cıxxx ilk değil doğuranlar var 4 5 tane yanlış hatırlamıyorsam ama isimlerini hatırlamıyorum
1 tane ikiz kızlarımız vardı onlar oğdu mesela yanlış olmasın birde rm07 vardı
günaydınlar kızlarr agrımlarım varr bılgı paylasın bennımleeeeeeedr gıtmek ıstemıyorum hemen cunkumm cuma 2 cm acıklık her an olabılır dusuncesı kasımlarımdakı agrı dunden beır belımde belim kopucak gıbı agrıyor dun oglen geldı 2-3 st sonra gıttı bugn se sabah 6 da uyandım dan berı var sankı regl oluyorumm da belim sökülüyooo gibi yaaa sancımı bu ki???
kızlar bana bişiler oluyo... soğuk soğuk terler boşalıyo vücudumdan... rahim kemiklerimde daha önce hissetmediğim hassasiyet ve acı var... belimden de ara ara giren ağrılar... karnım gerim gerim gerildi... çatlıycak nerdeyse... sağ kasığımdan da batmalar oluyo... hayır ola bakalım... ayliz gelicekmi acaba?.. babamız namazını kılana kadar uzanıcaz bakalım rahatlıycakmıyız... sonra kesin bizi hastaneye götürür... sanırım bugün hurmayı fazla kaçırdık
hepinize günaydın kızlar. sinirlerim iyice bozuldu dün geceden beri ağlıyorum. annem "erkenden geldim hala doğurmadın sıkıldım patladım" diyip duruyo.neymiş abimi özlemiş, abimin çocuklarını özlemiş... eşimin aklı pazar günü memleketinde olacak olan amcasının oğlunun düğününde...
bi de bana diyolar ki "eskiden insanlar tarlada doğuruyomuş göbeğini taşla kesiyomuş bebeği çula sarıp işe devam ediyomuş sen güçlüsün de bilmem ne de"...şeytan diyo ki "defolun gidin hepiniz kendi kendime doğururum ben" artık bunalttılar beni iyice... zaten benim her işim böyle sıkıntılı olur, birilerinin gölgesinde olur, sevineceksem adam gibi sevinemem...
selam kılar yazamadım haftasonu tasnmayla ugrasıyorum sadece esım ve ben.cok yorucu.ama halledıyoruz Rabbım buyuk.bırde onca ıs guc arasnda yuruyemedım.bacaklarımın arası oyle bır agrıyorkı anlatamam.kasıklarımdada bıra agrı.kostuk hastaneye.ters olan kızım donmus ama daha dogum ıçın gereklı yerde degılmış doguma var dedı doktor. acılma var mı dıe baktıkı bende catı muaynemı olmus oldum.hıc acımıyor cok kısa suruyor hatta.acılmamda yokmuş.nst de sancı cıkmadı dondugu ıcın boyle hıssedıyosun ama dogumunn bence 2 aftası var dedı cok eyecanlandım :)melegım canım kızım gelıcek annesıne.dogsun artık cok ıstıyorum beklemek cok zor ve cok guzel bır duygu ama Allah ım herkese nasıp etsın ıns.
bende yeni halletim o ağda meselesini kabus gibi oldu hiç bu kadar canım acımadı yıllardır :) ama kurtuldum manikürde yatırdım bekliyoruz :)ooyyy... sırtım koptu resmen yahu...
