benimkine duygu sömürüsüde geçmiyo yaww olmaz diyoben denize girince güneş göreyim çillerim çoğalıyor yanmıyorum yaw kızarıyorum sadece okadar oda geçiyo
benim karnımda bayagı aşağı indi doğum pozisyonuna dönmüş ama bu kezde oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum kasıklarım agrıyor sancılarım var karnım çok geriliyor, acaba doğum yakın mı?benimde gögüsümün atındaydı iç çamaşırı takamıyordum nefes alamıyordum.inş bebiş aşagı iner seninde.bol bol su iç karnına masaj yap yağla.bana çok faydası olmuştu arada bir oğlumlada ilğilenip konuşuyorum.bu da etkili oldu.ama şimdi sevinemiyorum sezeryan riskim var yok çatım darmış falan filan.neredeyse ben doğum yapmaktan bile vazgeçtim offf.dua ediyorum hayırlısı olsun.
selam kızlar ebebek kodum var kullanamadım. 50 tl. pk55368e100 inş bi ihtiyacını görür bebişlerinizin.
Canım 40tllik kuponkodunu mesaj attim sana ,kullanablrsn cnm,
Eger olurda kullanmicaksan buraya yaz da baska arkadaslar kullansin cnm)))
Hayrini gor)
suzan böle uzun süre yazmayınca heran herşey olmuş olabilir die düşünüyorum valla
o ali dağı var ya uzaktan hep iki adet memeye benzetmişimdir
kızlar kuaföre gittim saçlarımı ördürücektim kapanmış yaa sinir oldum evde kendim düzleştiricem şimdi mecburen
şimdi bahçeye iniyoruz termosla çay demledik
ben çok heyecanlıyım yaaa hem korkuyorum fena biçimde, hem tedirginim, meraktayım, çok karışık duygularım allahım yaa
böyle belli olunca vakti saati, pek bi farklı oluyomuş gerçekten:18:
bu mübarek gecede rabbim hepimize yavrularımızada güç kuvvet versin, benim yavrumada şifa versin inş.
hepiniz dualarımda olacaksınız bu gece.
anı defteri tutmayı çok istemiştim ama güzel günler yaşadım diyemem, için için hep stresliydim biliyosunuz, ama en son gecemizde kızıma bir mektup yazıcam inş
bahçeden gelince konuşuruz yine hepiniz öpüldünüz eeeeennnn güzeellllllll annişleeeeerrrr
hastane ve evde dağıtmak üzere sabunlu ve porselen figürlü bebek şekerlerimizi yaptırmıştık... bide yanında çikolatamı versek ne yapsak diye düşünürken dün akşam instagramda ne gördüm bilin bakalım... butik pasta ve kurabiye işiyle ilgilenen arkadaşım, kızımız AYLİZ için misler gibi değişik değişik kurabiyeler hazırlamış... bize de sürpriz oldu... çok sevindik... resimi sizinle paylaşamıyorum çünkü indiremedim bi türlü telefonuma... ama elime geçtiği gün (e tabi doğumdan önce mümkün değil) sizinle paylaşıcam...duygu teyzemize teşekkürler işte indirmeyi becerebildim
Eki Görüntüle 741711 Eki Görüntüle 741712
Kızlar, 2 gün sonra sezeryanım var. humana still tea aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım emin değilim. bilgisi olan var mı?
hastane ve evde dağıtmak üzere sabunlu ve porselen figürlü bebek şekerlerimizi yaptırmıştık... bide yanında çikolatamı versek ne yapsak diye düşünürken dün akşam instagramda ne gördüm bilin bakalım... butik pasta ve kurabiye işiyle ilgilenen arkadaşım, kızımız AYLİZ için misler gibi değişik değişik kurabiyeler hazırlamış... bize de sürpriz oldu... çok sevindik... resimi sizinle paylaşamıyorum çünkü indiremedim bi türlü telefonuma... ama elime geçtiği gün (e tabi doğumdan önce mümkün değil) sizinle paylaşıcam...duygu teyzemize teşekkürler işte indirmeyi becerebildim
Eki Görüntüle 741711 Eki Görüntüle 741712
böyle arkadaş her kese lazım yaaahuuuçok güzeller miş
Ben kullandim cok tesekkur ederim :)
Bu arada bastan beri takip etmekteyim yazmak bugune kismetmis. Allah bu mubarek gunde hepimize kolay dogum, hayirli evlat nasip etsin. Amin. Hayirli kandiller.
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?