2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cıxxx ilk değil doğuranlar var 4 5 tane yanlış hatırlamıyorsam ama isimlerini hatırlamıyorum
1 tane ikiz kızlarımız vardı onlar oğdu mesela yanlış olmasın birde rm07 vardı

Hadi yaa ben kopmusum yaa

Canım sen bi doktora git istersen.hem baksınlar. Sende rahat dersin.allah yardımcın olsun ins.

selam kılar yazamadım haftasonu tasnmayla ugrasıyorum sadece esım ve ben.cok yorucu.ama halledıyoruz Rabbım buyuk.bırde onca ıs guc arasnda yuruyemedım.bacaklarımın arası oyle bır agrıyorkı anlatamam.kasıklarımdada bıra agrı.kostuk hastaneye.ters olan kızım donmus ama daha dogum ıçın gereklı yerde degılmış doguma var dedı doktor. acılma var mı dıe baktıkı bende catı muaynemı olmus oldum.hıc acımıyor cok kısa suruyor hatta.acılmamda yokmuş.nst de sancı cıkmadı dondugu ıcın boyle hıssedıyosun ama dogumunn bence 2 aftası var dedı cok eyecanlandım :)melegım canım kızım gelıcek annesıne.dogsun artık cok ıstıyorum beklemek cok zor ve cok guzel bır duygu ama Allah ım herkese nasıp etsın ıns.

Aynen canım ayliz geliyor olabilir hadi hayirlisi ins

Fikir olur belki..Ilk dogumumda 3 cm acilma ile 3-4 gun gecti. Dogumun olacagi gun (40. Haftanin doldugu gundu) nst de ilk defa duzenli sancilar goruldu. Agrim yoktu. Aksam 7gibi hastaneye kontrole gittik. Acilma 5 cm, hala agri yok, sadece karin kasilmalari hissediyorum. Su kontrol amacli mudahele ile acildi, 9 gibi regl sancilarina benzer agrilarla kasilmalarin siddeti artti. Son bir saat bel agrisi ile dogumun yaklastigini anladik. 11.30da dogum gerceklesti. Her dogum farklidir, benimki agrisiz ilerleyen sadece son 1 saatini siddetli regl agrisi seklinde hissettigim bir dogum oldu. Simdiki nasil olacak diye meraklaniyorum, herkese saglikli dogumlar.

ayy o canım benim üzme kendini.yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım üzüldüm sinir bozucu .bu zor zamanında senden daha önemli ne olabilir ki onlar için.Allah kalplerini yumuşatsın hidayet etsin.bizim şuan en aciz,zor durumumuz en yakınımız düşünmüyor.benimde ailem düşünmüyor yalnız eşim düşünüyor.Allah a sığınıyorum bir kapı kapanır bir kapı açılır.hıayırlısı olsun hakkımızda.

Kolay gelsin canım...Keşke yardım alabilsen taşınmak için pek uygun dönem değil senin için kendini yorma...Bende benzer kasık ağrıları ve şiddetli bel ağrısı yaşıyorum...Umarım güzel kızına sağlıkla kavuşursun

bende yeni halletim o ağda meselesini kabus gibi oldu hiç bu kadar canım acımadı yıllardır :) ama kurtuldum manikürde yatırdım bekliyoruz :)

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim

Paradoks ilk doguran olacak dimi kizlar uzun zamandir bakamiyorum da :26:
yok canım 4-5 kişi doğum yaptı sanırım

canım boşver sanki bu son haftalar geçmiyor 8 ay geçti 2 hafta geçmedi hepimiz ister istemez sıcaklar ve ağırlık ile geriliyoruz sen sakin olmaya bak oğlunu düşün

walla benim 1 aydır hep aynı ağrı var doktor normal dedi bende onun üstüne önemesemedim ağrıyı artık :)

ya benimde aklıma geliyor acaba diyorum çatı muanesinde doktor sezeryan ol dar çatın derse başka doktorada mı göstersem belki kekliyor beni sezeryan yapmamak için diye geçiriyorum aklımdan benimde bu hafta çatı muanesi bakalım ne olacak

canım bende boyatmadım doktorum boyatma demişti çok boyatan var bebekler sağlıklı ama doktor boyatma deyince tırstım boyatmadım. kuaförümde boyamam ben demişti ama dün gittim bana dedi ki kuaför artık boyayalım senin doğuma az kaldı son zamanlar boyanır bişey olmaz dedi bende pek güvenemedim doktoruma soracağım bu hafta. birde kuaförüm emziriken de boyatma dedi onuda soracağım

Son düzenleme:
Oley sonunda geçmişi bitirdim

Ay çok güzel bunlaaar Arkadaşını eline sağlık canım.

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz

Anaam kız bugünmüydü. İnşaallah doğum kolay geçer belkide geçmiştir, güzel haberlerle bekleyoruz canım

Üzüldüm doğrusu ne yazmayı da bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey yerinde olsaydım dediğini yapardım yani durmaz konuşurdum. O kadar özlediysen git diye. Anlamıyorum ki bu anneleri...

