kızlar 9dan beri uyanıgımama daha birsey yemedim midem bulanıyr, ilk isim okuyayım kk yi dedim...
bu arada dun yine kv deydik ne dese begenirsiniz_ oglum sana dogumda kuyumcudan birsey alacak biliyor musun nedir sürprizi diye...salak yaaa madem surpriz niye soyluyorsun..dedim bilmiyordum ama sen soyleyince artık surpriz olmadı,,
kaldı ki dugun oncesinde de benzer bir konuda salaklık edip oglum seni balayına kubaya goturecek demisti ama gide gide maltepedeki bir otele gitmistik evimiz olmadıgından ve akabinde almanyaya gidecegimizden....
bunu hatırlattım o zaman da oyle demistin ama maltepeye gitmistik diye....eee sana ne zaman yalan soyledim diyor..salak yaa ummugune sıkasım var ama allahım bu kadar gıcık oldum oglumun huyları ona benzemesin barii
Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz canım ben de biraz daha beklemek istiyorum çünkü hiç açılma olmadan suni sancı verilmesinin sonu genelde sezeryana gidiyor. Çok şükür bebek şuan iyi, suyu da iyi, bebek iri değil 3 kg civarında ve çatı genişliğim iyi. Doktorum çok rahat doğum yaparsın demişken neden sonu sezeryan olsun ki? Seninde dediğin gibi kontrolleri sıklaştırma şartıyla ek bikaç gün istemeliyim. İnşallah doktorum olumsuz konuşup direncimi kırmaz.ya neden 40+0 da başlatıyo doğumu doktor... bende seninle aynı durumdayım... sadece 1 cm açılmam var... bebek kanala yaklaşmış... ama p.tesi günü yani 40+0 da kontrole gidicez kısmetse... eğer doğum başlamadıysa bu tarihe kadar, 41+0 bekliycez... o zamana kadar da başlamazsa muhtemelen suni sancı veya sezeryanla doğuma alıcaktır... benim şöyle garip bi zihniyetim var... okuduklarımdan zihnime yerleşen hep bu yönde... doğal yollarla başlamayan doğum doğal sonuçlanmıyor bence... yani senin de söylediğin gibi henüz hiç açılma yokken bebek kanala inmemişken suni sancı vermek sadece anneye ızdıraptır... eğer 1-2 cm açılma olup bebek kanalda olsa... o başlayan süreci hızlandırmak için suni sancı mantıklı geliyor... hakkımızda herşeyin hayrlısı olsun... doktorunla bu konuyu detaylıca görüş... en azından 41+0 a kadar 2 günde bir kontrole giderek beklemek istediğini öner bakalım tepkisi ne olucak?
ay kız benimki de öle oldu aynı hem bana dediki senin bebeim gelmeye niyeti yok dedi çarşambayı geçirirme kakasını yapabilir diyince korkuyorum hiç acılma yoksa sancı yoksa direk sun sancıda çoğunda sezeryana dönüyorlar onca acı boşa gidiyo ne yapcam bilemedim
kızlar 9dan beri uyanıgımama daha birsey yemedim midem bulanıyr, ilk isim okuyayım kk yi dedim...
bu arada dun yine kv deydik ne dese begenirsiniz_ oglum sana dogumda kuyumcudan birsey alacak biliyor musun nedir sürprizi diye...salak yaaa madem surpriz niye soyluyorsun..dedim bilmiyordum ama sen soyleyince artık surpriz olmadı,,
kaldı ki dugun oncesinde de benzer bir konuda salaklık edip oglum seni balayına kubaya goturecek demisti ama gide gide maltepedeki bir otele gitmistik evimiz olmadıgından ve akabinde almanyaya gidecegimizden....
