Bugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldumDoğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)
evet canım sıkıyorum dişimi ...az kaldıcnm bnde yatamadımkı sırt usu yatıorum nefesım daralıo boguluyomusum gıbı oluyorum yan yatıorum oğlum tekmıklıo bnı napıcamı blemedım kalktım yemek yaptım ve sızın yanınızasennde son 4 gunn deılmı cnm az kaldı azcık daha sık dısını
bak bu fikir hoşuma gitti canımiyi günlerde giysin oğluşun
temizlik dışında mantık sınırları içinde spor hareketleride var yürüyüş mesela olmadı plates kendini yormadan
ay benim ayaklarımda davul gibi oluyor havalar ısındıkça ellerimde
allah yardımcın olsun cnm
doğumdan sonra ağzını burnunu kırarız
harika olmuş cnm...bayılıyorum şu kız odalarına cıvıl cıvıl....allah banada ikinci yavrumu kız nasip ederde bende hayalimdeki gibi kızımla ilgilenirim...sanırım oğlum bu fikri kıskandı temeleri sertleştiEki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
Bugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldumDoğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)
Grafın rüzgarına 41 kere maşallaaaaahhhhİnanamıorum ya bu minişler içimizdemi büyüdü böle yaa Allahım analı babalı büyütsün inşallahh
Yarim
Ohh halletmişsin kuaför işini üzerinden bi yük kalkmıştır ,,doğum zamanına takılma diycem ama zaten halletmişsin kafanda hayrlı zamanda gelsin kızınBu kadar zaamn sabrettin az kaldı.. Bende perşembe gidicem kısmetse..Sadece bi işim var gerçi benim ama o da en büyük iş
Osmanalp tarihin belli olmuş canımmm çok sevindiimmm
Modus odanıza bayıldım canımmm
Gülerek büyüsün bebişinizz..Bu arada sen de çok iisin:):)
Bende o kadar yoruldumkiiii,,,temizlikçi camları kapıları banyoyu tuvaleti temizledi,,ben de bebişin kıyafetlerini ve kendi geceliklerimi ütüledim,bir de buzdolabını temizledimm,,kadın oğlunu da getirmişti bi taraftan onunla da uğraştımmm,,koltukları eşim silmiştii,,çocuk baktım hiç sakınmıo bide tanımam etmem çarşaf örttüm gel sıcaktan bunalma buna otur falan dedim yok yinede gidio bütün koltuklara oturuo falann,,yoruldum valla.Şimdi bi duşu hakettim ama eşim gelince yapıcam bekliyorumm..
Sadece yerleri süpürüp silip halıları sercemmm,,bide belki koltukların üzerinden bi daha geçerim ne biliim fazla mı pimpirikli davranıyorum bilmem ama .Bi de perşembe kuaföre gidince bende hazırımmmm,,Ha sadece çantaya yerleştirmek kalıo herşeyimiziİnanmıorum kendimeee
Grafın rüzgarına 41 kere maşallaaaaahhhhİnanamıorum ya bu minişler içimizdemi büyüdü böle yaa Allahım analı babalı büyütsün inşallahh
Yarim
Ohh halletmişsin kuaför işini üzerinden bi yük kalkmıştır ,,doğum zamanına takılma diycem ama zaten halletmişsin kafanda hayrlı zamanda gelsin kızınBu kadar zaamn sabrettin az kaldı.. Bende perşembe gidicem kısmetse..Sadece bi işim var gerçi benim ama o da en büyük iş
Osmanalp tarihin belli olmuş canımmm çok sevindiimmm
Modus odanıza bayıldım canımmm
Gülerek büyüsün bebişinizz..Bu arada sen de çok iisin:):)
Bende o kadar yoruldumkiiii,,,temizlikçi camları kapıları banyoyu tuvaleti temizledi,,ben de bebişin kıyafetlerini ve kendi geceliklerimi ütüledim,bir de buzdolabını temizledimm,,kadın oğlunu da getirmişti bi taraftan onunla da uğraştımmm,,koltukları eşim silmiştii,,çocuk baktım hiç sakınmıo bide tanımam etmem çarşaf örttüm gel sıcaktan bunalma buna otur falan dedim yok yinede gidio bütün koltuklara oturuo falann,,yoruldum valla.Şimdi bi duşu hakettim ama eşim gelince yapıcam bekliyorumm..