babamız camiye gitti bizde oturduk bugün aldığımız yufkalardan sigara böreği sardık... hemencik attık buzluğa... hiç düşünmüyodum bişiler yapıp buzluğa atmayı ama boş oturmıyım bi işe yarıyım dedim... biri geldiğinde çayın yanına koymaya bişey olur en azından... yarın kendimi iyi hissedersem, bide poğaça yapıp atmayı planlıyorum kısmet olursa... bi de yarın kuaföre gidiyip son kez şu ağda olayını hallediyim diyorum... ağda - manikür - pedikür akşama kadar çıkamam herhalde kuafördensonra da başlayalım kızımızı beklemeye... ayy bi acayip psikolojim bu akşam nedenki acaba?... geldim gelicem diyo sanki öyle hissediyorum ama vücudumda öyle ciddi hissettiğim bişi yok gibi... hani sanki rutin ağrılar işte:18:
Allah yar ve yardımcın olsun canım benimkızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
yok canım 4-5 kişi doğum yaptı sanırımParadoks ilk doguran olacak dimi kizlar uzun zamandir bakamiyorum da :26:
canım boşver sanki bu son haftalar geçmiyor 8 ay geçti 2 hafta geçmedi hepimiz ister istemez sıcaklar ve ağırlık ile geriliyoruz sen sakin olmaya bak oğlunu düşünhepinize günaydın kızlar. sinirlerim iyice bozuldu dün geceden beri ağlıyorum. annem "erkenden geldim hala doğurmadın sıkıldım patladım" diyip duruyo.neymiş abimi özlemiş, abimin çocuklarını özlemiş... eşimin aklı pazar günü memleketinde olacak olan amcasının oğlunun düğününde...
bi de bana diyolar ki "eskiden insanlar tarlada doğuruyomuş göbeğini taşla kesiyomuş bebeği çula sarıp işe devam ediyomuş sen güçlüsün de bilmem ne de"...şeytan diyo ki "defolun gidin hepiniz kendi kendime doğururum ben" artık bunalttılar beni iyice... zaten benim her işim böyle sıkıntılı olur, birilerinin gölgesinde olur, sevineceksem adam gibi sevinemem...
walla benim 1 aydır hep aynı ağrı var doktor normal dedi bende onun üstüne önemesemedim ağrıyı artık :)günaydınlar kızlarr agrımlarım varr bılgı paylasın bennımleeeeeeedr gıtmek ıstemıyorum hemen cunkumm cuma 2 cm acıklık her an olabılır dusuncesı kasımlarımdakı agrı dunden beır belımde belim kopucak gıbı agrıyor dun oglen geldı 2-3 st sonra gıttı bugn se sabah 6 da uyandım dan berı var sankı regl oluyorumm da belim sökülüyooo gibi yaaa sancımı bu ki???
ya benimde aklıma geliyor acaba diyorum çatı muanesinde doktor sezeryan ol dar çatın derse başka doktorada mı göstersem belki kekliyor beni sezeryan yapmamak için diye geçiriyorum aklımdan benimde bu hafta çatı muanesi bakalım ne olacakYa şu ''çatı dar''mış sezeryan yapılacak diye duyduğumda hep aklıma acaba eskiden ana-ninelerimiz ne yapıyormış diye geliyor??? Düşünsanıza o zamanda sezeryan yaygın değildi yoktu hatta diye biliriz ama doğuruyordılar çatır çatır. Sanki o zaman da mı yoktu ''çatı dar''lığı???
