Ama sirkeyle karbonatta koydum biraz ,,olmuştur ya,,güle güle sağlıkla giysin bebişlerimizz
bişey olmaz canım bende 30 da yıkadım ütüledim sonuçta kirli değiller ki ilk kez kullanılacağı için fabrika tozu vs var bişey olmaz.

walla canım ben doğuma girerken etek giyeceğim gecelik yanıma alacağım ki odaya geçince giyeyim doğumdan sonra odaya gelip devamlı alttan bakıyorlar ya kolay olsun diye. ama doğuma girerken küçük bi çanta yaptım içine 4 orkid etek koydum.sancı başlayınca etek gibip gideceğim o anda doğum hanede su gelir üstüm batar diyede etek aldım yanıma. çünkü doğum yapan arkadaşlarım farklı farklı şeyler dedi. birisi sancım geldi önce su vs gelmedi doktora gittik başlamış doğum dedi beni orada bekletmeye başladılar açılma olsun diye beklerken suyum geldi üstüm başım battı su geldikten hemen sonrada doğum başlamadı keşke yedek bişey alsaydım yanıma dedi. diğer arkadaşım ise benim önce evse suyum geldi hemen orkid koydum doktora gittim orda beklerken açılma olmasını yanıma orkid almıştım su geldikçe değiştirdim dedi ama su çok gelirde orkid tutmazsa bilemem o uüzden yanıma almayı düşünüyorum ben

onlar bızım meleklerımız yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

katılıyorumm

o stres ostamını bende bılırım esımle ılk ve son kafgamız dr tedevısı sırasında olmsutu cok dolmustuk senı ıı anlıyrum ınsl kı sızın sonunda gusel olucakk cnm
afıyet olsun bnm de komsular gıtırıyor kokmustur canın ıstemıstır dıye dogalll dogalllllllllllllllcatlıcam ama yınede meyveye hyr dememmmmmmmmmmm
slm kızlar
hayırlı kandiller hepimize allah dualarımızı kabul etsin
amın canım sende ınsll

suzandan haber yok yavf demi?
doğurdumu ki acep

ayyyy
hakkatten aklıma getirdin....
yine pikniğe mikniğe gtmiştir o

yollarda dogurcak en sonunda
yok kıs evdeyım hep yogunluk var ustumde sımdı kv ali dagına gıttıler(fazılet bılır)
ama ben gıtmedımm

suzancım

senn yıne 10 kalmısss bnm 27 gun dıoo (( poffff agrılarım ve bu tembellıkk oldukca hemn dgsun ıstıorum eskı hayatıma donmek ıstıorum oğluşmla vakıt gecrmek ıstıorum pofff

Ay uykulu uykulu geçmişi okurkan birdeb bire gözlerim açıldı Anaaam doğurmuşundur bugün ya geç kaldım inşallah kendi sancınla doğurmuşundur canım. Allah yardımcın olsun ve bebişini analı babalı sağlıklı buyütmek nasip olsun Darısı bizim başımıza

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin zamanında sağlıklı dünyaya gelir
Ay kızlar ya artık doğuruyoruz dua edelim hepimiz bir avazda kolaylıkla bebişlerimizi doğuralım ve güle güle buyütalım inşallah

kızlar bebeğimin hareketleri çok çok azaldı acile gitsem mi içim rahat etmedi bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…