Sadece yerleri süpürüp silip halıları sercemmm,,bide belki koltukların üzerinden bi daha geçerim ne biliim fazla mı pimpirikli davranıyorum bilmem ama .Bi de perşembe kuaföre gidince bende hazırımmmm,,Ha sadece çantaya yerleştirmek kalıo herşeyimiziİnanmıorum kendimeee
hoş geldin canım..ohhhh misler gibi olmuştur evin...bişey diycem bende koltukları silmek istiyorum daha önce yani geçen sene temizlikçi silmişti ondan sonrada hiç silmedim...neyle sileyim sizce???kadife bej rengi koltuklarım...
benimde sadece çanta hazırlama işim kaldı ama çok korkuyorum çanta hazır olunca doğum olacak gibi geliyor nedense atlatamadım bu düşünceyibende 2 gün izinliyim hazırlayayım artık nolacaksa olsun
ben loc ile sildiriyorum canim , duvarlar dahil
evde olan normal bir deterjanla yada sabunla falan silinmezmi yahu masraf çıkartma şimdi bana
merhabalr dr geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
paşamın keyfı sı yerınde cm acıklımıs ılerlememeıs dah 2 cm beklmedee suyumus herseyımız ııyı cok sukur dr ablamızz perş..den sonra tatıle cıkıyor haftaya cuma ıs bası bu surecte bır sorun olursa ark..dogumunu yaptırıan o surecde tanıgım dr yonlendırdı benıı ve paşam ıcın gununu de bekler her anda geleebıır surec ebebge baglı dedı bana sunı sancı vermek ıstemedıgıını kendı sancımı beklememm gerektıgını soledıı cım rahataldı hayırlısı ıle ınslll artık eıvmıızde sancımız ı bekleyecegızzz rahatt rahatt bebegım herseyı yolunda cok sukurr bizden böle hanımlarr
asagıda graf ı gorudmmm taze annecık nasıl bakalımmm
usg çıktısında hepsi yazıo canım doktor bakarken ölçüo zaten kafasını karnını bacağınıvayy be ne doktormuş bukadar ayrıntılı baktığına göre doğumunu nasıl bir ayrıntıyla yaptırır merak ettimbizimkinede zorla boyunu kilosunu söyletiyoruz...ayy ben bu doktoruma çok gıcığım nasıl doğurucam onunla
Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
hayırlısından kucuuna alırsın inşallahh..Bugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldumDoğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
uyumuşuz
gerzek tv yine bakım sebebiyle cortlamış...
amannnn saldım çayıra artık... bu cuma kısmet olursa annemle babam da geliyo... portmantomuz da gelicek inşallah... ohhh evimiz miss gibi olucak... anneanne herşeyi halleder ama ben inşallah onları kırmadan atlatabilirim bu dönemi... en korktuğum şey onları incitmek... kadıncağız diyoki telefonda önümüzdeki hafta da doğum olmıycak gibiymiş ben gelmiyim o zaman, sen yanında kimseyi istemiyosun... yahu benim niyetim o değil ki... gelsinler tabi istiyorum ama birsürü sebebi var... birincisi; ablam bebeğini kv bırakmak istemiyo, şimdilerde annem gelse mecburen yeğenimi kv bırakıcak ablam da bu durumdan huzursuz olucak... (cuma allahtan izne ayrılıyo ablam) ikincisi; bugüne kadar nasıl bi sorun yaşandıysa ben hep soğukkanlılıkla çözdüm, ailemizdeki en güçlü birey olarak beni bilirler ve evin en küçüğü olduğum için de acı çekmeme pek dayanamazlar zaten 15 yıldan fazla kalp hastalığı çektim... bana karşı biraz daha hassaslar... o yüzden doğum sancılarıma şahit olmasınlar istiyorum... onların gözünde hala o güçlü kızları olarak kalıyım... canımın yanıyo olduğunu gözleri görmezse gönülleri katlanır ama görürlerse üzülürler... evet ANNE olmak kolay değil ama o da benim ANNEM... evladının hangi sebeple olsun acı çektiğini görmesi üzer...
