Şekersiz olsa olmaz mı, bana hep şeker tadı geliyo gibi oluyo, öyle de pek yiyemiyorum sanki..
Şekersiz olsa olmaz mı, bana hep şeker tadı geliyo gibi oluyo, öyle de pek yiyemiyorum sanki..
ya neden 40+0 da başlatıyo doğumu doktor... bende seninle aynı durumdayım... sadece 1 cm açılmam var... bebek kanala yaklaşmış... ama p.tesi günü yani 40+0 da kontrole gidicez kısmetse... eğer doğum başlamadıysa bu tarihe kadar, 41+0 bekliycez... o zamana kadar da başlamazsa muhtemelen suni sancı veya sezeryanla doğuma alıcaktır... benim şöyle garip bi zihniyetim var... okuduklarımdan zihnime yerleşen hep bu yönde... doğal yollarla başlamayan doğum doğal sonuçlanmıyor bence... yani senin de söylediğin gibi henüz hiç açılma yokken bebek kanala inmemişken suni sancı vermek sadece anneye ızdıraptır... eğer 1-2 cm açılma olup bebek kanalda olsa... o başlayan süreci hızlandırmak için suni sancı mantıklı geliyor... hakkımızda herşeyin hayrlısı olsun... doktorunla bu konuyu detaylıca görüş... en azından 41+0 a kadar 2 günde bir kontrole giderek beklemek istediğini öner bakalım tepkisi ne olucak?
canım o zamanda kakasını yapabiir dedi
yahu bebeğin kilosu azsa neden biraz daha fazla bekletip kilo alsın diye düşünülmez... mantıksız değilmi sencede?... yani hareketleri az olabilir... yerleri daraldı... bizim de hareketlerimiz azaldı... ama kardiyosunda yani, solunum ve kalp atışlarınd sorun yoksa neden erken yani?
canım o zamanda kakasını yapabiir dedi
canım benim son iki hafta tamamen durdu boyu ve kilosu hiç artmadı. bi de kızlar aklınızda bulunsun nstde bugün birden kalp atışı yavaşladı ve durdu ödüm koptu meğer alet kaymış
mayalanması ıcın şart dıe bılıorum bn cnm her mayalı hamura katılır sen bırazcıkta tuz at tadını eşitlersın :)
annişler canlarım nasılsınız bakalım.ben iyim şükür kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz:))) uykusuz geceler lohusa sendromu arasıra, gelen giden derken yoğun ve yorucu ama bi o kadarda güzel günler geçiriyorum.tam kızım doğalı 31 gün oldu:))))
geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varmı acaba?
ay allahım sen koru yarabbim...
hayırlısı olsun ne diyim yaa... sık kontrollerle önlenebilir ama bilemem tabi...
Geçen ki pişi ye döndü, canım bi peynirli poğaça istediAma tabi kalkıp ben yapana kadar günler geçer, anneme desem de yapsa :)
kız sen böyle panik yapmasana... alet de kayar bebek yer de değiştirir... öyle zamanlarda nabız ölçülemez nst tarafından...
annişler canlarım nasılsınız bakalım.ben iyim şükür kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz:))) uykusuz geceler lohusa sendromu arasıra, gelen giden derken yoğun ve yorucu ama bi o kadarda güzel günler geçiriyorum.tam kızım doğalı 31 gün oldu:))))
masallah sen buyuttn kızını :)) allahm bızde kucagımıza alsak artk
paradokss yaptı graf yaptı daha vardı sanırım suan hatrlayamadım cnm
cnm bende yatak var hanı su hazır olanlardan ustne bıde dossekmı koymak lazım onu merak ettım
sız ne edıonuz yahu dr bas bas bagırıo bebek yatagı sert dumduz olucak dıe kemıklerınn yamuk sekıl almaması ıcın hastanelerde bakın bakalım hıc yumusak yatak varmı bebekler ıcın ben sadece belısın yatagını aldım o. gorumcem mesela omırılıgı yamukmus sozde agır kaldırmaktan bebeklıkten olan bse o oyuzden dıkkat edın kızlar bebek yatagın ıcıne gomulmesın rahat etsın
canım benim son iki hafta tamamen durdu boyu ve kilosu hiç artmadı. bi de kızlar aklınızda bulunsun nstde bugün birden kalp atışı yavaşladı ve durdu ödüm koptu meğer alet kaymış
totosunu yediğim prensesimmm
maşallah fıstığa kocaman 1 ay geride kalmış....
allah nazrlardan saklsın sizi...
sağol cnm teşekkür ederim.rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aaaa çok sevindim ikisinede iyidirler umarım.
Herkese selam, dun aksam saatlerinden beri ishalim var pek agri yapmiyor cok sukur..sanirim bu sicaklardan dolayi...3 gecedir bir huzursuzluk var bende uykusuzluk hat safhada ama uyuyamiyorum nefensiz bir stres bir stres sormayin...sanirim heyecandan sabirsizliktan sicaktan bunaldik artik... bugunde kendimi cok halsiz hissediyorum.. benimde artik hafif yalanci sancilarim basladi.. birde yururken bile cati dedikleri yer cok aciyor sanki ayrilacak gibi..bu arada gecmisin bir kismini okudum.. son zamanlarda bir cogunuz eslerine sinir oldugunu falan yazmis.. kimseninki cok mukemmel degil ki bende yeri geliyor kiziyor sinirleniyorum hatta gecenlerde 2 gun konusmadik simdi iyiyiz cok sukur.. aslinda ben es konusunda kendimi cok sansli buluyorum benim esim evlenmeden oncede sonrada cok ilgili bir es( bu arada 2. Evliligim) hakkini yiyemem bizim problemler hep benden dolayi cikiyor..bazen ince dusunup kuruntu yapiyorum.. diyecegim o ki biz nasil stresteysek onlarda streste endiseliler birazcik ilgi beklerken onlarinda buna ihtiyaci oldugunu unutmayalim..stres yapmayin teyzoslar bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.. birde son zamanlarda kv sikayetleri var.. her kv ayni degil tabi fakat sizi uzdugunu dusunuyorsaniz tek tavsiyem takmadiginizi umursamadiginizi belli edin oyle dusundurun hedefine ulasmasin.. sizi kizdirdigi zaman gulun gecin stresinizi yalnizken yasayin hedefine ulasamamak onu daha fazla strese sokacaktir.. yahuu bizde birer kv adayiyiz ins bizim gelinler damatlar bizi boyle cekistirmez.. kizlar birde son zamanlarda her bir belirtiyi dogum baslangici saniyorum esimde diyorki sen topikte cok takiliyorsun iyice evhamlandin .. ya cidden ben birde daha once dogum yapmisken butun ezberlerimi unuttm ilk bebegi olacak olanlari dusunemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?