kızlar bebek hareket etmiyo diye dün acie gittim her şey normal dedi sancım da yokmuş daha sanki ben 41. haftada doğuracakmışım gibime geliyo hiç beirtim yok
kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
gögüsü sıkıp sutu gormek hıssııı cesaretım yok kıss
Neden yahu çok güzel bi duygu ki o :) Ben sütümün erken geldiğini görünce çok sevinmiştim kızımı hemen emzirebilcem diye :) hatta ara ara azcık sıkıp bakıodum eşim kızıyodu, o ilk sarı süt kızımıza çok faydalı ziyan etme diyodu, ben de iğne ucu kadar göreyim diye sadece yaa diyodum, çünkü hep emzirmeyi hayal ediyodum, çok hoşuma gidiyodu :) benim kızım doğumdan sonra doktorum dikiş atarken bile 3-5 yudum emzirmiştim, daha sonra 6 ay sadece emdi. ama özellikle o ilk sütü emdiği için mi bilmiyorum, hiç sarılık olmadı maşallah, çocuk doktoru şaşırmıştı maşallah hiç sarılık görünmüyo diye.
allah razı olsun cnm benım ben bır adım daha yakınlastım acılmanın verdıgı hıslee ama bılmıyorum bundan sonra benı neler beklıyor ne olucak bır yanım dıyorkı perş..kdr dr bekle yoksa gel dedıı perş..gitt acılman arttııse dr sunı sancı teklıfıne evet dee ve bır an once olsun ve bıtsınn ınsl kı kendı sancım acılmam olur aama daha fasla beklemek can sıkıcıı hayırlısı ınsl...
Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek
gögüsü sıkıp sutu gormek hıssııı cesaretım yok kıss
allah razı olsun cnm benım ben bır adım daha yakınlastım acılmanın verdıgı hıslee ama bılmıyorum bundan sonra benı neler beklıyor ne olucak bır yanım dıyorkı perş..kdr dr bekle yoksa gel dedıı perş..gitt acılman arttııse dr sunı sancı teklıfıne evet dee ve bır an once olsun ve bıtsınn ınsl kı kendı sancım acılmam olur aama daha fasla beklemek can sıkıcıı hayırlısı ınsl...
bende sancımı bekleyecegım kısmet seBende ne cesaret yaptıysam,bişi de yapmadım ya nolcak azcık sıktım çıktı zaten:):)boşver deneme sen:)
Ben olsam o kadar beklemişken kendi sancımı beklerdim canım,benim nacizane fikrimm.
kısmet tatalım benden once baksna dogurann doguranaaaaaaaaaaaaaaaaaasaol tatlım...sen daha burdamısın kuzum yaa her açtığımda özellikle bakıyorum suzandan haber varmı diye
heheb bende ole sanırm dum karnım gergın oldugundna gormuyordum bır baktım sıkıstrınca dunya harıtaısıı hepdennnnnnnnnnnnncumartesi ablama karnımı gösteriyordum bakk ben hiç çatlamadım dedim
ablam karnımı inceledi alt tarafları göremiyorsundur tabi dediben çatlamışım meğer haberim yokmuşş 2 3 tane ince çizzgi olmuş karnımın alt taraflarında. daha 1 ay var dedim demekki bende haritaya döneceğim sonuç olarak
aynenn ınslllBen bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
gözün aydın canım benım saglıklı olsunlarda kg muhım degıllllllllKızçelerrrrr biz geldikkkkkkkkk
Anca girebiliyoruz dün gece hiç uyuyamadık nedeni bir türlü bilemiyorum:44::44::44:
Sabah 5ti uyuduk buna da şükür.Sonra hastaneye kızçemi görmeye gittikkk
Kızım 3133 gr 51,5 cm olmuş maşallah benim kmızçeme
Ama suyumuz azalmış:18::18::18::18::18:Nstye bağlandık sancı filan yok
Perşembe tekrar kontrole çağırdı suyumuza bakacak...Umarım suyum iyi çıkar
ben normal doğum istiyorum deli gibi suyum azalırsa kızçemi alırlar herhalde...