Suzancım bence senin gerçek sancıların yavaş yavaş başlıyor...

Ay çok güzel olmuş. İnşallah güle güle kullanmak ve içinde bebişini uyup buyütmek nasip olsun

Çayımızı içtik, bulaşıkları yıkadık, geçmişide bitirdiiiiik şimdi rahatlıkla ev temizliğini başlayabiliriz Herkese iyi günler dileğiyle

kızlar dün gece rüyamda çatı muanesine gittim. sonra doktor baktı dedi ki sen normal doğum yapmazsın çok zor in aşağıdan sıra al sezeryan için haftaya alalım dedi. adama resmen yalvardım hiç mi şansım yok normal yapamam mı ben sezeryandan çok korkuyorum vs diye ama o inatla olmaz dedi. sonra sezeryan sirası aldım salı yada çarşamba dediler doktor da bana acilen almak lazım bebek kilosu düşüyor geriliyor tehlikeli vs dedi o panikle uyandım
Allahım aklımızı yitirmeden sağlıklı doğumlar nasip et. Çatı muanesinden o kadar tırsıyorum ki bakalım ne olacak

inşallah kolay doğumun olur.sezeryanda artık normal doğum gibi görülmeye başlandı tıpta.ben bu işi anlayamadım.bebeğin tehlikesi yoksa niye erkenden sezeryana alırlar ki bilemedim.offf.

hepinizi öpüyoruz

inş doğumun az acıyla vee kolay olur.belki şu saatlerde doğum olmuştur.bebeğini sağlıkla kucağına al.güzel doğum haberlerini bekliyoruz.

ayy canım yaa üzme kendini ne denirki bu durumda gitmek isteyen gitsin madem
oooo sancı baya çokmuş geçen hafta 1 tane 40 gördü die 1 gece hastanede yatırdı doktorum. dikkat et aman..

çok tatlı güle güle büyüsün içinde alperencikk
bende kapalıyım ama geceliğim dizaltında normal doğum olursa lazım oluyormuş die aldım pijama giyeceğim ben
allah kolaylık versin yardımcı olsa kolayda aman dikkattt

alpereni sağlıcakla yatır insallah suzancım kvnınde eline sağlık cok tatlıymıs
ınsl canım dua ılee
hep beraberrr

Canım sen bi doktora git istersen.hem baksınlar. Sende rahat dersin.allah yardımcın olsun ins.
az daha artsın daaaaaaa
regl agrısı cumadna berı var canım yaa dunden berıde asırı bel agrıs var belım kopuyor gıbımm yaa
sbh 6 dan berıde bel agrısı kesıntısız devmmm edıyorr

amın cumlemızın ınslll
bencedeeeeeeeeeeee

bende çatı muayenesi erken oldum sancım çok olunca.ama sonuca üzüldüm.artık suyum gelene kadar dra gitmeyeceğim çok korkuyorum.her hafta kendimi hastane stresine sokamam rüyalarımda karışık senin gibi.aklım yerinden çıkıcak sanki.sancım bazen oluyor ama sonuçta dayanılacak kadar.drlara kendimi emanet edemiyorum.hepsi bir tuhaf...rüyanı hayra yor.üzülme Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bel agrilarim dogum oncesi sanci araliklari ile girip geciyordu. Kesintisiz degildi. Hastaneye gitmek icin karin bolgesindeki kasilmalarin artip sıklaşmasini bekleyeceksin sanirim.. Hadi hayirlisi. Az kaldi, guzel haberlerini bekliyoruz.
regl agrısı cumadna berı var canım yaa dunden berıde asırı bel agrıs var belım kopuyor gıbımm yaa
:

Bel agrilarim dogum oncesi sanci araliklari ile girip geciyordu. Kesintisiz degildi. Hastaneye gitmek icin karin bolgesindeki kasilmalarin artip sıklaşmasini bekleyeceksin sanirim.. Hadi hayirlisi. Az kaldi, guzel haberlerini bekliyoruz.
evet bendee aralıklı gelmesını st tutmayıbeklıyorum yoksa gerek yok gıbı dr gıtmek ıcın yaaa

minik ayliz nasıl annesi.daha doğmaya niyeti yok galiba.senin normal doğum mu olucak.haydi hayırlısı.İnş normal ve kolay doğum olur.annesini üzmez yormaz inş.son günlerde beklemek sancıyla gerçekten sıkıcı ve yorucu.ama ne yapalım ne zaman doğacanı kestiremeyiz.her an hazır bekliyoruz işte.hayırlısıyla bizim bebişler gelir inş.:18:

kızlar bebek hareket etmiyo diye dün acie gittim her şey normal dedi sancım da yokmuş daha sanki ben 41. haftada doğuracakmışım gibime geliyo hiç beirtim yok

bebek yakında gelicek gaiba.Haydi kolay doğumla hastaneye gidersin inş.agılar için duş almak iyi gelir ve birde sıcak su torbası ağrıyı azaltır canım.ciddi birşey olursa dikkat et.hastaneye git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…