2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
Canımmmm hiç bi terslik olmicagına eminim...

Yarim---
ne tatlı ve ince arkadasın var ya.. Yicem kurabiyelerinizi

öNcelikle geçmiş olsun cnm benim kardeşimde yeni aldı motoru aklım hep onda.... Aynı sıkıntılar bendede var buğün sabahı zor ettim yine geceler ne kadar uzun geliyor anlatamam((yatamıyorum dönmekte zorlanıyorum. Sürekli lavobadayım Az kaldı geçecek inşallah...Doğduğunda daha zor olacağını söylüyorlar bu iyi günlerin diyorlarda valla sanki doğum yapınca çok rahatlıycam kızıma kavuşmak istiyorum artık.

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz

Canım rabbim yardımcın olsun inşallahh dualarımız seninlee:))

hepinizi öpüyoruz

Allah yardımcın olsun canım benim. Inşaallah Rabbim dualarimizi kabul eylemistir. Sen de ece prenses de kolayca gecireceksiniz bu aşamaları inşallah.

hepinizi öpüyoruz

Sağsalim bekliyoruz ikinizide.Allah yardımcınız olsun.

Kızlar bu arada gecelik pijama sabahlık almayanlar butikbebede pelin butikte çok iyi indirimler var.Almak isteyenler baksın.Dağıtım biraz geç olunca ben alamadım.Doğumdan sonra geçerse elime diye.Vakti uzun olanlar bakabilir

Kizlar butikbebede pelin kampanyasi var tukenmeden bakin cok ucuz

Paradoks ilk doguran olacak dimi kizlar uzun zamandir bakamiyorum da :26:

nasılsınız bakalım..
tatilden sonra işe başlamak pöff nekötü oluyorr..
paradoks allahım yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur çok sıkıntı çekmezsiniz:18::18::18::18:

Paradoks ilk doguran olacak dimi kizlar uzun zamandir bakamiyorum da :26:

cıxxx ilk değil doğuranlar var 4 5 tane yanlış hatırlamıyorsam ama isimlerini hatırlamıyorum
1 tane ikiz kızlarımız vardı onlar oğdu mesela yanlış olmasın birde rm07 vardı

gunaydin canlarim ve minik melekleri biz geldik yine kizimla oncelikle herkesin gecmis kandili mubarek olsun dun babamiz evde oldugu icin girip yazamadim c.tesi kontrolumuz vardi kizimi gordum cok mutlu oldum 3 kg olmus benim minigim sagligi yerinde maasallah dogum pozisyonuna donmus kizim cok sukur, dr amcamiz cok kilo yapicak seylerden biraz uzak dur dedi ilk dogum oldugu icin bebek iri olursa zorlanirsin dedi bende dikkat etmeye calisiyorum her nekadar zor olsada

Paradoks canim Allah yardimcin olsun inaniyorum ki rabbim dualarimizi kabul edecek hicbir problem olmayacak saglicakla alicaksin eceni kucagina

hepinizi öpüyoruz

ay canım gözlerim doldu bizi habersiz bırakma iyi habwrlerle gel allah analı babalı büüyütsün

Sürekli olarak herkese cevap veremesem de cebimden takip ediyorum sizleri.
Yeni bebekler, erken gelenler gözleriniz aydın, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun.
Yeni eve taşınanlar ev alanlar, kendiyle birlikte yenilikleri anne babalarina getiren yavrular bahtiniz hep güzel olsun inşaallah.
Hazırlıklarını tamamlayanlar cicilerini suslerini kurabiye sekerlerini hazır edenler hep tatli anilar dagitsinlar bebekleriyle inşaallah.
Benim, duygusuz kocama bile "annelik dünyanın en zor şeyiymiş" bile dedirtmis olan şu dönemde allah hepimizin yardımcısı olsun. Bize armagan ettigi bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin.

