2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sorma gıtsın herkesler arıyorrr bırde kv yıyenının dugunu var yarın baslıyooo herkes arıyor suzan dogurmadımı dugun baslıcak dıyeebende dıyorumne yapaılrım paşam gelmedıı herkesler arıyor sureklı haydı nerde kaldı bu bebe askerlık kagıdı gelcek dıyeededım benım pşaam cık emrını beklıyorkııı
görümcmınde 2.oglusunda bolemıstı bel agrıs ara ara agrılar oda kv reddetmıs gıtmemıss en sonunda ıkna olmus gıtmıskı dırek dogumm heheh bende dusumu aldım mısler gıbım bakımı yaptımm namaz kılıp KUR AN okucam bır abkım dedım sızee gene
dogurmadımkiiiiiiiiiiiiiii ama her an hersey olabılırrrr

Canım bence bi git dr a nasılda rahatsın hemde acılman varmıs ihmal etme
ne bılımm asıl sancıyı beklıyorum beraberındee
kanma-su bebek hareketleriii ii oldugu ııcn pek onemsemıyorumm

iyi de esskiler der ki; doğuma yaklaşıldığında bebek epeyce yuvarlanırmış içerde... ama bilmem tabi ne derece doğru...

Ben sana bir öneride bulunayım..Sanırım doğumuna az kaldı kuaföre gitmişken dediklerinin hepsini yaptır..Öncelikle bu kendini iyi hissetmeni sağlayacak..Abdestini önce alacakmışsın zaten.. o kadar özledimkii kendimi bakımlı görmeyi bende birşey sorayım ben ilk defa sezeryan olacağım hazırlıklı gitmek tek isteğim.. sezeryana bende aynen senin dediğin gibi abdestimi bakımımı yaptırıp öyle gitmek istiyorum oje falan kullanacağım.. Çünkü Rabbim nasip ederse en güzel resimlerimizi çekileceğiz hastanede ..Ojeli sezeryana giriliyorumu acaba kafama takılıyor:44:

merhabalar
4 saatlik uykuyla ayakta duran anne adayı ben :)
uyuyamıyoruz bari kalkıp Kuran-ı Kerim okuyalım dedik ve son 2 cüzü de okuyup hatmi şerifimimizi bitirdik hamdolsun...
herkese dua ettik,özellikle paradokscuğuma,öyle merak ediyorum ki onu ve eceyi...
iyi haberlerle gelir inş...

Allahım hepimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
36+3 günlük olduk günler geçiyor zaman yaklaşıyor...
hayatımızın son sessiz günlerini yaşıyoruz...
bundan sonrası öncesinden daha da güzel olur inş.

az önce fotoğraf çekildim,karnımı görünce şükrettim Allahım bu ben miyim,bende böyle şiş karınla gezecek miydim diye...
ne yapsak ne etsek bu nimetin karşılığını veremeyiz...

Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan,emanetini hakkıyla gözetenlerden yavrularımızı da ihlaslı kullardan eylesin inş. kızlarr.

aminnn

iyi de esskiler der ki; doğuma yaklaşıldığında bebek epeyce yuvarlanırmış içerde... ama bilmem tabi ne derece doğru...
evet kv dıyo oglan ıce kendını asagı cektı de gelemeye nıyetı yokk tor top oldu gobısımın ıcındee yanlarım bosaldıııı iceeeeeeeee kv öle dıyorr karnım asagı ındı dıyor ve göbiş deligini gorebılıyormmmmmmmmm

kızlar cumadna beri sarımsı akıntım oluyorr(dr muayene ettınden sonra 2 cm acılmadan mı kaynaklıı) normalde krem renkdeydııı sımdı sarımsıı akıntı nedenkı acabaaaaa:44: nişan olabılırmıı kııı :44:

giriliyomuş ama işaret parmağına nabzını ölçmek için bi cihaz bağlıyolar ya ameliyat esnasında... bi deallah korusun aksi bi durumda morarma oluşursa görebilmek için 1 veya 2 parmağın ojesini siliyolarmış...

Allah kabul etsin...
güzel dilek ve duların için Allah razı olsun...

AMİNNN

O zaman ben hayırlısıyla doğumumu yapayımda onlar teferruat olarak kalsın sonra yaparım bakımımı

Suzan sen evde doğurmasan iyi Allah korusun ..Burada birisi demişti sarı akıntıda nişan olabiliyormuş diye ama ben cevreemde hiç duymadım hatta yaşamadım bilemedimki şimdi

suzaannn bii doktora git gözünü seviyim ben strese giriyorum yaa

kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((

Çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum..

Allah razı olsun tüm dularımızı kabul eder inşallah Amin...

kızlar
bence ojeyi boşverin sonuçta gusül abdesti tamam da normal abdestte alın doğumdan once.Ojeli olmak cok onemlı degıl kı resimde.Herkes yuzunuze bakacak fotolarda.dogumdan sonra kendınıze gelınce de surebılırsınız oje.Hemen kuruyanlardan alın surun.
Benım fıkrım tabı.

ne güzelll bizimde muhabbet kuşumuz var ama vereceğiz başkasına. kafesin içinde çok çırpınıo yem tüy herşey saçılıo. kıyamıyorumda ama yapacak bişi yok bebiş olunca anca onla uğraşabilirim
bu hafta 5 derece daha artacakmış yaa bende oturduğum yerde terliyorum işyerinde elimde bir yelpaze akşama kadar
bişi çıkmaz inşallah.. allah tekrar yaşatmasın aynı şeyleri. sağsalim vaktinde gelsin inşallah...
gusül abdestini bozacağın bi durumun olmaz herhalde dediğin gibi alttan falan bakınca alınması gerekiyormu bilmiyorum ama. doğuma giderkende normal abdest yeter dersen yaptrı bence
amiiinnn..... allah kabul etsi inşallah...
benim sarı hep belki idrar yollarındaki enfeksiyondan kaynaklı bilmiyorum ama bayadır sarı

hayırlı kolay doğum nasip etsin insallh Allahım canım güzel haberlerini bekliyoruz
canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla mutlukukla güzel kızını kucağına almayı nasip etsin dualarımız serninle rabbim zoru kolaylaştırsın
senin ve hepimiz için inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yalnız değilsin rabbimiz hep yar ve yardımcın olsun

geçmiş olsun.. iyi haberler alırsınız inşallahh.. üzülme annesi bebikde üzülür sonra doğuma kadar dinlen artık

Allah şifa versin sen merak etme Allah bebişlerimizi koruyordur sen dikkat etmesen de o beslenip büyüyor annesi üzülme. Seni çok iyi anlıyorum benim hamileliğimde hem dayım ( çok ciddi bi ameliyat geçirdi kalp kapakçıkları değişti) hem ablam hem annem ameliyat oldu çok şükür iyiler Allah senin annene de şifa versin görmemişe döndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…