2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bu kampanya kodları bez'dede geçiyormuş;
4paket prima aldım bide ıslak mendil ekledim 125 tl dolsun diye,sonra promosyon kodunu girdim ama bunları yaparken kesin bezde indirim olmaz diyodum,bi baktım 80 tl ye düşüverdi alışverişim,bende hemen bez stoğuma ekleme yaptım :)))

ay pırasalarım benim

bizde bu hafta başlıcaz inşş

cnm allah yardımcın olsun :18:

bende dalan roxy aldım ne kadar kullansam diye düşünüyordum sağol cnm ben baby prog.da yıkıcam

kızlar bu yazıyı mutlaka okumanızı tavsiye ederim ben okudum ve çok etkilendim begendim.
RABBİM OL.DEDİMİ.OLDURANDIR! « helalderman

ay varya iyileşince o dr u dövmeye giderdim hiç olmadı eşimi salardım üstüne

gt tatlm sennkıde gelmeye kalklmıstır belkıde hmde ıcın rahatlar

:18:

kızlar 30 tl lik indirim kuponum var e-bebekten
PK73F875100

Kizlar benim de kuponum var 40 tl. Gecen hafta ben bi arkadasimizinkini kullanmistim bugun de biriniz benimkini kullanin PK8B225B100

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

Biz geldikkkkkk
Akşam gece 02.00ya kadar gezince sahilde,orda burda bugün 11.00a kadar
uyumuşuz Dün alışveriş yaptık babamıza,bana ve eve Duru hanıma yok Harika bir kahvaltının ardından sitenin havuzuna gidip
güneşlendik.Babamızzzz yüzdü biz ayaklarımızı sokmak ile yetindik
Babamız bir ara nikaha gitti biz havuzda gelemsini bekledik mamacıkalr alığ havuz sEfası yaptık
Çok güzel bir pazar geçirdikkkEve geldik eşimle işlerimiz vardı ev içinde onları hallettik
Şimdi de dinleniyoruz.Geçmişi okuyayım ben geliyorummmm

kizlarr 40TL Indirim kodu : PKFC4458100 isteyen kullansin,insallah bir ise yarar :)

Ben kullandim cok tesekkur ederim :)

Bu arada bastan beri takip etmekteyim yazmak bugune kismetmis. Allah bu mubarek gunde hepimize kolay dogum, hayirli evlat nasip etsin. Amin. Hayirli kandiller.

Çok teşekkür ederim teyzesiiii.Bu enerjim umarım kızçem doğduktan sonra da devam eder

Ben hayırlısyla dogurmak ıstıyorum artık patlamak uzereyım gunler gecmıyo sancı yok belırtı yok. Karnım agzıma gelıyo o kadarkı yukarda hala of :/

benim karnımda bayagı aşağı indi doğum pozisyonuna dönmüş ama bu kezde oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum kasıklarım agrıyor sancılarım var karnım çok geriliyor, acaba doğum yakın mı?benimde gögüsümün atındaydı iç çamaşırı takamıyordum nefes alamıyordum.inş bebiş aşagı iner seninde.bol bol su iç karnına masaj yap yağla.bana çok faydası olmuştu arada bir oğlumlada ilğilenip konuşuyorum.bu da etkili oldu.ama şimdi sevinemiyorum sezeryan riskim var yok çatım darmış falan filan.neredeyse ben doğum yapmaktan bile vazgeçtim offf.dua ediyorum hayırlısı olsun.

çok sıcak ist yaaa oturduğum yerde şıpır şıpır yüzmek istiyorum ben

KIzlar ben de de40 tllik indirim kuponu var.
PK023EB6100 ben kullanmayacağım
Bu arada babamız mutfakta yemek hazırlıyormuş ona bakalım
dedik.Birden alt tarafa bir sancı.Aslında sancı mı desem tekme mi
yoksa yarılma mı desem anlamadım:18::18::44::44::44::44:
Tuhaf bir şeydi....bİr deee dünden beri yediklerim ağzıma geliyor
acı acı:26::26::26:O kadar çağrıdan sonra gelecek mi benim hıçkırığı bol
enerjisi yüksek kızçem:18::18:

Birşey sormak istiyorum zeytinyağı ile masaj yapmaya başlayan var mı?
Sanki böyle birşey geçmişti bir zamanlar:26::26:

berat kandılın senn de kutlu mutlu saglıklı neselı olsnnn cnm yha vallahı ne gusel yazıosun

ohhh ne guzel bı hafta sonu gecrmıssın hep mutlu ol cnm :))))

bnde esımı durtukluoyorum gdelım dıe ama pufffff denıze grsek bse olmaz heralde yhaa

bde catlaklarımı yakmak ıstıorum esmerlesınce bellı olmaz belkımmmmmmmm

suzan böle uzun süre yazmayınca heran herşey olmuş olabilir die düşünüyorum valla
o ali dağı var ya uzaktan hep iki adet memeye benzetmişimdir

kızlar kuaföre gittim saçlarımı ördürücektim kapanmış yaa sinir oldum evde kendim düzleştiricem şimdi mecburen
şimdi bahçeye iniyoruz termosla çay demledik
ben çok heyecanlıyım yaaa hem korkuyorum fena biçimde, hem tedirginim, meraktayım, çok karışık duygularım allahım yaa
böyle belli olunca vakti saati, pek bi farklı oluyomuş gerçekten:18:
bu mübarek gecede rabbim hepimize yavrularımızada güç kuvvet versin, benim yavrumada şifa versin inş.
hepiniz dualarımda olacaksınız bu gece.
anı defteri tutmayı çok istemiştim ama güzel günler yaşadım diyemem, için için hep stresliydim biliyosunuz, ama en son gecemizde kızıma bir mektup yazıcam inş
bahçeden gelince konuşuruz yine hepiniz öpüldünüz eeeeennnn güzeellllllll annişleeeeerrrr

Denizde birşey olmaz yavrum ben havuza girmedim o kadar bekledim biraz daha
beklerim vicdan yaptım resmen
Umarım gidersiniz denize rahatlarsın az da olsa

nereye masaj yapılıyor canım ohh ne güzel eşin yemek yapıyor benimkisi çay demler sadece

yarın erkenden gidersin kuaföre canım ohh miss bahçede oturmak ne güzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…