2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bebek hareket etmiyo diye dün acie gittim her şey normal dedi sancım da yokmuş daha sanki ben 41. haftada doğuracakmışım gibime geliyo hiç beirtim yok

Ben o 41. hafta doğuranlardanım, hatta doktor kızınız olcak diyodu ama geceikince biz hep şüphe ediyorduk acaba oğlan mı bu diye :) hatta son haftaya kadar da hiç sancım çıkmadı nst de :) sonra bi başladı uzun da sürse doğum oldu :) belki de o zamana kadar yavaş yavaş çekmem gereken sancıların ağrıların hepsini o zaman çektim o yüzden uzun sürdü :) ama doğum süper bişey yaa..

İnşallah annen sağlığına kavuşur canım, benzer rahatsızlığı annem de yaşamıştı, iyileşti çok şükür. darısı başınıza.

Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..

Kızım 1 bucuk yaşında, ve ben de yine hamile kalmak istiyorum ama inanın ilki kadar zevkli ve sadece hamileliğe konsantre olarak geçirmek zor olur artık Ama tekrar hamile kalsam kızımla beraber karnımı dinlememnin zevki de başkadır heralde :)

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra

Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı huzurlu bi hayat nasip etsin inşallah.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Neden yahu çok güzel bi duygu ki o :) Ben sütümün erken geldiğini görünce çok sevinmiştim kızımı hemen emzirebilcem diye :) hatta ara ara azcık sıkıp bakıodum eşim kızıyodu, o ilk sarı süt kızımıza çok faydalı ziyan etme diyodu, ben de iğne ucu kadar göreyim diye sadece yaa diyodum, çünkü hep emzirmeyi hayal ediyodum, çok hoşuma gidiyodu :) benim kızım doğumdan sonra doktorum dikiş atarken bile 3-5 yudum emzirmiştim, daha sonra 6 ay sadece emdi. ama özellikle o ilk sütü emdiği için mi bilmiyorum, hiç sarılık olmadı maşallah, çocuk doktoru şaşırmıştı maşallah hiç sarılık görünmüyo diye.

durdugum yerde suu ııcnde kalıyorumm ALLAH IMM YARIDM ETTTTTTTTTTTT

Bende ne cesaret yaptıysam,bişi de yapmadım ya nolcak azcık sıktım çıktı zaten:):)boşver deneme sen:)
Ben olsam o kadar beklemişken kendi sancımı beklerdim canım,benim nacizane fikrimm.
bende sancımı bekleyecegım kısmet se

saol tatlım...sen daha burdamısın kuzum yaa her açtığımda özellikle bakıyorum suzandan haber varmı diye
kısmet tatalım benden once baksna dogurann doguranaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heheb bende ole sanırm dum karnım gergın oldugundna gormuyordum bır baktım sıkıstrınca dunya harıtaısıı hepdennnnnnnnnnnnn

Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
aynenn ınslll

gözün aydın canım benım saglıklı olsunlarda kg muhım degıllllllll

suzann yaa ben doguracagım artık senin yerine valla ben heyecan yaptım :))) oy dogsun benim yerime de op ilk minnoşunu
ınsl cnm dua ıleeee
sıradann sıradannnnnnnnnnnn
sevımd ım senn adınada cnm nomal olacagınaa oh mısler gıbım catıs catıs doguralım ınsll
allah kolaylık versın cnm benımm suanda cıkmısısnıdır ınsll

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
abowwwwwwww darısı bıse ınsl saglıckala buyut yavrunu canım benımmm
bilmem artıkkkkkkkkkkkkkk
canım benım cok sevındım amelıyatınız guel gecmesıne mınık ece mısle melekler hep ynaında dua larımızda tabı ınsl kı gusel haberlerınız alcagız hepppppppppppppppppp
dua ıle ınslll
ılacını kullan cnm benımm sonucunda gusel seyler soler dr nn ınsl

selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
allah kolaylık versınn canım benımm
abowwwwwwwwwww darısı bıse ınsll
allah kolaylık versın ınsll
ınsl kolaylıkla dogumun olurrr
gozun aydın cnm benım saglıcakla ınslll

Canım senin ve Ecenin güzel haberlerini almak çok mutlu etti.Umarım kısa sürede iyilieşir ana kız evde keyif yaparsınız
Burda yazdığın metinleri bir dosya yap ileride kızına okutursun.Annesinin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu öğrenir

cnm ne güzel haberlerle geliyorsun maşaallah hep böyle devam eder inş.
ecemizi kokla bizim yerimize...
çok merak ediyor teyzeleri onu

Merhaba hanımlar,
Dün kontrolümüz vardı.
Zehracık 3400gr olmuş :) İnanamadım, 10 gün önce 2920gr'dı.
Doktor bacak boyunu ölçemedi, annesi gibi uzun olacak bu bebiş dedi :)
Normal doğumu bekliycekmişiz, çatı muayenesi için 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
Günler nasıl geçecek bilmiyorum.. İlk bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim? Herşey hayal gibi...
Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.

Doğum yapan arkadaşlarım, hayırlı olsun.
Allah bize de o duyguyu tattırsın inşallah.

