valla dün geece dr gidicektik ama bol bol yürüdüm evde... sonra uykum geldi yoruldum yatıp uyudum gece 3 te... bugün de çok hareketli değil ama sanki öyle dayanılmayacak ağrım yok gibi...yarın zaten dr kontrolümüz var nst günümüz... onun öncesindede kuaföre gidip genel bakımımızı yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun... şimdilik herşey normal doğum gibi ilerliyo inşallah da öyle olur... ama vaktini bilmemek çok sıkıcı, zaman durdu sanki geçmiyo...
ne bılımm asıl sancıyı beklıyorum beraberındeeCanım bence bi git dr a nasılda rahatsın hemde acılman varmıs ihmal etme
iyi de esskiler der ki; doğuma yaklaşıldığında bebek epeyce yuvarlanırmış içerde... ama bilmem tabi ne derece doğru...sorma gıtsın herkesler arıyorrr bırde kv yıyenının dugunu var yarın baslıyooo herkes arıyor suzan dogurmadımı dugun baslıcak dıyeebende dıyorumne yapaılrım paşam gelmedıı herkesler arıyor sureklı haydı nerde kaldı bu bebe askerlık kagıdı gelcek dıyee dedım benım pşaam cık emrını beklıyorkııı
görümcmınde 2.oglusunda bolemıstı bel agrıs ara ara agrılar oda kv reddetmıs gıtmemıss en sonunda ıkna olmus gıtmıskı dırek dogumm heheh bende dusumu aldım mısler gıbım bakımı yaptımm namaz kılıp KUR AN okucam bır abkım dedım sızee gene
dogurmadımkiiiiiiiiiiiiiii ama her an hersey olabılırrrr
ne bılımm asıl sancıyı beklıyorum beraberındee
kanma-su bebek hareketleriii ii oldugu ııcn pek onemsemıyorumm
şimdi yarın kısmet olursa kuaföre gitmeden duşumu - gusül abdestimi alıcam... manikür pedikürden sonra bi de diyorum ki ayaklarıma french yaptırayım... sonuçta kocişle bi münasebetimiz olmadığından sıkıntı olurmu ki acaba?... yani bakarsınız yarın öbür gün doğuma giderim ayacıklarım bari cici temiz görünsün istiyorum... aslında kendimi bakımlı görmeyi çok özledim... bu yüzden bu kadar takılıyorum... ne yapsam ki yahu...
evet kv dıyo oglan ıce kendını asagı cektı de gelemeye nıyetı yokkiyi de esskiler der ki; doğuma yaklaşıldığında bebek epeyce yuvarlanırmış içerde... ama bilmem tabi ne derece doğru...
Ben sana bir öneride bulunayım..Sanırım doğumuna az kaldı kuaföre gitmişken dediklerinin hepsini yaptır..Öncelikle bu kendini iyi hissetmeni sağlayacak..Abdestini önce alacakmışsın zaten.. o kadar özledimkii kendimi bakımlı görmeyibende birşey sorayım ben ilk defa sezeryan olacağım hazırlıklı gitmek tek isteğim.. sezeryana bende aynen senin dediğin gibi abdestimi bakımımı yaptırıp öyle gitmek istiyorum oje falan kullanacağım.. Çünkü Rabbim nasip ederse en güzel resimlerimizi çekileceğiz hastanede ..Ojeli sezeryana giriliyorumu acaba kafama takılıyor:44:
Allah kabul etsin...merhabalar
4 saatlik uykuyla ayakta duran anne adayı ben :)
uyuyamıyoruz bari kalkıp Kuran-ı Kerim okuyalım dedik ve son 2 cüzü de okuyup hatmi şerifimimizi bitirdik hamdolsun...
herkese dua ettik,özellikle paradokscuğuma,öyle merak ediyorum ki onu ve eceyi...
iyi haberlerle gelir inş...
Allahım hepimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
36+3 günlük olduk günler geçiyor zaman yaklaşıyor...
hayatımızın son sessiz günlerini yaşıyoruz...
bundan sonrası öncesinden daha da güzel olur inş.
az önce fotoğraf çekildim,karnımı görünce şükrettim Allahım bu ben miyim,bende böyle şiş karınla gezecek miydim diye...
ne yapsak ne etsek bu nimetin karşılığını veremeyiz...
Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan,emanetini hakkıyla gözetenlerden yavrularımızı da ihlaslı kullardan eylesin inş. kızlarr.
aminnn
giriliyomuş ama işaret parmağına nabzını ölçmek için bi cihaz bağlıyolar ya ameliyat esnasında... bi deallah korusun aksi bi durumda morarma oluşursa görebilmek için 1 veya 2 parmağın ojesini siliyolarmış...
evet kv dıyo oglan ıce kendını asagı cektı de gelemeye nıyetı yokktor top oldu gobısımın ıcındee yanlarım bosaldıııı iceeeeeeeee kv öle dıyorr karnım asagı ındı dıyor ve göbiş deligini gorebılıyormmmmmmmmm
kızlar cumadna beri sarımsı akıntım oluyorr(dr muayene ettınden sonra 2 cm acılmadan mı kaynaklıı) normalde krem renkdeydııı sımdı sarımsıı akıntı nedenkı acabaaaaa:44: nişan olabılırmıı kııı :44:
evet kv dıyo oglan ıce kendını asagı cektı de gelemeye nıyetı yokktor top oldu gobısımın ıcındee yanlarım bosaldıııı iceeeeeeeee kv öle dıyorr karnım asagı ındı dıyor ve göbiş deligini gorebılıyormmmmmmmmm
kızlar cumadna beri sarımsı akıntım oluyorr(dr muayene ettınden sonra 2 cm acılmadan mı kaynaklıı) normalde krem renkdeydııı sımdı sarımsıı akıntı nedenkı acabaaaaa:44: nişan olabılırmıı kııı :44:
kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
merhabalar
uyuyamıyoruz bari kalkıp Kuran-ı Kerim okuyalım dedik ve son 2 cüzü de okuyup hatmi şerifimimizi bitirdik hamdolsun...
herkese dua ettik,özellikle paradokscuğuma,öyle merak ediyorum ki onu ve eceyi...
az önce fotoğraf çekildim,karnımı görünce şükrettim Allahım bu ben miyim,bende böyle şiş karınla gezecek miydim diye...
Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan,emanetini hakkıyla gözetenlerden yavrularımızı da ihlaslı kullardan eylesin inş. kızlarr.
aminnn
Tünaydın kızlar; bizde daha yeni kahvaltımızı bitirdik oğluşumla teyzelerimize bi bakalım doğuran varmı dedik:))
Buarada balkondaki kombi dolabımın üstüne uzun zamandır bir kuş çalı çırpı çivi ne bulsa taşıyor,eşim dediki aman sakın dokunma yazık yumurtası vardır,hadi dedim neyse ama balkonum her sabah inşaat sahası gibi,nerdende buluyosa okadar çivi demir tarzı şeyler,ha gayret dedim süpürürüm bişey olmaz,e tabi haliyle kurumuş kuş pislikleride oluyo süprüyorum yıkıyorum 3 dakkaya geçiyo;
madem yawrusu var sabredeyim dedim ee haliyle onun yumurtası, benimde karnımda yawrum war;;
ve bu sabah balkonumda minnacık bir kuş sesi,zar zor çıkıyo sesi daha tüyleri bile yok,cik cik cikkkk :))))
bizim kuş benden önce kavuştu yawrusuna ve ben çok duygulandım kızlar yaa,hayvan bile olsa nasıl geldi gitti yawrusunu korudu,şimdide besliyo :))
iyikide yuvasını bozmamışım kızlar,sabah yaşadığım duygu müthiş güzeldi :)))
bu hafta 5 derece daha artacakmış yaa bende oturduğum yerde terliyorum işyerinde elimde bir yelpaze akşama kadarkızlar buğün sağlık ocağında son kontrollerimiz vardı.çok şiştiğim için dikkat et hep tansiyonunu ölçtür dediler.evde zaten hep vantilatörü yani fanı çalıştırıyorum.hava çok sıcak.bunalıyorum.kilom tam 80 olmuş.20 kg var.ama ben şişliğe ödeme bağlıyorum çünkü işten ayrılmadan önce 8 aylık hamileyken 71 kgydim şimgi 9 kg fazlayım 1,5 ayda nasıl aldım bilmiyorum.yürümem lazım ama ter boşaltmaktan ve kasık ağrısından yürüyemiyorum.bebek aşağıma baskı yapıyor.hava ne sıcaak ya...fan hep açık acaba bebeğe zararı olur mu.sıcaklarda duş da alsam yine vıcık vıcık vücut.çok terliyorum piştim ben offff
