2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm bende aynısından aldım int te araştırmıştım kötü bir yorum görmedim

totosuna sağlık ecemin

bende varım cnm aynı sen gibiyim :13:

cnm güle güle kullanın oğluşunla birşey sorucam bebek arabasındaki örtüyü diyim sen anla nerden aldın :26:

herkese günaydın.oğlu olacak arkadaşlar isimleriniz hazır mı ben hala kararsızım belki sizden kopya çekerim.:)

biz hala bulamadık

gözünüz aydın cnm hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

ay cnm benim kv kıyafetlerini bile organik alıyordu alaala 3 lü çorap bir patik bir çıtçıtlı badi(yanlış almış kızı olan birine ordan kaldı) elindeördüğü saçma sapan bir kaç şey ama ben ne yapıyorum artık nedese yo yo gerek yok zahmet etmeyin masraf olmasın biz hallettik hallederiz evi gelince temizleriz annem kadın tutuk o temizlicek gerek yok demiş gıcığım iş yapıcak yedi cihana duyurucak istemezz

oğlumla bırazcık tom ve jeryy ı ızlım star da kızlar ızlemek ıstersenız moralım duzeldı

beyimi işe uğurlarken her sabah izliyoruz

benimkine çok benziyor belkide aynısı güzel cnm çok hafif

dr na sor 42.haftaya kadar beklemenin bir mahsuru yoksa bekle

kızlar asagıda kı lılype takvımımde oglumla evımıze gırmeye ramak kalmıs olarak gozukuyor darısı bızden sonrakılere ınsl agustoss -eylul-ekım...annelerıne ınsllll saglıcklaaaaaa

Son düzenleme:

Aynen canım yedim.Ona rağmen uyanmadı.Cikolatada almıştım onu yedım oksurdum derken zorla uyandırdı ama 1ssaat kaldık yanı nstde:) Artık ben uyuyacaktım
ya kızıyorum ortalık karıştı karıştırdılar tabi doğum iznini kim düşünecek meclisin tatil zamanı geldi olan bize oldu maalesef..

Zaten istemeyen bakanlar vardı eylem bahane oldu.yoksa isteseler aksamdan sabaha çıkar.Secım zamanı yatırımı .' yıl önceden haber verıp secıme 2 ay kala kabul etmek.Gecen yılın topıgınde okumuştum beklıyorlardı daha sonra ekım geldı hala yok bızde 9 aydır bekliyoruz ve yıne yok :):):) bu hukumetle böyle

evet cok yormuşsun kendını.Normal insan olsanda yorgunluktan ağrın olacaktı bu halde agrı ve sıskınlık cok normal.Cok sıstıgınde soğuk suya bıraz karbonat ekle bacaklarına kadar sok.ıyı gelır.

bundan lyre almıştı sanırım ama baana derin gibi geldi

vay be demek karıştırıoo bari karıştırıon sölemee
benden ziyade babası...
kadınlar kulubünde oğlu olucaklarla konuşma sen samimi olma fazla tamammı aşkım diye uyarıyo korkak kocam

Ya zaten sorma işte benimde en büyük sorunum o,rahatlayabileceğim bi pozisyon yok ,otursam başka ,sırtüstü yatsam başka ,sağa yatsam,sola yatsamm ......yok yanii,,
Ayakların sızlaması normal demek hmmm iiymiş..
Bi yere gidiyorum uzat ayaklarını rahat otur falan diolar diorum,uzatırsam da araht olmuo kalçam ağrıo falann oyy n eyse az kaldı unutcas bugünleri,,bunlara şükür

kızlar doğum izni yalan oldu :) nedense hiç şaşırmadım. şimdi de ekimde çıkaracağız diyorlar. ekim ayı gelince de nisanda çıkacağız derler:)