Öyle sevindim ki anlatamam canım
Çok şükür her şey yolunda gidiyor maşallah
Bize fırsat buldukça gelişmeleri yazmaya devam et merakla bekliyoruz dualarımız hep seninle ve Ece'mizle

allahm bu nasıl mutluluktur yha coook sevndm cnm

cnm o kadar cok sevndm kı anlatatmm goz yaslarımı tutamadım sevın gozyasları bn kendmı tutamadysam sen ne yapmıssndır bılmıorum artk saglıklı olsunda ecemız daha bse ıstemeyız allaha cok sukur kucagnada aldın kokusunuda cektın bundan daha buyuk bı hedıye yoktur emnm inş en yakın zamnda hastaneden de cıkarsınz saglıcakla canınm

bnde kucagıma almak ıstıorum (( kokusunu ıcıme cekmek ıstıorum sarılmak ıstırum ( normal dgm yapsam saglıklı bı sekılde cokmu sey ıstıorum kı ?

Canımmmmm çok sevindim, allah sana güç versin, mutlaka zor bişeydir yenidoğan bebeğinin ameliyat olması ama bak ne güzel atlattınız herşeyi. Herşey daha da güzel olsun artık hayatınızda, Artık sana paradokss demicem ben, Ece'nin annesi dicem hatta güzel Ece'nin tatlı annişi

RNA TASARIM

Son düzenleme:

canım ağlayarak okudum yazdıklarını allah yarım etti sana ve ecemize hep böyle yolunda gider inşallah dualarımız seninle ....

umarım güzel bir doğum olmuştur canım ikinizde sağlıkla kavuşursunuz birbirinize :)

ay ne güzel hayırlı olsun canım darısı başımıza

ilk baştan beri dediğim çıktı seçim yok bizi oyalıyorlar çıkmaz demiştim. hani meclis tatile girmeden kesin çıkacaktı bak yeni döneme kaldı zaten temmuzun ilk haftası doğum yapsam dahi ekim 1 de yasa çıkmazsa ben faydalanmıyorum resmi doğum iznim bitmiş oluyor.

doğum iznin bitmeden yasa çıkarsa yatırıyorlar diye biliyorum ben cicim.

acenucm zaten 17 hafta ya cıkacakmıs ayrıca seçime yakın çıkartırlar oy toplamak için ben kısmet olursa ucretsiz alacam kocam baksın azıcık ayrıca o yasa ekimde felan cıkmaz
çıkmaz ya ekimde de çünkü seçim yok bu tarz durumlar seçimlerden önce çıkar belediye seçimlerinden önce belki çıkabilir. bende 1 ekimde resmi doğum iznim başlıyor 1 kasıma kadar senelik alacağım o yüzden 1 ekimde çıkmazsa bana da vurmuyor.

devlet memurlarıda doğum parası alıyor mu acaba hiç bi fikrim yok bu konuda:26::26::26::26::26::26::26:
benim bildiğim alınmıyor canım. maaşı almaya devam ediyorsun eşin de çalışıyorsa ya sen yada eşin biriniz çocuk yadımı alıyorsunuz ikiniz birden alamıyorsunuz. ama bazı kurumlar buna dikkat etmiyor mesela benim bir arkadaşım vardı maaş bodrosunda hem kendisi hem eşi çocuk yardımı alıyor gözüküyordu hemen kestiler irinden toplu o parayı hata yaptık diye diğeri almaya devam etti. ona dikkat etmek lazım

Çok şükür Gözün aydın canım

Kızlar
çok yoruldum ya.Bitmiyor bu işler valla.dün perdeleri yıkamıştım bugun bu sıcakta onları ütüledim.Eşimde camları sildi.bugunde koltukları silecek.Yarında tamamen evi süpürürsek bitiyor inşallah.

Az önce mavi badem şekerlerimiz tüllerimiz çiçeklerimiz geldi.İşler bitince de onları hazırlayacağım.
Bebek şekeri hazırlayan arkadaşlar badem şekerlerinizi nerde muhafaza ediyorsunuz.Burası çok sıcak.Çatlar diye korkuyorum.Onun için pakette tutup doğumdan sonra mı tüllere koysam acaba?Buzdolabında tutarım.Napsam?

Birde şekerlerin değil de dağıtılacak olan badem şekerlerini de tülle ikram edeceğim ben.badem şekerlerini direk tüle değil de folyo ya da streç filmemi sarsam kirlenmesin diye.Boylece ınsanlar yemek isterse yiyebilirler.

canım benim.
ağlayarak takip ediyoruz. Rabbim yanınızda inşaallah.
bilinmeyenlerle karşılaştırmasın.

Canım benim şükürler olsun sa salim hiç de korkulan bişey olmadan atlattınız canım inşallah bundan sonrası daha da kolay olsun allah her işinizi kolaylaştırsın bizleri de habersiz bırakmadın o kadar yoğunluğun arasında . Bebekler çok dayanıklı oluyor zaten senn kızın daha da güçlü maşallah emin ol çok kısa zamanda iyileşecek ..doktorlar doğumdan önce her zaman gibi en kötü ihtimalleri sıralayıp moral bozmuş olsa da biz onlara inanmadık ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…