hey maasallh cok guzel allahım esirgesin
ya valla o sozcugu kullanan biri degilim ama iste diyene degil dedirtene bak :)))
evet tatlım da bizimki anası gibi agır kanlı sanırım pek niyeti yok cıkmaya gerci dr haftaya cbaya kadar cıkmazsa gorusuruz dedi o gorusuruz pek hosuma gitmedi oyle olursa acaba sezeryan mı onerecek? ay ben normal istiyorum o degil bi de gecikşnce dogum iznini yenilemek gerek devlet hastanesine gidip kim ugrasacak(((( du bakalii
ya bu topicte bi haydar dumen olaydı iyiydii
canlar yaa resim nasıl yüklüyoruz oğluma kapı süsü yaptım size göstermek istiyorum ama daha önce hiç eklemedim bilmiyorum :)
Kızlar poğacayı bende denemek ıstıorum da bıkac sorum olacak. Pişirdikten sonra mı buzlugaatıoruz?buzuğa atarsak mıgrodalgada ısıtıp öyle mı servıs yapıoruz o kısmıanlayamadım:))) ben yaptıgım boreklerı genellıkle pısırmeden buzluğa atıorum cunku ..
Kızçemmm çok rahat çok sakinnnn kıpraşmıyor kuzum
merak etme senAnası erken erken gelsin
istiyor ama nerdeeeeeee
Kızlar poğacayı bende denemek ıstıorum da bıkac sorum olacak. Pişirdikten sonra mı buzlugaatıoruz?buzuğa atarsak mıgrodalgada ısıtıp öyle mı servıs yapıoruz o kısmıanlayamadım:))) ben yaptıgım boreklerı genellıkle pısırmeden buzluğa atıorum cunku ..
Biz geldikkkkkk
Sabah kontrolümüz vardı.Suyumuz yerine gelmiş öncekine göre
Çok şükür dedim ve rahatladım.Sonra karnın
ne kadar sert rahim kasılmaların var dedi hiç acı,sancı çekmiyor musun dedi?
Yokkkk dedimmmm arada sırada sertleşiyor dedim KIzçen sana zorluk çıkarmıyor maşallah dedi
doğumun çok kolay olacak dedi:26::26:İnşallah dedim.
Pazartesi günü çatı muayenesi için çağırdı umarım çatımız da müsaittir de
normal bir şekilde doğururum
Bu arada akşam rüyamda doğum yaptım ama böyle bir doğum yok
Doktorumda sedyeye yattığım zaman hep birkaç resim takılıyordu gözüme
Eski doğum yöntemleriyle ilgili.Neyse ben normal diye rüyamda tutturuyorum
Ayaktayken karnımdan bebişimin kolu birden bariz bir şekilde öne doğru fırlıyor
Doktor parmaklarını tutuyor ve zamanı gelmiş diyor...Tam o sırada büyük abdestimi yapıyorum
Ardından kapkara çikolata renginde bir kızanNasıl tatlı diyorum.Evet diyor oğluşunuz
çok tatlı.Neeeee erkek mi?Benim DURU'm var ve bana onu verinnn diyorum
Doktor burada DURU yok diyor.Eşim hemen paşam benim deyip alıyor kızanı
Ben gayet şaşkın,üzgün sonra uyanıyorum
Su ter içerisinde
Hayırlısı bakalım
kızlar bna e bebek den msj geldı hedıyenız bu hafta ıcı gelıcek dıe ne hedıyesı vermıstı bnlar yha
masallah kız ıns normal catr catr yapıcaz dgmu :)))
bızm topıkdekılerın yarısı dun gece hep dgrdugunu gormus yada doguranları :)))) hayırdır ıns hep bırlıkte dgurucaz heralde :))))
Biz geldikkkkkk
Sabah kontrolümüz vardı.Suyumuz yerine gelmiş öncekine göre
Çok şükür dedim ve rahatladım.Sonra karnın
ne kadar sert rahim kasılmaların var dedi hiç acı,sancı çekmiyor musun dedi?
Yokkkk dedimmmm arada sırada sertleşiyor dedim KIzçen sana zorluk çıkarmıyor maşallah dedi
doğumun çok kolay olacak dedi:26::26:İnşallah dedim.