hem sonra; benim eşimin ailesiyle benim ailem henüz biraraya gelmedi... kv şuursuzlukları sebebiyle düğünümüzde bile yoktu (bilen bilir)... şimdi doğum zamanı herkes aynı anda hastanede olucak, bi huzursuzluk çıkmasından korkuyorum... tamam kimse eşşek değil babaanne dede olucaklar böyle güzel bi günde de sıkıntı yaratmazlar ama insan ister istemez düşünüyo... kendi ailemden şüphem yok zaten hiç seslerini bile çıkarmazlar... onlarla gelip konuşmazlarsa muhatap bile olmazlar ama napıyım bende doğururken bi taraftan bunları da düşünmek istemiyorum...
sonra lohusalık denilen dönem zaten en zor dönem deniliyo... annenin tek endişesi bebeğime yetebilecekmiyim korkusuymuş?... ulan benim annem ben evlenirken öyle üzüldü ki; hiçbi evladını evlendirirken böyle değildi... ben ailemizin hala mızmız koca bebeğiyim bakmayın 30 olmuşuz ama hep el bebek gül bebek yetiştirmişler... bende ister istemez bazen diyorum ki; ulan tipe bak senmi anne olup çocuk bakıcaksın... bakarım Rabbim beni ona layık görmüş... böyle birşeyi bana lütfetmiş elimden gelenin en iyisini yaparım ama ya bi gün o lohusalık psikolojisiyle dellenip, bana yardımcı olmaya çalışan anacığımı terslersem... tabi annemden allah binlerce kez razı olsun hep şunu söyler "bebeğin karnındayken anne oluyosun ama doğumdan sonra, bebeğinle ilgili herşeyin en doğrusunu kendin bildiğini düşünüyosun" der... tamam kadın bunun farkında ama ben yine de bi hataya düşüp ağzımdan onu kırıcak bişi çıkarmıyım...
benim endişelerim böyle işte kızlar... ne çok anlatmışım be....
çok güzelmiş odası pempiş pempiş güle güle kullanmayı nasip etsin allah...Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
Kızlaar ben çok heyecanlıyım cuma günü sabah 8 dehastanede olcaz artık kaçta alırlar sezeryana bilmiyorum. Ama iyice garip oldu duygularım karmakarışık..hatta kafayı yedim sanırımoğlumun aslında gelmeye hiç niyeti yok daha hissediyorum,böyle düşündükçe de saçma sapan şeyler geliyor aklıma.yavrum herşeyden habersiz keyif yaparken içerde,birden doktoru görcek diyorum gafil avlanmış balık gibi kalakalcak şaşkın bebeğim işte böyle şeyler düşünüp hem üzülüyorum hem gülüyorum halime evde pek iş kalmadı biraz ütü var.bide kocişim perşembe süpürüp silcek banyoları yıkıcak rutin temizlik yani sonra da halıları sereriz tabi yıkamadan gelebilirse ..hastane için çikolata alıcam anaaammm çantamı hazırlamadım esas gördüğünüz gibi ben de hazır değilim sanırım..çantalarımızı yerleştiririm yarın kuaföre gitcem kaş bıyık için.işte böyle kızlar ama gününün belli olması biraz tuhaf oluyomuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?