Kolayı var, hemen hemen kavanoz kadar bişey bul, etrafını da evde olan bi kurdele veya iple bağla fiyonk yap, ne kadar gitti? tahminimce bi taneye 30 cm kadar gider (kavanozun büyüklüğünü bilmiyorum tabi.) çünkü rahat bağlayıp fiyonk yapmak için de pay lazım. bu demektirki 1 mt ile 3 adet yaparsın. 10 mt ile 33 adet gibi. ama bence sen ölçüp biçmeden karar verme. ve kaç tane almayı düşünüyosan 1 adet fazla al nolur nolmaz.
OOH ooh kuzummm çook yakışıklı maşallah oğlunuz. çenede gamze var sanırım bayılırım da dikkatimi çekti :) allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah canım.
Eki Görüntüle 742752 RNA TASARIM
kızlar merhaba.37.haftayı bitirdik bakalım.her şey normal görünüyor.1 cm'lik açılma varmış.
BPD( Kafanın sağ ve sol tarafındaki parietal kemik denen kemikler arasındaki mesafe yani kafanın enlemesine büyüklüğü ölçümü.):89.47mm
hc (kafa çevresi):322.82 mm
ac(karın çevresi):323.94mm
fl(uyluk kemiği uzunluğu):73.58
doktorum hep ayrıntılı bakar.bunlar bebişin ölçümleri.doktor normal dedi ama sizlerle de paylaşayım dedim bilgi alışverişi yapayım dedim.
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
tamam tamam az önce okuduğum yazı iyi denk geldi... herşeyin bi vakti saati var dimi ama... kasmaya gerek yok...
bende istiyorum ayaklarımı uzatmak....masa başında oturmaktan karnımın alt tarafı sıkışıyo ve sızlıyor çokkk((
güle güle canım yine gellll
kızlar yalovadan esımın teyzesı geldı gecerken ugrdılarrr normalde dugun ıcın gelmeıslerdı ama bızı dusunmus sagolsun ve hedıy egetırmıss oglum dogmadan hedıyemız geldi cok mutlu oldukkkk
bakın nasıllarrr
Eki Görüntüle 742724 cok cokkk mutlu olduk ama yaaaaaaaaaaaaa
yok canım dundne berı yapıyorumgee temıslıgıı cektır sıl toz all toparla fılann kv pesını topluyorum artı bırde yanı
sımdı kv ler dısarı cıktı bır goz atım eve dagılan yer varmı dıyee
yapıyorum yanı ısıımı
cunküüüüüüüüü
hareket berekettırr dogum ıcın anı -reflex lı olmasındaa gerısı benımıcn ıı ınslll
ayhhhh ayaklarım cok sıstı gdıp bıraz dınlenelım bız snrada yemek yapalım babamıza hadı optum sızı
bende istiyorum ayaklarımı uzatmak....masa başında oturmaktan karnımın alt tarafı sıkışıyo ve sızlıyor çokkk((
güle güle canım yine gellll
bize müsade hanımlar gidip namazımızı kılalım ve dınlenelım bırazz kayınvalide ve .k.b burdalar mısafır fılan gelır nerjık olalım dımı amaaaaaa
vayy be ne doktormuş bukadar ayrıntılı baktığına göre doğumunu nasıl bir ayrıntıyla yaptırır merak ettimbizimkinede zorla boyunu kilosunu söyletiyoruz...ayy ben bu doktoruma çok gıcığım nasıl doğurucam onunla
naber şeker kızlar.? vallah öle evde baymışım... doğuma 10 gün var ve stres bırakmıo peşimi.. deli edio beni adamın teki.dd varya yeni evli özellikle bide hamile olanlara Allah yardm etsn bu erkkler aile mefhumunu anlayana kadar ufg ufg.. çok ince düşünüoz onlrda o kadar basit düşünüo.. anlayşlı koca nerdeeeeeeeeeeeeeeee... ya bi bakilgilen ya .. çakıldın kaldın tv ye nete oyuna vs. ama varya hiç ilgilenmieynce burunları srtüo da nasıl yapcaz sorun orda?
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
böyle birsey yok
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
51 cm boyumuz
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
biz geldik kızlar canımız biraz sıkkın...