canım bende boyatmadım doktorum boyatma demişti çok boyatan var bebekler sağlıklı ama doktor boyatma deyince tırstım boyatmadım. kuaförümde boyamam ben demişti ama dün gittim bana dedi ki kuaför artık boyayalım senin doğuma az kaldı son zamanlar boyanır bişey olmaz dedi bende pek güvenemedim doktoruma soracağım bu hafta. birde kuaförüm emziriken de boyatma dedi onuda soracağımGunaydin kizlar umarim herkes iyidir artik dogumlar basladi benimde bebis dogum kanalina girmisti gecen hafta dogum basliyo dedi dr ve ilac verdi kasilmalari onleyici bugun kontrol olduk allha sukur kanaldan kafayi cikarmis yavrum bir iki hafta daha icerde tutucaz insallh oglumu. Bende dogum az kaldigi icin bugun bi gidip kuafore sacumi basimi bi kestirsemmi diyorum gercu kestilmez deniyo ama demin din kulturu ogrt ark msj attim kestir dedi bi guzellesesim var yaboya yaptirmakta istiyorum ama bisey olur diye korkuyorum yaaaa ne dersiniz sizce ???? Cok konustummm :)))))
hastane ve evde dağıtmak üzere sabunlu ve porselen figürlü bebek şekerlerimizi yaptırmıştık... bide yanında çikolatamı versek ne yapsak diye düşünürken dün akşam instagramda ne gördüm bilin bakalım... butik pasta ve kurabiye işiyle ilgilenen arkadaşım, kızımız AYLİZ için misler gibi değişik değişik kurabiyeler hazırlamış... bize de sürpriz oldu... çok sevindik... resimi sizinle paylaşamıyorum çünkü indiremedim bi türlü telefonuma... ama elime geçtiği gün (e tabi doğumdan önce mümkün değil) sizinle paylaşıcam...duygu teyzemize teşekkürler işte indirmeyi becerebildim
Eki Görüntüle 741711 Eki Görüntüle 741712
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz
hepinize günaydın kızlar. sinirlerim iyice bozuldu dün geceden beri ağlıyorum. annem "erkenden geldim hala doğurmadın sıkıldım patladım" diyip duruyo.neymiş abimi özlemiş, abimin çocuklarını özlemiş... eşimin aklı pazar günü memleketinde olacak olan amcasının oğlunun düğününde...
günaydınlar kızlarr agrımlarım varr bılgı paylasın bennımleeeeeeedr gıtmek ıstemıyorum hemen cunkumm cuma 2 cm acıklık her an olabılır dusuncesı kasımlarımdakı agrı dunden beır belımde belim kopucak gıbı agrıyor dun oglen geldı 2-3 st sonra gıttı bugn se sabah 6 da uyandım dan berı var sankı regl oluyorumm da belim sökülüyooo gibi yaaa sancımı bu ki???
bebegimin besigi dun esım kurdu nasıllll ön korulugu takmadık yatagı yanastırcaz gece bızımle uyuyor gıbım olucak ılk aylar donemıyecegı ıcın paşmammmmmmmmmmmm
ve istikbal den aldıgımız yan setıde takmadım sımdılık gerek yok sıcak bırdee pöfffffff
Eki Görüntüle 741972 Eki Görüntüle 741971
nevresim takımınıda k.v dikmişşş çok tatlı renklerrrrrrrr
Merhaba temmuz annişleri,ilk aylarda çalısıyor iken sürekli takip ediyordum artık yetişemiyorum haftalarca bakamadığım oldu,doğumlar baslamıs hepimiz hayırlısıyla kavusalım yavrularımıza inş,artık nst ye daha sık giriyorum çünkü düzenli 10 dk bir sancım 60 ile 80 arasında çıkıyor fakat bebek ne doğum kanalında nede açılmam var birgece hastanede kaldım serum vs ama sancım hala aynı istikrarda devam ne sıklaşıyor nede azalıyor,6 temmuzda sezaryan tarihim o güne kadar çok yorulmamam gerekiyormus ev işi temizliği bırak dedi drmuz,hakkımızda hayırlısı artık
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hepinizi öpüyoruz
ayy canım yaa üzme kendini ne denirki bu durumda gitmek isteyen gitsin mademhepinize günaydın kızlar. sinirlerim iyice bozuldu dün geceden beri ağlıyorum. annem "erkenden geldim hala doğurmadın sıkıldım patladım" diyip duruyo.neymiş abimi özlemiş, abimin çocuklarını özlemiş... eşimin aklı pazar günü memleketinde olacak olan amcasının oğlunun düğününde...
