Canımmmm hiç bi terslik olmicagına eminim...kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
iyi geceler hanımlar... biz annannemizdeyiz 3 gündür giremedik kardeşim hafif bir motor kazası geçirdi de ona geldik.. şu dakikada uykum kaçmış vaziyette artık uyuyamıyorum 2 gündür tamamen rahatım kaçtı, vücuden çok huzursuz hissediyorum kendimi dönemiyorum yataktan kalkamıyorum acayip mide yanmaları tutuyo kalan 24 gün nasıl geçicek bakalım çok merak ediyorum.. geçmişe pek bakamadım ara ara sayfalara baktım ama doğuran felan yok galiba..
paradoks gün almış ama ne zaman onu bilmiyorum..
graftan haber var mı baktım bulamadım..
yarim ve suzan hala bekliyor...
başka haber başlığı yok sanırsam..
bizde durumlar normal pek ağrımız yok bazen hafif batmalar oluyo kasıklarımızda ama 2 gündür tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ama bişi yapamıyorum boş boş wc ye gidip geliyorum idrarım maşallahı var gecede 5-6 sefer atıyorum gündüzü saymıyorumbizden bu kadar..
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz
hepinizi öpüyoruz
Paradoks ilk doguran olacak dimi kizlar uzun zamandir bakamiyorum da :26:
hepinizi öpüyoruz
gözünüzaydın canım çok sevindim sizin adınızaKızlar ev konusunda ortada buluştuk ev sahibiyle,aldık oturduğumuz evi işteŞimdi başlasın hazırlıklar...Kendi geceliklerimi falan yıkadım şimdide makinede bebişimin çamaşırlarıı Halılar geldi temizlikten,şimdi koltuklar silinio..Az bişiler kalıo artık doğuma kadar hallederis herşeyi aşkımla
Bu arada kaburga ağrım çok arttı,zaten kalçamdaki sinir ağrısı hep vardı..Dün de gittik bebek arabası baktık ama yine karar veremedik döndük eve:):)Çok seçenek var ama napalım
Şu verdiğiniz faydalı bilgiler çok güsel oluo bu arada,teşekkürlerrr
çok heyecanlandım şuandakızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz
Kızlar
doğum için yediğiniz hurma hangisi? Ben aktardan aldım.Taze iran hurması.İlla medine hurması mı olmalı ya da başka biri mi yoksa herhangi biri olabilir mi?
Birde bebek doğunca zemzem suyu verecek arkadaşlar zemzem suyu dışarıda satılıyor mu?Varsa nereden alınabilir?İzmirdeyim ben burada hacca giden falan da tanımıyorum.Nerden bulacağımı bilemedim.
Kızlar
doğum için yediğiniz hurma hangisi? Ben aktardan aldım.Taze iran hurması.İlla medine hurması mı olmalı ya da başka biri mi yoksa herhangi biri olabilir mi?
Birde bebek doğunca zemzem suyu verecek arkadaşlar zemzem suyu dışarıda satılıyor mu?Varsa nereden alınabilir?İzmirdeyim ben burada hacca giden falan da tanımıyorum.Nerden bulacağımı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?