Dün de bizim kontrolümüz vardıı,, 3 kilo olmuşuz teyzeleri,49 cmde boyumuz olmuşBenim yavrum yine eli ağzının oralarda, baş parmak açık, biraz sıkışmış şekilde duruo:):) Ama beklicek daha hiç sancı falan bişeyimz çıkmadı:):)Doktor dediki sezaryen tarihi verimmi??Bende yok dedim verme:):) Korktum, doğurcas valla iş cidddiye binio, o da güldü vermedi:):)
Burda nst resmi olanlar çok hoşuma gitmişti.Ama benim olmuycaktı çünkü nst odası iki kişilik ,neyse bu sefer ben vardım sadece eşim de girdi,,artık benimde nst resmim var
Ufaktan sinir oluyorum yaf doktoruma,,her seferinde aşırı bi yoğunluk.Hani diodum başlarda belki bu kadar çabuk oluo sonlara doğru daha çok konuşcak falan ,,yok hala öyle,, bişeyler sorcam böyle bi ayak üstü soruorum falan ulen doğurcam az dur da konuş,,şöyle olursa dikkat et böyle olursa bunu yap falan de ,,yok öle bişe..Siz de olmasanız cahil cahil kalıcam
Spinalle epidurali sordumm,bide baş ağrısı olayını.Normal doğumda yapılan epidural dedi,daha uzun süreli.ama dedi sezaryen de spinal yapılır da hastalar ona da epidural der dedi.Kısa süreli oluomuş o işte.Eskiden dedi iğneler falan daha kalındı dedi şimdi çok çok ince dedi,,ve baş ağrısı da önceden oluodu dedi,en azından dedi burda öyle dedi.Şimdi oldukça tecrübe kazanıldığı için herşey çok daha güsel oluo dedi
Kan idrar tahlili verdim,albümine bakıcak, ama bu sefer unutmadım çişimi kaba yapmayıEşim de on kere hatırlattı,hahaaa
Hastaneden 9da çıktık dedim gel aşkım bi starbucks yapalım:):)
Benden haberler bu kadar.
Dün de bizim kontrolümüz vardıı,, 3 kilo olmuşuz teyzeleri,49 cmde boyumuz olmuşBenim yavrum yine eli ağzının oralarda, baş parmak açık, biraz sıkışmış şekilde duruo:):) Ama beklicek daha hiç sancı falan bişeyimz çıkmadı:):)Doktor dediki sezaryen tarihi verimmi??Bende yok dedim verme:):) Korktum, doğurcas valla iş cidddiye binio, o da güldü vermedi:):)
Burda nst resmi olanlar çok hoşuma gitmişti.Ama benim olmuycaktı çünkü nst odası iki kişilik ,neyse bu sefer ben vardım sadece eşim de girdi,,artık benimde nst resmim var
Ufaktan sinir oluyorum yaf doktoruma,,her seferinde aşırı bi yoğunluk.Hani diodum başlarda belki bu kadar çabuk oluo sonlara doğru daha çok konuşcak falan ,,yok hala öyle,, bişeyler sorcam böyle bi ayak üstü soruorum falan ulen doğurcam az dur da konuş,,şöyle olursa dikkat et böyle olursa bunu yap falan de ,,yok öle bişe..Siz de olmasanız cahil cahil kalıcam
Spinalle epidurali sordumm,bide baş ağrısı olayını.Normal doğumda yapılan epidural dedi,daha uzun süreli.ama dedi sezaryen de spinal yapılır da hastalar ona da epidural der dedi.Kısa süreli oluomuş o işte.Eskiden dedi iğneler falan daha kalındı dedi şimdi çok çok ince dedi,,ve baş ağrısı da önceden oluodu dedi,en azından dedi burda öyle dedi.Şimdi oldukça tecrübe kazanıldığı için herşey çok daha güsel oluo dedi
Kan idrar tahlili verdim,albümine bakıcak, ama bu sefer unutmadım çişimi kaba yapmayıEşim de on kere hatırlattı,hahaaa
wuuuuuuu allah kolaylık versın bısleree ya ama olsun gobıslerımız dop doluya cok sukrukıslar ben onca senden sonra kavusacagım pşaam kı hersey vız gelır banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gozun aydın olsun cnaım benımmm dr öle ben hemen kkonus bıtsın pöfffffffıı de merak edıyorum dr bey cım ablacımm azcık fasla konus dımı amaaaaaaa