önce kuaföre gittik manikür pedikür kaş bıyık ağda olayını hallettik çok şükür misler gibi olduk... kuaförüm bile oje sürmeyelim karnın epeyce inmiş belki bugün gittiğinde kontrole, doğuma alınabilirsin dedi... istersen sürerim tabi dedi ama bende kıllandım... orda bi de teyzenin biri demezmi kızım bugün yarın doğar bu çocuk diye... iyi dedim bari gidelim bir an önce kontrole... neyse doktora gittik nst ye bağlandık... doktor sancın yok dedi... enfeksiyon kapma diye de alttan muayene etmek istemiyorum dedi... iyi de dedim ne kadar daha bekliycem ben çok sıkıldım... o da dediki daha 39+1 iz... 40. haftaya kadar bekliycez... gelmezse 41. haftaya kadar daha bekliycez... oldu dedim tamam o zaman... ama afakanlandım tabi... sonra dedim ki; hiçmi olmuyo sancısız açılması olan, ya dedim varsa bendede açılma (bugün çok agresiftim nedense doktora da kıl oldum kadın şaşırmıştır) o zaman alttan bakalım dedi ama açılma olduğunu sanmıyorum dedi... ultrasonda baktı kafası biraz daha aşağıya inmiş - suyu - nabzı normal çok şükür... sonra alttan muayene etti 1 cm dedi... yok açılma falan... iyi dedik napıcaz biz... bu kadar bekleyip bide 41. haftada beni sezeryana almayın dedim... bi de bu arada sezeryan olursa epiduralmi yoksa genel anestezimi önerirsiniz dedim... sezeryanı aklından çıkar normal doğum yapıcaksın dedi... iyi dedik geldik eve... önemli bir dipnot... bu bebek önümüzdeki hafta da doğmaz 41. hafta içinde doğucak bak görürsün dedi... ben nasıl dayanıcam... minik prensesime kavuşmak istiyorum artıkk
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
böyle birsey yok
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
51 cm boyumuz
annem dun gitti
valide burda
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
vayy be ne doktormuş bukadar ayrıntılı baktığına göre doğumunu nasıl bir ayrıntıyla yaptırır merak ettimbizimkinede zorla boyunu kilosunu söyletiyoruz...ayy ben bu doktoruma çok gıcığım nasıl doğurucam onunla
iyi günlerde giysin oğluşun
temizlik dışında mantık sınırları içinde spor hareketleride var yürüyüş mesela olmadı plates kendini yormadan
ay benim ayaklarımda davul gibi oluyor havalar ısındıkça ellerimde
allah yardımcın olsun cnm
doğumdan sonra ağzını burnunu kırarız
benim değiştirdiğim suratsız doktorda bu doktorumda hep ayrıntılı bakıyorlar.elimde bebeğin yüzünün ultrason görüntüsü yok.eskisi de iyiydi bu da iyiydi.değiştirme nedenimde eski doktorumla iletişim kuramadım,onun o sinirli hali ağzımı bağladı hep.birde normal doğuma çok takmış bir adamdı korktum onun bu halinden.
yeni doktorum öyle değil.aklıma takılan herşeyi soruyorum güzelce cevaplıyor.doğum şekline de öyle takılmış değil.normaldoğuma uygunsun diyor ama her şeyi sancılar gösterecek diyor.yalnız doğuma doktorum girmiyor.normali ebeler yapıyor.sezeryana da icapçı doktor giriyor.olaki Allah korusun beklenmedik bişey olursa o zaman giriyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun....
nıe gırmıokı drlar yha bnm dr gırıo her ıkı dgmada allaha cok sukur bn drma guvenıorum cunku herseyımı o bılıo benı nıe baskasına emanet etsınkı gercı ebelerde cok basarılı ben ebeyle tanıstım catı muaynemı yaptı kac yasında kadındr kadar tecrubelıdır dıorum kendımce
Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
ebelere lafım yok.normal doğumda ebeler uzman zaten.hastanenin kuralı.ama sezeryana girmeliler.inş.doğumda bişey olmaz da hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağıma alırım kuzucuğumu.......
Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
ebelere lafım yok.normal doğumda ebeler uzman zaten.hastanenin kuralı.ama sezeryana girmeliler.inş.doğumda bişey olmaz da hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağıma alırım kuzucuğumu.......
Bugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldumDoğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?