2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bizimkide kuzey enes teyzesii

Ciddimisin:)) Seninle zevklerimiz aynı :)

Merhababebek her hafta kod veriyor.İndirimli urunde alıyorsun bezde bildiğim kadarıyla canım

bebemin sadece açık renk giysilerini yıkadım 2 çamaşır teli(biri büyük boy) doldu taştı daha renklileri yünleri var arkadaş minik minik ütüle ütüle biter mi

bebemin sadece açık renk giysilerini yıkadım 2 çamaşır teli(biri büyük boy) doldu taştı daha renklileri yünleri var arkadaş minik minik ütüle ütüle biter mi

çok çabuk bitio annesii seve seve yapıyorsun, bu kadar minicikmi olacak die hayal ediyorsun bi bakmışın bitivermiş

gözün aydın canim ,

dualarimiz seninle hayirli haberlerini bekliyoruz inş.

Son düzenleme:
ütüye ilk başladığında sevgiyle bakıyosun minicik kıyafetlere. ama bikaç parçadan sonra sıcak insanı bunlatıyor
Ben bitirdim ütü işini darısı başına

canım sağlıkla kucağğına al inş. zamanın belli olması da ayrı heyecan verici sanki ben doğum yapacaüım o derece heyecanlandım

canlar bugün kendimi kaptırdım poaça börek kek ikişer tepsi yaptım buzluğa atmaya bide annemler elazığa kız kardeşimin evini döşemeye gidiyorlar onlara yolluk olsun diye ama sonra akşama kadar hatta şimdi bile belimin ağrısından duramıyorum yaaa ne çok ağrıdı eşime diyorum suyun geldi mi diyor nerden öğrendiyse o suyu o gelmeden benim ağrılarımı ciddiye almayacak

sabunların ortalama fiyt aralığını belirtebilirmisiniz?... almayı düşünen arkadaşlarımız vardı en azından fikir olur...

yarım kız senn kız nazlı cıkdı baksana altta 5 gun kaldı dıyo aylızz bekletme bızı artık yavrum:)

Ciddimisin:)) Seninle zevklerimiz aynı :)

Merhababebek her hafta kod veriyor.İndirimli urunde alıyorsun bezde bildiğim kadarıyla canım

saol cnm cvp verdıgın ıcın.
gecen konusmuslardı bez grmıyo dıyede ondan merak ettım. bıde ındırımlı urunlerdede kupon kullanblyorzdur ınsallah

5 dk sonra 4 gün diycek teyzesi
kızım annesinin koynunda çok mutlu demekkii
çok istemiştim fırlama bişey olsun diye ama mızmız olucak prensesim

olur bence bole cımcıme nazlı bısı. ayy yerım yaa:) bende oglum bole fırlama bı tıp olsun dyorm bakalm erken atak yapcakmı
yalnız o sayyı gorkce bana basıyolar dogsa su cımcme dye sana sabır versın Allah:)

sağolasın canım

allah onları bildiği gibi yapsın.çok sinirleniyorum artık.
çok sevindim canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur evinize gidersiniz.

kızlar kaldığım yerden birkaç sayfa okuyabildim o kadar sayfa varki okuyamadım.doğum yapanlar oldu mu acaba.ben de bugün doktora gitmiştim kontrole.doktorum izne ayrılmış.gelecek hafta çarşamba bitiyormuş izni.ben yarın 38. haftayı dolduruyorum.mecburi sezaryen olcam.çarşamba gitsem en yakın perşembeye gün vercek.39. haftaya kalcak.çok sinirim bozuldu.sancım tutsa çocuk doğum kanalına girse ne olacak.
doktorların da izin almaya hakkı var ona birşey diyeceğim yok da cumartesi gitmiştik,bana dediki gelişimini tamamlasın 39.haftada alalım.meğer bu yüzden diyormuş.açık açık söylese ya ben bir süre yokum.istersen ben gelince 39.haftada alalım ya da istersen ondan önce gel diğer doktor alsın ameliyata.
bugün gittiğimizde hemşire nst mi çekti diğer doktorumuz bakıp değerlendirecek dedi.ben de nst sonucunu gösterince dedimki,doktor bey benim yarın 38.haftam doluyor.sizce sezaryen olmalımıyım ve sizde sezaryene girebilirmiyim?o da beklemeseniz iyi olur tabiki alırım dedi.son anda bir de doktor değiştirmiş oldum.canım da sıkıldı ama böyle oldu işte.pazartesi sabah 8 de orda olcam inşallah bebeğim gelecek.hayırlısıyla bir atlatsam

bebek doğum kanalına girdiğinde sezeryan olmuyo mu? Hiçç bişey bilmiyorum bu sezeryanla ilgili filan..

bence bukadr takma canım kafana her ısde vardır bı hayır. o doktorda ıyııdır mutlaka tabıkıde yaparm demıs adam ne guzel al bebısını kucagna ınsallah

bebek doğum kanalına girdiğinde sezeryan olmuyo mu? Hiçç bişey bilmiyorum bu sezeryanla ilgili filan..

bebek dogum kanalına grdıyse dogmaya hazırsa neden sezeryan olsunkı anlamadm

Canım daha çocuğun 4 gün hakkı var.)) Çok disiplinli ve dakik bir kız olacak demekki))

belkide:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…