- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 681
- 41
kızlar bi arkadaş biobellinda diye bi markanın ürünlerini satıyomuş alırmısın dedi kıramadım berenis diye bir bebek şampuanı bir depişik kremi aldımbitkisel olduğunu söyledi ama tereddütte kaldım bu markaları biliyor musunuz acaba
cnm bende aynısından aldım int te araştırmıştım kötü bir yorum görmedim
Kizimin yanindan geliyorum teyzoslari
Dr lavman yapmis bi guzel halletmis heryeri zillim annemde temizledi bende emzigini verdim duduslarina misil misil uyuyor simdi
Dunden beri sagdigim sutlerinde hepsini icirmis annem bagirsak hareketlerinde simdilik bi sorun yok
İstahida yerinde dualariniz sayesinde canim arkadaslarim biz simdi biraz dinlenelim malum
Sancim var pek uyuyamiyorum rabbim hepinizden razi olsun vakti saati geldiginde sikintisiz tasasiz saglicakla yavrularinizla kucaklasmayi nasip etsin insaaaalllaaaahhhh
totosuna sağlık ecemin
Bi ben doğurmak istemiyorum heralde :S hamilelik çok güzel geçti, bu kadar az kaldığını görünce ben ne yapacağım diye korkuyorumi kendimi hiç anne olacakmış gibi hissetmiyorum, 30 yaşıma geldim nerdeyse ama ben daha küçükmüşüm gibi hissediyorum, çokşükrediyorum bize de nasip oldu diye ama normal doğum olsa, 10 temmuzu geçse doğum tarihi diye de beklemiyor değilim :)
bende varım cnm aynı sen gibiyim :13:
Oğlumun odasından bikaç görüntü kızlar. Bir perdesi kaldı onu da ay başı alıcaz inşallah
Eki Görüntüle 742936 Eki Görüntüle 742937 Eki Görüntüle 742938 Eki Görüntüle 742939 Eki Görüntüle 742940 Eki Görüntüle 742941 Eki Görüntüle 742942
cnm güle güle kullanın oğluşunla birşey sorucam bebek arabasındaki örtüyü diyim sen anla nerden aldın :26:
herkese günaydın.oğlu olacak arkadaşlar isimleriniz hazır mı ben hala kararsızım belki sizden kopya çekerim.:)
biz hala bulamadık
Herkese gunaydin, dun dogum yaptim cok tatli minicik bir kizim daha oldu ayni ilk kizima benziyor kopyasi, dun cok zorlu gecti agrilarim vs vardi, sukur bu sabah gazimda cikti rahatladim, 15 aylik kizimda burda kaldi mecbur uyku saatleri degisti tabi maskotu oldu buranin butun odalara misafirlige gidiyor, bebek kucagimda yada aglayinca umursamiyor ilgilenmiyor pek eve gidince ne olur bilmiyorum..
gözünüz aydın cnm hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
(
herkese gunaydın tatlı annısler
benm moralım bozuk dun gece eimle tartstık((
kv ve gorumcem alişveriş yapmıslar ıyı guzel normal bse
ama oğluma buzmna kadar daha hıc bse almadılar ne kv ne gorumcem
dun gecede esime almıslar bseler gosterdı ettı oturuyoeuz tabı bnm yuzm dustu posetlerden oğluma bse cıkmadgı ıcın anladı kvdemde dıokı cocuk dgsunda eksıklerıne bakarızda ole alırız baktım ama bebk kıyafetlerını almadım
yha kızlar yanlısmı dusunuorum ılk torunları ınsan nebılım bebek kıyafetı gorunce dayanamaz nekadar yakısır der torunma alım der heveslenır daha sozde gelıolar kv gorumcem karnmı sevıolaredıolar sınır oluyorum gosterısmı yanı bnlar eşime karsı daha kv bıkere olsun ne eksıgı var demedı yha nasıl torun sevgısı bu eşimde işten ayrıldı zaten borcumuzda var evımızi bız kurduk esyalarımızn parasını oduyoruz bı andan(( aksam aglıorum yatakta sessız sezsız esim anladı neoldu dıo yok bse ddm ne oldu anlattım annende hıc torun sevgısı yokmu ddm bıkere olsun ınsan heveslenırde bı kıyafet ne bılım bıse alır ddm yok ıste annesı demıss yha dgduktan sonra alırm dıe dogmadan once alınıcaklar var ddm ben alırım hemn hazır cevap ama ddm bıkere olsun nıe ne eksıgı var kızm dıe sormuo ddm bak ddm benm tarafım senn calısmadıgını bılıo herkes bseyını aldı ddm senn annende bole beklerdım ddm yok bn bda kımsye bıse solemıcekmısım o alırmıs oğluna herseyı bı kızdı bna bı kızdı yok ıste eskılerı acmıcakmıs o bısuru sey ac ddm bnde ne susuyosun yk acmıcakmıs ozmn solemıceksın ddm kalktım yataktan yat yataga yatmıorum ddm bırazda oyuzden kızdı geldım ıcerı agla agla 1 saat sonra geldı gec yataga bıdada sakın kalma ddı bde ona sınır oldum bna emır verıo (( hea bde kv yaptıgına bakın bn ınt. ıkı parca kıyafet aldım 22 lıra ttu 10 kargo parası verdım ne gerek varmıs nıe almısm bn int.hıc bse almayalım bu cocuga olup bıtsın yha butun hevesımı kırıolar yha ((( ablam faln olmasa varyha kapı susymus bebek sekerıymıs kv gore hıc bırıne gerek yok o bı zıbınla buyutmus oğlnu bnde ole yapıcakmısm delı oluyorum yha (( offffffff sızınde canınızı sıktım ama hala gozlerımı acamıorum aglamaktan ((
ay cnm benim kv kıyafetlerini bile organik alıyordu alaala 3 lü çorap bir patik bir çıtçıtlı badi(yanlış almış kızı olan birine ordan kaldı) elindeördüğü saçma sapan bir kaç şey ama ben ne yapıyorum artık nedese yo yo gerek yok zahmet etmeyin masraf olmasın biz hallettik hallederiz evi gelince temizleriz annem kadın tutuk o temizlicek gerek yok demiş gıcığım iş yapıcak yedi cihana duyurucak istemezz
oğlumla bırazcık tom ve jeryy ı ızlımstar da kızlar ızlemek ıstersenız moralım duzeldı
beyimi işe uğurlarken her sabah izliyoruz
kızşar bu ana kucağı nasıl sizce :26::26::26:
Sunny Baby Anakuca Vaneo (LB-321) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
benimkine çok benziyor belkide aynısı
ay kızlar kafam karma karışık haftaya çarşamba 40 artı sıfır ouyorum doğum beirtisi adına bi şeyim yok çarşamba randevu verdi gelmezse suni verelim dedi bebeğim minicik 2500 kilo çok hareketli de değil kanala falan girmedi açıklığım da yok ben sadece suni ile nasıl doğururm ki yoksa sezeryan olsam ki boş yere acı çekmek de var çünkü beirti yok
dr na sor 42.haftaya kadar beklemenin bir mahsuru yoksa bekle