bizimkide kuzey enes teyzesii
kızlar bişi sormak ıstyorum bu pazar ıcın merhabe bebek yıne ındırım kuponu vercekmı kodla.? alcaklarım varda ona gore yarın alcam yada beklıcm. bıde bezlerde ve ıslak mendıllerde gecıyorumu. ve ındırıme gırmıs urunlerden alsakda oluyorumu?
alısverıs yapanlar bı soleyıverse :)
bebemin sadece açık renk giysilerini yıkadım 2 çamaşır teli(biri büyük boy) doldu taştı daha renklileri yünleri var arkadaş minik minik ütüle ütüle biter mi
Teyzeleri doktordan geliyoruz giderken içime de doğdu eşime dedim ki bak da gör doktor dicek ki biz bunu yarın bir gün alalım dicek dedim o da yok artık hatta şimdi gidelim alalım dermiş dedi gülmüştük falan
Neyse içeri girdik ultrasonda baktı doktorumuz biraz suyumuz azalmış bağırsak gelişimimiz tamamlanmış ilk kakası da bayağı oluşmuş dedi yani doğmaya yakın gözüküyor dedi. Kendi doğmadan bizim onu almamız lazım dedi çünkü ters Allah korusun normal doğum çok riskli
Ben zaten bi gariplik hissediyordum yalancı sancı yani karın kasılmalarım şiddetlenmişti hatta kasılınca belime de sızısı vurmaya başlamıştı demek doğum yakın olduğu içinmiş
Çok uzattım sonuç olarak yarın sabah 6.30da hastaneye gidin ben de 7de gelicem 7.30da sezaryene alacam dedi orda heyecandan bayılacak gibi oldum kalakaldım sonra Allah güç verdi şimdi iyiyim güçlüyüm
Hastaneye gittik oda tuttuk sonra kavanoz şekerlerimiz için pembe ve beyaz badem şekerlerinden aldık eve geldik
Kuaföre gittim fönümü de çektirdim kızımla Duru'mla kavuşmaya hazırım
Spinal yapacak ama ben cesaret edebilir miyim bilemiyorum
Kızım 37+2de doğacak kilosu 3e çok yakın boyu da 49 cm.
Bizim için dua eder misiniz teyzeleri
Sizleri çok seviyoruz
bebemin sadece açık renk giysilerini yıkadım 2 çamaşır teli(biri büyük boy) doldu taştı daha renklileri yünleri var arkadaş minik minik ütüle ütüle biter mi
oyy...
mis kokusuna kurban olsunlar onun
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri-9.html
Ben bu hikayeleri okuyunca kavuşma sahneleri kisminda artik kopmus vaziyette salya sümük Ağlıyorum. Kendi Bebeğimi getirdiklerinde komalık olmasam bari. Sanki ilk defa anne oluyorum ne garip bir şey...
ütüye ilk başladığında sevgiyle bakıyosun minicik kıyafetlere. ama bikaç parçadan sonra sıcak insanı bunlatıyorbebemin sadece açık renk giysilerini yıkadım 2 çamaşır teli(biri büyük boy) doldu taştı daha renklileri yünleri var arkadaş minik minik ütüle ütüle biter mi
üst üste koy çifter çifter ütüleee
ütüye ilk başladığında sevgiyle bakıyosun minicik kıyafetlere. ama bikaç parçadan sonra sıcak insanı bunlatıyor
Ben bitirdim ütü işini darısı başına
Teyzeleri doktordan geliyoruz giderken içime de doğdu eşime dedim ki bak da gör doktor dicek ki biz bunu yarın bir gün alalım dicek dedim o da yok artık hatta şimdi gidelim alalım dermiş dedi gülmüştük falan
Neyse içeri girdik ultrasonda baktı doktorumuz biraz suyumuz azalmış bağırsak gelişimimiz tamamlanmış ilk kakası da bayağı oluşmuş dedi yani doğmaya yakın gözüküyor dedi. Kendi doğmadan bizim onu almamız lazım dedi çünkü ters Allah korusun normal doğum çok riskli
Ben zaten bi gariplik hissediyordum yalancı sancı yani karın kasılmalarım şiddetlenmişti hatta kasılınca belime de sızısı vurmaya başlamıştı demek doğum yakın olduğu içinmiş
Çok uzattım sonuç olarak yarın sabah 6.30da hastaneye gidin ben de 7de gelicem 7.30da sezaryene alacam dedi orda heyecandan bayılacak gibi oldum kalakaldım sonra Allah güç verdi şimdi iyiyim güçlüyüm
Hastaneye gittik oda tuttuk sonra kavanoz şekerlerimiz için pembe ve beyaz badem şekerlerinden aldık eve geldik
Kuaföre gittim fönümü de çektirdim kızımla Duru'mla kavuşmaya hazırım
Spinal yapacak ama ben cesaret edebilir miyim bilemiyorum
Kızım 37+2de doğacak kilosu 3e çok yakın boyu da 49 cm.
