2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım o zamanda kakasını yapabiir dedi

canım benim son iki hafta tamamen durdu boyu ve kilosu hiç artmadı. bi de kızlar aklınızda bulunsun nstde bugün birden kalp atışı yavaşladı ve durdu ödüm koptu meğer alet kaymış

annişler canlarım nasılsınız bakalım.ben iyim şükür kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz:))) uykusuz geceler lohusa sendromu arasıra, gelen giden derken yoğun ve yorucu ama bi o kadarda güzel günler geçiriyorum.tam kızım doğalı 31 gün oldu:))))
geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varmı acaba?

canım benim son iki hafta tamamen durdu boyu ve kilosu hiç artmadı. bi de kızlar aklınızda bulunsun nstde bugün birden kalp atışı yavaşladı ve durdu ödüm koptu meğer alet kaymış

kız sen böyle panik yapmasana... alet de kayar bebek yer de değiştirir... öyle zamanlarda nabız ölçülemez nst tarafından...

masallah sen buyuttn kızını :)) allahm bızde kucagımıza alsak artk
paradokss yaptı graf yaptı daha vardı sanırım suan hatrlayamadım cnm

ay allahım sen koru yarabbim...
hayırlısı olsun ne diyim yaa... sık kontrollerle önlenebilir ama bilemem tabi...

haklısın canım bir hafta daha takip edilmesi gerek bence de ama şu saatten sonra yeni bi doktor araştırmak ısınmak benim için zor olur kenddi başıma da karar vermk istemiyorum çünkü bugün kalp sesi durunca çok korktum hayırlısı olsun benim için normal doğum hayırlısı ise çaşambadan önce başlasın inşallah hakkımda hayırlısı sezeryan ise de o olsun tabi cümlemiz için

totosunu yediğim prensesimmm
maşallah fıstığa kocaman 1 ay geride kalmış....
allah nazrlardan saklsın sizi...

Herkese selam, dun aksam saatlerinden beri ishalim var pek agri yapmiyor cok sukur..sanirim bu sicaklardan dolayi...3 gecedir bir huzursuzluk var bende uykusuzluk hat safhada ama uyuyamiyorum nefensiz bir stres bir stres sormayin...sanirim heyecandan sabirsizliktan sicaktan bunaldik artik... bugunde kendimi cok halsiz hissediyorum.. benimde artik hafif yalanci sancilarim basladi.. birde yururken bile cati dedikleri yer cok aciyor sanki ayrilacak gibi..bu arada gecmisin bir kismini okudum.. son zamanlarda bir cogunuz eslerine sinir oldugunu falan yazmis.. kimseninki cok mukemmel degil ki bende yeri geliyor kiziyor sinirleniyorum hatta gecenlerde 2 gun konusmadik simdi iyiyiz cok sukur.. aslinda ben es konusunda kendimi cok sansli buluyorum benim esim evlenmeden oncede sonrada cok ilgili bir es( bu arada 2. Evliligim) hakkini yiyemem bizim problemler hep benden dolayi cikiyor..bazen ince dusunup kuruntu yapiyorum.. diyecegim o ki biz nasil stresteysek onlarda streste endiseliler birazcik ilgi beklerken onlarinda buna ihtiyaci oldugunu unutmayalim..stres yapmayin teyzoslar bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalim.. birde son zamanlarda kv sikayetleri var.. her kv ayni degil tabi fakat sizi uzdugunu dusunuyorsaniz tek tavsiyem takmadiginizi umursamadiginizi belli edin oyle dusundurun hedefine ulasmasin.. sizi kizdirdigi zaman gulun gecin stresinizi yalnizken yasayin hedefine ulasamamak onu daha fazla strese sokacaktir.. yahuu bizde birer kv adayiyiz ins bizim gelinler damatlar bizi boyle cekistirmez .. kizlar birde son zamanlarda her bir belirtiyi dogum baslangici saniyorum esimde diyorki sen topikte cok takiliyorsun iyice evhamlandin.. ya cidden ben birde daha once dogum yapmisken butun ezberlerimi unuttm ilk bebegi olacak olanlari dusunemiyorum..

masallah sen buyuttn kızını :)) allahm bızde kucagımıza alsak artk
paradokss yaptı graf yaptı daha vardı sanırım suan hatrlayamadım cnm

sağol cnm teşekkür ederim.rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aaaa çok sevindim ikisinede iyidirler umarım.

cnm bende yatak var hanı su hazır olanlardan ustne bıde dossekmı koymak lazım onu merak ettım

yok cnm bende 1 tane hazır yatak var yıkanıyormu diye merak ettim sadece

yok yahu yumus yumus bir yatak değil

kırsaydın o aleti işin bitince

ayy maşallah cnm

hay ağzından bal damlıyo yaa....
ben napıyım şimdi... olmuşum 40 haftalık... bide ilk... neyin nasıl olucağını bilmiyorum... ayy amannn nası bi sıkıntıdır bu şimdi bak yine geldiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…