bunu hatırlattım o zaman da oyle demistin ama maltepeye gitmistik diye....eee sana ne zaman yalan soyledim diyor..salak yaa ummugune sıkasım var ama allahım bu kadar gıcık oldum oglumun huyları ona benzemesin barii
Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
Gözünüz aydın merak ediyordum hayırlısıyla atlatmıssın Allah analı babalı büyütsün,bizde dün tarihi belirledik drmuzla 7 temmuzda olacak doğumumuz darısı basımızaKizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
bi bardak su boşalt paçalarına :)))
elma daha olgunlasmams kı dussn de bızde tutalım ısıralım :))))
Teyzeleri doktordan geliyoruz giderken içime de doğdu eşime dedim ki bak da gör doktor dicek ki biz bunu yarın bir gün alalım dicek dedim o da yok artık hatta şimdi gidelim alalım dermiş dedi gülmüştük falan
Neyse içeri girdik ultrasonda baktı doktorumuz biraz suyumuz azalmış bağırsak gelişimimiz tamamlanmış ilk kakası da bayağı oluşmuş dedi yani doğmaya yakın gözüküyor dedi. Kendi doğmadan bizim onu almamız lazım dedi çünkü ters Allah korusun normal doğum çok riskli
Ben zaten bi gariplik hissediyordum yalancı sancı yani karın kasılmalarım şiddetlenmişti hatta kasılınca belime de sızısı vurmaya başlamıştı demek doğum yakın olduğu içinmiş
Çok uzattım sonuç olarak yarın sabah 6.30da hastaneye gidin ben de 7de gelicem 7.30da sezaryene alacam dedi orda heyecandan bayılacak gibi oldum kalakaldım sonra Allah güç verdi şimdi iyiyim güçlüyüm
Hastaneye gittik oda tuttuk sonra kavanoz şekerlerimiz için pembe ve beyaz badem şekerlerinden aldık eve geldik
Kuaföre gittim fönümü de çektirdim kızımla Duru'mla kavuşmaya hazırım
Spinal yapacak ama ben cesaret edebilir miyim bilemiyorum
Kızım 37+2de doğacak kilosu 3e çok yakın boyu da 49 cm.
Bizim için dua eder misiniz teyzeleri
Sizleri çok seviyoruz
Ayyyyyyy DURU'MUN DURU ABLASI geliyormuşşşşş.Hatta gelmiştirrrrrr
İnşallah sağlıklı,huzurlu,mutlu bir şekilde gelmişsindir dünyaya.....
Ben de ben de istiyorum DURU'mu
gunaydin teyzelerimiz,nasilsiniz sizi unuttuk sanmayinbiz iyiyiz bugun uc gunluk olucaz .kv de kaliyoruz pc yok cepten sizleri takibe devam etmeye calisiyoruz .benden sonra doguran oldu mu ki??,daha dogurmayanlara da sabirlar diliyorum,hepinize dua etmeye devam ediyorum merak ettiklerim suzan ,yarim,evasude meleklerinize kavustunuz mu??anlatmak istedigim cook sey var teknik olarak dogumumu anlatmistim ama yasadigim duygulara deginememistim simdi de fazla zaman bulamiyorum anlatmak icin ve foto yuklemek istiyorum evimize gecince yukleriz artik teyzelerii kendinize ve miniklerinize iyi bakinnn
Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...
sabah sabah iyi güldürdün beni ümüğünü sıkasim var demekle
kızz bu arada 4 gün yazıo senin dogum zamanindada :18::18::18::18::18::18::18:
Kız haydar dümenin yorumları gibi olmuş yorumun
aynen cnm yaa beklemk zorr hayırlısı saglıkla gelsınlerde tek tesellımız bu dımıDarısı başımıza inşallah :)
Ben son birkaç gündür rüyamda hep doğuma gidiyorum ya. Ne zaman gelecek Zehram, beklemek zor geliyo artık
canım benım ALLAH razı olsun merak etmmıısn kı benım paşa baslangıc yaptı 2 cm acılma ve dusensız sancı ıle ama nısan -su-kanama durumu olmadıı ıcn kendı sancımı beklıyorum kısmet see sfagımız azalıyor ne zaman gelırse artık sende beebgınle gusl gusel emısınnn ınsll bolsutun olsun yarasın bebegınee ne acın kalsın ne uykusuzlugun ınsllllll kı kv varda fasla uykusuz olmassın (bence)gunaydin teyzelerimiz,nasilsiniz sizi unuttuk sanmayinbiz iyiyiz bugun uc gunluk olucaz .kv de kaliyoruz pc yok cepten sizleri takibe devam etmeye calisiyoruz .benden sonra doguran oldu mu ki??,daha dogurmayanlara da sabirlar diliyorum,hepinize dua etmeye devam ediyorum merak ettiklerim suzan ,yarim,evasude meleklerinize kavustunuz mu??anlatmak istedigim cook sey var teknik olarak dogumumu anlatmistim ama yasadigim duygulara deginememistim simdi de fazla zaman bulamiyorum anlatmak icin ve foto yuklemek istiyorum evimize gecince yukleriz artik teyzelerii kendinize ve miniklerinize iyi bakinnn