ya zaten bilmeliydik genelde yapacagız dedikleri herseyi anında yaptılar ama mayıs sonu haziran sonu diye diye aylarca oyalandık bastan bakan çelikin ifadelerinden anlamalıydık adam genelde olumsuz bakıyor ve acıklamalarını da oyle yapıyor sanırım halkı alıstırmak icindi.. neyse cıkan yasalar icinde sanırım en ise yarayanı bu olacaktı benim icin ama kısmet degilmis

yok teyzesi... çok kıymetli bizim kızımız kimseyle kertmeyiz biz onu... büyüsün kendisi seçsin anası babası gibi

oy allah esirgesin aylizinizi

seninki uykuyu sevecek demekkıııııııı hehe

aha benımde uykum geldı cıkalımda uzanalım belkınn uyuruz paşamlaa gorusmek useree

kızlar bebişimin hareketleri 2-3 gündür daha az yavaş gibi neden olabilir cuma kont var

kızlar bebişimin hareketleri 2-3 gündür daha az yavaş gibi neden olabilir cuma kont var
pozizyonundan olabılır canım ve gunde en az 10 tane hareketı normal olarak kabul edıyorlar ona gore takıp et gerekırse sol tarafına 30-60 dk kadar yat ve dınle harketlerı aksı bır hal olursa(ALLAH korusun)dr gıt tamam ınsll yokturdaa

cnm bu saatte 10 hareket yapıyorda normalde çok daha hareketliydi durmak bilmezdi tuhafıma gitti dediğin gibi poz.belkide

sana bişey söyliiyimmi bende aynı durumdayım... ayın 1inde 40+0 olucam ve bendede bi belirti yok... doktorum 41+0'a kadar bekleme taraftarı... hadi bekliycez de benim de en korktuğum şey suni sancı... o suni sancıyı çekip bide olmazsa sezeryana alınmak beni en korkutan... ve ben henüz başlamayan doğumun suni sancıyla başlatılıp doğal sonuçlanmasına inanmıyorum tek bir örnek de görmedim bununla ilgili... doktoruma dün ucundan bi sormaya çalıştım, e dedim ya 41+0da da gelmezse sezeryan olucak olursa epiduralmi yoksa genel anestezimi öneriyosunuz dedim... sezeryanı falan düşünmüyosun normal doğurucaksın sen dedi kapadı konuyu... çünkü benim başından beri olan normal doğum isteğim... vücut anatomimin de buna uyduğunu söyleyen doktorum çok kolay olucağını düşünüyo ama bekleyip görücez bakalım... hepimizin hakkında hayırlısı olsun... en kolay en hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim bize... benim kızım dün 3450 gr ve 51 cm di...
iki haftada daha da büyürse normal şartlarda çıkaramayabilirim zaten ben onu:18::18:

hehehehesatıcaz tabı ama bnm koca da aynısını bna yapıo oğlmla sarılıp yatıcam dıo bze yatak yeter dıo besıge fılan hı gerek yok bn ddm arkama kıvrılırsın demezmı bna cok fenalar anam bnlar araba surme ısı aynn bızdede ole ben bılıorum ama ehlıyetım yok ınş alıcam onuda :)))) oğlunada hemn oğretıcekmıs o ole usta olmus cocuklugundan berı surdugu ıcın oğluda ole olucakmıs allahm yarabbım yha

bundan lyre almıştı sanırım ama baana derin gibi geldi

vay be demek karıştırıoo bari karıştırıon sölemee

ya sorma gecen yine yoklugumdanistifade temizlik varken gelmis muıtfak cekmecemi indirmis ama darmdagın koymus yerine diyorum ki madem inidiryorsun oldugu gibi yerine koysana..ya diyor onu mu tutacagım aklımda cok alem yaa

canım benim dr hareketleri azalabilir dogumun yaklasmasının habercisidir dedi bana ama benmki aksine 2 gundur daha fazla oynuyor

amannn duymasınnn
az önce bi bikini beğendim... adam kıskançlığından çok çirkin diyoo yaaa...

Lyre

İçinde bi sıkıntı falan varsa,bi sağlık ocağına git kalp atışlarını falan dinle bence canım rahatlarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…