2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
amannn duymasınnn
az önce bi bikini beğendim... adam kıskançlığından çok çirkin diyoo yaaa...

Eki Görüntüle 743225

kızlar sağolun yorumlar için...

nisayy cnm derin olursa yenidoğan için yatmada sıkıntı olur diye mi yazdın???içine birşey sererizzz yavvv =)
evet canım öyle yaparım dersen no problem.

güzel gözüküyorr bence

kızlar bişi sormak ıstyorum bu pazar ıcın merhabe bebek yıne ındırım kuponu vercekmı kodla.? alcaklarım varda ona gore yarın alcam yada beklıcm. bıde bezlerde ve ıslak mendıllerde gecıyorumu. ve ındırıme gırmıs urunlerden alsakda oluyorumu?
alısverıs yapanlar bı soleyıverse :)

kızlar pamuk yatağı hazır aldım ben yıkanması gerekiyor mu yıkanıyorsa nasıl yıkamam lazım :26:

Selam hanımlar nasılsınız? Ben bugün keyifsizim kontrolim vardı gittim, ne sancım var ne açıklığım ne de bebek aşağıya inmiş. Doktorum pazartesi doğumu suni sancıyla başlatmayı düşünüyor ama ben açıklık olmadığı müddetçe suni sancı istemiyorum. Ya ek süre isterim ya da sezeryan. Off oysa normal doğumu çok istiyordum ben inşallah Pazartesi gününe kadar doğumum kendiliğinden başlar. Oğlumunda hiç gelesi yok gibi hala çok hareketli tepinip duruyor. Ahh oğlum ahh dışarısı daha güzel geliver gari:)

kızlar pamuk yatağı hazır aldım ben yıkanması gerekiyor mu yıkanıyorsa nasıl yıkamam lazım :26:

annem yünden şilte gibi bişi yapmiş yataginin üstüne ,

yünleride küvette yıkamışlar , ama çam makinasinda yıkayanda var yıkama torbasiyla ,

belki böyle yıkanir.

ya neden 40+0 da başlatıyo doğumu doktor... bende seninle aynı durumdayım... sadece 1 cm açılmam var... bebek kanala yaklaşmış... ama p.tesi günü yani 40+0 da kontrole gidicez kısmetse... eğer doğum başlamadıysa bu tarihe kadar, 41+0 bekliycez... o zamana kadar da başlamazsa muhtemelen suni sancı veya sezeryanla doğuma alıcaktır... benim şöyle garip bi zihniyetim var... okuduklarımdan zihnime yerleşen hep bu yönde... doğal yollarla başlamayan doğum doğal sonuçlanmıyor bence... yani senin de söylediğin gibi henüz hiç açılma yokken bebek kanala inmemişken suni sancı vermek sadece anneye ızdıraptır... eğer 1-2 cm açılma olup bebek kanalda olsa... o başlayan süreci hızlandırmak için suni sancı mantıklı geliyor... hakkımızda herşeyin hayrlısı olsun... doktorunla bu konuyu detaylıca görüş... en azından 41+0 a kadar 2 günde bir kontrole giderek beklemek istediğini öner bakalım tepkisi ne olucak?

Bizim kadar her ayrıntıyı düşünselerdi erkek olmazlardı zaten. Boşver sen doktorla ayarla doğum tarihini.

kızlar bebişimin hareketleri 2-3 gündür daha az yavaş gibi neden olabilir cuma kont var

canım benim de cumartesi pazar baya az hissettim ama bi şey yokmuş için rahat etmezse git bi acie hemen bi nst çeksinler tamamdır

canım seninki yine 1 hafta daha bekliyo benimki beklemeyelim diyo bebeğimin kilosu az hareketleri de az çıkıyo ondan mı acaba bilmiyorum hiç açılma yokken direk suni de delilik gibi hoş benim de bi hafta daha beklemeye niyetim yok

yahu bebeğin kilosu azsa neden biraz daha fazla bekletip kilo alsın diye düşünülmez... mantıksız değilmi sencede?... yani hareketleri az olabilir... yerleri daraldı... bizim de hareketlerimiz azaldı... ama kardiyosunda yani, solunum ve kalp atışlarınd sorun yoksa neden erken yani?

kızlar tasınıyorum ya ben yalnızım annem gelemdı 4 cocugu daha var evde en kucugu 2 yasında kv gezmelerdeydı neyse zor oldu ama halledıyrum sukur.dun esımde benı yoruldum dıe çay ıçmeye goturdu sahıle.dedım tatlı tatlı kv hıc arayıp sormadı o kadar karnm burnmda ev tasıyorum sımdı aradı demek kı kocış aratmıs tuh ya haftasonuda ankaraya gıtcektım laf sokcatım ama neyse artık

hem sıcakk hem agrlastın ııyıce allah kolaylık versın cnm :)) bıse bulursun laf sokucak yne m.etme

ben geçen hafta dr gittiğimde hareketlerin azalmasından şikayetçi olmuştum... doktorum da korkmamam gerektiğini, hareket alanı daraldığından azaldığını söyledi... ve içimiz rahat etsin bu formu al mutlaka hareketleri yaz dedi... şöyle ki;
* birincisi diyoki sayma işlemini hergün aynı saatte yapın (21.00-01.00 arası en hareketli olduğu saatlerdir) ve başlangıç saatini yazıyoruz...
* ikincisi 2 saat boyunca her hareketi bir kağıda işaretliyoruz (X)...
* üçüncüsü 2 saat dolmadan eğer 10 hareket tamamlandıysa, saymayı bitirip bitiş saatini yazıyoruz.... eğer 2 saat geçmesine rağmen 10 hareket sayılamadıysa 10 hareketi sayana kadar bekliyoruz...
* dördüncüsü eğer 2 saat boyunca hiç mi hiç hareket hissetmiyorsak, hemen vakit kaybetmeden hastaneye gidiyoruz...

isterseniz sizde bu şekilde sayabilirsiniz... en korktuğunuz zamanlarda, bi parça çikolata yiyip sessiz bir odada solunuza yatıp, elinizi karnınıza koyup bebişinizle konuşabilirsiniz... o zaman da hareketleniyor...

dün gittiğimizde gösterdik bu formu, ortalama 40-45 dk da 10 harekete ulaşıyoruz... doktorum bunun iyi bişi olduğunu söyledi...

Son düzenleme:

ay kız benimki de öle oldu aynı hem bana dediki senin bebeim gelmeye niyeti yok dedi çarşambayı geçirirme kakasını yapabilir diyince korkuyorum hiç acılma yoksa sancı yoksa direk sun sancıda çoğunda sezeryana dönüyorlar onca acı boşa gidiyo ne yapcam bilemedim

Şekersiz olsa olmaz mı, bana hep şeker tadı geliyo gibi oluyo, öyle de pek yiyemiyorum sanki..

cnm bende yatak var hanı su hazır olanlardan ustne bıde dossekmı koymak lazım onu merak ettım

sız ne edıonuz yahu dr bas bas bagırıo bebek yatagı sert dumduz olucak dıe kemıklerınn yamuk sekıl almaması ıcın hastanelerde bakın bakalım hıc yumusak yatak varmı bebekler ıcın ben sadece belısın yatagını aldım o. gorumcem mesela omırılıgı yamukmus sozde agır kaldırmaktan bebeklıkten olan bse o oyuzden dıkkat edın kızlar bebek yatagın ıcıne gomulmesın rahat etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…