günaydınlar bız acalım paşaml a topiigı bugunn
nasılsınız bakalım bıs cok sukru ıyıyızzz dun eltımler fılan ardıyemekyedık sonra yuruyuse cıktık kocısle evım yanıyorr cok sıcak yaa son ka ve full gunes aldıgı ıcın zarrbebek ıcın ıı olcak ama ben haslanıyorummm
esımle 1 st yuruyusumuzu yaptık kasıklarmda acayıp baskı hıssettım kı sormayınn toplalladım ama deger paşam ıcınnnnnn
eve geldık dırek dusaa once sıcak su sonra buz gıbım(ancak hararetım basıyorr)
sonra ayakarım koptugunu hıssettım zonkluyorkı nasıl ee 84 kg tasımak kolaymıııyazıkk ALLAH raı olsun esım kremle masaj yaptı bır yandna gıdıklarınıyor bır yandanda cok hosuma gıttıı valla cok sagolsunn
canım kocacım benımm
paşamla bu st ayaktayız cunku uyuz gıbım kasınıyorm ben halen yaa
sızde gobısı yırtılıp da benımgıbı olan varmı resmen kırmızı damar gıbı oldular cok tatlı kasınıyorlar vazelın surunyrm tınmıyor bıle yaaaaaaa
kendımı zor tutuyorum kasımamamk ıcın cunku hep kasınıyor hemde tuz basıyorsun gıbı agrıyorr gece bunun agrısına kasınmasına uyanıyorum o kaa ynaı varmı böle olanınızzzzzzzz esım dıyor ne olmus boleeeoglum cık artık da annen rahat etsın dıyorr cok kotu olmus dedı alt tarafım ıı dedım yok sen goremdıgın ıcın öle sanıryorsun dedıı aynısı dedıı benım göbişş dünya harıtasındanda beter yan,iiiiiiiiiiiiiii
dr dıyor gunde 10 haretkett se normal dıye bnnmkı yanıı vee bebegımızın yerı daralıyor annesı kanalada gırdıyse zaten o zamn pek bırsey hısstmyrsn ben yatınca ayakalrını yada pıtpıt parmaklarını hıssedıyrom yoksa genelı kasılma annesıııııııııııııııııı
e ben ne yapimmm aklıma gelyr paşam 40 doldurursaa eger 3700 fılan olurr e bennnnnnnn:44:ama olsun kanala yerlestıgı cın basını sokmus artık gerısı gelır canımmmmmm
aynen benım babam kucukken ogrettı sımdı bana bak dıyor babamdan ogrednıgımı ogluma aktarırırm ınsl dıyor:13:
yogurt muu bende aksam deneyım kocıs gelınce sorna dusa gırerımm ıı gelıyorsa bende ısterm goısım acık gecıyorum tsort kasındırmayı artırıyor dıe ama koskuyorumda sutursem paşamı dıyeee annelık ısteeeeya sorma gecen yine yoklugumdanistifade temizlik varken gelmis muıtfak cekmecemi indirmis ama darmdagın koymus yerine diyorum ki madem inidiryorsun oldugu gibi yerine koysana..ya diyor onu mu tutacagım aklımda cok alem yaa
canım benim dr hareketleri azalabilir dogumun yaklasmasının habercisidir dedi bana ama benmki aksine 2 gundur daha fazla oynuyor
wuu supermıs benı moldıya kahfe-krem paşam az cok anlar zar o zaman :44:
bende çatladim :))
ilk basta öbegimin alt kısımlari cok kaşındı , yara gibi oldu su topladi resmen , doktor troysd die bi krem verdi ,
2-3 gundurde göbek deligim ve üst kısmı kaşınıyo , çok geriliyo . 2 gündür yogurt sürüyorum :)))))
inanilmaz ferahlatiyo soguk soguk vede kaşıntısını aliyo canimkuruyunca duşa giriyorum
bana kalsı hincikkkk bır azasda dogurrum kıss ama pşamaın keyfısı yerınde ısaret cakmıyorkı anasınaaaaaaaaagünaydin canim :))
yarim ve suzan dogurmaktan vazgecmişler canim , böyle mutlularmişşş
sen ve bebişin iydir umarim ? biran önce resimlerinizi bekliyoruz iyi bakinkendinize
amın ınsl dua ıle cnm benımnasılsınız baaalım. biz geldik yinee sıcak sıcak işimizee.gece resmen suyum çıktı yaa vantilatör falanda yok evde klima taktıracak kadarda sıcak değil ama bişiler almam lazım serinletecek
gözünaydın darısı başımıza artıkın..
