2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Aynı dert bende de kuzucuk ya iki adım atıyorum nefesim kesiliyor gece gündüz klimanın altındayım herkes mis gibi yürüyüş yapıyor bi özeniyorum ki
ben yürüyüş yapıyorum her gün mutlaka ama artık ayaklarımın altı yanıyor acıyor sürekli çok fena
hehehe valla bende istemezdim kv ile aynı gün doğmasını hep kendine pay biçerv
alikaanın odası çok güzel olmuş güle güle büysün inş canım
teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun inşallahh
canım bizim dr de yenidogan sunnetini cok destekliyor dogumdan 24saat sonra nefes alışına baglı karar verilir dedi

ben de ellerim parmaklarım sisten agrıyarak uyanıyorum
biz doktora hiç doktora hiç sormadık yenidoğan sünnetini. çocuk doktoru söylemez miki onu ya?:44::44::44:
Maaşaallah maaşaallah... gelmeden nasıl da yerlerini hazırladılar bebişler... güle güle sağlıkla sıhhatle kullansın inşaallah canım...
çok sağol canımmm. artık öncelik hep onların herşey bebişlerimiz için
kızlar doğum izni yalan oldu :) nedense hiç şaşırmadım. şimdi de ekimde çıkaracağız diyorlar. ekim ayı gelince de nisanda çıkacağız derler:)
belliydi zaten böyle bişey olacağı her zamnki gibi işte

:) aynn ole fasla kaptrdm kendımı sanırım nıe bu kadar uzulmussem : seven sever ama herkes hakkettıgını bulur bnde ona gore davranırım .
yaniiii
benden ziyade babası...
kadınlar kulubünde oğlu olucaklarla konuşma sen samimi olma fazla tamammı aşkım diye uyarıyo korkak kocam
ALLAH Senii

oda iyimişşş hhe kıscelere zaten hıc bır baba kıyamıyor benım babam halende öle kı cücüklerimizz daha cok cücüklerrrrr

ben paşamı çokk özeldım yaa gelsın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk koklasalım uyuyalm uyanalımm esımde dıyro oglum gel artıkkk ne yapacaksan yap bısee dayanamıyoruz artık dıyeeeeeeee k.baba gıtmeden k.v dıyormus bıs yolu yarılamadan suzan aras doguruyorum fılan der dıyeeeeeee(40 dk aramıs) haydı bakalım deıdm sımdılık gelen gıden sacnı fılan yok ama

annesiiiiiiiiiiiii....
Ali Kaanın kocaman odasına bayıldım... sağlıklı huzurlu günlerde mutlulukla keyifle vakit geçirsin inşallah....

slm kızlar

Doguran oldu mu bugun? Daha yenı gırebıldım.Hastanedeydım.Sonrada yorgunluktan uyuyaklmısım.Sıcakta hersey yorucu ya
Nstdeydık.Bır sorun yok cok sükür.Uyandırana kadar baya uğraştık ama olsun beyefendı uğraştırdı bızı :)

Merhaba güzel anneler ve onların tosbaaları.. Sonunda doğum hikayemi yazabildim hanımlar kızım uyanmadan hallettim bu sefer.

girmeden yemek ya attalı yakı uyansın yoksam uyku halındeler hep ben ole yapıyom yoksa gırdıgım ılk 2 de bısım paşada uyuyorduu

doguran sımdılık yok

oh karnımızı dogyurduk askımlaaa misleeer gıbımmmmmmmmmmm

kızlar doğum izni yalan oldu :) nedense hiç şaşırmadım. şimdi de ekimde çıkaracağız diyorlar. ekim ayı gelince de nisanda çıkacağız derler:)

ya kızıyorum ortalık karıştı karıştırdılar tabi doğum iznini kim düşünecek meclisin tatil zamanı geldi olan bize oldu maalesef..

ay kızlar kafam karma karışık haftaya çarşamba 40 artı sıfır ouyorum doğum beirtisi adına bi şeyim yok çarşamba randevu verdi gelmezse suni verelim dedi bebeğim minicik 2500 kilo çok hareketli de değil kanala falan girmedi açıklığım da yok ben sadece suni ile nasıl doğururm ki yoksa sezeryan olsam ki boş yere acı çekmek de var çünkü beirti yok

