2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benimkine duygu sömürüsüde geçmiyo yaww olmaz diyo ben denize girince güneş göreyim çillerim çoğalıyor yanmıyorum yaw kızarıyorum sadece okadar oda geçiyo

bızmkı vakıt bulsa gtrcekte :))) bıraksın 2 gunlugune ısı oyuzden duygu somurusu yapıorum :))) ben yanıorum zaten esmerım bırazdaha yanmaya ıhtıyacım var cunku kışın beyazlıorum

çatlaklarım ıcın ıstıorum bırazda yha esmerlesırsem gecer belkım

Hu huuuuuuuu
bi geldiiiiiikkkk
Kuşadası'ndan evimize ddöndük
o kadar yüzmeye gezmeye tozmaya ne bi sancı ne bi atraksiyon ...
bu kız yerinden gayet memnun
cukmaya niyeti yokkkkk
neyse kazasız belasız geldim ya yyeter
yarın cok işimiz var
bakanlığa gidip tayin isticez, dogum izni sonrası istanbul a yerleşiyoruz..
Bütüngün eşimle evrak kağıt kürek dolaşacak gibime geliyo
herkese öpücükler ...
ben yokken doğurmayın

ooyyy... sırtım koptu resmen yahu...
babamız camiye gitti bizde oturduk bugün aldığımız yufkalardan sigara böreği sardık... hemencik attık buzluğa... hiç düşünmüyodum bişiler yapıp buzluğa atmayı ama boş oturmıyım bi işe yarıyım dedim... biri geldiğinde çayın yanına koymaya bişey olur en azından... yarın kendimi iyi hissedersem, bide poğaça yapıp atmayı planlıyorum kısmet olursa... bi de yarın kuaföre gidiyip son kez şu ağda olayını hallediyim diyorum... ağda - manikür - pedikür akşama kadar çıkamam herhalde kuaförden sonra da başlayalım kızımızı beklemeye... ayy bi acayip psikolojim bu akşam nedenki acaba?... geldim gelicem diyo sanki öyle hissediyorum ama vücudumda öyle ciddi hissettiğim bişi yok gibi... hani sanki rutin ağrılar işte:18:

Senın bya erken ınmıs desene ya..
Bana da ebe catın bıraz basık dedı ama normal dusunuyorz bkalım.
Dedklerıne gore senın dogum yakın gbı ama sezryan olacaksan kendnı yormamaya bak canım daha erken nolur nolmaz

hastane ve evde dağıtmak üzere sabunlu ve porselen figürlü bebek şekerlerimizi yaptırmıştık... bide yanında çikolatamı versek ne yapsak diye düşünürken dün akşam instagramda ne gördüm bilin bakalım... butik pasta ve kurabiye işiyle ilgilenen arkadaşım, kızımız AYLİZ için misler gibi değişik değişik kurabiyeler hazırlamış... bize de sürpriz oldu... çok sevindik... resimi sizinle paylaşamıyorum çünkü indiremedim bi türlü telefonuma... ama elime geçtiği gün (e tabi doğumdan önce mümkün değil) sizinle paylaşıcam... duygu teyzemize teşekkürlerişte indirmeyi becerebildim

Son düzenleme:
selam kızlar ebebek kodum var kullanamadım. 50 tl. pk55368e100 inş bi ihtiyacını görür bebişlerinizin.

Canım 40tllik kuponkodunu mesaj attim sana ,kullanablrsn cnm,
Eger olurda kullanmicaksan buraya yaz da baska arkadaslar kullansin cnm )))
Hayrini gor )

zeynep1617 senin kodunu kullandım arkadaşım. (ateş ölçerimizi aldıkkk)

teşekkür ederizz teyzoşlarııııııııııııı

Pinuspinea'nın 40 tl lik Indirim kodu : PK284EA2100

Pinuspinea ve zeynep teyzeleri kızıım ikinizi de öpüyorrrr

Son düzenleme:

bugün senin için ve ece için dua edicem....

annelik farklı birşeymiş işte; günün birinde Allahım benim canımdan al ona ver diye dua edeceğimi tahmin edemezdim.. bebeklerimiz için canımızı ortaya koyuyoruz... halbuki bir insanın en değerli şeyi canıdır ama bizim canımız; onlar oluverdi... ne garip Allahım ne garip.....
ecenin kızımın hepimiz bebeklerini Allahım korusun sağlık sıhhat versin...

maşşallah sizee

kızlar bana bişiler oluyo... soğuk soğuk terler boşalıyo vücudumdan... rahim kemiklerimde daha önce hissetmediğim hassasiyet ve acı var... belimden de ara ara giren ağrılar... karnım gerim gerim gerildi... çatlıycak nerdeyse... sağ kasığımdan da batmalar oluyo... hayır ola bakalım... ayliz gelicekmi acaba?.. babamız namazını kılana kadar uzanıcaz bakalım rahatlıycakmıyız... sonra kesin bizi hastaneye götürür... sanırım bugün hurmayı fazla kaçırdık

Kızlar, 2 gün sonra sezeryanım var. humana still tea aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım emin değilim. bilgisi olan var mı?

Kızlar, 2 gün sonra sezeryanım var. humana still tea aldım ama ne zaman kullanmaya başlamalıyım emin değilim. bilgisi olan var mı?

bildiğim kadarıyla sütün yetersiz geldiğinde içiliyo... henüz emzirmeye başlamadan neden içesinki?... su tüket bol bol...

böyle arkadaş her kese lazım yaaahuuu çok güzeller miş

iyi geceler hanımlar... biz annannemizdeyiz 3 gündür giremedik kardeşim hafif bir motor kazası geçirdi de ona geldik.. şu dakikada uykum kaçmış vaziyette artık uyuyamıyorum 2 gündür tamamen rahatım kaçtı, vücuden çok huzursuz hissediyorum kendimi dönemiyorum yataktan kalkamıyorum acayip mide yanmaları tutuyo kalan 24 gün nasıl geçicek bakalım çok merak ediyorum.. geçmişe pek bakamadım ara ara sayfalara baktım ama doğuran felan yok galiba..
paradoks gün almış ama ne zaman onu bilmiyorum..
graftan haber var mı baktım bulamadım..
yarim ve suzan hala bekliyor...
başka haber başlığı yok sanırsam..
bizde durumlar normal pek ağrımız yok bazen hafif batmalar oluyo kasıklarımızda ama 2 gündür tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ama bişi yapamıyorum boş boş wc ye gidip geliyorum idrarım maşallahı var gecede 5-6 sefer atıyorum gündüzü saymıyorum bizden bu kadar..

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz

Helal olsun sen de helal et, hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle. Seni yolcu etmek de bana nasip oldu bak :)

hepinizi öpüyoruz

canı benim Rabbim kolaylıklar versin her şey çok güzel olacak bak gör miss kokulu kızını kucağına alacaksın sağlıkla dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…