2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-26.html

hikayeye bakın... dibim düştü resmen çok keyifli... bende hemen doğurmak istiyorum

Son düzenleme:
Teyzeleri doktordan geliyoruz giderken içime de doğdu eşime dedim ki bak da gör doktor dicek ki biz bunu yarın bir gün alalım dicek dedim o da yok artık hatta şimdi gidelim alalım dermiş dedi gülmüştük falan
Neyse içeri girdik ultrasonda baktı doktorumuz biraz suyumuz azalmış bağırsak gelişimimiz tamamlanmış ilk kakası da bayağı oluşmuş dedi yani doğmaya yakın gözüküyor dedi. Kendi doğmadan bizim onu almamız lazım dedi çünkü ters Allah korusun normal doğum çok riskli
Ben zaten bi gariplik hissediyordum yalancı sancı yani karın kasılmalarım şiddetlenmişti hatta kasılınca belime de sızısı vurmaya başlamıştı demek doğum yakın olduğu içinmiş
Çok uzattım sonuç olarak yarın sabah 6.30da hastaneye gidin ben de 7de gelicem 7.30da sezaryene alacam dedi orda heyecandan bayılacak gibi oldum kalakaldım sonra Allah güç verdi şimdi iyiyim güçlüyüm
Hastaneye gittik oda tuttuk sonra kavanoz şekerlerimiz için pembe ve beyaz badem şekerlerinden aldık eve geldik
Kuaföre gittim fönümü de çektirdim kızımla Duru'mla kavuşmaya hazırım
Spinal yapacak ama ben cesaret edebilir miyim bilemiyorum
Kızım 37+2de doğacak kilosu 3e çok yakın boyu da 49 cm.
Bizim için dua eder misiniz teyzeleri
Sizleri çok seviyoruz

sağlıkla kolaylıkla gel durucuk...

Allah yardımcın olsun... dualarım sizinle

Canım hiç korkma ben de spinal anestezi ile doğum yaptım.. Gayet sağlıklıyım bebeğim de öyle. Dualarımız seninle.. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini inş..

sağlıkla kolaylıkla gel durucuk...

Allah yardımcın olsun... dualarım sizinle
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah yarın güzel haberler veririz size
Canım ben öyle doğmuşum sıfır doğum belirtisi varmış ama zamanı çok geçmiş biraz daha kalsam ölürmüşüm suni sancı vermişler üç buçuk saat sonra doğmuşum
Ama ablam o şekilde doğuramadı sezaryen oldu. Biraz da şans işi galiba:)

bugun kontrolumuzu olduk..sancı mancı yok bende benim kız yerini sevdi galibaaa kilosu yine düşük tabiki bouyda öylee.. 1 hafta 10 gün sonra yine gel dedi..tabi o zamana kadar dogurmazsan dedi :) hayırlısı olsun artık..bizden haberler böylee

sağlıkla sıhatle gelsin duru bebişimiz haberlerini bekliyoruz

ayy hadi hayırlısı olsun bakalım .. sende minik kelebeğinee kavuşuyorusun ...duru yada maşşlaahh inş bebeğini

saglıklı bir şekilde kucagına aırsın cnm ... darısı bize :)

en sonunda oğluşun kıyafetlerini yıkamaya başladım
ütünün bir kısmını kuzenime rica ederim belki acır hepsini yapar
bizim ev bayağı büyük temizlikçi bol dolaplı büyük mutfağımıza karışmıyo onu da temizliycek bana cağnımmm kuzenimmm
oğluşun dolabını bir kez daha silerim eşyalarını yerleştiririm
valizimide hazırladım mı oldu bu iş
bi sonraki cumada temizlik bittimi huşu içinde doğum yapabilirim
şimdi bir duş alim
kızlar yaaa göğüslerimin altını yanıyor sıcaktan sizde nedir durumlar

beni tarıflemişşin canım yalnız iş yapmasamda ayaklarım davul gibi oluyo

Tesekkrler cnm :)))

cnm bende oyle yapcam da dossek fılan dync ekafam karısdı benm yatakda sert ve ortopedık beebek yatagı bende ole olucak dıye bılıyorum

oy masallah 31 gunluk. nekdr guzel bı duygu ya bende ysamak ıstyorum

yok cnm bende 1 tane hazır yatak var yıkanıyormu diye merak ettim sadece

he tamam ozaman cnm:) annasdık

ayy maşallah cnm

hayırlısıyla kavusun ınsallah cok sevndm

cnm o ısleme bende baslym garı. yarn deterjan ve benm bı kac eksgmı alcaz kıyafetlernı yıkym oglusumun hazrlcam cantayı ınsallah:)

ayy ne güzel canımmm
bu gece uyku tutmaz seni
hayırlısıyla kucağına al inşallah tatlım minik Duru nu
Dualarımız seninle ve minik kızınla tatlım.
hayırlı güzel mutlu haberlerle gel inşallah

sabunların ortalama fiyt aralığını belirtebilirmisiniz?... almayı düşünen arkadaşlarımız vardı en azından fikir olur...

aamannnnn bıkere daha teyse oluyoruzzzzz ysasınnnn :)))))) bu gece ıyı uyu uykusuz geceler baslıcak tatlm :)))) en kolay sekıld atlatrsın ınssss

yapar yapar :))bu temızlıkcılerde amma nazlılar hea
yap artl cantanı hazırla :)) ben gecende hazırladım agrılarım oldu kalktım hemn hazırladım ne olur ne olmaz dıe
benmde aynn goguslerım altı yanıo allahtan cok buyuk deıller ole

uykusuz her geceeee
yok cnm yetişmiyor mutfak yarım gün sürüyor nerdeyse önceden tecrübe ile sabit
bu cuma hazır olur allah kısmet ederse benim göğüsler 85-90 arası fena
ist anadolu yakasında oturan kızlar aldığım temizlikçi bayan çok şahane şimdiye kadar böylesine denk gelmedim 2.gelişi almayı düşünenlere tavsiye ederim akrabam falan değil he pazarlamacı gibi hissetttim kendimi

allah kolaylık versin yardımcısız çok zor valla..:18::18:
oyy maşallah yaa kırkı çıkmış olmuşş
ayy hede hayırlısıyla kucuuna alırsın inşalllahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…