2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

boş ver canım takma son on gün beklemek gerçekten zor oluyo gerginlik hat safhada hayırlısı ile kurtuuruz inşallah benim de bu hafta sonu kaynımın düğünü var

Merhaba temmuz annişleri,ilk aylarda çalısıyor iken sürekli takip ediyordum artık yetişemiyorum haftalarca bakamadığım oldu,doğumlar baslamıs hepimiz hayırlısıyla kavusalım yavrularımıza inş,artık nst ye daha sık giriyorum çünkü düzenli 10 dk bir sancım 60 ile 80 arasında çıkıyor fakat bebek ne doğum kanalında nede açılmam var birgece hastanede kaldım serum vs ama sancım hala aynı istikrarda devam ne sıklaşıyor nede azalıyor,6 temmuzda sezaryan tarihim o güne kadar çok yorulmamam gerekiyormus ev işi temizliği bırak dedi drmuz,hakkımızda hayırlısı artık

Günaydıııın Nasılsınız bakalım? Ay inanın bir haftadır biz geçmiş okuyoruz bitiremedik gitti inşallah bugün yine bi şey çıkmassa bitirecez

Kız çok sevindim. Hadi hayırlı uğurlu olsun eviniz güle güle oturmak ve bebişiniz buyütmek nasip olsun inşaallah. Darısı bizim başımıza artık inşallah

Canım güzel paylaşım için teşekkür ederim

günaydınlar kızlarr agrımlarım varr bılgı paylasın bennımleeeeeeedr gıtmek ıstemıyorum hemen cunkumm cuma 2 cm acıklık her an olabılır dusuncesı kasımlarımdakı agrı dunden beır belımde belim kopucak gıbı agrıyor dun oglen geldı 2-3 st sonra gıttı bugn se sabah 6 da uyandım dan berı var sankı regl oluyorumm da belim sökülüyooo gibi yaaasancımı bu ki???

ah be suzimmm sancımı evde çekicem diye diye evde doğurucaksın en sonunda...

Benim ilk dogumuma saatler kala felaket bel agrim olmustu, ayni anda karin bolgemdeki kasilmalar da siddetleniyordu. Istersen bi git hastaneye

bebegimin besigi dun esım kurdu nasıllll ön korulugu takmadık yatagı yanastırcaz gece bızımle uyuyor gıbım olucak ılk aylar donemıyecegı ıcın paşmammmmmmmmmmmm
ve istikbal den aldıgımız yan setıde takmadım sımdılık gerek yok sıcak bırdee pöfffffff

nevresim takımınıda k.v dikmişşş çok tatlı renklerrrrrrrr

Ya şu ''çatı dar''mış sezeryan yapılacak diye duyduğumda hep aklıma acaba eskiden ana-ninelerimiz ne yapıyormış diye geliyor??? Düşünsanıza o zamanda sezeryan yaygın değildi yoktu hatta diye biliriz ama doğuruyordılar çatır çatır. Sanki o zaman da mı yoktu ''çatı dar''lığı???

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir artik dogumlar basladi benimde bebis dogum kanalina girmisti gecen hafta dogum basliyo dedi dr ve ilac verdi kasilmalari onleyici bugun kontrol olduk allha sukur kanaldan kafayi cikarmis yavrum bir iki hafta daha icerde tutucaz insallh oglumu. Bende dogum az kaldigi icin bugun bi gidip kuafore sacumi basimi bi kestirsemmi diyorum gercu kestilmez deniyo ama demin din kulturu ogrt ark msj attim kestir dedi bi guzellesesim var ya boya yaptirmakta istiyorum ama bisey olur diye korkuyorum yaaaa ne dersiniz sizce ???? Cok konustummm :)))))

anamm aylızde gelıyor ınslll

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
hakında hayılrısı ınslll allah kolaylık versınnn
cümlemizeeeeeeeeeeeeeeee
ay suzan nerde dogurdumu yoksa sabahlari erken girerdi o gorunmuyor bugun :44:

yok kız burdayım kv ler fasla gıremıyorummm

Benim ilk dogumuma saatler kala felaket bel agrim olmustu, ayni anda karin bolgemdeki kasilmalar da siddetleniyordu. Istersen bi git hastaneye
yok yafff gıtmeyım dahaa
bebegım kasılıyor hareketı yerınde az daha dursun evde dolanıp sıcak dus alıyormm ı gelıyorrrrrrrr

canım ben 3 kere kestırdım ıkı hafta sonra tekrar kestırecem ınsallh bu arada gözun aydın oğlusun bıraz daha kalacak ınsallh

bayanlar merhaba hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ben eylül annesi olucam inşaallah. gecelik sabahlık ve pijama takımı almak istiyorum nerelerden alabilirim önereceğiniz mağazalar var mı??? kapalıyım ben dün baktım gecelikler kısaydı hep tavisye edeceğiniz yerler var mı???

sıkma canını canım herkes gerilmiştir beklemek zor heleki herkesin dediğine göre son günler geçmek bilmiyormus

istanbuldaysan eminonune gidebilirsin canım hermarkanın geceliğini bulabilirsin ama diğer şehirleri bilemem

alpereni sağlıcakla yatır insallah suzancım kvnınde eline sağlık cok tatlıymıs

annem beni evde doğurmuş hemde kesenin içinde kordon dolanmış ve ayaktan doğmuşum maşaallah eski kadınlara ve ebelere. Allah istedimi hiç birşey olmaz

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz

Allah sana da bebeğine de güç kuvvet versin ins.hayırlı doğumlar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…