2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Yok be anammmm ben de ne şişme ne ödem hiçbir değişiklik yok
Ayak numaram zaten büyüktü 39 numara daha ne kadar büyüsün
Doktorum çok hareketli olduğumu ama öncelikle vücudumun tipi ile ilgili
olduğunu söylüyor...

ayyy benım ayakalr a cok guluyorum ben yaaa cok kotulerr kocamanlar esıme dıyorum oglum gıbı bende sana bır tekme atarsam gorursun dıyeeeeeeeeeekocaman ayklarr spor larım olmuyr artık parmak arası terlık gıyıyorum ancakkk heehşişme yoksa ırılestırler acayıp ya benım ayakalrım kucukdu zatenn 38 dıı 39 olmuyr sımdılerdeeeeeeeee

baksanızaaaaaaaatopbiklerrrrrrrrrrrrrr heele parmaklarımm pöfffffffffffff

aynn bnada ole dıolar dgnca gorucem bn senı dıe gorun bakalım nası bı anne olucam gezmelere cıkamıcaksın edemıceksın dıolar en fazla 1 ay cıkmam snra cıkarım eylule kadar vaktımız var havalar guzel olyo cıkar dolasır gelırım nevarmıs zaten calışmıorum evdeyım butun gun en azından oğlumu buyuturumm :)))) totosunu yedıgımmm gelsede sevsek azıcık beeeee

en buyukkk aşkkkkkkkkkk kocamı ıkıncı plana atarım ılk oğlum artk :)))))) inşşşşşşşşşşşşşş ısteyen herkese nasıp etsın

Kuzummmm belki son günlerin yaklaştı iyice
ondan da olabilir...Az kaldıııı yavrum şişen ayacıkların olsun
AZ kaldııııı azzzzzzzzz:18::18::18:

benimde şiş 39 giyiyordum 40 anca oluyo

Dün de bizim kontrolümüz vardıı,, 3 kilo olmuşuz teyzeleri,49 cmde boyumuz olmuş Benim yavrum yine eli ağzının oralarda, baş parmak açık, biraz sıkışmış şekilde duruo:):) Ama beklicek daha hiç sancı falan bişeyimz çıkmadı:):)Doktor dediki sezaryen tarihi verimmi??Bende yok dedim verme:):)Korktum, doğurcas valla iş cidddiye binio, o da güldü vermedi:):)
Burda nst resmi olanlar çok hoşuma gitmişti.Ama benim olmuycaktı çünkü nst odası iki kişilik ,neyse bu sefer ben vardım sadece eşim de girdi,,artık benimde nst resmim var

Ufaktan sinir oluyorum yaf doktoruma,,her seferinde aşırı bi yoğunluk.Hani diodum başlarda belki bu kadar çabuk oluo sonlara doğru daha çok konuşcak falan ,,yok hala öyle,, bişeyler sorcam böyle bi ayak üstü soruorum falan ulen doğurcam az dur da konuş,,şöyle olursa dikkat et böyle olursa bunu yap falan de ,,yok öle bişe..Siz de olmasanız cahil cahil kalıcam
Spinalle epidurali sordumm,bide baş ağrısı olayını.Normal doğumda yapılan epidural dedi,daha uzun süreli.ama dedi sezaryen de spinal yapılır da hastalar ona da epidural der dedi.Kısa süreli oluomuş o işte.Eskiden dedi iğneler falan daha kalındı dedi şimdi çok çok ince dedi,,ve baş ağrısı da önceden oluodu dedi,en azından dedi burda öyle dedi.Şimdi oldukça tecrübe kazanıldığı için herşey çok daha güsel oluo dedi

Kan idrar tahlili verdim,albümine bakıcak, ama bu sefer unutmadım çişimi kaba yapmayıEşim de on kere hatırlattı,hahaaa

Hastaneden 9da çıktık dedim gel aşkım bi starbucks yapalım:):)
Benden haberler bu kadar.

ayhhhh suzannnnn bnde ol ama tatlım bde bnı dusun zaten 39 40 gıyodum sımdıııı terlık parmak arasıııı plastık olanlardan gıyıyorum ancak onlar gıyınce bıraz daha genıslıolar yha :)))))hadı sen dgurcan son gunlerın yha bnmmmm daha 3 hafta varrrrr

en buyukkk aşkkkkkkkkkk kocamı ıkıncı plana atarım ılk oğlum artk :)))))) inşşşşşşşşşşşşşş ısteyen herkese nasıp etsın
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kuzummmm belki son günlerin yaklaştı iyice
ondan da olabilir...Az kaldıııı yavrum şişen ayacıkların olsun
AZ kaldııııı azzzzzzzzz:18::18::18:
eet rahımda bır kemıge baskı yaptıgndan oluyormu bu ayakların degısılıklıge ugrması olsun oglum gelsınde artık gerısı bos ogum fılan korkum yok sukur sadece oglumu kucagıma vereceklerı goruntu var ınsl kı olade olur dua ıle

bende dün ilk defa minnak ayak parmaklarını hissettim kaburgamın altına girdirmeye çalışıyordu canım yavrum benim onceden topugunu hissederdim sert sert ilk defa o kadar net hissettim

Canımcım hiç merak etme hayat onunla daha da güzelleşiyor dert tasa ne kelime yaa kaç gecedir uykusuzum ama Allah sana güç kuvvet veriyor ki zaten onun yüzüne baktığın an her şeyi unutuyorsun.. hiç bakma sen o diyenlere bünye ile alakalı ve sevgisinin gücüyle..

benimde olan bi tane spor ayakkabım kaldı onunda bağcıklarını genişlettiğim için eşim yazık diyo ayakkabı üzerine yapıştı güzelim ayakkabıda mahvoldu ama benim şişlikler bayadır var sürekli otur kalk çalıştığım için herhalde

wuuuuuuu allah kolaylık versın bısleree ya ama olsun gobıslerımız dop doluya cok sukrukıslar ben onca senden sonra kavusacagım pşaam kı hersey vız gelır banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gozun aydın olsun cnaım benımmm dr öle ben hemen kkonus bıtsın pöfffffff ıı de merak edıyorum dr bey cım ablacımm azcık fasla konus dımı amaaaaaaa

benimde şiş 39 giyiyordum 40 anca oluyo
wuuuuuuuuuuu bır numaaraa buyuyor genelı demekkııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…