kızlar bebeğimin hareketleri çok çok azaldı acile gitsem mi içim rahat etmedi bi türlü
Bebeğiniz
Bebeğiniz iyice büyüdü. Yaklaşık 3 kg. ve 49 cm., bir pırasa uzunluğunda. Cilt dökülmesi- vernixin korunması ve tüy gibi fetal
Belirtiler
emzirmek can yakar mı?
Meme vermek bebeğiniz için en doğal beslenme biçimi de olsa bu olayın kolay olduğu anlamına gelmez. Pek çok kadın için emzirme ilk başta can yakar. Ama zamanla alışacaksınız
Kızlar ev konusunda ortada buluştuk ev sahibiyle,aldık oturduğumuz evi işteŞimdi başlasın hazırlıklar...Kendi geceliklerimi falan yıkadım şimdide makinede bebişimin çamaşırlarıı Halılar geldi temizlikten,şimdi koltuklar silinio..Az bişiler kalıo artık doğuma kadar hallederis herşeyi aşkımla
Bu arada kaburga ağrım çok arttı,zaten kalçamdaki sinir ağrısı hep vardı..Dün de gittik bebek arabası baktık ama yine karar veremedik döndük eve:):)Çok seçenek var ama napalım
Şu verdiğiniz faydalı bilgiler çok güsel oluo bu arada,teşekkürlerrr
uzun bir aradan sonra hepinize merabalar girmeyeli bayağ uzun oldu ama hep aklımdasınız çok merak ediyorum acaba doğuranlar oldumu diye bendede sancılar başladı arada yoklayıp duruyor bu hafta büyük ihtimal doğum yapabilirim allah hepimizin yardımcısı olsun
Bebişimin çamaşırlarını dalinin granül sabunuyla yıkadım lavanta kokulu hafif,renkli beyaz karışık ve 30 derecede yıkadım.baktım hani artık kalıo falan denioya kalmamış,kalsaydı bi durulama daha yapıcaktım.Zaten bi çorba kaşığı koyun dio üzerinde ,iyi oldu gibi geldi,tamamdır dimi sizcede??????
kızlar bu yazıyı mutlaka okumanızı tavsiye ederim ben okudum ve çok etkilendim begendim.
RABBİM OL.DEDİMİ.OLDURANDIR! « helalderman
gt tatlm sennkıde gelmeye kalklmıstır belkıde hmde ıcın rahatlar
kızlar bebeğimin hareketleri çok çok azaldı acile gitsem mi içim rahat etmedi bi türlü
kizlarr 40TL Indirim kodu : PKFC4458100 isteyen kullansin,insallah bir ise yarar :)
Ksophie ve bebo
Sayılı günler kalmış ohhhhCumaya ne varki,Allah kolaylıklar versin size..
Bi arkadaşında doğumu çarşambaymış ona da allah kolaylık versinn
Suzann
Ve beklenen bebiş geliooooooo....Allah sanada kolaylık versin,Ki bende çok kolay doğurcaanı hissediorum,içimizde kendini en çok hazırlayan sensin belkidee,maşallah sana
Paradoks
Bak ecen ne kadar söz dinlio annesi iki gün iki gün derkenn beklio vallaAllahım bu zor günlerini göz açıp kapayana kadar geçirsinn
Dört gözle haberlerinizi beklioruss,,İş ciddiye binio vallaa Allah herkesin yardımcısı olsunn
Evasude kızının herşeyi dört dörtlük oldu,ne kadar güsel hazırlandın sen maşallah,allah içindeki o güsel enerjiyi daim etsin canımmmİçinin tatlılığı yüzüne de yaptıklarına da yansıo,maşallah sana da kızınadaa
Ben hayırlısyla dogurmak ıstıyorum artık patlamak uzereyım gunler gecmıyo sancı yok belırtı yok. Karnım agzıma gelıyo o kadarkı yukarda hala of :/
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...
Biz geldikkkkkk
Akşam gece 02.00ya kadar gezince sahilde,orda burda bugün 11.00a kadar
uyumuşuz Dün alışveriş yaptık babamıza,bana ve eveDuru hanıma yok Harika bir kahvaltının ardından sitenin havuzuna gidip
güneşlendik.Babamızzzz yüzdü biz ayaklarımızı sokmak ile yetindik
Babamız bir ara nikaha gitti biz havuzda gelemsini bekledik mamacıkalr alığ havuz sEfası yaptık
Çok güzel bir pazar geçirdikkkEve geldik eşimle işlerimiz vardı ev içinde onları hallettik
Şimdi de dinleniyoruz.Geçmişi okuyayım ben geliyorummmm
berat kandılın senn de kutlu mutlu saglıklı neselı olsnnn cnm yha vallahı ne gusel yazıosun
ohhh ne guzel bı hafta sonu gecrmıssın hep mutlu ol cnm :))))
bnde esımı durtukluoyorum gdelım dıe ama pufffff denıze grsek bse olmaz heralde yhaa
bde catlaklarımı yakmak ıstıorum esmerlesınce bellı olmaz belkımmmmmmmm
KIzlar ben de de40 tllik indirim kuponu var.
PK023EB6100 ben kullanmayacağım
Bu arada babamız mutfakta yemek hazırlıyormuş ona bakalım
dedik.Birden alt tarafa bir sancı.Aslında sancı mı desem tekme mi
yoksa yarılma mı desem anlamadım:18::18::44::44::44::44:
Tuhaf bir şeydi....bİr deee dünden beri yediklerim ağzıma geliyor
acı acı:26::26::26:O kadar çağrıdan sonra gelecek mi benim hıçkırığı bol
enerjisi yüksek kızçem:18::18:
Birşey sormak istiyorum zeytinyağı ile masaj yapmaya başlayan var mı?
Sanki böyle birşey geçmişti bir zamanlar:26::26:
suzan böle uzun süre yazmayınca heran herşey olmuş olabilir die düşünüyorum valla
o ali dağı var ya uzaktan hep iki adet memeye benzetmişimdir
kızlar kuaföre gittim saçlarımı ördürücektim kapanmış yaa sinir oldum evde kendim düzleştiricem şimdi mecburen
şimdi bahçeye iniyoruz termosla çay demledik
ben çok heyecanlıyım yaaa hem korkuyorum fena biçimde, hem tedirginim, meraktayım, çok karışık duygularım allahım yaa
böyle belli olunca vakti saati, pek bi farklı oluyomuş gerçekten:18:
bu mübarek gecede rabbim hepimize yavrularımızada güç kuvvet versin, benim yavrumada şifa versin inş.
hepiniz dualarımda olacaksınız bu gece.
anı defteri tutmayı çok istemiştim ama güzel günler yaşadım diyemem, için için hep stresliydim biliyosunuz, ama en son gecemizde kızıma bir mektup yazıcam inş
bahçeden gelince konuşuruz yine hepiniz öpüldünüz eeeeennnn güzeellllllll annişleeeeerrrr
Denizde birşey olmaz yavrum ben havuza girmedim o kadar bekledim biraz daha
beklerim vicdan yaptım resmen
Umarım gidersiniz denize rahatlarsın az da olsa
duygu somurusu yapım azıcık daha 2 gunlugune kacsak yeter dı yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?