Cumartesi kontrolüm vardı. Ağrılarım çok fazla kizlar. Nefes darlığım zaman zaman yoruyor, reflü dersen surupsuz gezemiyorum. Dışarı çıksam ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Neyse muayene de dr.umun ilk baktigi onem verdigi tansiyonum, 6-7. Ay gibi yukselmesini bekliyordu şükür ki 11-7 'yiz. 38 hafta dolunca alalım dedi. Malum benimki ileri yaş gebeliği. Sonra baktı yahu sanki beklesek normal olacak dedi. Ama ben yoruldum artık. Çok Izdırap Çekiyorum. 1. Temmuz yine bakalım dedi. sanırım 7 sine kadar alınacak bebiş. zaten 3.130gr olmuş 16 günde 1.100gr almış. ben iyi diyorum. doğuma kadar3.500gr. geçer tahminimce. büyük kızım 13 gün geç olmasına rağmen 3.170gr olmuştu ki tam 17 sene önce.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

gözünüzaydın canım çok sevindim sizin adınıza
nasıl rahatlamışsındır şimdi
bundan sonraki hazırlıklarını keyifle yaparsın artık

hepinizi öpüyoruz
çok heyecanlandım şuanda
güzel haberlerle gel inşallah canım.
dualarımız seninle ve Minik Ece mizlee

günaydın kızlarrr vee hoşgeldiniz haziran diyip temmuzda bebeişlerini bekleyen anne adayları :) doğuma giden arkadşalar allah bir avazda kurtarsın inşallahh .hadi bakalım işe geldik bizde artık son 2 haftamız :) yuppiiii.bi sıkıntımız sancımız ağrımız çok şükür yok.okudukça heyecan basıyo ama doğuma giden arkadaşları herşeyin hayırlısı

Günayydııınn.
Nasılsınız yakışıklı oğlumun güzel teyzeleriii
Hergün yapılcak bi iş var bi türlü giremiyorum foruma
bugün kocişi işe gönderdikten sonra yatmadım geldim bende bi bakayım dedim doğum yapan var mı
şimdlik beklemede minik melekler sanırım yeni bir doğum haberi yok.
Bugün hayırlısıyla Paradokss minik ece sine kavuşucak.
Benimde bütün hazırlıklarım bitti. oğlumun odası tamam kıyafetleri ütülendi yerleştirildi.
Artık gelebilirsin benim minik adamım canım oğlummm

Kızlar
doğum için yediğiniz hurma hangisi? Ben aktardan aldım.Taze iran hurması.İlla medine hurması mı olmalı ya da başka biri mi yoksa herhangi biri olabilir mi?

Birde bebek doğunca zemzem suyu verecek arkadaşlar zemzem suyu dışarıda satılıyor mu?Varsa nereden alınabilir?İzmirdeyim ben burada hacca giden falan da tanımıyorum.Nerden bulacağımı bilemedim.

canim bende medine hurmasi bulamadigim icin iran hurmasi yiyorum bence buda olur sadece ek seker ilavesi icermemesi gerekiyor diye biliyorum

hepinize günaydın kızlar. sinirlerim iyice bozuldu dün geceden beri ağlıyorum. annem "erkenden geldim hala doğurmadın sıkıldım patladım" diyip duruyo.neymiş abimi özlemiş, abimin çocuklarını özlemiş... eşimin aklı pazar günü memleketinde olacak olan amcasının oğlunun düğününde...
bi de bana diyolar ki "eskiden insanlar tarlada doğuruyomuş göbeğini taşla kesiyomuş bebeği çula sarıp işe devam ediyomuş sen güçlüsün de bilmem ne de"...şeytan diyo ki "defolun gidin hepiniz kendi kendime doğururum ben" artık bunalttılar beni iyice... zaten benim her işim böyle sıkıntılı olur, birilerinin gölgesinde olur, sevineceksem adam gibi sevinemem...

canım hac malzemeleri faan satılan yerlerde var medine pazarı tarzı yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…