bişi çıkmaz inşallah.. allah tekrar yaşatmasın aynı şeyleri. sağsalim vaktinde gelsin inşallah...Tunaydın kızlar bugün benim sağlık ocağı kontrol günümdü (gebe olduğumu öğrendiklerinde oradanda kontrole çağırılmaya başlamıştım) eşimde benimle geldi gittik..ödemlerime baktı biraz olduğu aşikar zaten ellerim ayaklarım şiş..tansiyon biraz düşük çıktı o da aç gittiğim için olmalı..daha sonra bebek kalp atışları dinlenmek üzere sedyeye yattım..Dinlemeye başladı biraz sonra bir tuhaflık sezdi çaktırmama hallerine girdi.. dediki ben birde diğer hemşireyi çağırayım o da dinlesin emin olamadım dedi(bebeğin kalp atışı var ayrıca oynuyor ) diğer hemşirede geldi dinledi ve iyi iyi bir sorun yok dedi tabi bizi telaşa verdiler:44:.. orda eski usul idrar testi yapıyorlar hani şu idrara çubuk batırıyorlar ya ondan her gittiğimde yapıyordu zaten bu defa protein gördü en son doktorunuza ne zaman gittiniz dedi bir hafta oldu dedim.. bu hafta sonu yine kontrol var gideceğim dedim.. o zaman önce bugün hastanede idrar tahlili yaptırın emin olalım dedi.. biz telaşlandık eşimle hastaneye gittik tahlil için idrar verdim.. Bugün 14:30 gibi sonucu alacak eğer protein sızması çıkarsa kendi doktoruma gideceğiz..Korkum şu benim bir önceki gebeliğimde bu son haftalarımda tavan yapınca farkedilmişti ve bebeğim beslenemiyormuş ben bundan habersizmişim bebeğim 2050gr doğdu ki bende preeklampsi yaşadığım için hala o günleri doğumumu hatırlamıyorum.. bebek kurtulmuş ve ben yoğun bakıma alınmışım ve Allahın büyüklüğü tam doğum günümde umutlar kesildiğinde gözlerimi açıyorum..Şimdi tek korkum aynı şeyleri yaşamak...Böyle bir durum varsada inşallah daha başındayımdır bir hal çaresi bulunur.. o zaman değerlerim tam tavan yapmıştı..Gerçi başka belirtilerde vardı bunun yanı sıra..Lütfen benim içinde dua edin herşey normal çıksın..Dün o kadar çok uykum vardıki ama gece uyuyamadım bir huzursuzluk sormayın..Ağrım sızım yoktu ama huzursuzluk stres vardı..Allahım hepimizin bebeğini bizlere sağlıkla bağışla ...Geçmişide okuyamadım şimdi bir bakayım
gusül abdestini bozacağın bi durumun olmaz herhalde dediğin gibi alttan falan bakınca alınması gerekiyormu bilmiyorum ama. doğuma giderkende normal abdest yeter dersen yaptrı benceşimdi yarın kısmet olursa kuaföre gitmeden duşumu - gusül abdestimi alıcam... manikür pedikürden sonra bi de diyorum ki ayaklarıma french yaptırayım... sonuçta kocişle bi münasebetimiz olmadığından sıkıntı olurmu ki acaba?... yani bakarsınız yarın öbür gün doğuma giderim ayacıklarım bari cici temiz görünsün istiyorum... aslında kendimi bakımlı görmeyi çok özledim... bu yüzden bu kadar takılıyorum... ne yapsam ki yahu...
amiiinnn..... allah kabul etsi inşallah...merhabalar
aminnn
benim sarı hep belki idrar yollarındaki enfeksiyondan kaynaklı bilmiyorum ama bayadır sarıevet kv dıyo oglan ıce kendını asagı cektı de gelemeye nıyetı yokktor top oldu gobısımın ıcındee yanlarım bosaldıııı iceeeeeeeee kv öle dıyorr karnım asagı ındı dıyor ve göbiş deligini gorebılıyormmmmmmmmm
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla mutlukukla güzel kızını kucağına almayı nasip etsin dualarımız serninle rabbim zoru kolaylaştırsınhayırlı kolay doğum nasip etsin insallh Allahım canım güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?