aynen bır suru dogruan oldu yaa yarım le bız beklenırkenn kısmet artıkk hehecepten girdigim icin ne kadar zamaniniz kaldigini goremiyorum canim,senin ne kadar kaldi doguma suzanla yarim dogurcak diye beklerken ben dogurdum yamelegim de ben de cok iyiyiz cook kavustuk ya birbirimize sizler de kolaycacik kavusun bebislerinize insallah
muhım degıl canım beınım 10 gunden dıyor o sıralarda dourmus olurum bende kısmet seeeeeGunaydın kızlar
huggies deneme paketini söyleyen arkadaşa teşekkürler.Bende kayıt yaptırdım bakalım gelecek mi:)
günaydın canlar ne kadar sıcak bu havalar de mi yaa gece su iinde uyanıyorum hep...
bu arada dün kilo muhabbeti olmuştu bende yazayım 14 kilo almıştım en son 2 hafta önce yarın sabah kontrol var muhtemelen 15-16 olmuşumdur :)
bi de benim göbeğimde hiç çatlak yok ama yan taraflarımda bi kaç kırmızılık oluşmuş herhalde onlar çatlak oluyor arkadaşım da hiç belli olmaz benim bir gecede çatlamıştı diyorbelki de çatlayacak daha inş. olmaz ama
benımde bır anda caladı baktım acıyor karnım gergınn karnımı topladım elımde bır baktım wuuuuuuuuu csomu gergınlıkden goremıyormususn megerr sende aynada bak bır kırıstır karnınıda ole emın ol pervane cımmmmmmmmm hayırlısı bakalım yer kalmayınca catlatıyorlarrr olsun anam da kasınmasaydı ıı olurdu yaaaaaaaaa
ohh 7,5 da aklımdaydımm dua ettım ınsll kı gusel gusel emısıyorsunuzdur sımdılerde canım benımm dua ıleeeKizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
hayırlıısı tatalım ınan bebegımızı alınca gobıs fılan takmassınn emınım yanııbenim de göbeğimin alt tarafı çatladı.. aynada görünce çok üzülüyorumayrıca ben de hala uyuz gibi kaşınıyorum.özellikle göbeğimin çevresi çok kaşınıyor
doktorum da geçen kontrolde ultrason için göbeğimi açınca çatlamışsın dedi. ben de evet dedim üzülerek.. niye üzülüyosunki bi doktorun olarak ben görecem bi de eşin görecek mankenlik mi yapıcaksın boşver hiç üzülme dedi. ben de içimden ama ben görücem yetmez mi dedim
hayırlı olsun güle güle büyüt yavrunu...:)
allahım yaa herkes teker teker doğuruyor ne güzel.. haziran annelerinin doğum hikayelerini okurken sıra bize geldi artık:)
oda ıyı dogumu yasamısısnnn kıss vaktı gelınce yasaman dılgımızleeeeeeeegunaydınnnn annelerrr :))
dun gece ruyamda dguruyorum anlatım sızede :)))
gece yatmadan once wc ye gıdıorum tuvltımı yapıorum tam kalkerken kırmızı bıse gelıo aha dıorum nişan
snrada ped fln koyuyorum beklıorum suyumun gelmesını yatıorum tabı bu arada agrı sancı bse yok gece bda kalkıorum banyoya adım atıorum suyum gelıo ped oldugu ıcın cok fazla goremedım nekdn gldgnısancımn gelmesını beklıorum 2 saat gecıo ondan sonra baslıo belım kasıklarım agrımaya eşimi uyandırıorum daha anca uyandırıorum hea nişan geldıgnde uyandırsam hemn hastaneye gtrr neyse kalk dıorum zman tut agrılarım var tabı sıklasıo eşim daha dururmu hadı hastaneye cantamı alıorum cıkıoruz ebeler gelıo bakıo edıoacıklıga cok guzel dıo normal yaparsın sen dıolar epıdurelı yapın artk dıorum cok sancım var drmda yokmus tabı ızne cıkmıs ebeler bnı dgurtuyodu vallahı dun aksam cok hazıran annelerınn dgm hıkayelerını okudum sanırım bde heryerın camı acık totoyuda usuttk :))) olucagı buydu ama zorlanmıodum yha fazla korkmadımkıııııııııı
gosunuz aydın cnm benım ev hanımızın artıkınnn hayırlısı olsun gusel haberler al ınsl dr dann daaaaslm herkese,evden yazmak süpermiş yaaa..dün itibariyle işi bıraktım artık...biraz dinleneyim di mi ama :) akşam 5te kontrol var doğum tarihimiz belli olcak...offf strese girdim valla
