2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
amaninn doktor gel dediyse git bence ama sen iice sancı olmadan gitmem diyorsun başından beri sen bilirsin artık.
skandall...

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra

Gözün aydın canım Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşallah Eee darısı bizim başımıza artık. Doğum hikayeni de yazmaya unutma.

güzel haberlerine çoook sevindim canım insallh en kısa zamanda kavusursunuz bol bol dua edıyorum size

canim bu kadar uzun suren bi surec , kendin bilirsin ama bence bugun bi doktora git , gorun , oglununda seninde durumun hakkinda yeterli bilgiyi al canim , içiniz rahat olsun .

amaninn doktor gel dediyse git bence ama sen iice sancı olmadan gitmem diyorsun başından beri sen bilirsin artık.

skandall...

canlarım benım karar verdım oglenden sonra gorumcemın okul cıkıs stıne denk getırıp gıdecegım hast.bulusacagız kısmetseee öleya dr dedıyse bır bıldıgı vardırr kıı suyu fılan normalmı o aklıma takıldı yoksam sancı yok henuz geneebelde devalı oturan bırsey var oda bennımle yasmaya alıstıı

o nefes bizim nefesimiz olabilirmi? yoksa nefesini mi tutup izliyosun?
ben şahit olmadım böyle bi âna... hıçkırık desen okey anlarım da nefes olayı biraz mantıksız gibi geldi bana...:26:

Bana da mantıksız geldi canım, çünkü bildiğim kadarıyla ak cığerleri daha aktif halda değil ancak dunyaya gelince birinci nefesi alıyorlar ve ağladıkları zaman ak ciğer işini başlıyor diye biliyorum. Eeee ak ciğer aktif değilse nasıl nefes alsınlarki...

dualarımız senınle kardesım bı guzel haberle daha gelırsın ıns.allah yardımcınız olsun

mehaba arkadaşlarım hepimiz burada heyecanımızı mutluluğumuzu endişelerimizi paylaştık ama artık yolun sonuna geldik bi kaç arkadaşımız minnak yavrularını aldılar bile kucaklarına allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize de nasip etsin bayağı zaman oldu yazmayalı ama takip edip okudum yazılarınızı bende geçen pazartesiden başlayımkontrol günümdü ultrasonda bakıldı bebeğim 2700 müş biraz zayıf dedi doktor bacak boyu 1 hafta önden gidiyor ama bel çevresi biraz geriden geliyo deyince moralimsıfır oldu acaba bi sorun mu var diye bebek doğum pozisyonunu almış dedi haftaya pazartesi yani dün için gelmemi nst ye girip çatı muayenesi olmamı söyledi beni bi korku sardı sabaha kadar uyku tutmadı neyse gittim çatı muayenesi bayağı zor geldi çatımın müsait olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi ama benim buna cesaretim var mı bilemiyorum minik kızıma kavuşmama az kaldı ama korkumda dorukta allahım hepimizin yardımcısı olsun

Ay canıııım ne kadar da macere yaşamışsın çok çok geçmiş olsun tatlım. Gözün aydın, önemlisi bebişin sağlıklı doğmış inşallah Allahım analı babalı mutlu mesut gönlünce buyüymeye nasip etsin

kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücem kontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff

valla bende merak ediyorum nasıl olacak kocama dedim sole doğumdan ıkı hafta sonra gelsinlerannemler gittikten sonra, gelirse gorumcem gelsin genc kız yardımcı olur bıde cekınmem ondan ama kv-kp sıkar zaten varlıkları geriyor benı burda herkes kvdeden şikayetçi bende kpderden herseye burnunu sokan ve gelinlik bekleyen bı kp var tabı bendım yapıma ters olduğu için anlaşamıyoruz adamla bir arada en fazla 2 gün durabılıyoruz adam evıme kalmaya geliyor ıkı gun duruyor sonra gidiyor

doğum yapan arkadaşlara ömürlü olsun bebişleri,darısı bizlerin başına sağlıkla inşallah.Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasib etsin.

Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek

oo ucuk fiyatlarla doğum yapıcam maalesef evim yakın olsa medipole giderdim ama oraya gidene kadar yolda doğururum trafikte

evet ayrica , meclis tatilden dönünde aiklanacakmiş benim anladigimmmm

evet bende öyle anladım.bu demek oluyo ki biz büyük ihtimal başlamış olacağız.bi de geçenlerde bi haber okudum 24 hafta değil 16 haftaya 1 hafta ekleneceği yazıyordu.arkadaşlarıma söyledim ama o haberi bi daha bulamadık

oh oh ohhhh maşallahhhhh canim ne güzel haberler bunlarrrr .... biran önce bekliyoruz . dualarimiz sizinleee

bende duydum onu , amannn pöff yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…