Bizim için dua eder misiniz teyzeleri
Sizleri çok seviyoruz
sabunların ortalama fiyt aralığını belirtebilirmisiniz?... almayı düşünen arkadaşlarımız vardı en azından fikir olur...
Ciddimisin:)) Seninle zevklerimiz aynı :)
Merhababebek her hafta kod veriyor.İndirimli urunde alıyorsun bezde bildiğim kadarıyla canım
5 dk sonra 4 gün diycek teyzesiyarım kız senn kız nazlı cıkdı baksana altta 5 gun kaldı dıyo aylızz bekletme bızı artık yavrum:)
5 dk sonra 4 gün diycek teyzesi
kızım annesinin koynunda çok mutlu demekkii
çok istemiştim fırlama bişey olsun diye ama mızmız olucak prensesim
olur bence bole cımcıme nazlı bısı. ayy yerım yaa:) bende oglum bole fırlama bı tıp olsun dyorm bakalm erken atak yapcakmı
yalnız o sayyı gorkce bana basıyolar dogsa su cımcme dye sana sabır versın Allah:)
baak alltta leylek cıkmıs aylız leylegın agznda yoldaaa:)))))))
sağolasın canımnasılsınız bakalımm... biz iyiyiz ama çoooooooookkkk sıcak yanıyorummmmmm..
çok şükürrr.. allahım biran önce sağlığına kavuşur ve evinize dönersiniz inşallah dualarımız eceyle
kv kv kv...
ayy belkide doğurdun şimdiye kadar.. allahım kolaylık versin
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşalah..
ayy ne güzel yaa bende istiyorum hemencik. allahım analı babalı büüyütsün hayırlı evlat olur inşallah..
allahım gönlüne göre versin daha fazla üzülmezsin inşallahh
allah onları bildiği gibi yapsın.çok sinirleniyorum artık.
çok sevindim canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur evinize gidersiniz.Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek
sağolasın canım
allah onları bildiği gibi yapsın.çok sinirleniyorum artık.
çok sevindim canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur evinize gidersiniz.
kızlar kaldığım yerden birkaç sayfa okuyabildim o kadar sayfa varki okuyamadım.doğum yapanlar oldu mu acaba.ben de bugün doktora gitmiştim kontrole.doktorum izne ayrılmış.gelecek hafta çarşamba bitiyormuş izni.ben yarın 38. haftayı dolduruyorum.mecburi sezaryen olcam.çarşamba gitsem en yakın perşembeye gün vercek.39. haftaya kalcak.çok sinirim bozuldu.sancım tutsa çocuk doğum kanalına girse ne olacak.
doktorların da izin almaya hakkı var ona birşey diyeceğim yok da cumartesi gitmiştik,bana dediki gelişimini tamamlasın 39.haftada alalım.meğer bu yüzden diyormuş.açık açık söylese ya ben bir süre yokum.istersen ben gelince 39.haftada alalım ya da istersen ondan önce gel diğer doktor alsın ameliyata.
bugün gittiğimizde hemşire nst mi çekti diğer doktorumuz bakıp değerlendirecek dedi.ben de nst sonucunu gösterince dedimki,doktor bey benim yarın 38.haftam doluyor.sizce sezaryen olmalımıyım ve sizde sezaryene girebilirmiyim?o da beklemeseniz iyi olur tabiki alırım dedi.son anda bir de doktor değiştirmiş oldum.canım da sıkıldı ama böyle oldu işte.pazartesi sabah 8 de orda olcam inşallah bebeğim gelecek.hayırlısıyla bir atlatsam
bebek doğum kanalına girdiğinde sezeryan olmuyo mu? Hiçç bişey bilmiyorum bu sezeryanla ilgili filan..
Canım daha çocuğun 4 gün hakkı var.)) Çok disiplinli ve dakik bir kız olacak demekki))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?