2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm

tubiloşhhhhhhhh beni hatırladınmı canımmmmm nasılsınnnn.......???? bebeısın dünyaya gelecekmıs az kalmış masllhhh bnmde az kaldı cnmm cok sukur yakaladık bebısı ama bn tedavıle olduydu sızlerle ne güzel anılar paylaşmıştım eylül ekim 2012 bebek bekleyenler topıklerınde ahh ahh ne zor gunlerdıııııııı

babamiza sölicez kocanii , alindik biz hıhhhh

yok yok Kuzey'imi ayırdı bütün bunları söylerken... dediki bak olabilir ailesini tanıyoruz... huyu suyu iyi dedi..
ama bende dedim ki Kuzey Ayliz'i istemez... hıııhhh benim kızım ona baktı da dedi sonra

yapılışı kolay bir tarife benziyor tatlım sağolasın
mayalı hamur hiç yapmadım şimdiye kadar bu tarifle deniycem bende

Çok kolay canım ben yaparken hiç zorlanmıyorum
Mayalı hamur yapmayanların ilk denediği ve tarifi tutturduğu tariftir kuzum
Merak etme yaparsın fırından çıkardıktan sonra azıcık su serp ve üzerini ört
yumuşacık oluyor:5
6:

Bu poğaca kesinlikle harika ben de çok yapıyorum, normal hamur mayalanıyo sonra Püf noktası tepsi mayası, yani yapıp üzerine yumurta sarısı sürdüktan sonra yine en az yarım saat tepside bekletip fırına öyle koyun. süper poğaca böle pofidik pofidik hamişlerin şişen ayakları gibi Şekerini tariftekinden biraz daha fazla koyabilirsiniz 1 buçuk yemek yaşığı filan. bence daha güzel oluyo.

Eki Görüntüle 743306

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

bu sodalı poğaçayı bende yapıyorum kızlar çok kolay ve bayatlamıyor gerçekten

Canımcım uzun uzadıya yazdığın yazıyı bir çırpıda okuyuverdim
Ne çekmişsin be anammmm.Ama olsun bu tarz şeyler eşleri daha da
bağlıyor birbirine(ama herkeste aynı değil bu durum)Bazılarının
eşleri dinlemiyor hayunlarını anam da anam da deyip tutturuyorlar
Tabiki anası ama o zaman evlenmeseydilerrrNeyse canım siz herşeyin
üstesinden gelmişsin bundan sonraları size vız gelir ne maddi ne manevi..Önemli ölen
sağlıklı,huzurlu,aşklı bir ömür geçirmek

ne kıskanç anne babalarsınız siz öyle bee...
ben alışveriş hayalleri kuruyorum kızımla... tabi onun da isteyeceği zamana kadar...
ya ben çok fena bir kv olurmuşum gibi hissediyorum bazen
oğluma kimseleri yakıştıramam beğenemem gibi geliyor bazen eşim çok kızıyor bu düşüncelerime

ilk fırsatta deniycem tatlımm.
hem buzluğada atıcam becerebilirsem.

yok yok Kuzey'imi ayırdı bütün bunları söylerken... dediki bak olabilir ailesini tanıyoruz... huyu suyu iyi dedi..
ama bende dedim ki Kuzey Ayliz'i istemez... hıııhhh benim kızım ona baktı da dedi sonra

yemedikk :)) kandiramazsin biziiiiiiiiiiiiiiiii

nie istemesin kiiii

Tekrar biz geldikkkk yahu ne yapsam ne etsem vakit geçmiyor
Sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibime geliyor
Poğaçaları pişirdim soğumadalar şu an.3 makine çamaşır asıldı,aşkımla
markete gittim marketten aldıklarımızı yerleştirdim.EEEEE daha ne yapsam ki
gideyim bari börek yapayımmmmKafayı yiyeceğim
oturamıyorum,yatamıyorum,tvde birşey yok...Dvd izlemekten sıkıldım
Ne kadar dert yandım affedin ama diyorum ya içimdeki enerji tek suçlusu
Buzluk için yapılan poğaçalar eşimin göbüşüne indi bile
Böyle işteeeeee

Çok teşekkür ederim canım, muhakkak deniycem.
Son bi sorum var, buzluktan çıkardığımda tepsiye dizip fırında mı ısıtmam gerekiyor?
Yoksa mikrodalgada falan mı?

Tum kiz babalari ayni heralde tatlim ayni seyleri o da soyluyor biz sevgiliyken ogrenciydim ben ders calismsya gidiyorum die cikardim evden sabahtan aksama kadar gorusurduk dio simdi ben kizimi ders calismaya da yollamam diorum benim babis nasil yolladi kep atma torenimi bile goremediler balayndaydik o zaman bizim kocisleri gorcex bakalim

Kızçem için bebek iğnesini de sipariş verdim...Bakalım
nasıl olacak.Burada arkadaş sağolsun paylaşmıştı
çok hoşuma gitti myragoldda...Can sıkıntısı benimki işte

aynn ole tatlım ıyıkı varlar ablamında bı kızı vr oda bu yollardan gectıgı ıcın cookk ıyı anlıo bnı saglıklı olsunlar da yeter :)))

Kızlar anakucağı alacaktım, nette bi model gördüm, anakucağı olarak da kullanılabilen mama sandalyesi.
Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi.

İlk 6 ay anakucağı, daha sonra mama sandalyesi ve 3 yaşına kadar da sandalye olarak kullanılabiliyomuş.
15kg taşıma kapasitesi var.Fiyatı 350-400tl arası değişiyor nette.
Sizce nasıl?

amann zaten rabbim herkese hakettiğini veriyo... herkes çekicek mükafatını yada cezasını... ben sakinliğimi koruduğum için, onunla muhatap olmadığım için eşim tarafından mutlu edilerek alıyorum mükafatımı bu da bana yeter... allah kimsenin iç huzurunu bozmasın...

çok şahane... fonksiyonel bişi ama ben alamazdım biraz pahalı... eğer imkan varsa kesinlikle değerlendirilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…