2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

masallahhhhh bnde doktra gdnce ondan once soluyorum herseyı ona bse kalmıokıııııııı aynn kk olmasa cahıl kalıcaktık dr da sasırıo bu kadar seyı nerden bılıosun :))))) ıyı yha bas agrsı fılan olmıcaksa dahada rahatladım sımdıkkk

Suzan benimde sağ ayağım öbüründen daha şiş,,sağ kalça sinirim sıkışıo hamileliğimin başından beri,,,bence de onunla da alakalı yani.Az kaldı kurtulcas bütün bunlardan inşallahŞİş o kadar da önemli değil de ben artık basamıorum bile fazla,ayaklarımın altı acıo bastıkçaa

gözün aydin canimmm , maşallahh

sen evdekiişleri bitirdin , herşey hazir ama şimdide bebiş gelmez

sen yaparsınnnn masallahhhh sana

kızlar yaa bana siz gibi diyen hiç olmuyo bebek araban var çıkar gezersin eve tıkılıp kalma diyolar,bebeğin sağlık durumu iyi olursa memleketinede git bayrama diyolar acaba akrabalarımız yok burda sürekli görüştüklerimde teyze dayı hala kuzen felan ondandır acep

esımde dıyor senn aykkabılar bıtmıs dıye dedım dur hamıslgım bıtsın yenıleesız ama sımdı onalr benımle bır butun yuruyusde cok gıydıgım ıcın

senın yokmuu:44::44:
taze anne gelmsı amanında amanınnnn kurban olsunla ronları yaradn aa

siz şiş ayak görmemişsiniz benim ayaklari filler görse french pedikür yaptirir öyle gezerler

ya bende en çok ayakkabıma üzülüyorum...
geçen yıl aylarca fuşya-mor bi spor ayakkabı aradım... istanbulda bursada izmirde aramadığım bakmadığım mağaza kalmadı... hergün internet sitelerinde o renklerde iyi bi spor ayakkabı aramaktan canım çıkmıştı... sonra bi gün internet sitesinin birinde denk geldim... pumanın ayakkabısı fuşya ve mor tam istediğim gibi... ben 38 giyiyorum ayakkabının 37,5 kalmış... alıcam dedim kaç para olursa olsun... maaşımın üçte birini verdim o ayakkabıya... sonra bi baktım hamileliğim süresince o ayakkabı hep ayağımda... ayaklarımla birlikte o da büyüdü... ve artık giyilemeyecek bi hal aldı...

evet sag tarafım benımde cok sıs dıgerıne goru dun kv soledı sag daha sısmız kızım dıyee wuuu dedım cunku sag elımde sısıyor bu gunlerdeee acyıp dr dedım dogurunca gecek dedııınsl...
sen yaparsınnnn masallahhhh sana
ınsl canım dua ıle ALLAH yardım cımız olucaktır ınsll

maşallah canım bebişine

aylizin canı sağolsun tigerde var canım fusya-mor benim o renkte bi ayakkabım var ama ben giyemedim bazı ayakkabılarımı yani kıyamadım

aylizin canı sağolsun tigerde var canım fusya-mor benim o renkte bi ayakkabım var ama ben giyemedim bazı ayakkabılarımı yani kıyamadım

benim de hiç giyilmemiş ayakkabım çok var... dokunmuyorum bile... yazıkkk... beyaz tigerlarım var başka rengini almam sanırım... new balance o renk var sanırım ondan alıcam galiba...

Selam herkese
dogum yapanlara opucukler:)
Bende yarn yada cumartesi kontrole gitcm
Dogum tarihni kararlastrck doktor.
Sezryn olacagi icin 15inden once alabilrz dedi
sancilarm devam ediyo cunku
kizim israrla erken gelmek istiyo:)
Bakalm hayrlisi.
Bende durumlar boyle
hepinize bi suru opucukler
:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…