2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın canlar ne kadar sıcak bu havalar de mi yaa gece su iinde uyanıyorum hep...

bu arada dün kilo muhabbeti olmuştu bende yazayım 14 kilo almıştım en son 2 hafta önce yarın sabah kontrol var muhtemelen 15-16 olmuşumdur :)

bi de benim göbeğimde hiç çatlak yok ama yan taraflarımda bi kaç kırmızılık oluşmuş herhalde onlar çatlak oluyor arkadaşım da hiç belli olmaz benim bir gecede çatlamıştı diyorbelki de çatlayacak daha inş. olmaz ama

Günaydın canlar.Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum.kalanlarıda yani bizide allah bir avazda kurtarsın inşallah.Bizde işimize geldik.haftaya cuma son allah kısmet ederse :) bende bebeğimde gayet rahatız sanki hiç doğmayacak gibi.Dün eşim bilgisayarda ne araştırıyodu bilseniz sölim.google ye yazmış kocaman erken doğum nasıl olur diye.Sanırım erkn yaptırıcak doğumumu korkutup falan deli yahuu gülgül yerlere yattık oğlumla hadi bakalım cumartsi kontrol var.sadece arada karnımda kasıma olyor normal heralde bakaım ne dicekkk

Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti

gunaydin ,
hayirli haberler inş cnm

Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti

gözün aydin canimmmm , Haberlerini bekliyoruzzz , meraklandirma bizi , Allah bagislasinn

günaydin canim ,
hayırlı haberler inş
ben 1 saatte çatladim

benim de göbeğimin alt tarafı çatladı.. aynada görünce çok üzülüyorum ayrıca ben de hala uyuz gibi kaşınıyorum.özellikle göbeğimin çevresi çok kaşınıyor

doktorum da geçen kontrolde ultrason için göbeğimi açınca çatlamışsın dedi. ben de evet dedim üzülerek.. niye üzülüyosunki bi doktorun olarak ben görecem bi de eşin görecek mankenlik mi yapıcaksın boşver hiç üzülme dedi. ben de içimden ama ben görücem yetmez mi dedim

hayırlı olsun güle güle büyüt yavrunu...:)
allahım yaa herkes teker teker doğuruyor ne güzel.. haziran annelerinin doğum hikayelerini okurken sıra bize geldi artık:)

Son düzenleme:
Sonunda bebişin bakım ürünlerininde siparişini verdim.177 TL .Pahalı ama olsun napalım.Kimyasallarla tanıştırmak istemiyorum onu.Babasıda dalga geçiyor benim zeytinyağlı sabunlardan onada verirdim ne gerek var okadar para vermeye diye :)
Sanırım eksik bitti diye ümit ediyorum:)

ne tesadüf bende gördüm yarimi

gunaydınnnn annelerrr :))

dun gece ruyamda dguruyorum anlatım sızede :)))

gece yatmadan once wc ye gıdıorum tuvltımı yapıorum tam kalkerken kırmızı bıse gelıo aha dıorum nişan

snrada ped fln koyuyorum beklıorum suyumun gelmesını yatıorum tabı bu arada agrı sancı bse yok gece bda kalkıorum banyoya adım atıorum suyum gelıo ped oldugu ıcın cok fazla goremedım nekdn gldgnı sancımn gelmesını beklıorum 2 saat gecıo ondan sonra baslıo belım kasıklarım agrımaya eşimi uyandırıorum daha anca uyandırıorum hea nişan geldıgnde uyandırsam hemn hastaneye gtrr neyse kalk dıorum zman tut agrılarım var tabı sıklasıo eşim daha dururmu hadı hastaneye cantamı alıorum cıkıoruz ebeler gelıo bakıo edıoacıklıga cok guzel dıo normal yaparsın sen dıolar epıdurelı yapın artk dıorum cok sancım var drmda yokmus tabı ızne cıkmıs ebeler bnı dgurtuyodu vallahı dun aksam cok hazıran annelerınn dgm hıkayelerını okudum sanırım bde heryerın camı acık totoyuda usuttk :))) olucagı buydu ama zorlanmıodum yha fazla korkmadımkıııııııııı

ahahahahhahaaa
altım kaçırıcam şimdi.... bu gece de rüyasında beni gören görene...
bende kendimi gördüm... hastaneye gidiyoruz doğum için....hay allah hayır olsun bakalım
yarın akşam annemle babam geliyo kısmet olursa... aylizim bekledi bunca zaman anneannesini de beklesin oldu olucak

biz de doğurucaz teyzesi... vakti gelmemiş prensesimin galiba... beklyoruz artık mecburrr

kızlar 9dan beri uyanıgımama daha birsey yemedim midem bulanıyr, ilk isim okuyayım kk yi dedim...

bu arada dun yine kv deydik ne dese begenirsiniz_ oglum sana dogumda kuyumcudan birsey alacak biliyor musun nedir sürprizi diye...salak yaaa madem surpriz niye soyluyorsun..dedim bilmiyordum ama sen soyleyince artık surpriz olmadı,,
kaldı ki dugun oncesinde de benzer bir konuda salaklık edip oglum seni balayına kubaya goturecek demisti ama gide gide maltepedeki bir otele gitmistik evimiz olmadıgından ve akabinde almanyaya gidecegimizden....
bunu hatırlattım o zaman da oyle demistin ama maltepeye gitmistik diye....eee sana ne zaman yalan soyledim diyor..salak yaa ummugune sıkasım var ama allahım bu kadar gıcık oldum oglumun huyları ona benzemesin barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…