Henüz birşey söylemem erken dedi çatı muayenesi yapmadı 38.haftada yaparız dedi...
Suyumuz azalınca moralim bozuldu ama herhangi bir sorun yok dedi bakalım artık
hayırlısı tek derdimiz ssezeryan mi normal mi olsunSonra yediklerim
ağzıma geliyor acı acı dedim...Rennie şurup verdi...Artık son dönemeçteyiz dedi bunlar normal
kızçemin ayakları akciğerleimin arasına kadar çıkmış o yüzden midem yanıyor
Şeyyyy teyzeleri biraz uzunuz ya bizzzKurban olurum ben ona....
Sonra babamızla Mega Medipole gittik fiyatlandırma ile paketleri hakkında görüştük.
Odalarına bayıldım harikaydı...Ve cumartesi günü doğum kursu var dedi
Saat 12.00dan 18.00 a kadar sürecekmiş arayackalr kesin katılım sağlanırsa
Ben de doğurmazsam gideceğim....Babamızla yemek yedik ve doğru uyumaya
tam 2 saat uymuşuz uyandığımızda sanki havuzda uyuyakalmışım
Nasıl bir ter be anneciklerimmmmmmHadi ben geçmişi okur
size yetişeyimmmmm
ınsl cnm dua ıleeeesuzann yaa ben doguracagım artık senin yerine valla ben heyecan yaptım :))) oy dogsun benim yerime de op ilk minnoşunu
sevımd ım senn adınada cnm nomal olacagınaa oh mısler gıbım catıs catıs doguralım ınsllayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
allah kolaylık versın cnm benımm suanda cıkmısısnıdır ınsllHerkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin
abowwwwwwww darısı bıse ınsl saglıckala buyut yavrunu canım benımmmkizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
bilmem artıkkkkkkkkkkkkkkhoşgeldin cnm ne güzel yüzdün bende çok istiyorum ee senin var doğuma daha normal yani yerinde durmasıçok güzel olmuşlar cnm
bende de asayiş berkamal
cnm allah yardımcın olsun
ne güzel düşünmüsünüzz
loya mağzasındavardı sanırım yakınlarda varsa bak istersen ayy ne güzell darısı başımıza
bende senin gibi yapıcam cnm
işaret parmağını falan siliyorlarmış sanırım yanıma frenc ojelerimi alıcam bensildiklerini yenilicem
suzan senin yüzünden biz doğurucaz burda
maşallah cnm
canım hakkında hayırlısı olsun...inşallah sağ salim kucağına alırsın
afiyet olsun cnm
canım gözün aydın bahtı güzel hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
gözün aydın cnm oğluş beklerr yaa yapmaz öyle yaramazlık
canım benım cok sevındım amelıyatınız guel gecmesıne mınık ece mısle melekler hep ynaında dua larımızda tabı ınsl kı gusel haberlerınız alcagız heppppppppppppppppppKizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
ılacını kullan cnm benımm sonucunda gusel seyler soler dr nn ınslİyi akşamlar kızlar önce geçmişi okuduk güzel haberleri aldık fyzmrt Allahım mutluluğunu daim etsin açıklamalı hikkayeni bekliyoruz...Paradokss çok ama çokkk sevindimm hepimizin aklı sendeydii lütfen fırsat bulunca ece hakkında bilgide ver olurmu? Rabbim hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın...Benim tahlil sonucu çıktı protein sızması var fakat hiççç önemli derecede değilmişş ...çokk rahatladım bebeğim ve ben iyiymişiz azıcık enfeksiyon çıktı onun içinde ilaç kullanacağım... hafta sonuda kontrolum var bakalım hakkımızda hayırlısı...
Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
allah kolaylık versınn canım benımmselam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
abowwwwwwwwwww darısı bıse ınsllkızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
allah kolaylık versın ınsllHerkese günaydınlar, doğum yapan Arkadaşlar hayırlı olsun inşallah uzun ömürler diliyorum. Ay ben ölücem galiba acayip şişim özellikle sağ elim ve ayağım dünden beri. KP ve KV / aydır bendeler ikiside hasta bir de oğlum var 8 yaşında inanır mısınız hiç oturmadan gece oluyor çok yoruldum bunaldım çok çok ama Allah rızası için diyorum sabrediyorum. Eşim ve oğlum onları Ankara'ya götürecekler uçakla yarından sonra dönecekler. .ben bir de doğururmuşum yanlızken(((((
Hava çok sıcak yatamıyorum. Ayın 5 inde kontrol var sanıyorum 12 sinde sezeryanda olucak. Doktor 3200 doğar dedi oğlum 4650 doğmuştu bu az geldi ama sağlıkla doğsunlar inşallah. Hepinizi öpüyorum ve okumaya devam ediyorum....
gozun aydın cnm benım saglıcakla ınslllKalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
acenucm zaten 17 hafta ya cıkacakmıs ayrıca seçime yakın çıkartırlar oy toplamak içinben kısmet olursa ucretsiz alacam kocam baksın azıcık ayrıca o yasa ekimde felan cıkmaz
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
Kizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
canım ağlayarak okudum yazdıklarını allah yarım etti sana ve ecemize hep böyle yolunda gider inşallah dualarımız seninle ....Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
umarım güzel bir doğum olmuştur canım ikinizde sağlıkla kavuşursunuz birbirinize :)Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
ay ne güzel hayırlı olsun canım darısı başımızakızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
ilk baştan beri dediğim çıktı seçim yok bizi oyalıyorlar çıkmaz demiştim. hani meclis tatile girmeden kesin çıkacaktı bak yeni döneme kaldı zaten temmuzun ilk haftası doğum yapsam dahi ekim 1 de yasa çıkmazsa ben faydalanmıyorum resmi doğum iznim bitmiş oluyor.
doğum iznin bitmeden yasa çıkarsa yatırıyorlar diye biliyorum ben cicim.Doğum izni için beklenen açıklama! - Memurlar
yine attılar ortaya bişey ama bugün sanırım onaylanıcakmışşş inşallahhama ben şimdi diyelim 2 hafta sonra paramı alıcam sgk dan peki onaylandığı zaman kalan ödememi tekrardanmı yatırıcaklar acaba ?=?
çıkmaz ya ekimde de çünkü seçim yok bu tarz durumlar seçimlerden önce çıkar belediye seçimlerinden önce belki çıkabilir. bende 1 ekimde resmi doğum iznim başlıyor 1 kasıma kadar senelik alacağım o yüzden 1 ekimde çıkmazsa bana da vurmuyor.acenucm zaten 17 hafta ya cıkacakmıs ayrıca seçime yakın çıkartırlar oy toplamak içinben kısmet olursa ucretsiz alacam kocam baksın azıcık ayrıca o yasa ekimde felan cıkmaz
benim bildiğim alınmıyor canım. maaşı almaya devam ediyorsun eşin de çalışıyorsa ya sen yada eşin biriniz çocuk yadımı alıyorsunuz ikiniz birden alamıyorsunuz. ama bazı kurumlar buna dikkat etmiyor mesela benim bir arkadaşım vardı maaş bodrosunda hem kendisi hem eşi çocuk yardımı alıyor gözüküyordu hemen kestiler irinden toplu o parayı hata yaptık diye diğeri almaya devam etti. ona dikkat etmek lazımdevlet memurlarıda doğum parası alıyor mu acaba hiç bi fikrim yok bu konuda:26::26::26::26::26::26::26:
Kız senin üstüne kimler doğurdu sen hala doğurmadın :) Git doktora tabi. İçin rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?