amannn duymasınnn
az önce bi bikini beğendim... adam kıskançlığından çok çirkin diyoo yaaa...
Eki Görüntüle 743225
evet canım öyle yaparım dersen no problem.kızlar sağolun yorumlar için...
nisayy cnm derin olursa yenidoğan için yatmada sıkıntı olur diye mi yazdın???içine birşey sererizzz yavvv =)
Kızlar anakucağı alacaktım, nette bi model gördüm, anakucağı olarak da kullanılabilen mama sandalyesi.
Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi.
Eki Görüntüle 743315
İlk 6 ay anakucağı, daha sonra mama sandalyesi ve 3 yaşına kadar da sandalye olarak kullanılabiliyomuş.
15kg taşıma kapasitesi var.Fiyatı 350-400tl arası değişiyor nette.
Sizce nasıl?
kızlar pamuk yatağı hazır aldım ben yıkanması gerekiyor mu yıkanıyorsa nasıl yıkamam lazım :26:
pamuk ytgı ne ıcın alyosnz gerklımı?
kızlar pamuk yatağı hazır aldım ben yıkanması gerekiyor mu yıkanıyorsa nasıl yıkamam lazım :26:
Selam hanımlar nasılsınız? Ben bugün keyifsizimkontrolim vardı gittim, ne sancım var ne açıklığım ne de bebek aşağıya inmiş. Doktorum pazartesi doğumu suni sancıyla başlatmayı düşünüyor ama ben açıklık olmadığı müddetçe suni sancı istemiyorum. Ya ek süre isterim ya da sezeryan. Off oysa normal doğumu çok istiyordum ben inşallah Pazartesi gününe kadar doğumum kendiliğinden başlar. Oğlumunda hiç gelesi yok gibi hala çok hareketli tepinip duruyor. Ahh oğlum ahh dışarısı daha güzel geliver gari:)
aklınla bin yaşa canım yaa...ramazan güzel bahane oldu..biz pasta kesicektik filan derim.... :)gerçi eşime de dedim kızımın d.günü özel olsun dedim...ne saçma sapan düşüncelerin var diyor bana..ne anlar erkek işte :)
kızlar bebişimin hareketleri 2-3 gündür daha az yavaş gibi neden olabilir cuma kont var
sana bişey söyliiyimmi bende aynı durumdayım... ayın 1inde 40+0 olucam ve bendede bi belirti yok... doktorum 41+0'a kadar bekleme taraftarı... hadi bekliycez de benim de en korktuğum şey suni sancı... o suni sancıyı çekip bide olmazsa sezeryana alınmak beni en korkutan... ve ben henüz başlamayan doğumun suni sancıyla başlatılıp doğal sonuçlanmasına inanmıyorum tek bir örnek de görmedim bununla ilgili... doktoruma dün ucundan bi sormaya çalıştım, e dedim ya 41+0da da gelmezse sezeryan olucak olursa epiduralmi yoksa genel anestezimi öneriyosunuz dedim... sezeryanı falan düşünmüyosun normal doğurucaksın sen dedi kapadı konuyu... çünkü benim başından beri olan normal doğum isteğim... vücut anatomimin de buna uyduğunu söyleyen doktorum çok kolay olucağını düşünüyo ama bekleyip görücez bakalım... hepimizin hakkında hayırlısı olsun... en kolay en hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim bize... benim kızım dün 3450 gr ve 51 cm di...
iki haftada daha da büyürse normal şartlarda çıkaramayabilirim zaten ben onu:18::18:
canım seninki yine 1 hafta daha bekliyo benimki beklemeyelim diyo bebeğimin kilosu az hareketleri de az çıkıyo ondan mı acaba bilmiyorum hiç açılma yokken direk suni de delilik gibi hoş benim de bi hafta daha beklemeye niyetim yok
park yatağının içine sermek için cnm döşek te deniyor normal beşiklerin içine de konuyor
kızlar tasınıyorum ya ben yalnızım annem gelemdı 4 cocugu daha var evde en kucugu 2 yasında kv gezmelerdeydı neyse zor oldu ama halledıyrum sukur.dun esımde benı yoruldum dıe çay ıçmeye goturdu sahıle.dedım tatlı tatlı kv hıc arayıp sormadı o kadar karnm burnmda ev tasıyorum sımdı aradı demek kı kocış aratmıs tuh ya haftasonuda ankaraya gıtcektım laf sokcatım amaneyse artık
Selam hanımlar nasılsınız? Ben bugün keyifsizimkontrolim vardı gittim, ne sancım var ne açıklığım ne de bebek aşağıya inmiş. Doktorum pazartesi doğumu suni sancıyla başlatmayı düşünüyor ama ben açıklık olmadığı müddetçe suni sancı istemiyorum. Ya ek süre isterim ya da sezeryan. Off oysa normal doğumu çok istiyordum ben inşallah Pazartesi gününe kadar doğumum kendiliğinden başlar. Oğlumunda hiç gelesi yok gibi hala çok hareketli tepinip duruyor. Ahh oğlum ahh dışarısı daha güzel geliver gari:)
Bu poğaca kesinlikle harika ben de çok yapıyorum, normal hamur mayalanıyo sonra Püf noktası tepsi mayası, yani yapıp üzerine yumurta sarısı sürdüktan sonra yine en az yarım saat tepside bekletip fırına öyle koyun. süper poğaca böle pofidik pofidik hamişlerin şişen ayakları gibiŞekerini tariftekinden biraz daha fazla koyabilirsiniz 1 buçuk yemek yaşığı filan. bence daha güzel oluyo.
Eki Görüntüle 743306 Eki Görüntüle 743307 Eki Görüntüle 743308
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
cnm bende yatak var hanı su hazır olanlardan ustne bıde dossekmı koymak lazım onu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?