oooo sancı baya çokmuş geçen hafta 1 tane 40 gördü die 1 gece hastanede yatırdı doktorum. dikkat et aman..Merhaba temmuz annişleri,ilk aylarda çalısıyor iken sürekli takip ediyordum artık yetişemiyorum haftalarca bakamadığım oldu,doğumlar baslamıs hepimiz hayırlısıyla kavusalım yavrularımıza inş,artık nst ye daha sık giriyorum çünkü düzenli 10 dk bir sancım 60 ile 80 arasında çıkıyor fakat bebek ne doğum kanalında nede açılmam var birgece hastanede kaldım serum vs ama sancım hala aynı istikrarda devam ne sıklaşıyor nede azalıyor,6 temmuzda sezaryan tarihim o güne kadar çok yorulmamam gerekiyormus ev işi temizliği bırak dedi drmuz,hakkımızda hayırlısı artık
çok tatlı güle güle büyüsün içinde alperencikkbebegimin besigi dun esım kurdu nasıllll ön korulugu takmadık yatagı yanastırcaz gece bızımle uyuyor gıbım olucak ılk aylar donemıyecegı ıcın paşmammmmmmmmmmmm
ve istikbal den aldıgımız yan setıde takmadım sımdılık gerek yok sıcak bırdee pöfffffff
Eki Görüntüle 741972 Eki Görüntüle 741971
nevresim takımınıda k.v dikmişşş çok tatlı renklerrrrrrrr
bende kapalıyım ama geceliğim dizaltında normal doğum olursa lazım oluyormuş die aldım pijama giyeceğim benbayanlar merhaba hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ben eylül annesi olucam inşaallah. gecelik sabahlık ve pijama takımı almak istiyorum nerelerden alabilirim önereceğiniz mağazalar var mı??? kapalıyım ben dün baktım gecelikler kısaydı hep tavisye edeceğiniz yerler var mı???
allah kolaylık versin yardımcı olsa kolayda aman dikkatttselam kılar yazamadım haftasonu tasnmayla ugrasıyorum sadece esım ve ben.cok yorucu.ama halledıyoruz Rabbım buyuk.bırde onca ıs guc arasnda yuruyemedım.bacaklarımın arası oyle bır agrıyorkı anlatamam.kasıklarımdada bıra agrı.kostuk hastaneye.ters olan kızım donmus ama daha dogum ıçın gereklı yerde degılmış doguma var dedı doktor. acılma var mı dıe baktıkı bende catı muaynemı olmus oldum.hıc acımıyor cok kısa suruyor hatta.acılmamda yokmuş.nst de sancı cıkmadı dondugu ıcın boyle hıssedıyosun ama dogumunn bence 2 aftası var dedı cok eyecanlandım :)melegım canım kızım gelıcek annesıne.dogsun artık cok ıstıyorum beklemek cok zor ve cok guzel bır duygu ama Allah ım herkese nasıp etsın ıns.
ınsl canım dua ıleealpereni sağlıcakla yatır insallah suzancım kvnınde eline sağlık cok tatlıymıs
az daha artsın daaaaaaaCanım sen bi doktora git istersen.hem baksınlar. Sende rahat dersin.allah yardımcın olsun ins.
regl agrısı cumadna berı var canım yaa dunden berıde asırı bel agrıs var belım kopuyor gıbımm yaaFikir olur belki..Ilk dogumumda 3 cm acilma ile 3-4 gun gecti. Dogumun olacagi gun (40. Haftanin doldugu gundu) nst de ilk defa duzenli sancilar goruldu. Agrim yoktu. Aksam 7gibi hastaneye kontrole gittik. Acilma 5 cm, hala agri yok, sadece karin kasilmalari hissediyorum. Su kontrol amacli mudahele ile acildi, 9 gibi regl sancilarina benzer agrilarla kasilmalarin siddeti artti. Son bir saat bel agrisi ile dogumun yaklastigini anladik. 11.30da dogum gerceklesti. Her dogum farklidir, benimki agrisiz ilerleyen sadece son 1 saatini siddetli regl agrisi seklinde hissettigim bir dogum oldu. Simdiki nasil olacak diye meraklaniyorum, herkese saglikli dogumlar.
