2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sabah sabah iyi güldürdün beni ümüğünü sıkasim var demekle

Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz canım ben de biraz daha beklemek istiyorum çünkü hiç açılma olmadan suni sancı verilmesinin sonu genelde sezeryana gidiyor. Çok şükür bebek şuan iyi, suyu da iyi, bebek iri değil 3 kg civarında ve çatı genişliğim iyi. Doktorum çok rahat doğum yaparsın demişken neden sonu sezeryan olsun ki? Seninde dediğin gibi kontrolleri sıklaştırma şartıyla ek bikaç gün istemeliyim. İnşallah doktorum olumsuz konuşup direncimi kırmaz.

Bazı doktorlar bekleme süresini uzatırken bazılarıda bebeği riske atmak istemiyor işte. Her doktorun görüşü farklı. Hakkımızda hayırlısı canım inşallah bebeklerimizi normal yolla dünyaya getirmek kısmet olur. Ben aylardır kendimi o kadar normal doğuma şartlamışım ki sezeryan fikrini hiç aklıma getirmek istemiyorum.

kızz bu arada 4 gün yazıo senin dogum zamanindada :18::18::18::18::18::18::18:

Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
Gözünüz aydın merak ediyordum hayırlısıyla atlatmıssın Allah analı babalı büyütsün,bizde dün tarihi belirledik drmuzla 7 temmuzda olacak doğumumuz darısı basımıza

slm herkese,evden yazmak süpermiş yaaa..dün itibariyle işi bıraktım artık...biraz dinleneyim di mi ama :) akşam 5te kontrol var doğum tarihimiz belli olcak...offf strese girdim valla

Veryergin Allah analı babalı büyütsünn,,çok sevindimmmm,,sağlıkla kavuşmuşsunuzz oohhh darısı başımızaaaa,,bütün bebişleri çok seviyorummm

Ayyyyyyy DURU'MUN DURU ABLASI geliyormuşşşşş.Hatta gelmiştirrrrrr
İnşallah sağlıklı,huzurlu,mutlu bir şekilde gelmişsindir dünyaya.....
Ben de ben de istiyorum DURU'mu

Ben doğurmadım kuzucummmmmBenimkinin gelmeye niyeti yok
Herşeyini en ince ayrıntılarıyla anlat kuzummmmm çok meraklıyım ben çoooookkkkk

canlar yaa resim nasıl yüklüyoruz oğluma kapı süsü yaptım size göstermek istiyorum ama daha önce hiç eklemedim bilmiyorum :)

Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...

hey maasallh cok guzel allahım esirgesin

sabah sabah iyi güldürdün beni ümüğünü sıkasim var demekle

ya valla o sozcugu kullanan biri degilim ama iste diyene degil dedirtene bak :)))

kızz bu arada 4 gün yazıo senin dogum zamanindada :18::18::18::18::18::18::18:

evet tatlım da bizimki anası gibi agır kanlı sanırım pek niyeti yok cıkmaya gerci dr haftaya cbaya kadar cıkmazsa gorusuruz dedi o gorusuruz pek hosuma gitmedi oyle olursa acaba sezeryan mı onerecek? ay ben normal istiyorum o degil bi de gecikşnce dogum iznini yenilemek gerek devlet hastanesine gidip kim ugrasacak (((( du bakalii

Kız haydar dümenin yorumları gibi olmuş yorumun

ya bu topicte bi haydar dumen olaydı iyiydii

kızlar biz geldikk aşkımlaaa-uyuz ıbım kasınarakdannn
az az agrım var nedense acıkda mı kaldım acepyoksam sancımı kı hehehe
hayırlısı bakalım
az once mesaj aldım bır hamıs daha vardı doguracak kızcesı olucaktı ve sabah 5 de sancı tutmus 3 st ıcınde dogrumus ama ne dogurmakk tammmmm 5 kg cıkkk yanı 3,5 kg yı doguramama dıyen hatunlara seslenıyorumm RABB ım ın ıznı ıle dogururuzz no panık pless okk
artık gel paaşaamm yaaaaaaaaaaaaaaa beşiginide kurunca daha bır skeıl olduk baabnla gel artık askımın askıısıı

Darısı başımıza inşallah :)
Ben son birkaç gündür rüyamda hep doğuma gidiyorum ya. Ne zaman gelecek Zehram, beklemek zor geliyo artık
aynen cnm yaa beklemk zorr hayırlısı saglıkla gelsınlerde tek tesellımız bu dımı
canım benım ALLAH razı olsun merak etmmıısn kı benım paşa baslangıc yaptı 2 cm acılma ve dusensız sancı ıle ama nısan -su-kanama durumu olmadıı ıcn kendı sancımı beklıyorum kısmet see sfagımız azalıyor ne zaman gelırse artık sende beebgınle gusl gusel emısınnn ınsll bolsutun olsun yarasın bebegınee ne acın kalsın ne uykusuzlugun ınsllllll kı kv varda fasla uykusuz olmassın (bence)

Kızlar poğacayı bende denemek ıstıorum da bıkac sorum olacak. Pişirdikten sonra mı buzlugaatıoruz?buzuğa atarsak mıgrodalgada ısıtıp öyle mı servıs yapıoruz o kısmıanlayamadım:))) ben yaptıgım boreklerı genellıkle pısırmeden buzluğa atıorum cunku ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…