wuuuuuuuuuuu bır numaaraa buyuyor genelı demekkııı
aynn bnada ole dıolar dgnca gorucem bn senı dıe gorun bakalım nası bı anne olucamgezmelere cıkamıcaksın edemıceksın dıolar en fazla 1 ay cıkmam snra cıkarım eylule kadar vaktımız var havalar guzel olyo cıkar dolasır gelırım nevarmıs zaten calışmıorum evdeyım butun gun en azından oğlumu buyuturumm :)))) totosunu yedıgımmm gelsede sevsek azıcık beeeee
esımde dıyor senn aykkabılar bıtmıs dıye dedım dur hamıslgım bıtsın yenıleesız ama sımdı onalr benımle bır butun yuruyusde cok gıydıgım ıcınbenimde olan bi tane spor ayakkabım kaldı onunda bağcıklarını genişlettiğim için eşim yazık diyo ayakkabı üzerine yapıştıgüzelim ayakkabıda mahvoldu ama benim şişlikler bayadır var sürekli otur kalk çalıştığım için herhalde
senın yokmuu:44::44:
taze anne gelmsı amanında amanınnnn kurban olsunla ronları yaradn aaCanımcım hiç merak etme hayat onunla daha da güzelleşiyor dert tasa ne kelime yaa kaç gecedir uykusuzum ama Allah sana güç kuvvet veriyor ki zaten onun yüzüne baktığın an her şeyi unutuyorsun..hiç bakma sen o diyenlere bünye ile alakalı ve sevgisinin gücüyle..
benimde olan bi tane spor ayakkabım kaldı onunda bağcıklarını genişlettiğim için eşim yazık diyo ayakkabı üzerine yapıştıgüzelim ayakkabıda mahvoldu ama benim şişlikler bayadır var sürekli otur kalk çalıştığım için herhalde
benimde olan bi tane spor ayakkabım kaldı onunda bağcıklarını genişlettiğim için eşim yazık diyo ayakkabı üzerine yapıştıgüzelim ayakkabıda mahvoldu ama benim şişlikler bayadır var sürekli otur kalk çalıştığım için herhalde
evet sag tarafım benımde cok sıs dıgerıne goru dun kv soledı sag daha sısmız kızım dıyee wuuu dedım cunku sag elımde sısıyor bu gunlerdeee acyıp dr dedım dogurunca gecek dedııSuzan benimde sağ ayağım öbüründen daha şiş,,sağ kalça sinirim sıkışıo hamileliğimin başından beri,,,bence de onunla da alakalı yani.Az kaldı kurtulcas bütün bunlardan inşallahŞİş o kadar da önemli değil de ben artık basamıorum bile fazla,ayaklarımın altı acıo bastıkçaa
ınsl canım dua ıle ALLAH yardım cımız olucaktır ınsllsen yaparsınnnn masallahhhh sana
bende dün ilk defa minnak ayak parmaklarını hissettim kaburgamın altına girdirmeye çalışıyordu canım yavrum benimonceden topugunu hissederdim sert sert ilk defa o kadar net hissettim
siz şiş ayak görmemişsiniz benim ayaklari filler görse french pedikür yaptirir öyle gezerler
taze anne gelmsı amanında amanınnnn kurban olsunla ronları yaradn aa
canım benımmevet canımcım arada girmeye çalışıyorum meraktan ölüyorum.
ya bende en çok ayakkabıma üzülüyorum...
geçen yıl aylarca fuşya-mor bi spor ayakkabı aradım... istanbulda bursada izmirde aramadığım bakmadığım mağaza kalmadı... hergün internet sitelerinde o renklerde iyi bi spor ayakkabı aramaktan canım çıkmıştı... sonra bi gün internet sitesinin birinde denk geldim... pumanın ayakkabısı fuşya ve mor tam istediğim gibi... ben 38 giyiyorum ayakkabının 37,5 kalmış... alıcam dedim kaç para olursa olsun... maaşımın üçte birini verdim o ayakkabıya... sonra bi baktım hamileliğim süresince o ayakkabı hep ayağımda... ayaklarımla birlikte o da büyüdü... ve artık giyilemeyecek bi hal aldı...
aylizin canı sağolsuntigerde var canım fusya-mor benim o renkte bi ayakkabım var ama ben giyemedim bazı ayakkabılarımı yani kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?