amın cumlemızın ınslllbende yeni halletim o ağda meselesini kabus gibi oldu hiç bu kadar canım acımadı yıllardır :) ama kurtuldum manikürde yatırdım bekliyoruz :)
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
yok canım 4-5 kişi doğum yaptı sanırım
canım boşver sanki bu son haftalar geçmiyor 8 ay geçti 2 hafta geçmedi hepimiz ister istemez sıcaklar ve ağırlık ile geriliyoruz sen sakin olmaya bak oğlunu düşün
walla benim 1 aydır hep aynı ağrı var doktor normal dedi bende onun üstüne önemesemedim ağrıyı artık :)
ya benimde aklıma geliyor acaba diyorum çatı muanesinde doktor sezeryan ol dar çatın derse başka doktorada mı göstersem belki kekliyor beni sezeryan yapmamak için diye geçiriyorum aklımdan benimde bu hafta çatı muanesi bakalım ne olacak
canım bende boyatmadım doktorum boyatma demişti çok boyatan var bebekler sağlıklı ama doktor boyatma deyince tırstım boyatmadım. kuaförümde boyamam ben demişti ama dün gittim bana dedi ki kuaför artık boyayalım senin doğuma az kaldı son zamanlar boyanır bişey olmaz dedi bende pek güvenemedim doktoruma soracağım bu hafta. birde kuaförüm emziriken de boyatma dedi onuda soracağım
bencedeeeeeeeeeeeeOley sonunda geçmişi bitirdim
Ay çok güzel bunlaaarArkadaşını eline sağlık canım.
Anaam kız bugünmüydü. İnşaallah doğum kolay geçer belkide geçmiştir, güzel haberlerle bekleyoruz canım
Üzüldüm doğrusune yazmayı da bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey yerinde olsaydım dediğini yapardım yani durmaz konuşurdum. O kadar özlediysen git diye. Anlamıyorum ki bu anneleri...
Suzancım bence senin gerçek sancıların yavaş yavaş başlıyor...
Ay çok güzel olmuş. İnşallah güle güle kullanmak ve içinde bebişini uyup buyütmek nasip olsun
Çayımızı içtik, bulaşıkları yıkadık, geçmişide bitirdiiiiik şimdi rahatlıkla ev temizliğini başlayabilirizHerkese iyi günler dileğiyle
kızlar dün gece rüyamda çatı muanesine gittim. sonra doktor baktı dedi ki sen normal doğum yapmazsın çok zor in aşağıdan sıra al sezeryan için haftaya alalım dedi. adama resmen yalvardım hiç mi şansım yok normal yapamam mı ben sezeryandan çok korkuyorum vs diye ama o inatla olmaz dedi. sonra sezeryan sirası aldım salı yada çarşamba dediler doktor da bana acilen almak lazım bebek kilosu düşüyor geriliyor tehlikeli vs dedi o panikle uyandım
Allahım aklımızı yitirmeden sağlıklı doğumlar nasip et. Çatı muanesinden o kadar tırsıyorum ki bakalım ne olacak
regl agrısı cumadna berı var canım yaa dunden berıde asırı bel agrıs var belım kopuyor gıbımm yaa
:
evet bendee aralıklı gelmesını st tutmayıbeklıyorum yoksa gerek yok gıbı dr gıtmek ıcın yaaaBel agrilarim dogum oncesi sanci araliklari ile girip geciyordu. Kesintisiz degildi. Hastaneye gitmek icin karin bolgesindeki kasilmalarin artip sıklaşmasini bekleyeceksin sanirim.. Hadi hayirlisi. Az kaldi, guzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar bana bişiler oluyo... soğuk soğuk terler boşalıyo vücudumdan... rahim kemiklerimde daha önce hissetmediğim hassasiyet ve acı var... belimden de ara ara giren ağrılar... karnım gerim gerim gerildi... çatlıycak nerdeyse... sağ kasığımdan da batmalar oluyo... hayır ola bakalım... ayliz gelicekmi acaba?.. babamız namazını kılana kadar uzanıcaz bakalım rahatlıycakmıyız... sonra kesin bizi hastaneye götürür... sanırım bugün hurmayı fazla kaçırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?