gelir hatta geldi mi yoksa
ya coook guzel bunlar, aynı benim kocamın taktigi makyaj yapınca makyajsız daha guzelsin faalan der hem beklemesin diye hem de sade olayım diye
sen bir pastane acsana sekerim
valla ya ya gelecegim ya da bana bir bluz kazagını falan gonder suruneyim belki bulasır bana..bu arada gebelik takviminde dogum yakınken ani enerji patlamalaı yasanabilir diye acaba bundan mıı
her babanın en buyuk hayali insaallah allah yasatır hepsine minikleriyle gezmeyi
kuzey adamımmm
ben de bizim miniklerin ilk benim babam senin babanı dover lafını ne zaman soyleyecekler merak ediyordum
woowww
ben simdiden kardesime kimseleri yakıstıramıyorum gerci birini yakıstırdım ve dua ediyoruz hayırlısıyla olsun diye ama biraz sıkıntı kız 18inde kardesim 25inde kız daha uni okuyacak kardesim de 4 yıl nasıl bekleyyeim diye bir de farklı ulkelerdeler oooff offf simdiden dertleri beni aldı
ya sekerimj ya siz bu dunyadan degilsiniz ya da ben bu dunyadan degilim.. ya ben cok tembelim ya sen acayip hamaratsın neyse nazar etmeyeyim maasallah maasallah
canım sanırım ebebekte su an primalar 19,90 tl
bildigim o islem biraqz mesakatli once pamugu sopayla cırpıyorlar sonra dıs kaplaması yıkanıyor pamugu yıkayıp kurutmak da zor
ya postmature denilen birsey var ve tanıdıgım ikisi de oldukca saglıklı eger hersey yolundaysa dr bekleyebiliyor
inanmıyorum ya bu halinle ev tasıyorsun helal olsun sana, sen yine de lafını vurursun iste arkadaslarım cok aradılar yardım icin falan diye
suni sancıyla doguranlar var endiselenme ama ins hjayırlısı olur
ya nst ne ise yarıyor anlamıyorum zaten ben de
yerim ececigi ben cok tatlı
sekerim benim oglanla aynı senin kız da du bakali ne zaman dogacaklar
canım sutyene baglı bende de oluyor en iyisi evde ozgur gezmekp
tamam sekerim aklımda kısa sure once birini bulduk begenmezsek haberlesiriz merciii
bi bardak su boşalt paçalarına :)))
off ya sacmalşamıs salak dr, neyse herseyde bir hayır vardır canım sıkma canını
bana ne primadan ne de uye oldugum digerlerinden hicbirsey gelmedi((
benim de boynum cımcılık oluyor les giib kokuyorum dustan hemen sonra...neyse çatlak konusuna gelince az biraz vardı sonra kv gecen nstde hic yok catlagın dedi taa ki bu nstye kadar bu nstde catır catır ctalamısım resmen kadının gozu degmişs
maasallah ve gozun aydın canım durusu op cok
Ayyyyy annemmmm benimmmmm doğum yaklaşınca oluyormuş enerji patlaması
Benim de ondan galiba.Herşeyi yapabilirmişim gibime geliyor
Pastane açmak ne güzel olur kuzum ama zor işşşşş
Az kalmış kuzum seninnnn:18::18::18:
Ben doğurmadım kuzucummmmmBenimkinin gelmeye niyeti yok
Herşeyini en ince ayrıntılarıyla anlat kuzummmmm çok meraklıyım ben çoooookkkkk
Bu poğaca kesinlikle harika ben de çok yapıyorum, normal hamur mayalanıyo sonra Püf noktası tepsi mayası, yani yapıp üzerine yumurta sarısı sürdüktan sonra yine en az yarım saat tepside bekletip fırına öyle koyun. süper poğaca böle pofidik pofidik hamişlerin şişen ayakları gibiŞekerini tariftekinden biraz daha fazla koyabilirsiniz 1 buçuk yemek yaşığı filan. bence daha güzel oluyo.
Eki Görüntüle 743306 Eki Görüntüle 743307 Eki Görüntüle 743308
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
kız durrrr , sen dogurursan benimkide cok yakın oluyooookıpraşmasin kızçennn dursun azicik
Kız haydar dümenin yorumları gibi olmuş yorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?