2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Önceki sezeryan olduğu için normal doğamaz ya, o zaman doğum kanalında olması sezeryan için sıkıntı mı? Ya da bizim bebek ters, kanala girer mi girerse sezeryana alınamaz mı? böyle aklıma takılan bir sürü soru var :) Sonra da diyorum ki herşey tamamken normal doğuma girenleri bile bi anda sezeryana alıveriyolar, o zaman sorun olmaz heralde diyorum..

cnm bu saatte 10 hareket yapıyorda normalde çok daha hareketliydi durmak bilmezdi tuhafıma gitti dediğin gibi poz.belkide

bu arada 10 hareket derken, ard arda 30 kere de vursa veya dönse o 30 dönme 1 tane sayılıyormuş.. aralıklarla 10 hareketmiş kastedilen doktorum öyle söyledi. yani hareketleri arasında en az 4-5 dk durması lazım. hareketleri birbirinden ayırt edilebilir olmalı bu mantıkla sayacaksın dedi. sen de bu mantıkla say bir de eğer 4 saat boyunca hiç hareket etmezse bu da bebeğin sıkıntıda olabileceği anlamına gelebilirmiş.

bebek doğduktan sonra dışarda daha fazla kilo alıyor, oyüzden erken alıyor olabilirler, 38den sonra yani.. öncesi için bilemicem

kızlar nasılsınız. benim arada sırada karın ağrılarım oluyor. bazen düzenli oluyor 10 dk da bir ama sonra geçiyor. bakalım bebeğim ne zaman gelmeye karar vericek. İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

günaydınlar bız acalım paşaml a topiigı bugunn
nasılsınız bakalım bıs cok sukru ıyıyızzz dun eltımler fılan ardıyemekyedık sonra yuruyuse cıktık kocısle evım yanıyorr cok sıcak yaa son ka ve full gunes aldıgı ıcın zarrbebek ıcın ıı olcak ama ben haslanıyorummm

esımle 1 st yuruyusumuzu yaptık kasıklarmda acayıp baskı hıssettım kı sormayınn toplalladım ama deger paşam ıcınnnnnn
eve geldık dırek dusaa once sıcak su sonra buz gıbım(ancak hararetım basıyorr)
sonra ayakarım koptugunu hıssettım zonkluyorkı nasıl ee 84 kg tasımak kolaymıııyazıkk ALLAH raı olsun esım kremle masaj yaptı bır yandna gıdıklarınıyor bır yandanda cok hosuma gıttıı valla cok sagolsunn
canım kocacım benımm
paşamla bu st ayaktayız cunku uyuz gıbım kasınıyorm ben halen yaa
sızde gobısı yırtılıp da benımgıbı olan varmı resmen kırmızı damar gıbı oldular cok tatlı kasınıyorlar vazelın surunyrm tınmıyor bıle yaaaaaaa
kendımı zor tutuyorum kasımamamk ıcın cunku hep kasınıyor hemde tuz basıyorsun gıbı agrıyorr gece bunun agrısına kasınmasına uyanıyorum o kaa ynaı varmı böle olanınızzzzzzzz esım dıyor ne olmus boleeeoglum cık artık da annen rahat etsın dıyorr cok kotu olmus dedı alt tarafım ıı dedım yok sen goremdıgın ıcın öle sanıryorsun dedıı aynısı dedııbenım göbişş dünya harıtasındanda beter yan,iiiiiiiiiiiiii
i

cnm bu saatte 10 hareket yapıyorda normalde çok daha hareketliydi durmak bilmezdi tuhafıma gitti dediğin gibi poz.belkide
dr dıyor gunde 10 haretkett se normal dıye bnnmkı yanıı vee bebegımızın yerı daralıyor annesı kanalada gırdıyse zaten o zamn pek bırsey hısstmyrsn ben yatınca ayakalrını yada pıtpıt parmaklarını hıssedıyrom yoksa genelı kasılma annesıııııııııııııııııı

e ben ne yapimmm aklıma gelyr paşam 40 doldurursaa eger 3700 fılan olurr e bennnnnnnn:44:ama olsun kanala yerlestıgı cın basını sokmus artık gerısı gelır canımmmmmm

