bu haberden anladığım yine aynı şeyleri yeni habermiş gibi duyurup duruyorlar değişen bi şey yok
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
amaninn doktor gel dediyse git bence ama sen iice sancı olmadan gitmem diyorsun başından beri sen bilirsin artık.günaydınlar biz daha burdayızz henu z dogum yapamdık dün gece eacile gittikvarmı bır gelırme sancı yalancımı yoksam gercekmiiii derkennn
hastaneye dogum servısıne cıktım cok tatalı ebe ler vardı daha once ark..dogumunda tanıstıgım ebe yı gordum hadı gel muaynee edeyım dedıı ve benım dogum haneye aldıı (ıcım o ka rahatkı suan dgum hane korkummyok artık yanı nasıl bır ortammmkoskusuu )
sonra catala cıktım elii o ka hafııftıı dr den de hemde cunku baktıgını bıle hıssetmedım yahuuudedım doguma gırıyorsun demı evet dedı benım doguma da gır dedım ınsallah dedı vardıyalı oldukları ııcn sonra haydı gel nts ye dedı bu arad halne 2 cm mıs acılmamm sonra 1 st yakın nts de kaldımm sola yatıgmdaa 30-45 arası cıktı sırt ustunde ısee wuwwwwwwww 80 leri bulduuu saguıma yattaıgımda ıse 30-80 arası esıt ledı kendını ama bas ebe geldı benım ısteıdıgm 100 lerı vurucakk ve dusenlı olucak dedı dedım zaten dusenlı degıl bende bılıyorum ama sancım gercekden varmı yoksa bısmı kuruntu halındeyız var ama dusensız dedı dur dr arayım dedı gecenın 12 bu aradaa dr aramıa oda 15 dk dursun sonra gorusup karara dedı bekledık tmm gıtsın ama yarın goruyum dedı bende gıtmeyı dusunmuyorummm esım yarın gıt o vakıt dedıı bılmıyorum ne yapımm aynı agrılar var dayanılmaz degılll ve acılmamada artmamıss sizce ne yapimm bugnde gıdeyımmıııı
skandall...
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
canim bu kadar uzun suren bi surec , kendin bilirsin ama bence bugun bi doktora git , gorun , oglununda seninde durumun hakkinda yeterli bilgiyi al canim , içiniz rahat olsun .
amaninn doktor gel dediyse git bence ama sen iice sancı olmadan gitmem diyorsun başından beri sen bilirsin artık.
skandall...
o nefes bizim nefesimiz olabilirmi? yoksa nefesini mi tutup izliyosun?
ben şahit olmadım böyle bi âna... hıçkırık desen okey anlarım da nefes olayı biraz mantıksız gibi geldi bana...:26:
Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati
Kizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücemkontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff
Takmamaya çalışırım kuzum...Dinleniyorum bakalım perşembe ne olacak:18::18::18::18:
Avrupa mega medipol canım bağcılardaki.Bayıldım hastaneye odaları da çok güzel...
Suit odaları göremedik ama doluydu bir oda fiyatı kadar fark alıyorlarmış gerek var mı bilmiyorum ama
eşim görmek istiyor...Fiyatları da çok ucuz hatta afallayıp tekrar sordum fiyatlandıran çocuk tuhaf tuhaf baktı bana
Ne bileyim öyle uçuk fiyatlar var ki ben de şaşırdım...
evet ayrica , meclis tatilden dönünde aiklanacakmiş benim anladigimmmm
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek
evet bende öyle anladım.bu demek oluyo ki biz büyük ihtimal başlamış olacağız.bi de geçenlerde bi haber okudum 24 hafta değil 16 haftaya 1 hafta ekleneceği yazıyordu.arkadaşlarıma söyledim ama o haberi bi daha bulamadık
Doğum izni için beklenen açıklama! - Memurlar
yine attılar ortaya bişey ama bugün sanırım onaylanıcakmışşş inşallahhama ben şimdi diyelim 2 hafta sonra paramı alıcam sgk dan peki onaylandığı zaman kalan ödememi tekrardanmı yatırıcaklar acaba ?=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?