Ben de geldim,,bugün geç geldim biraz biyere kahvaltıya davetliydik çünkü:):)Dedikodular yapılmış yine,kv kulakları çınlatılmışş:):)
Paradoks güzelliğin kızına da erafına da yayılmış canım fotoğrafta,,çok sevdik sizi maşallah kızınaaMutluluğun resmi olmuş tam,,boşuna üzdü doktorlar seni şimdiye kadar

Ben de birdenbire ağırlaştım kızlar sanırım buna ağırlaşmak denio,,dün temizliğe gelmiştiya kadın ben sabah 9dan gece 1e kadar ayaktaydımm,gece de eşimle devam ettik,o her ne kadar sen otur diye ısrar etsede

Gece yattım bi baktım ayaklar davul benim,,tombik tombikk,zaten bikaç gündür de sabahları kalktığımda tabanlarım ağrıodu ama şiş yok gibiydi dün zorladığım için oldu herhalde kendimi..Bu sabah ta kalktım baktım hala şiş ve ağrı yapıo sizde de ağrı yapıomu yoksa kuru kuru şişiomu sadece merak ettim?????
Bir de artık yürümek,oturmak,yatmak..hiçbişe istemiorum çünkü hiçbiri rahat diil,,ya kaburgam batıo,ya kalçamdaki sinir ağrısı oluo((en şiddetlisi bu)) ya kasıklarım sancılanıo falan felann...
Çok şükür çok iyiydim şimdiye kadar da artık tamam herhalde buraya kadarmışş

benden ziyade babası...
kadınlar kulubünde oğlu olucaklarla konuşma sen samimi olma fazla tamammı aşkım diye uyarıyo korkak kocam
benim oğlum gelicekkk sonra çapkın çapkın Aylizin nanakından öpüceekkk babası çok kıskanıcak kızıcak benim oğlumaa amaaaa benim çapkın oğlum gizli gizli yine gidip öpücek Ayliziii söyle babasına tamam mı annesiiiii

aaa olurmu hiç ama yeryüzündeki tek dişi onun kızı ya... saf kocaa

almayız senn kızı oğlumun basnn etını yer senn koca sonra. şaka maka ama bde gercekten kendılerı buluyolarmıs bırbırlerını şaka gbı olur sen nasıl dgm yaptın fln dıe knusurmusuz hadı cnm fln kk uyemıydın fıln bı bakmısız dunur olu vermısz nekaaa komık ve guzel olur

bnde ozledım valla evde cok cnm sıkılıo oğlm gelsede onnla oynasam gesmelere cıksak. eşime hadı cıkalım dıorum cıkmıo adam yorgn gelıo ne yapsın bnde btun gun evn ıcınde patlıorum catlıorum eşime sarıorum oda en sonnda oğlumz gelsede rahatlasam dıe bakıo eşimn pabucu dama atılcak haberı yok

yok ya suyu normal ıse bekle bence yanı bebegı ve sneı etkıleyecek (allah korusun)aksı bır durum yok sa cunku hıc aıclman yoksa o vakte kdr ne bılım sunı sancı etkı edermıkııı benımde soru ısaretı olarakdan kafamda o yanı ama benım sımdıden 2+ var 2 parmak acılma olarakdan tabı hakkımızda hayırlsı ıgene yaaaaaaa
ohh temıslık bıttı ges artıkınnnnnnnnn sızın esler ıyı ce anacımbenım esım cok sukru eksısı gıbı degıl ama sıznkı gıbı de dıll ben sunu yapalım dedıdıgımde nesı var dıyıp bıtırıyor ıısii o kaaaaaa

hehe aboww aylızz ın babası basında nöbete durursa hıc sasmayınnnnnnnnnn

e yani esıme dıyorum o gelsın senle pek ısım olmaz hatta o gun uyuryus yapıyoruz benım ehlıyet almamaı ızın vermeıdn ama paşamı hemen koltuga oturtma planı yapıyor dedım ogrett ogrett paşamla geserız bısde ohh sana ıhtıyac kalmas sen ıse gıt gel o kaaaaaaaaaaabak hele ana ogul benı satacaksınız dıyorrr askım benımmmmmmmmmmm bırı buyk askım bırı kucuk abowwwwwww erkeklerım benımmmmmmmmmmmm asklarımm

bugun mesela hıc ıs yapmadım sadece yemek yemek ıcın kalkıorum ayaga ama sıss ayaklarım sızm sızm sızlıo vallahı srt ustude yatamırum nefesım daralıo bogulucakmısm gbıme gelıo ayklarımı dıkemıorum havaya uzatp dınlendırıorum sadecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…