Pazartesi günü çatı muayenesi için çağırdı umarım çatımız da müsaittir de
normal bir şekilde doğururum
Bu arada akşam rüyamda doğum yaptım ama böyle bir doğum yok
Doktorumda sedyeye yattığım zaman hep birkaç resim takılıyordu gözüme
Eski doğum yöntemleriyle ilgili.Neyse ben normal diye rüyamda tutturuyorum
Ayaktayken karnımdan bebişimin kolu birden bariz bir şekilde öne doğru fırlıyor
Doktor parmaklarını tutuyor ve zamanı gelmiş diyor...Tam o sırada büyük abdestimi yapıyorum
Ardından kapkara çikolata renginde bir kızanNasıl tatlı diyorum.Evet diyor oğluşunuz
çok tatlı.Neeeee erkek mi?Benim DURU'm var ve bana onu verinnn diyorum
Doktor burada DURU yok diyor.Eşim hemen paşam benim deyip alıyor kızanı
Ben gayet şaşkın,üzgün sonra uyanıyorum
Su ter içerisinde
Hayırlısı bakalım
azz önce oglumun bacaklarını hıssettım ALLAH ımmmmmmmmmmm ne gusel bır duygudur bu yaaaaaaaaaaaaaaa
darısı tum ısteyenlere ınsallahhhhhhhhhh kuzum benım kuzum deyınce hemende tepkıde verıyorrrrrrrr KURBAN olurum YASADAN a layık goreneeeeeeeeeeeeeeeeeeee:79::79::79::79::79::78:
azz önce oglumun bacaklarını hıssettım ALLAH ımmmmmmmmmmm ne gusel bır duygudur bu yaaaaaaaaaaaaaaa
darısı tum ısteyenlere ınsallahhhhhhhhhh kuzum benım kuzum deyınce hemende tepkıde verıyorrrrrrrr KURBAN olurum YASADAN a layık goreneeeeeeeeeeeeeeeeeeee:79::79::79::79::79::78:
İNşallah canımmmm
Toplu doğum yapalımmm
gelir hatta geldi mi yoksa
ya coook guzel bunlar, aynı benim kocamın taktigi makyaj yapınca makyajsız daha guzelsin faalan der hem beklemesin diye hem de sade olayım diye
sen bir pastane acsana sekerim
Ayyyyy annemmmm benimmmmm doğum yaklaşınca oluyormuş enerji patlaması
Benim de ondan galiba.Herşeyi yapabilirmişim gibime geliyor
Pastane açmak ne güzel olur kuzum ama zor işşşşş
Az kalmış kuzum seninnnn:18::18::18:
yaparsın sen hatta tanıdıgım bi suru kurabiyeci var evde yapıyor nakit calısıyor hatta parti organizasyonunu bile evden yapıyor
hayirlisi canim şimdiden takma kafanasezercik vs durumlarini.
evet tatlıskom haklısın dusunmemeye calısıyorum...ben en iyisi biraz kitap okuyayım..mucxx
bu arada biliyor musunuz her iki saatte vucudun kabul ettigi protein miktarı sabitmis yani bi oturusta 10 kg et yeseniz de vucut sadece bir miktarını alıyormus, o yuzden et sut yumurta vsyi 2ser saattte birer porsiyon almak daha mantıklıymıs
Bana da şimdi geldiiii alt açma bişeyi miydi?:44::44::44::44:
benimde karnım taş gibi ama sanci cıkmadii ,
erkek gibi kızçen olcak demekki annesi eli maşali
bızım aramızda pek bse yok zatengdp doguralımm
ilahi aşk bu aşkkkkkkkkkkbnde ayaklarını hıssedıorum benmkı L şeklınde duruyo :)))) kafa asagıda popo solda ayaklar sagda9: ayaklarını sevıorum hep cıkartıo onları sıvrı bı sekılde ahh yırım bn o ayakları allahmmm herkese gostersın evlat hıc kımseyı evlat aratmasınnnn. bıan once gelselerde koklasakkkkkkk
ınsl cnaım kız senın ayklarda sısme yada genısleme oldumu merakdayım da benım ıden dev ayagına donmeye basladılarrrrrrr
Kız Suzancımmmmm tekli rakamların hayırlı uğurlu olsunn
Tek rakamlara düşmeden doğurmakkkk istiyorummmmm
Kucağıma almakkkk istiyorummmmm bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?