2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar merhaba.37.haftayı bitirdik bakalım.her şey normal görünüyor.1 cm'lik açılma varmış.

BPD( Kafanın sağ ve sol tarafındaki parietal kemik denen kemikler arasındaki mesafe yani kafanın enlemesine büyüklüğü ölçümü.):89.47mm

hc (kafa çevresi):322.82 mm

ac(karın çevresi):323.94mm

fl(uyluk kemiği uzunluğu):73.58

doktorum hep ayrıntılı bakar.bunlar bebişin ölçümleri.doktor normal dedi ama sizlerle de paylaşayım dedim bilgi alışverişi yapayım dedim.

canım güzel hesap oldu tahmini bile olsa içimi rahatlattın...demekki 2 tane işimi görür benim ama birtanede nolur nolmaz diye yedek alayım 3 olsun:)))

vayy be ne doktormuş bukadar ayrıntılı baktığına göre doğumunu nasıl bir ayrıntıyla yaptırır merak ettim bizimkinede zorla boyunu kilosunu söyletiyoruz...ayy ben bu doktoruma çok gıcığım nasıl doğurucam onunla

yaaa yerim ben onu maşaallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bende istiyorum artık ya çok sabırsızlanıyorum :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güzel haberlerini alalım inş.

bende istiyorum ayaklarımı uzatmak....masa başında oturmaktan karnımın alt tarafı sıkışıyo ve sızlıyor çokkk ((

güle güle canım yine gellll

cnm bnde yatamadımkı sırt usu yatıorum nefesım daralıo boguluyomusum gıbı oluyorum yan yatıorum oğlum tekmıklıo bnı napıcamı blemedım kalktım yemek yaptım ve sızın yanınıza sennde son 4 gunn deılmı cnm az kaldı azcık daha sık dısını

iyi günlerde giysin oğluşun

temizlik dışında mantık sınırları içinde spor hareketleride var yürüyüş mesela olmadı plates kendini yormadan

ayhhhh ayaklarım cok sıstı gdıp bıraz dınlenelım bız snrada yemek yapalım babamıza hadı optum sızı

ay benim ayaklarımda davul gibi oluyor havalar ısındıkça ellerimde

bende istiyorum ayaklarımı uzatmak....masa başında oturmaktan karnımın alt tarafı sıkışıyo ve sızlıyor çokkk ((

güle güle canım yine gellll

allah yardımcın olsun cnm

bize müsade hanımlar gidip namazımızı kılalım ve dınlenelım bırazz kayınvalide ve .k.b burdalar mısafır fılan gelır nerjık olalım dımı amaaaaaa

doğumdan sonra ağzını burnunu kırarız

Ben de aynı dertten muzdaribim. İnsan hamileyken de nazlnmayacaksa ne zaman nazlanacak bilmemki..

Maşallah barekallah, Allah bağışlasın, oğluşun çok tatlı :)

Hayırlısını dile canım.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin.
Sabreden derviş muradına ermiş :)

Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin.

Ay maşallah, maşallah, maşallah ne kadar tatlı ay yerim ben onuuuuu Canım gözün aydın. Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza

benim değiştirdiğim suratsız doktorda bu doktorumda hep ayrıntılı bakıyorlar.elimde bebeğin yüzünün ultrason görüntüsü yok.eskisi de iyiydi bu da iyiydi.değiştirme nedenimde eski doktorumla iletişim kuramadım,onun o sinirli hali ağzımı bağladı hep.birde normal doğuma çok takmış bir adamdı korktum onun bu halinden.

yeni doktorum öyle değil.aklıma takılan herşeyi soruyorum güzelce cevaplıyor.doğum şekline de öyle takılmış değil.normaldoğuma uygunsun diyor ama her şeyi sancılar gösterecek diyor.yalnız doğuma doktorum girmiyor.normali ebeler yapıyor.sezeryana da icapçı doktor giriyor.olaki Allah korusun beklenmedik bişey olursa o zaman giriyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun....

Doğum yapan arkadaşlar çok sevindim ağlattınız beni ne güzel bir duygu benim 2. olacak ama ilki kadar heyecanlıyım ne güzel bişey annelik Yarabbim :))
Yarim canım acele etme ben doktorla savasıyorum resmen erken sezeryana almasın diye Rabbim ona bir zaman biçmiştir en hayırlısını o bilir

ben kac aydır yuzuklerımı takamıorukı zatennn ayaklarımda sızlıo kaldırınca doruyo sızlaması

nıe gırmıokı drlar yha bnm dr gırıo her ıkı dgmada allaha cok sukur bn drma guvenıorum cunku herseyımı o bılıo benı nıe baskasına emanet etsınkı gercı ebelerde cok basarılı ben ebeyle tanıstım catı muaynemı yaptı kac yasında kadındr kadar tecrubelıdır dıorum kendımce

ebelere lafım yok.normal doğumda ebeler uzman zaten.hastanenin kuralı.ama sezeryana girmeliler.inş.doğumda bişey olmaz da hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağıma alırım kuzucuğumu.......

Bugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldum Doğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)

Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns

şeker kız candy de gelince tamam olucak

ebelere lafım yok.normal doğumda ebeler uzman zaten.hastanenin kuralı.ama sezeryana girmeliler.inş.doğumda bişey olmaz da hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağıma alırım kuzucuğumu.......

inşallah cnm

hadi hayırlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…