aynen benım babam kucukken ogrettı sımdı bana bak dıyor babamdan ogrednıgımı ogluma aktarırırm ınsl dıyor:13:

https://www.huggies.com.tr/numune-iste/

be uye odum ılk basta molfıx kullannıcam ama paşamın totosu sevmesse dıye uye oldum ordanda numune gelıcek olmazsa onuda denerız kısmet se tabım hangısı olursaa sızde ıstersenız burosur kk reklamından aldımm

cok sukur Yarabb'ımmmm bu günlerı gosterdın banadaaaaaaaa bende tek li rakkama düştüm sonunda ham d senalr olsun sana darısı dıger hanımce lere ınsallahhhhh
:79::79::80::80::81::81::118::118::118::118::119::119::119::118::118::124::124::124::124:

Darısı başımıza inşallah :)
Ben son birkaç gündür rüyamda hep doğuma gidiyorum ya. Ne zaman gelecek Zehram, beklemek zor geliyo artık

günaydinnn

biz geldikkkkkk tosuncugumlaaa ,

kahvalti yapiyoruz , geçmişi okuduk size günaydin diyelim dedik , sanki bugun cok sıkıcı gibi geldi bana , hava kapali hafiftenn

umarim çabuk geçen bi gün olur

gunaydin teyzelerimiz,nasilsiniz sizi unuttuk sanmayin biz iyiyiz bugun uc gunluk olucaz .kv de kaliyoruz pc yok cepten sizleri takibe devam etmeye calisiyoruz .benden sonra doguran oldu mu ki??,daha dogurmayanlara da sabirlar diliyorum,hepinize dua etmeye devam ediyorum merak ettiklerim suzan ,yarim,evasude meleklerinize kavustunuz mu??anlatmak istedigim cook sey var teknik olarak dogumumu anlatmistim ama yasadigim duygulara deginememistim simdi de fazla zaman bulamiyorum anlatmak icin ve foto yuklemek istiyorum evimize gecince yukleriz artik teyzelerii kendinize ve miniklerinize iyi bakinnn

günaydin canim :))

yarim ve suzan dogurmaktan vazgecmişler canim , böyle mutlularmişşş

sen ve bebişin iydir umarim ? biran önce resimlerinizi bekliyoruz iyi bakinkendinize

nasılsınız baaalım. biz geldik yinee sıcak sıcak işimizee.gece resmen suyum çıktı yaa vantilatör falanda yok evde klima taktıracak kadarda sıcak değil ama bişiler almam lazım serinletecek

gözünaydın darısı başımıza artıkın..

mutlaka bekliyoruz..

bugün rüyamda yarimi gördümm.. bize misafirliğe geliyordu 1 2 gün kalacakmış hatta. otobüsten inince beni arayacakmış ama şarjım bitmiş bana ulaşamayınca sora sora bulmuş evimi çok şaşırıyorumnasıl buldun özzür diliyorum falan ertesi gün ben işe geliyorum yarim de çarşıya çıkmış kendisi gezmiş oluyo aa ne cesaret bilmediğin yerde gezmeye çıkmışın diyorum malum üstüme hiçbişi örtmeden yatıyorum totoda açıkta doğal olark sonuç bu galiba

günaydin ,

bencede bi vantilator sart , şimdiden böyleyse temmuz agust napcas bissss

günaydin canim :))

yarim ve suzan dogurmaktan vazgecmişler canim , böyle mutlularmişşş

sen ve bebişin iydir umarim ? biran önce resimlerinizi bekliyoruz iyi bakinkendinize

cepten girdigim icin ne kadar zamaniniz kaldigini goremiyorum canim,senin ne kadar kaldi doguma suzanla yarim dogurcak diye beklerken ben dogurdum yamelegim de ben de cok iyiyiz cook kavustuk ya birbirimize sizler de kolaycacik kavusun bebislerinize insallah

Gunaydın kızlar

huggies deneme paketini söyleyen arkadaşa teşekkürler.Bende kayıt yaptırdım bakalım gelecek mi:)

BENİM TEMMUZ SONU CANİM :)) bende aksam yarima dedim ben senden önce dogururmuşum ne gülerim ama diye insallah canim bizlerde vakti gelince kavusuruz bebislerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…